Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα! Τα ματια μου ειναι κατακοκκινα απο την αυπνια...5-7 και τωρα κοιμαται ακομα....τι θα κανω???Ποτε θα κοιμηθει σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ????

Χθες πηγα κομμωτηριο με κουπονακι στη γειτονια μου,μια χαρα θα πηγαινω εκει ειναι και διπλα μου...το μονο μου παραπονο ειναι με την κοπελα που με ελουζε αν και με ελουσε 3 φορες (τι να ειδε στο κεφαλι μου αραγε..:rolleyes:.) μονο που δε μου κοπανησε το κεφαλι στον τοιχο...με ετριβε με μισος!

Μαριαννα εγω κλεινω και ξανανοιγω την πορτα,κοιταω,ξανακοιταω τα ματια,τις πριζες....η μικρη παντως ξερει να χειριζεται την κουζινα απταιστα και τα κουμπια να βγαζει και ολα... και χθες ηθελα να βαλω πλυντηριο πιατων και ειπα στη μανα μου, εχω βαλει ταμπλετα,πες στην παναγιωτα να σου πατησει το κουμπι να πλυνει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα αν και έχω καιρό να δω!:rolleyes:

Κοριτσόπουλα είμαι πια σίγουρη ότι κάποιος με έχει μουντζώσει! Το ξέρω ότι με έχετε βαρεθεί αλλα εγώ θα τα πω...

Εχθές βγήκε ο πατέρας μου από το νοσοκομείο, η καρδιά του είναι άσχημα και πολύ επιρρεπής σε εμφράγματα. Στο πρώτο σφίξιμο που θα νιώσει είπανε να τρέξουμε κατευθείαν στο νοσοκομείο!

Επίσης με το που γύρισα σπίτι από τη δουλειά το απόγευμα, βλέπω τη μικρή αγκαλιά στον Αλέξη με κατακόκκινα μάγουλα και 38,8 πυρετό!!! Τελικά μάλλον είναι ουρολοίμωξη. Δεν μπορεί το μωρό να έχει κάθε 2 εβδομάδες πυρετό χωρίς κάποιο άλλο σύμπτωμα! Μαύρη νύχτα περάσαμε όπως καταλαβαίνετε, όλο το πρωί προσπαθούσα να συλλέξω τα ούρα να τα πάω στο μικροβιολ.χωρίς αποτέλεσμα! Τώρα άφησα τη μάνα μου να προσπαθεί μπας και γίνει τίποτα. Ήρθα για δουλειά στις 10:shock:

Και έχω και τα μούτρα τους εδώ μέσα, πόσο θέλω να τους διαολοστείλω...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρια, μην ταλαιπωρεισαι μονη με τα ουρα. Ακομη και να τα συλλεξεις, μπορει να ειναι ακαταλληλο το δειγμα. Καλυτερα να την πας σε ενα μικροβιολογικο κεντρο να την πλυνουν και να της παρουν αυτοι τα ουρα.

Για τον πατερα τι να πω? Υπομονη...

age.png age.png

Μαρία έχει δίκιο η Μαριάννα πήγαινε καλύτερα σε μικροβιολογικό να της πάρουν ούρα...εγω το είχα ρισκάρει κ της είχα πάρει μόνη μου κάποια στιγμη κ ήταν αρνητικό...αλλά μπορεί να βγει πολύ εύκολα θετικο αν δεν έχει πλυθεί σωστά το παιδί κ μετά παλι θα πρέπει να κάνετε επαναληπτικη εξέταση γιατί δεν θα είστε απόλυτα σίγουροι αν είναι όντως θετικό!;)

Περαστικά έυχομαι κ κουράγιο...δυστυχώς όπως τα καλά έτσι κ τα άσχημα έρχονται μαζεμένα! :?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Δεν ξέρω ρε κορίτσια...η γιατρός μου είπε να πάω στον ίδιο μικριβιολόγο, γιατι οι τιμές μετρήσεων μπορεί να διαφέρουν από τον ένα στον άλλο.Την 1η φορά έδειξε ότι είχε 80.000 βακτηρίδια. Ο μικροβ. είχε πει ότι πιθανόν να είναι από κακό πλύσιμο, έτσι του φάνηκε! Για αυτό κάνουμε επαναληπτική για να πειστούμε! Σε ποιο κέντρο μπορώ να την πάω λέτε? Βιοιατρική ή σε κάποιο εξειδικευμένο για παιδιά?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Δεν υπαρχει εξειδικευμενο κεντρο για παιδια. Πηγαινε καπου που να μπορουν να την πλυνουν. Και σε συνοικιακο κεντρο να πας, το ιδιο ειναι.

Έκλεισα το απόγευμα στη βιοιατρική. Θα αναλάβουν αυτοί μου είπε, πλύσιμο και συλλογή! Είναι και συμβεβλημένη η ιδ.ασφάλειά μου εκεί. Ευχαριστώ:)

n8m8p2.png

X9drp2.png

γεια σας κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!

Μαριανα τι να πω.....Αγιο ειχατε.....

κι ο δικος μου τωρα τελευταια εμαθε να βγαζει τα κουμπια της κουζινας και να αναβει τα ματια αλλα δεν ειχα σκεφτει να κατεβαζω τον διακοπτη:confused::confused:

αυτο θα κανω απο δω κ περα!!

εμεις σημερα ειχαμε λαικη

καναμε τα ψωνια μας και τωρα περιμενω να κρυωσει το ψαρακι μου!!!!

εχθες ο Νικολας μου ειχε "στω" (ευχαριστω) και εκανε με το χερακι του στο στηθος επειδη του δωσα το μουλτι που τοση ωρα ζητουσε...!!!:P:p:p

ηταν η πρωτη φορα που το ειπε μονος του!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

γεια σας κοριτσια.ουφ,μετα απο τοσο καιρο ξαναμπηκα.ελπιζω να ειστε ολες σας καλα...εμεις μια χαρα.μια γαστρεντεριτιδα μας χτυπησε την πορτα και...τρεχουμε.κατα τα αλλα ολα οκ.μαλλον πεμπτη θα ακουσουμε και καρδουλα...

antri moy!!!! με το καλο το νεο σου μπεμπεκι!!!!!!!!!!!!!!!

να εχεις μια γλυκια και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!

και φυσικα ενα γερο μωρακι!!!!!!!!!!!!!!

(μονο μια χαρη θα ηθελα..... βαλε τα τικερακια σου το ενα κατω απο το αλλο... μεγαλωνουν- ξεχυλωνουν την οθονη μας...:tongue::tongue:)

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια

ρε μαριλου, εχασα το ποστ σου οτι πηγες στο γιατρό. ποτε εγινε αυτο? αφου σας διαβαζω καθε μερα, μπραβο παντως για τα καλα αποτελεσματα

Μαρακι, πηγαινε βιοιατρική, το κανουν καλα, κι εγω εκει την ειχα παει την Ιλιανα οταν χρειαζομουν ουρα για εξεταση. Εμενα βεβαια τοτε δεν περπατουσε ακομα και την ειχα ξαπλα στο καροτσι, κοιμηθηκε κιολας, μια χαρα, αλλα καναμε κανα 2ωρο/3ωρο παρολο που της εδωσα και χυμο να πιει.

Μαρια ελενα να σου ζησει το μωρακι σου, ολο ξεχναω να στο γραψω, οταν μπαινω

Πωλινακι πως παει?

Η Ιλιανα παει λιγο καλυτερα με την αλλεργια ευτυχως, πηγαμε χτες και για εμβολιο. 11 κιλα και απο πόντους? θα τη μετρησω εγω στο σπιτι, γιατι ουτε να την δει ουτε να την πλησιάσει ηθελε την γιατρο. Πως εκατσε να την ακροαστεί (και χωρις να γκρινιάζει) δεν εχω καταλαβει ακομα

4Rnfp3.png

antri moy!!!! με το καλο το νεο σου μπεμπεκι!!!!!!!!!!!!!!!

να εχεις μια γλυκια και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!

και φυσικα ενα γερο μωρακι!!!!!!!!!!!!!!

(μονο μια χαρη θα ηθελα..... βαλε τα τικερακια σου το ενα κατω απο το αλλο... μεγαλωνουν- ξεχυλωνουν την οθονη μας...:tongue::tongue:)

Στη δικη μου οθονη μια χαρα ειναι!!!!χαχαχα

Α ωραία Γιώτα ευχαριστώ! Να γίνει σωστά η εξέταση θέλω, να μην ταλαιπωρούμαστε άλλο!

Δηλ.ρε Κατερίνα το οθόνη έχεις...32"? Βλέπεις και ταινίες? Και σε τι απόσταση κάθεσαι ρε πουλάκι μου? Από το Γαλάτσι δουλεύεις?

Εμένα ευτυχώς κλειδώνουν τα κουμπιά της κουζίνας και δεν παίρνει μπρος! Αλλιώς την είχαμε βάψει. όπως όλα τα φατσάκια κι η δικιά μου όλο με κάτι τέτοια ασχολείται!:rolleyes: Κουζίνες, πλυντήρια, dvd, tv,ενισχυτές...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...