Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μας!!!!

Δημητρα καλη επιτυχια για αυριο

ολα καλα θα πανε!!!

μα τι αερας αυτος βρε κοριτσια:shock::shock::shock::shock::shock:

θα μας σηκωσει....

ειχα αγορα να παω σημερα αλλα με τετοιο καιρο δεν νομιζω.....

εχθες μολις ηρθαν μπαμπας και γιος ξαναφυγαμε ολοι μαζι για παιδοτοπο!!! τι τον επιασε τοαν αντρα μου... ολη μερα στους δρομους ηταν και ειχε κουραγιο ακομη για βολτες!!!

ο Νικολας μια χαρα τα περασε στο χωριο

οταν μπηκε στο σπιτι ουτε σημασια μου δωσε

το μυαλο του ηταν στα κλειδια και μην χασει τον μπαμπα του απο τα ματια του....

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα διακοπτακια του απορροφητηρα μου που σας ελεγα χθες οτι τα ψεκασα???? μπορει να αστραψαν αλλα ...............καηκαν!!!

το βραδυ μου τα ψαλε ο καλος μου....θα βαλεις καμια φωτια μου λεει!!

τελικα δεν θα χρειαστει να αλλαξουμε ολο τον απορροφητηρα αλλα ενα διακοπτακι καηκε που θα τι αντικαταστησει!!!

γλιτωσαμε τα 150 ευρω!!

ΤΑΡΑ τι γινεται με την μετακομιση???

πως τα καταφερνεις με 2 παιδια??

κι εμεις ψαχνουμε για σπιτι εδωσα τα στοιχεια μου σε καναδυο μεσιτες αλλα θελει και ποδαροδρομο η υποθεση.....

τα διακοπτακια του απορροφητηρα μου που σας ελεγα χθες οτι τα ψεκασα???? μπορει να αστραψαν αλλα ...............καηκαν!!!

το βραδυ μου τα ψαλε ο καλος μου....θα βαλεις καμια φωτια μου λεει!!

τελικα δεν θα χρειαστει να αλλαξουμε ολο τον απορροφητηρα αλλα ενα διακοπτακι καηκε που θα τι αντικαταστησει!!!

γλιτωσαμε τα 150 ευρω!!

Συμπέρασμα: δεν κάνουμε σούπερ καθαριότητες γιατί γίνονται ζημιές. Αρα κάτι ξέρω και δεν τα πειράζω εγώ :tongue:

Καλημερούδια! Ατσαλο ύπνο είχαμε το βράδυ. Ο μικρός είναι μυξιάρης κι ο άντρας μου ξέχασε την μυξορουφήχτρα στην πεθ εχτές κι ο μικρός υπέφερε. Τελικά τον πήρα στο κρεββάτι μαζί μου κι εξόρισα τον άντρα στον καναπέ. Αλλά πολύ γκρίνια και κλωτσίδι. Και θυμήθηκα και την Κατ πρωινιάτικα, χέστηκε στον ύπνο του, πρώτη φορά εδώ και πάααρα πολλούς μήνες. Παίζει να είναι ρε παιδιά από δόντι κι όχι κρύωμα; Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι μύθος η μύξα απ'τα δόντια :rolleyes:

WN6Op3.png

Εγω ρε παιδια τις κανω τις δουλειες με την Παναγιωτα μαζι...

Θελω να ξεσκονισω?Εχω δυο σουιφερ, ενα εγω ενα η Τοτα, μονο που εχει μπερδευτει και μου χτυπαει την τηλεοραση αντι να ξεσκονιζει...Θελω σκουπισμα?Παιρνει κι αυτη τη δικια της ηλεκτρικη και βοηθαει!Μονο μπανιο δε μπορω να κανω μαζι της γιατι θελει να πεσει μεσα στη λεκανη...:rolleyes:και σφουγγαρισμα φυσικα!

Α!Επισης μου καθαριζει τα τζαμια και με βοηθαει να σιδερωσω αφου στρωνω τα ασιδερωτα στον καναπε και μου τα δινει ενα ενα!Εννοειται μετα το σιδερωμα τα βαζω ψηλαααααα στην τραπεζαρια!

Να σαι καλα Χριστινα που με θυμασαι οποτε χεζει ο μπραντ νυχτα!!!

Διαφημίσεις

Κι εγώ κάπως έτσι κάνω δουλειές, καλά όχι τώρα που είμαι γκαστρούλα, όταν έκανα.:tongue:

Έχει πλάκα πάντως όταν μου δίνει τα ρούχα να απλώσω ή όταν θέλει δικό της ξεσκονόπανο να ξεσκονίσει κι αυτή!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εγω ρε παιδια τις κανω τις δουλειες με την Παναγιωτα μαζι...

Θελω να ξεσκονισω?Εχω δυο σουιφερ, ενα εγω ενα η Τοτα, μονο που εχει μπερδευτει και μου χτυπαει την τηλεοραση αντι να ξεσκονιζει...Θελω σκουπισμα?Παιρνει κι αυτη τη δικια της ηλεκτρικη και βοηθαει!Μονο μπανιο δε μπορω να κανω μαζι της γιατι θελει να πεσει μεσα στη λεκανη...:rolleyes:και σφουγγαρισμα φυσικα!

Α!Επισης μου καθαριζει τα τζαμια και με βοηθαει να σιδερωσω αφου στρωνω τα ασιδερωτα στον καναπε και μου τα δινει ενα ενα!Εννοειται μετα το σιδερωμα τα βαζω ψηλαααααα στην τραπεζαρια!

Να σαι καλα Χριστινα που με θυμασαι οποτε χεζει ο μπραντ νυχτα!!!

βρε Κατ μου κι εγω ολα αυτα που λες μαζι με τον Νικολα τα κανω!!!

μονο που δεν θελει την δικια του σκουπα αλλα την δικια μου..

οταν σιδερωνω προσπαθει να κανει κουνια μπελα απο την σιδερωστρα...

και στο σφουγγαρισμα τον βαζω στο καρεκλακι του

τζαμια καθαριζω οταν κοιμαται γιατι εχει τρελα με τα μπουκαλια του αζαχ και μου το αρπαζει απο το χερι...

εχθες ομως ηθελα να καθαρισω τα ντουλαπια της κουζινας το ψυγειο τον απορροφητηρα και μαζι του δεν γινονται αυτα

φυσικα εκανα κι ολα τα υπολοιπα μπανιο.. μπαλκονι..κλπ με σκοπο να μην εχω σημερα για να βγω αγορα αλλα... ο αερασ μας πηρε κ μας σηκωσε!!!!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσια.ουφ,μετα απο τοσο καιρο ξαναμπηκα.ελπιζω να ειστε ολες σας καλα...εμεις μια χαρα.μια γαστρεντεριτιδα μας χτυπησε την πορτα και...τρεχουμε.κατα τα αλλα ολα οκ.μαλλον πεμπτη θα ακουσουμε και καρδουλα...

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

γεια σας κοριτσια.ουφ,μετα απο τοσο καιρο ξαναμπηκα.ελπιζω να ειστε ολες σας καλα...εμεις μια χαρα.μια γαστρεντεριτιδα μας χτυπησε την πορτα και...τρεχουμε.κατα τα αλλα ολα οκ.μαλλον πεμπτη θα ακουσουμε και καρδουλα...

Α!!!! Τι ωραία η γκαστρίτιδα καλά κρατεί βλέπω, θα έχουμε κι άλλο μωρό!!! Γιούπι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλέ που είστε όλες σήμερα?!?!?! Πάλι στο τσατ γυρνάτε!?!?!?!?!??!!?? Γκρρρρρ.............

dWXVp3.png

YqUap3.png

Mαριαλενάκι πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!! Δεν περίμενα και κάτι άλλο όμως!! Αγοράκι λοιπόν!!! Μια χαρά!!! :D:D

Δήμητρα δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο :confused::confused:, έχω χάσει επεισόδια, αλλά εύχομαι καλή επιτυχία!!

Μαρία από εδώ και στο εξής θα είσαι μια χαρά, η δύσκολη φάση πέρασε!!

Κορίτσια μου εγώ έχω αγχωθεί με το θηλασμό...:(:(:(φαίνεται να τρωει καλά, αλλά τα κακάκια του ειναι πρασινα, αντι μουσταρδι που διαβαζω ότι πρεπει να είναι (φοβαμαι για υπερπαραγωγή) Η παιδιατρος ειπε οτι δεν την ενδιαφερει το χρωμα, ν' ανησυχήσω αν δω αίμα. Αυριο θα τον ζυγίσω και ελπίζω να εχει παρει βαρος...η μαια μου ειπε να τον ζυγιζω μια φορα την εβδομαδα και να μην τρελλαίνομαι με τη ζυγαριά...

Σορρυ αν σας αηδιασα βραδιατικα :rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

pola μην, καθεσαι και σκας τοσο με τα κακα, ειναι φυσιολογικο σε τοσο μικρο μωρο να ειναι πρασινα.

μην μπαινεις σε φοβερες διαδικασιες με υπερπαραγωγη κλπ

αν θηλαζεις αποκλειστικα, το ιδιο το μωρο θα ρυθμισει την παραγωγη, αυτο ειναι ο πιο ασφαλης και απλος τροπος.

κι εμενα ο αγγελος για καιρο εκανε πρασινα κακα και πιστευω οτι περισσοτερο εχει να κανει με το εντερο που καθαριζει.

Για να βγουνε οι πανες, πρεπει το παιδι να μιλαει και να συνενοειται καλα.

Το σημαντικο ειναι να εχει περασει τη φαση που τα ελεγε αφου τα εκανε και να εχει φτασει στη φαση που τα λεει ΠΡΙΝ τα κανει.

Μολις γινει αυτο το πηγαινεις στην τουαλετα και αν πραγματι για καμια εβδομαδα αυτο πετυχαινει (δηλ τα λεει εγκαιρως και τα κανει στην τουαλετα), τοτε βγαζεις την πανα, ωστε και με το ατυχημα που στανταρ θα συμβει, να καταλαβει οτι πλεον δεν υπαρχει πανα και πρεπει να πηγαινει.

Αν το παιδι διαμαρτυρηθει και ζητησει την πανα, την ξαναβαζουμε χωρις δευτερη κουβεντα και ξαναπροσπαθουμε αργοτερα, ιδανικα οταν το ιδιο το παιδι το ζητησει.

μαρια ευχομαι ο μπαμπας σου να παει καλυτερα

δημητρα ολα καλα να πανε

μαριαννα κουραγιο, με δυο παιδια ειναι πολυ δυσκολη η μετακομιση.

yey2p2.png BN4cp2.png

1644686it6v8ymu4q.gif

κατά τα άλλα όλα τέλεια!!!! Το αγοράκι μας είναι 361 γραμμάρια, μεγαλώνει μια χαρά και καθόταν σταυροπόδι και πιπιλούσε το δάχτυλό του:tongue::tongue::tongue:Επίσης ευτυχώς ο πλακούντας μου έχει ανέβει, οπότε ...... βουρ στο ψητό και πάλι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αντε μπραβο! Οοοοοοοοοοοοολα καλα!!!;)

ΤΑΡΑ τι γινεται με την μετακομιση???

πως τα καταφερνεις με 2 παιδια??

Αποψε εχουμε ραντεβου για το συμβολαιο. Αν δε στραβωσει κατι, ξεκιναω απο αυριο το καθαρισμα. Σαφως ειναι πολυ δυσκολα αν εχεις δυο μικρα παιδια στα ποδια σου, και η μαμα μου δε μπορει να βοηθησει πολυ, γιατι δε μπορει να εχει και τα δυο για ωρες. Θα δουμε...

κι εμεις ψαχνουμε για σπιτι εδωσα τα στοιχεια μου σε καναδυο μεσιτες αλλα θελει και ποδαροδρομο η υποθεση.....

Εγω το βρηκα επιστρεφοντας απο το παρκο που ειχα παει τα παιδια. Δεν ειχε μπει στην εφημεριδα.

τζαμια καθαριζω οταν κοιμαται γιατι εχει τρελα με τα μπουκαλια του αζαχ και μου το αρπαζει απο το χερι...

Να αδειασεις το αζαξ και να βαλεις ξυδι μεσα στο μπουκαλι. Ακινδυνο και οικολογικο!;)

Με το καλο!

Κορίτσια μου εγώ έχω αγχωθεί με το θηλασμό...:(:(:(φαίνεται να τρωει καλά, αλλά τα κακάκια του ειναι πρασινα, αντι μουσταρδι που διαβαζω ότι πρεπει να είναι (φοβαμαι για υπερπαραγωγή) Η παιδιατρος ειπε οτι δεν την ενδιαφερει το χρωμα, ν' ανησυχήσω αν δω αίμα. Αυριο θα τον ζυγίσω και ελπίζω να εχει παρει βαρος...η μαια μου ειπε να τον ζυγιζω μια φορα την εβδομαδα και να μην τρελλαίνομαι με τη ζυγαριά...

Κι εγω ειχα δει πρασινα κακα, αλλα μια δυο φορες.

Ζυγισμα μια φορα τη βδομαδα, δεν ειναι πολυ?

Καλημερα! Χθες σωθηκε το σπιτι απο θαυμα. Λειψαμε 3 ωρες το πρωι, και μολις μπηκαμε σπιτι μυρισα καμμενο. Η μικρη ειχε αναψει τα ματια της κουζινας πριν φυγουμε χωρις να την καταλαβω!!! Πανω σε ενα ματι υπηρχε φριτεζα με λαδι... Επι 3 ωρες ηταν αναμμενο το ματι...αν το ειχε βαλει στο 3 και οχι στο μισο, θα εβρισκα την πυροσβεστικη εδω...:shock:

Εννοειται οτι πλεον η κουζινα ειναι κλειστη απο τον γενικο οποτε δεν τη χρησιμοποιω... Την Κυριακη θα αναψω λαμπαδα ισα με το μποϊ μου...!

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πάλι με τη πεθερά μου τα χω σήμερα.....χθες κατα τις 17:30 κ ενώ ετοιμαζόμουν να πάω στα μαγαζιά να δω για κανα ρούχο της μικρής χτύπησε το κουδουνι κ ήταν ο πεθερός μου με τον κουνιάδο μου κ μου φέρανε τη μικρή...έτσι απλά χωρίς τηλέφωνο!:confused: Είχαμε μιλήσει νωρίτερα γιατί είχα βάλει στα πράγματα της μικρής το θερμόμετρο μπας κ ανεβαζε καναν πυρετό(αφού είχε κάνει το Σάββατο τη μετράμε προληπτικά αυτές τις μέρες) κ μου λέει είναι άρρωστο το παιδί?Της εξήγησα πως έχει η κατάσταση κ μου λέει αααα αν ανεβάσει πυρετό αργότερα θα στη στείλω λέω καλά πάρτε με τηλέφωνο πριν γιατί μπορεί να λείπω...ε δεν με πήρε ρε κορίτσια κ ούτε πυρετό είχε η μικρή(όπως μου είπε ο πεθερός μου δεν ήθελε να χει την ευθύνη μη συμβεί κάτι:confused:)...κ αν είχα φύγει??? θα έπρεπε να τρέχω να γυρίσω άρων άρων??? Γιατί μου τα κάνει αυτά τα πράγματα??Δοκιμάζει την υπομονή μου??Κ ο στεφ νευρίασε γιατί μου λέει σίγουρα κάτι θα της ήρθε να κάνει κ δεν θα μπορούσε με το παιδί! :rolleyes: Και κάτσανε κ μια ώρα ο πεθερός μου με τον κουνιάδο μου λες κ είχα όρεξη εγώ να τους κεράσω καφέ έτσι στο απροειδοποιητο κ να με ζαλίζει να πάμε στο εξοχικό για πάσχα να κάτσουμε 2-3 μέρες! Τίποτα καμία επαφή με το περιβάλλον! :mad:

Την ξαναπήγε σήμερα ο στεφ γιατί η μάνα μου είναι με πυρετό από χθες....μακάρι να μην την είχα ανάγκη κ θα της φερόμουν όπως πρέπει αλλά είπαμε....την έχω ανάγκη! :(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα! Χθες σωθηκε το σπιτι απο θαυμα. Λειψαμε 3 ωρες το πρωι, και μολις μπηκαμε σπιτι μυρισα καμμενο. Η μικρη ειχε αναψει τα ματια της κουζινας πριν φυγουμε χωρις να την καταλαβω!!! Πανω σε ενα ματι υπηρχε φριτεζα με λαδι... Επι 3 ωρες ηταν αναμμενο το ματι...αν το ειχε βαλει στο 3 και οχι στο μισο, θα εβρισκα την πυροσβεστικη εδω...:shock:

Εννοειται οτι πλεον η κουζινα ειναι κλειστη απο τον γενικο οποτε δεν τη χρησιμοποιω... Την Κυριακη θα αναψω λαμπαδα ισα με το μποϊ μου...!

[/color][/size][/font]

Πω! Πω! Τι θα παθαίνατε.... Δεν είναι να τα αφήνεις λεπτό από τα μάτια σου σ' αυτή την ηλικία τελιικά..... Μόνο λαμπάδα?!?!?! Και λίγα λες:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Πω πω βρε Μαριάννα τι θα παθαίνατε!!!:shock::shock::shock::shock: Τα άτιμα κόλημα με τη κουζίνα...τα δικά μου κουμπιά μπαίνουν μέσα αλλά τη προηγούμενη εβδομάδα έκανε εξάσκηση κ έμαθε να τα βγάζει έξω κ να τα ανάβει γμτ...εγώ δεν αφήνω τίποτα πάνω στη κουζίνα πάντως γιατί κ εγώ μπορεί να ξεχάσω κανα μάτι αναμμένο κ να συμβεί το κακό! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...