Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

:Pκαλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ααχχ!!!!!!!!!!

σημερα ειμαι home alone!!!

χε!!! χε!!!

:P:p:p:p:p:p:p

εγω σπιτι δουλειες πρεπει να κανω τα ντουλαπια της κουζινας και οτι αλλο προλαβω μεχρι το βραδυ που θα γυρισουν

(βλεπω τωρα την Χριστινα να με μουτζωνει χα!! χα!!)

Βίοι παράλληλοι κούκλα μου. Σιγά μη σε μουτζώσω. Τους έστειλα κι εγώ πεθ και έκανα μερικές (επιφανειακές) δουλίτσες, εξολόθρευσα μυρμήγκια (μας έχουν κατακλύσει...) και γουρούνιασα το υπέροχο τζανκ μου, αυγά με λουκανικάκι και σαλάτα μαρούλι τίγκα στη ρόκα και την παρμεζάνα :D

Βέβαια με περιμένει και το μπαλκόνι να το καθαρίσω (3 ζωντανά φιλοξενεί, καταλαβαίνετε τι γίνεται, μέρα παρά μέρα λάτρα) αλλά να πέσει πρώτα ο ήλιος :cool:

Είμαι μόνη μου με τα 3 παιδιά

Κριστίν, εσπαντρίγιες λέγονται αυτά τα ωραία παπουτσάκια...έχω 2-3 ζευγάρια πλατφορμες και ειναι μια χαρα άνετα, φοριούνται και με όλα τα ρούχα! Οσο για το μαδερκεαρ, πήγα κι' εγώ, τί να κάνω, έχει πολύ ωραία φορμάκια, ρε γμτ!!

Ρισπέκτ! 3 παιδιά μόνη είναι αγγουράκι! Βέβαια αυτά είναι παιχνιδάκι για την Κυριακή και την Μπέτυ (και την Λίζα αλλά είναι μεγάλα τα 2 πρώτα) αλλά για σένα πρωτόγνωρο ε;

Α ναι γεια σου, εσπαντρίγιες. Χρόοοονια και χρόνια τις φόραγα. Και τις παντοφλέ που μπαίνει όλο το πόδι μέσα κι είναι φλατ και τις ψηλές με τις κορδέλλες. Πολύ βολικό πράμα! Οσο για τα μάδερκερ... 2 άτοκες μπήκαν... αχ βαχ... η ελάχιστη δόση της κάρτας πια έρχεται 170 ευρώ!

αλλα αστραψαν τα διακοπτακαι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:
Α καλά, είσαι σε άλλη διάσταση εσύ! Αστραφτερά διακοπτάκια απορροφητήρα... Μάλιστα. Θα το σημειώσω ρε συ κι αυτό να το κάνω κάποτε :rolleyes:

Εδώ μιλάμε να βάλουμε κάνα πλυντήριο, να μαζέψουμε κάνα κρεββάτι, να κάνουμε μυρμηγκοεξολόθρευση, να καθαρίσουμε κάνα μπάνιο! Εσύ μου έφτασες και στα διακοπτάκια. Θα τρελλαθώ, πόσο τεμπέλα είμαι;;;

Καμμιά δουλειά θα έπρεπε να κάνω, αντί να χαζολογώ στο ιντερνετ...:tongue::tongue:
Σουτ, δύο είμαστε χαχαχα. Χαζολόγα κι εσύ να μην αισθάνομαι μειονεκτικά. Αλλωστε λεχώνα είσαι, συγχωρείσαι!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α να μοιραστώ κι ένα τιπ που είδα χτες στις Κιμ & Αγκι (τις τηλεκαθαρίστριες ντε) και θα το κάνω μόλις βρω κουράγια να ξανασηκωθώ από τον καναπέ. Σε ένα βαζάκι βάζουμε ξύδι (οποιοδήποτε εκτός από λευκό). Αυτό κάνει τις βρωμόμυγες να νομίζουν ότι είναι ώριμο φρούτο. Προσθέτουμε μερικές σταγόνες υγρό πιάτων (βοηθάει στο να βυθίζονται). Το καπακώνουμε με διαφανή μεμβράνη κουζίνας και κάνουμε μερικές τρύπες πάνω. Οι ρουφιανόμυγες πάνε να φάνε και ψοφάνε! Ντάι μύγα ντάι! Είμαι φιλόζωη κάργα. Και μυγοκουνουποεχθρός όμως επίσης κάργα. Μόνο τα μυρμήγκια λυπάμαι που σκοτώνω αλλά δεν μπορώ και να τα πάρω αγκαλιά στο κρεββάτι να κοιμηθούμε ε;

Edit: Για να πω χρόνια πολλά ξεκίνησα 2ο μήνυμα και τελικά ξεχάστηκα με τις μύγες! Να χαίρεσαι τον πρωτότοκο Πολ!

WN6Op3.png

Pola να σου ζησει ο γιοκας σου!!!

Ηηηηηηηρωαςςςςςς με 3 παιδια μονη στο σπιτι!!!

εγω ενα εχω και δεν την παλευω.Ευτυχως την Ελενα την εστειλα στο χωριο στην πεθερα μου ,εχει μια γκρινια ο μπεμπης ΕΛΕΟΣ. Μολις κοιμηθηκε και να σας πω πως.... βαζω το φουρφουρι στο μπανιο να δουλευει και εκει ηρεμει.

Σας ζηλευω ολες που βγηκατε εξω και βολταρατε με τις παρεες σας . Εγω εχω ακομα μια εβδομαδα για να 40ισω και μετα χα! :-D

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Τελικά τις κάναμε και τις δουλειές μας. Από το πρωι πρωι (βλέπε 12) στρωθήκαμε και οι δύο και τελειώσαμε οτι εκκρεμοτητες ειχαμε. Εγω ντουλαπες και ο Νικος γραφειο.

πηγαμε και πηραμε και την ιλιανα το απόγευμα και πηγαμε στους νονούς της να τους δούμε.

Η ανοιξη την εχει ΤΣΑΚΙΣΕΙ ομως. Ειναι μονίμως με ματια δακρυσμενα και τσιμπλιασμενα, μυτη που δεν σταματαει να τρέχει και κατακόκκινα μάγουλα.

Και τωρα που ξάπλωσε ειχε και 37,7 και τωρα την ακουω που βήχει. Ελπιζω να μην είναι τίποτα...

4Rnfp3.png

Δύσκολο βράδυ προβλεπεται το σημερινό. Δεν είναι καν ζεστή μεν, αλλα ειναι πολυ ανήσυχη και όλο κλαίει. Μετά από μισή ώρα που την είχα αγκαλίτσα αφού έκλαιγε γοερά και με φωναζε αρχικά, τωρα αποκοιμήθηκε, αφού μου έκανε και κόγξες οταν την άφησα στην κούνια ξανά, και αναγκάστηκα και έκατσα δίπλα της για λίγη ωρα ακόμα.

Μιλαμε πρωτη φορα στα χρονικά συνέβη αυτό. Ελπιζω να ηρεμησει.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

3018406pdbajj7bp5.gif

Καλημέρα, καλή δουλειά σε όλες!

Μετά από ένα κοριτσίστικο Σαββατοκύριακο, καθώς τ' αγόρια μας πέταξαν για Θεσσαλονίκη το διήμερο, έφθασε πάλι η Δευτέρα.

Αλλά δεν πειράζει όπου να 'ναι έρχεται το Πάσχα...

Μαμά και κόρη μόνες = ο τέλειος συνδυασμός....και τί δεν κάναμε!

Περιμένουμε πώς και πώς να επαναληφθεί!

Smouts περαστικούλια, να περάσει γρήγορα!

Χριστίνα δε στέλνεις ένα βιογραφικό σε κάποιο περιοδικό ή εφημερίδα; Με τα τόσο γλαφυρά σου κείμενα πρέπει να αξιοποιηθείς οπωσδήποτε.

Πόλα να χαίρεσαι τον πρωτότοκο την οικογένειας, να είναι πάντα ευτυχισμένος και υγιής !

Τάρα μετακομίσατε;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημέρα.Καλή εβδομάδα σε όλες.Πόλα να χαίρεσαι το αγοράκι σου.Να τα εκατοστήσει.

Αυτή η γύρη μας έχει πεθάνει και ειδικά την μικρή.Παρ'όλο την θεραπεία που παίρνει αντιβίωση και σιρόπι ο βήχας της συνεχίζετε ακόμη.Προχθές τελειώσαμε την αντιβίωση,σήμερα τελειώνουμε και το σιρόπι αλλά δεν βλέπω να περνάει τόσο εύκολα.Τα μάτια της δε απο την περασμένη εβδομάδα ήταν με τσίμπλες οπού βάζαμε κομπρέσες με χαμομήλι το οποίο δεν έκανε τίποτα και πέρασαν με το κολύριο.Σήμερα το πρωί που την ξύπνησα πάλι είδα οτι είχε λίγο στα ματάκια της.Το σκ δεν κάναμε και τίποτα σπουδαίο μιας κι'εγώ ήθελα να ετοιμάσω οσο πιο πολλά μπορούσα γιατ΄δεν ξέρω πως θα είμαι απο αύριο και μετά ,μετά το χειρουργείο.Το Σάββατο είχε έρθει και η γυναίκα και έκανε μπαλκόνια και έχθες που φύσηξε πάλι καθάριζα πάλι απο την αρχή εγώ για να φύγει η γύρη.Εχθές το μεσημέρι είχαμε πάει στην ξαδερφούλα της και έπαιξαν λίγο και φτιάξαμε και τους τελευταίους αστακούς που είχε πιάσει ο άντρας μου μια ωραία αστακομακαρονάδα και φάγαμε εκεί.Το απόγευμα πήγαν μπαμπάς και κόρη στην πεθερά οπού είχε πάει και μια φίλη της κουνιάδας μου με ο κοριτσάκι της και έπαιξε η μικρή και εκεί κι'έτσι έκανα ύσηχα τις δουλίτσες μου.Αυριο είναι η μεγάλη μέρα κι'ελπίζω να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό γιατί δεν μπορώ αυτήν την ανακατοσούρα.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια κ καλή εβδομάδα να έχουμε!

Χθες περάσαμε τέλεια αν κ τελικά δεν ψήσαμε στο μπαλκόνι γιατί φύσαγε πολύ! Μια χαρά ωραιότατα γίνανε κ στη σχάρα του φούρνου! η Ζωή τρελάθηκε να παίζει με την ξαδέλφη της κ δεν μας έδινε καθόλου σημασία οπότε καθόμασταν άνετοι κ τα λέγαμε με τα ξαδέλφια μου!;)

Το βράδυ όμως είχε αρκετό βήχα το ζουζούνι σε σημειο καποια στιγμή να κάνει κ λίγο εμετό! Είμαι ένα ερείπιο αφού είχα πολύ άγχος κ κάθε 3 κ λίγο τη μέτραγα για πυρετό!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!Καλη βδομαδα!

Εμεις περασαμε ωραια το σαββατο.Πηγαμε στο βαφτιστηρι μας απο το πρωι , παιξανε μια χαρα αν και αρχικα ο Σταυρος μας φοβηθηκε και φωναζε τη γιαγια του:shock: ενω η Τοτα τον επαιρνε απο το χερακι να περπατησουν μαζι!Και κλασικα εχει αρχισει κι αυτη να σπρωχνει παιδακια που πανε να της παρουν τα παιχνιδια απο το χερι....αρχισαμε.....:rolleyes:Κοιμηθηκαν παντως μια χαρα και το μεσημερι και μολις ξυπνησαν πηγαμε και Χαλκιδα για καφε οπου κατα περιεργο τροπο η Τοτα καθοταν στο καροτσι με τις ωρες ενω ο αλλος ηθελε να βγει να κοψει βολτες στην παραλια!Παντως αν ειχα το σπιτι τους ρε παιδια με τετοιο χωρο με γκαζον μπροστα θα το ειχα κανει παιδικη χαρα για τη μικρη!Οχι να καθομαι να το κοιταω απο το μπαλκονι!

Η μικρη δεν κοιμαται καλα τα βραδια, το σαββατο ξυπνησε στις 5 και γενικα καθε νυχτα κλαψουριζει!Σημερα σηκωθηκε και ορθια και εκλαιγε στις 4...υποψιαζομαι οτι βγαινουν και τα τελευταια δοντια....Επισης τρωει μονο μεσημεριανο και καμια μπανανα στην παιδικη χαρα!Το γιουβετσακι παντως χθες μολις το ειδε εκλαιγε απο συγκινηση!!!

Δημητρα εγω εχω που να αφησω τη μικρη να βγω αλλα πιο πολυ μου λειπει να βγω ενα πρωινο για ψωνια, να ειμαι σπιτι μονη μου και να πινω το καφεδακι μου,να κανω τις δουλειες μου με ησυχια, πραγματα που εσυ μπορεις να τα κανεις καθε μερα!!!Γι΄'αυτο μη νιωθεις μειονεκτικα!Τυχερη εισαι!!!

Α!Επισης απο χθες το μεσημερι που εριξα ενα διωρο υπνο μαζι με τη μικρη ξυπνησα με πονολαιμο και πονο στο αφτι....Αμυγδαλη υποψιαζομαι γμτ....

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Ήταν ένα όμορφο ΣΚ, βγήκαμε για super market μαμα & κορη, είχε υπέροχο καιρό! Έχουν υποχωρήσει κατά πολύ οι ναυτίες μου και νιώθω καλύτερα! Δεν το πιστεύω!Εχθές πήγαμε πεθ.για φαγητό και καταλήξαμε Χαιδάρι για καφέ και φαγητό το βραδάκι με κάτι ξαδέλφια του άντρα μου και τα παιδιά τους. Η Άντα ήταν όλο χαρά!

Εγώ χαίρομαι και ξεχνιέμαι μαζί της αλλά δεν το κρύβω ότι έχω ανάμεικτα συναισθήματα, αφού ο πατέρας μου εξακολουθεί να είναι νοσοκομείο και η μάνα μου τα έχει παίξει 4 νύχτες άυπνη εκεί μέσα!!! Το μυαλό μου είναι συνέχεια εκεί.Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να πάω ρε γμτ να τους δω,σκέφτομαι μην κολλήσω και τίποτα στο νοσοκομείο. Μπορεί να είμαι υπερβολική αλλά οι συνθήκες με έχουν κάνει, έτσι όπως με πάει τον τελευταίο καιρό.

Την Άντα την έχουμε κάνει μπαλάκι.Σήμερα είναι ο παππούς (πεθερός μου) μαζί της από το πρωί και μετά θα πάει και η πεθ. όταν σχολάσει από την δουλειά. Επίσης έχουν αρχίσει κι αυτοί να κουράζονται με την κατάσταση.Τους καταλαβαίνω.Και ερωτώ τώρα εγώ...μήπως πρέπει να γυρίσω σπιτάκι μου στο παιδάκι μου και να παρατήσω τη δουλειά για 1- 2μέρες? Με έχουν στρεσάρει κι αυτοι εδώ στη δουλειά ρε γμτ.

Σας πήρα μονότερμα...Πόλα να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κοριτσόπουλα!!!!! Μπορώ να πω ότι ήταν ένα αρκετά κουραστικό ΣΚ... Είχαμε βλέπετε 3 Συνέδρια μαζί και όλο το τμήμα ήταν διασκορπισμένο... Ευτυχώς λόγω εγκυμοσύνης εγώ ήμουν στο κοντινότερο που είχαμε στο Παλιό Πανεπιστήμιο στην Πλάκα, αλλά όπως και να το κάνεις ήμουν την Παρασκευή μέχρι τις 21:00 και μετά το Σάββατο από τις 09:00 έως το απόγευμα στις 19:00 (παρόλο που το πρόγραμμα ήταν να τελειώσει στις 17:00 - Κας μου γι' αυτό δεν το σήκωνα ήμουν σε φάση με το Συνέδριο γιατί είχαμε πάει πίσω στο πρόγραμμα και μετά ήμουν κομμάτια, είχα και κάτι πονάκια και ξεράθηκα)

Ευτυχώς η Λένα είχε πάει με τους δικούς μου στη Τζιά κι έτσι την Κυριακή ξύπνησα στις 10:00 αλλά έμεινα στο κρεβάτι μέχρι τις 13:00 που σηκωθήκαμε να πάμε στον πεθερό μου για φαγητό και μετά για την πολυπόθητη Β' επιπέδου επιτέλους:P:p:p:p:p:p Αν εξαιρέσεις την ταλαιπωρία (γιατί το ραντεβού ήταν στις 15:00 και ξεμπερδέψαμε στις 20:30 γιατί την κάναμε σε δύο φάσεις μιας και ο μπόμπιρας δεν καθόταν βολικά για να δούμε την καρδιά και πήγαμε να φάω γλυκό και μετά ξανά να μας δει), κατά τα άλλα όλα τέλεια!!!! Το αγοράκι μας είναι 361 γραμμάρια, μεγαλώνει μια χαρά και καθόταν σταυροπόδι και πιπιλούσε το δάχτυλό του:tongue::tongue::tongue:Επίσης ευτυχώς ο πλακούντας μου έχει ανέβει, οπότε ...... βουρ στο ψητό και πάλι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατά τα άλλα τώρα, εργασία και χαρά!!!!

Πολινάκι να χαίρεστε το Βαγγελάκο σας, γερό και δυνατό και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε:P:p:p:p

Δήμητρα όλα καλά θα πάνε αύριο μην ανησυχείς!!!!!! Θετική σκέψη μόνο και για τη μικρή μην ανησυχείς, μια χαρά θα είναι.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...