Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

στειλε καμια συνταγη για το κοτόπουλο το γεμιστο βρε φιλεναδα!!!;)

εμενα τρωει κρεμα απο τη παρασκευη, ετρωγε με ορεξη δεν λεω αλλα μικρη ποσοτητα και ανοιγε συνεχεια το στοματακι, απο Δευτερα εφαγε 100μλ και απο χτες του εφτιαξα 150μλ, λιγο αφησε... και φρουτοκρεμα ξεκινησαμε την ιδια μερα με τη κρεμα βανιλια, του αρεσει αλλα τρωει πολυ λιγοτερη ποσοτητα απο τη κρεμα βανιλια!!!!

υπομονη, κοριτσια, θα φανε!!!!

καλημερα μανουλες!!!

Πωλινακι περαστικουλια στον γιοκα σου!!!

Αννα να προσεχεις, εγω επεσα τελη αυγουστου στη σκαλα σ'ενα καταστημα, και ακομα με ποναει ο ωμος μου, εκανα και φυσικοθεραπειες μαλιστα την προηγουμενη βδομαδα!!! αλλα τιποτα, οπως ποναγα ποναω...

εμεις αυριο παμε στα πεθερικα μου :-(, τσακωνομαι με τον αντρα μου γιατι θελουν να κανουν τραπεζι στις 9 το βραδυ και να κατσουμε εκει λενε μεχρι τις 11-11.30.. το παιδι δηλαδη τι θα κανει???? θα γκρινιαζει γιατι θα νυσταζει, ετσι δεν ειναι??? δηλαδη χαθηκε ο κοσμος να κανουμε το τραπεζι νωριτερα??? αλλα οχι, δεν με καταλαβαινουν... εμεις και εμεις θα ειμαστε, δεν εχουν αλλους καλεσμενους, τι ζορι τραβανε????και ο μικρος μας δεν ειναι απο τα παιδακια που θα πας στο αλλο δωματιο και θα το κοιμησεις, θελει εμενα, το βυζακι και ησυχια... ειναι που ειναι ανησυχο το παιδι, εχτες μου ξυπνησε στις 2 τη νυχτα και δεν μπορουσαμε να τον βαλουμε για υπνο μεχρι τις 4.30, χαλασε τον κοσμο..πολυ κλαμα...τελος παντων, τα νευρα μου...:mad::mad::mad:

έχεις απόλυτο δίκιο..κι εμείς έτσι είμαστε..όποτε είναι να πάμε κάπου το βράδυ σκέφτομαι ότι για λίγο θα είναι καλά ενώ μετά θα απομονωθώ σε ένα ξένο δωμάτιο και δεν θα περάσω καλά...ας το κάνουν νωρίς τι τους πειράζει...πες απλά δεν πάω γιατί το αγγούρι θα το φάω εγώ...ορίστε μας

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα gilrs

Πωλινακι περαστικα στον Βαγγελη και ευχομαι να ειναι μια απλη ιωση και τιποτα παραπανω

Ο δικος μου ο μπεμπης τσακιζει τη φρουτοκρεμα (με φρεσκα φρουτα) τρωει ενα πιατο της σουπας -μηπως ειναι πολυ????

Κοίτα κι εμένα η δικιά μου τρώει 2 φρούτα για πλάκα, τα τσακίζει κανονικότατα:P:p:p και το απόγευμα της κάνω κρέμα με 150ml νερό την οποία καταβροχθίζει και αν τυχόν αργήσει η επόμενη μπουκιά και στις 2 περιπτώσεις χτυπιέται ολόκληρη με ανοιχτό στόμα και φωνάζει:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P Απλά δεν της αρέσουν πολύ τα γλυκά φρούτα και αντί για κανονικό μήλο τρώει πράσινο.... Ομοίως το μεσημέρι τρώει 1 καρότο, 1 πατάτα και 1 κολοκύθι ολόκληρα στην καθισιά της και μετά κάθεται και στο στήθος λίγο:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Λοιπόν κορίτσια σχετικά με το δώρο Χριστουγέννων και τι παίρνουμε από τους εργοδότες μας ισχύουν τα παρακάτω:

Με την Υ.Α.19040/1981, η οποία δημοσιεύεται κατωτέρω, ρυθμίστηκαν τα θέματα

χορήγησης των επιδομάτων Εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα.

"Αρθρο 1

Ολοι οι μισθωτοί που αμείβονται με μισθό ή με ημερομίσθιο, δικαιούνται, από

τους πάσης φύσεως εργοδότες τους:

α) Επίδομα εορτών Χριστουγέννων, ίσο με ένα μηνιαίο μισθό τους για τους

αμειβομένους με μισθό και με 25 ημερομίσθια για τους αμειβομένους με

ημερομίσθιο.

β) Επίδομα εορτών Πάσχα, ίσο με μισό μηνιαίο μισθό, για τους αμειβομένους με

μισθό και με 15 ημερομίσθια για τους αμειβομένους με ημερομίσθιο.

2. Τα ανωτέρω επιδόματα, καταβάλλονται στο ακέραιο εφόσον η σχέση εργασίας των

μισθωτών με τον υπόχρεο εργοδότη διήρκεσε ολόκληρη τη χρονική περίοδο, στην

περίπτωση του επιδόματος εορτών Πάσχα από 1ης Ιανουαρίου μέχρι 30 Απριλίου και

στην περίπτωση του επιδόματος εορτών Χριστουγέννων από 1ης Μαϊου μέχρι 31

Δεκεμβρίου κάθε χρόνου.

3. Από τους ανωτέρω μισθωτούς, εκείνοι που η σχέση εργασίας τους με τον υπόχρεο

στην καταβολή του επιδόματος εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα, εργοδότη, δεν

διήρκεσε ολόκληρο το ανωτέρω χρονικό διάστημα, δικαιούνται:

α) Σαν επίδομα εορτών Χριστουγέννων, ποσό ίσο με 2/25 του μηνιαίου μισθού ή δύο

(2) ημερομίσθια, ανάλογα με το συμφωνημένο τρόπο αμοιβής, για κάθε

δεκαεννεαήμερο χρονικό διάστημα διαρκείας της εργασιακής σχέσεώς τους και

β) Σαν επίδομα εορτών Πάσχα ποσό ίσο με 1/15 του μισού μηνιαίου μισθού ή ένα

ημερομίσθιο, ανάλογα με τον συμφωνημένο τρόπο αμοιβής, για κάθε 8ήμερο χρονικό

διάστημα διαρκείας της εργασιακής σχέσεώς τους, μέσα στις χρονικές περιόδους

που αναφέρονται στην παράγραφο 2 του παρόντος άρθρου.

Για χρονικό διάστημα μικρότερο του 19ημέρου ή του 8ημέρου, αντίστοιχα,

δικαιούνται ανάλογο κλάσμα.

4. Στον χρόνο διαρκείας της εργασιακής σχέσεως δεν υπολογίζονται οι ημέρες,

κατά τις οποίες ο μισθωτός, αν και δεν λύθηκε η εργασιακή του σχέση, απέσχε από

την εργασία του αδικαιολόγητα ή λόγω αδείας χωρίς αποδοχές.

Συνυπολογίζεται πάντως ο χρόνος της υποχρεωτικής αποχής από την εργασία των

γυναικών προ και μετά από τον τοκετό.5. Οι απασχολούμενοι στα Δημόσια, Δημοτικά και Κοινοτικά Εργα, τις εποχιακά

εκτελούμενες εργασίες, καθώς και οι μισθωτοί που απασχολούνται με σχέση

εργασίας ορισμένου χρόνου ή για εκτέλεση ορισμένου έργου, δικαιούνται:

α) Σαν επίδομα εορτών Χριστουγέννων, ένα (1) ημερομίσθιο για κάθε οκτώ (:cool:

ημερομίσθια που πραγματοποίησαν και

β) Σαν επίδομα εορτών Πάσχα, δύο (2) ημερομίσθια για κάθε δεκατρία (13) που

πραγματοποίησαν μέσα στις χρονικές περιόδους που αναφέρονται στην παρ. 2 του

παρόντος άρθρου ή ανάλογο κλάσμα για τα κάτω από οκτώ (:cool: ή από δεκατρία (13)

ημερομίσθια που πραγματοποίησαν αντίστοιχα

Επομένως Ρούλα αν το αφεντικό σου κάνει τον κινέζο μίλα του και εσύ κινέζικα μπας και συνεννοηθείτε και

Άννα πες στον λογιστή σας ότι όταν θα πάει να καταθέσει ΑΠΔ για το τελευταίο τρίμηνο δεν θα του την πάρουνε αν δεν βάλει και τις αποδοχές σου από το δώρο με τις ανάλογες κρατήσεις βέβαια του ΙΚΑ. Και μια συμβουλή προσοχή με τους λογιστές γιατί……

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Κοίτα κι εμένα η δικιά μου τρώει 2 φρούτα για πλάκα, τα τσακίζει κανονικότατα:P:p:p και το απόγευμα της κάνω κρέμα με 150ml νερό την οποία καταβροχθίζει και αν τυχόν αργήσει η επόμενη μπουκιά και στις 2 περιπτώσεις χτυπιέται ολόκληρη με ανοιχτό στόμα και φωνάζει:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P Απλά δεν της αρέσουν πολύ τα γλυκά φρούτα και αντί για κανονικό μήλο τρώει πράσινο.... Ομοίως το μεσημέρι τρώει 1 καρότο, 1 πατάτα και 1 κολοκύθι ολόκληρα στην καθισιά της και μετά κάθεται και στο στήθος λίγο:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω του βαζω εβα μηλο ,ενα πορτοκαλι, ενα αχλαδι και λιγη μπανανα μηπως ειναι πολλα? αλλα απο την αλλη το τρωει ολο το πιατο:rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

εγω του βαζω εβα μηλο ,ενα πορτοκαλι, ενα αχλαδι και λιγη μπανανα μηπως ειναι πολλα? αλλα απο την αλλη το τρωει ολο το πιατο:rolleyes:

Κοίτα εμένα η γιατρός μου είπε 2 φρούτα αλλά αν δεν έχετε πρόβλημα με το βάρος και αφού του αρέσουν και τα τρώει άστο το παιδί να φάει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα gilrs

Πωλινακι περαστικα στον Βαγγελη και ευχομαι να ειναι μια απλη ιωση και τιποτα παραπανω

Ο δικος μου ο μπεμπης τσακιζει τη φρουτοκρεμα (με φρεσκα φρουτα) τρωει ενα πιατο της σουπας -μηπως ειναι πολυ????

Θα μας τρελανεις ρε συμπεθερα? Δεν του φτιαχνεις και κανενα ταψι μουσακα?:lol:

age.png age.png

Τελικά ούτε και το λιωμένο μανταρίνι τρώει....τσάμπα όλη η χαρά που είχα...Το έλιωσα καλά καλά,έβαλα και κανα δυό μεζούρες κρέμα βανίλια μέσα...τίποτα...με το που βλέπει κουτάλι να πλησιάζει το ράβει και δεν το ανοίγει ούτε για να γκρινιάξει!!Κάθεται και με κοιτάει επίμονα..σου λέει "δεν θα βαρεθείς να κάθεσαι με το κουτάλι στον αέρα??"...μόλις την έβαλα στο στήθος όμως μόνο που δεν πνίγηκε από την λαιμαργία....αφού πεινάει γιατί δεν τρώει???οεο....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Τατιανάκι, αφού οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν, πήγαινε κανονικά και όταν ο Θανούλης αρχίζει να κλαίει, πες στον άντρα σου να φύγετε, ότι ώρα και να 'ναι... Κι εγώ έτσι κάνω. Δεν αισθάνομαι άνετα σε ξένο σπίτι. Χτες πήγαμε σε κάτι φίλους που έχουν ένα παιδάκι 15 μηνών. Καλά ο δικός τους τρελάθηκε με τον μπέμπη, συνέχεια ερχόταν κοντά και τον έδειχνε, του χαμογελούσε και τον χάιδευε! Όλα ήταν καλά μέχρι ένα μισάωρο, όπου ο δικός τους άρχισε τα κλάματα και δεν καθόταν πουθενά. Μετά άρχισε και ο δικός μας, έτσι για σιγοντάρισμα και τι να σας πω, πολύ ωραία περάσαμε... :rolleyes: Ούτε μια ωρίτσα δεν προλάβαμε να κάτσουμε.... Ίσα που πρόλαβε ο φίλος μας να μας δείξει κάτι ψηφιακά άλμπουμ και να συζητήσουμε λίγο για τη βάφτιση... Τιμή τελικά δεν προλάβαμε να βγάλουμε, πάντως μας είπε θα είναι λιγότερο από χιλιάρικο... Ίσως γύρω στα 800, αλλά πρέπει να δούμε και πόσες φωτό θα βγάλουμε ξεχωριστά. Για πείτε εσείς κοπελιές πόσα σας πήγε, να δω αν τελικά μας κάνει όντως καλύτερη τιμή...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Εμείς κλείσαμε τον ίδιο φωτογράφο που είχαμε και στον γάμο με 600 ευρώ νομίζω...αν δεν κάνω λάθος έχει 3 dvd και 1 άλμπουμ....μπορεί να μην θυμάμαι καλά...αλλά η τιμή είναι αυτή..τα μισά του γάμου..

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Κασσιανή μου δεν έχω κουράγιο για τραπέζι...πρέπει να τα κάνω όλα μόνη μου, από τα ψώνια μέχρι και το στρώσιμο και είμαι και λίγο τελειομανής, οπότε θα "πεθάνω" για να τα καταφέρω...Ασε που δεν αισθάνομαι και εγώ πολύ καλά!!Λέτε ν' αρρωστήσουμε οικογενειακώς???:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

έχεις απόλυτο δίκιο..κι εμείς έτσι είμαστε..όποτε είναι να πάμε κάπου το βράδυ σκέφτομαι ότι για λίγο θα είναι καλά ενώ μετά θα απομονωθώ σε ένα ξένο δωμάτιο και δεν θα περάσω καλά...ας το κάνουν νωρίς τι τους πειράζει...πες απλά δεν πάω γιατί το αγγούρι θα το φάω εγώ...ορίστε μας

Ενα απο τα πολυ καλα που ανακαλυψα οταν ημουν εγκυος και μετα με το μωρο ηταν οτι επιτελους μπορουσα να λεω "οχι" σε οτι δεν ηθελα.

Πιο πριν πιεζα τον εαυτο μου για ολα για να μην παρεξηγηθει κανενας.

Με το μωρο κομμενα αυτα. Και σε οποιον αρεσει.

Τελικά ούτε και το λιωμένο μανταρίνι τρώει....τσάμπα όλη η χαρά που είχα...Το έλιωσα καλά καλά,έβαλα και κανα δυό μεζούρες κρέμα βανίλια μέσα...τίποτα...με το που βλέπει κουτάλι να πλησιάζει το ράβει και δεν το ανοίγει ούτε για να γκρινιάξει!!Κάθεται και με κοιτάει επίμονα..σου λέει "δεν θα βαρεθείς να κάθεσαι με το κουτάλι στον αέρα??"...μόλις την έβαλα στο στήθος όμως μόνο που δεν πνίγηκε από την λαιμαργία....αφού πεινάει γιατί δεν τρώει???οεο....

Γιατι θελει το γαλα της μαμας του. Μην το βλεπεις ως προβλημα αυτο. Αστο να τρωει λιγο απο τα φαγητα και συμπληρωνε με γαλα.

Αυτα που πινουν ξενο εχουν ενα μικρο προβλημα μηπως πινουν πολυ γαλα και δεν απορροφανε ασβεστιο. Με το μητρικο γαλα τετοιος κινδυνος δεν υπαρχει.

Κασσιανή μου δεν έχω κουράγιο για τραπέζι...πρέπει να τα κάνω όλα μόνη μου, από τα ψώνια μέχρι και το στρώσιμο και είμαι και λίγο τελειομανής, οπότε θα "πεθάνω" για να τα καταφέρω...Ασε που δεν αισθάνομαι και εγώ πολύ καλά!!Λέτε ν' αρρωστήσουμε οικογενειακώς???:tongue::tongue::tongue:

Καλε αμα δε θελεις, τι το συζηταμε?

Κι εγω τελικα ενα φαι μονο για τους 3 μας θα μαγειρεψω

yey2p2.png BN4cp2.png

Ο Βαγγέλης ξύπνησε το πρωί με 38 πυρετό, μ' έχουν ζώσει τα φίδια...Έχω αγχωθεί απίστευτα, φοβάμαι πολύ για τη γρίπη και να μην κολλήσει η Κάρολ...
Παίζει και να κρύωσε βρε φιλενάς, μην στεναχωριέσαι! Χτύπα τις βιταμινούλες σου κι εσύ μην πέσεις χάμω!

Καλησπέρα τσούπρες!

WN6Op3.png

Τιμή τελικά δεν προλάβαμε να βγάλουμε, πάντως μας είπε θα είναι λιγότερο από χιλιάρικο... Ίσως γύρω στα 800, αλλά πρέπει να δούμε και πόσες φωτό θα βγάλουμε ξεχωριστά. Για πείτε εσείς κοπελιές πόσα σας πήγε, να δω αν τελικά μας κάνει όντως καλύτερη τιμή...

Μου φαίνεται καλή τιμή, εδώ στην επαρχία είναι πιο τσιμπημένα, ευτυχώς κλείσαμε σ' έναν γνωστό φωτογράφο με 900 ευρώ το ψηφιακό άλμπουμ.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Για τρεπεζώματα ακούω! Βαριέμαι απίστευτα! Εγώ δεν θα κάνω τίποτα αλλά θα πάμε στην πεθερά μου τα Χριστούγεννα και παραμονή στους δικούς μου και βαριέμαι κι στους δύο. Τα ίδια και τα ίδια:( Επίσης δεν θέλω καθόλου να ξεσπιτωθώ με τη μπέμπα. Θα ήθελα μόνο αν ήταν για καμιά βόλτα, να πάρουμε λίγο αέρα μαμά & κόρη:(Μας έφαγε η κλεισούρα ρε παιδιά. Κι έχω και τον άντρα μου να λέει...''Που να τρέχεις τώρα, θα έχει κίνηση, θα έχει κρύο...'' ουφ.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...