Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

pola να σου ζησει το μπεμπακι !!! Εμεις οι δυο ανηκουμε και στο cafe Απριλιος 2011, κι εγω γεννησα μολις συμπληρωσαμε 1 μηνα!!! Προωρα μας ηρθε ο μπεμπης, μεγαλη τρομαρα πηρα. Εκανα καισαρικη, το μωρο μπηκε προληπτικα θερμοκητιδα και μετα στη λαμπα γιατι εκανε ικτερο. Οσο για το θηλασμο τυχερη εισαι γιατι εμενα παρολο που μου φερθηκαν αψογα οι μαιες το μωρο το εβαλα στο στηθος την 2η μερα. Εφαγε βεβαια αλλα καθε φορα που το ζητουσα μια δικαιολογια υπηρχε, οχι ειναι στη θερμοκητιδα, οχι ειναι στη λαμπα, οχι θα ερθει ο παιδιατρος με αποτελεσμα το στηθος μου να πριζετε και να βγαζω με το θηλαστρο 150ml γαλα.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επίσης έχω να πω ότι έχουν βγάλει υπέροχα παπούτσια, αλλά όλα ψιλοτάκουνα ρε γμτ. Σε αυτή τη φάση δεν τα μπορώ καθόλου! Τι να πάρω δεν ξέρω. Για πείτε τίποτα...
Moναστηράκι και κλασσικά πεδιλάκια τουριστικά, σκοινένια παπούτσια (πως τα λένε μωρέ; αυτά με τις κορδέλες; ), ή πλατφόρμες ώστε να μη σε ενοχλεί το ψηλό στενό τακούνι.
κοριτσια εδω γινεται ενασ χαμοσ....συγκεκριμενα γυρω γυρω υπαρχουν πολλα,παρα πολλα μπουκαλακια οπου μεσα υπαρχει το προσκλητηριο μασ,απο χτεσ προσπαθω να τα δεσω με την κορδελλα τουσ και να δεσω και τα ταμπελακια με τα ονοματα..μολισ τα χωρισα ανα ομαδεσ μηπωσ και μοιραστουν καλυτερα...

ασ μην σχολιασω τα τουλια κτλ...

Φόρεμα;
pola να σου ζησει το μπεμπακι !!! Εμεις οι δυο ανηκουμε και στο cafe Απριλιος 2011, κι εγω γεννησα μολις συμπληρωσαμε 1 μηνα!!! Προωρα μας ηρθε ο μπεμπης, μεγαλη τρομαρα πηρα. Εκανα καισαρικη, το μωρο μπηκε προληπτικα θερμοκητιδα και μετα στη λαμπα γιατι εκανε ικτερο. Οσο για το θηλασμο τυχερη εισαι γιατι εμενα παρολο που μου φερθηκαν αψογα οι μαιες το μωρο το εβαλα στο στηθος την 2η μερα. Εφαγε βεβαια αλλα καθε φορα που το ζητουσα μια δικαιολογια υπηρχε, οχι ειναι στη θερμοκητιδα, οχι ειναι στη λαμπα, οχι θα ερθει ο παιδιατρος με αποτελεσμα το στηθος μου να πριζετε και να βγαζω με το θηλαστρο 150ml γαλα.
Το πήρες σπίτι πλέον έτσι; Θηλάζει τώρα κανονικά;

Πολιν ωραίο όνομα ο μπέμπουρας! Για την αδερφή το αφήνω ασχολίαστο...

Καλά θα κάνετε να κοιτάξετε για μια κυρία εντατικά τώρα που έχει άδεια ο άντρας γιατί πιθανώς να ζοριστείς μετά.

Λεφτά δεν έχω, πήγα και τα έσκασα στο μάδερκερ που είχα πει κι όλας ότι δεν θα ξαναπάω. Αλλά είχα ανάγκη για φορμάκια αμάνικα κι έτσι πόνεσα την κάρτα και τα πήρα. Ο μικρός έγινε κουνουπίδι από τον ήλιο στο αυτοκίνητο, κοκκίνησε και ξεράθηκε στο νάνι μόλις γυρίσαμε

WN6Op3.png

καλησπέρα κορίτσια,

Πολα και Μαρια-Ελενα να σας ζήσουν τα μωράκια σας ευχομαι να είναι καλότυχα και ευτυχισμένα

Εμείς σήμερα ήμασταν όλο το πρωι βόλτες και ψωνια στα μαγαζιά κοιμήθηκε ο μικρός για μεσημέρι απο τις 1 μεχρι τις 4 και τελειωσα μερικές δουλειές

σε λίγο περιμένω να ερθει η ανηψία μου που είναι 5 χρονών και να παίξουν με τον Θανασάκη.

φιλιά σε όλες να έχετε καλό Σ/Κ

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Εμεις μολις γυρισαμε απο μια εντελως ξαφνική εκδρομή στην επίδαυρο. Πήγαμε για μια δουλεια στο Αιγαλεω, και τελειωνοντας βλέποντας τον καιρό, λεμε, δεν παμε στους κουμπαρους μας στην Αλμυρη να πιουμε καφεδάκι? Ποιο καφεδάκι, που το τσούξαμε στα ούζα και στους μεζεδες και μαζεμο δεν είχαμε. Αισθανόμουν λίγο τύψεις που δεν είχα και την Ιλιανα μαζί να χαρεί τον ήλιο και τη θάλασσα (γιατι αν θυμαστε την ειχα αφησει στα πεθερικα μου απο χτες για να κάνουμε δουλειες το πρωι στο σπίτι, και καλά) αλλά περασαμε τοσο ωραια που δεν ειχαμε ενα παιδακι να το κυνηγαμε, να εχουμε την εννοια του τι θα φαει, που θα το αλλαξουμε, αν νυσταζει κλπ κλπ, που μετα απο λιγη ώρα, και μερικα ουζα μου φύγανε οι τύψεις εντελως. Αλλωστε κι αυτή στα πεθερικα μου δεν κλειστηκε μεσα. Πηγαν ενα σωρο βολτες το πρωι.

Πριν λιγο γυρισαμε και μπορω να πω οτι περασαμε ΤΕΛΕΙΑ. Την Ιλιανα θα τη παρουμε αυριο παντως, οποτε η χαλαρωση συνεχιζεται ακομα. Δουλειες να δω ποτε θα κανουμε

4Rnfp3.png

Αχ,Γιώτα πόσο σε ζηλεύω,που μπόρεσατε και αφήσατε την μικρή και πήγατε κάπου να ξεσκάσετε.Τι ωραία να έχεις δικούς σου ανθρώπους και να πηγαίνεις κάπου με ήρεμο το κεφάλι σου και χωρίς το άγχος για το πως θα είναι το παιδί.Εγώ δεν την έχω αφήσει ποτέ κάπου μόνη της εκτός απο την πεθερά μου που την κράταγε η ανιψιά του άντρα μου κι'αυτό για να πάμε να πιούμε καφέ σε μια καφετέρια απέναντι απο το σπίτι τους οπού και πάλι με έτρωγε το άγχος αν κλαίει,αν μας ζητάει και τέτοια.Δεν ξέρω πως είναι να πηγαίνεις κάπου χωρίς παιδί.Και μερικές φορές το έχουμε τόσο ανάγκη.Μόνο μια φορά θυμάμαι πριν μερικούς μήνες την είχαμε στείλει παιδικό και είχε πάρει άδεια ο άντρας μου και πήγαμε για φαγητό και καφεδάκι μέχρι το Λαύριο.Μου φαινόταν σαν ψέματα.Και τώρα την Τρίτη έχω πολύ άγχος για το αν θα μου πουν να μείνω μέσα ενα βράδυ στο νοσοκομείο γιατί η μικρή δεν κοιμάται με κανέναν άλλον εκτος απο μένα και δεν μπορώ να σκέφτομαι να κλαίει και να ταλαιπωρηθεί για να κοιμηθεί γιτί με εμένα έχει μάθει και κοιμάται αμέσως.Τη βλέπω αν μου πουν να μείνω να φύγω να έρθω να την κοιμήσω και να ξαναπάω πάλι.Τι βλακείες λέω έ?

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δήμητρα μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου...ευκαιρία να μάθει να κοιμάται κ με κάποιον άλλο η Θωμαίς....εσύ κοίτα να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται όλα καλά θα πάνε!;)

Η Ζωή από προχθές είχε ένα 37,5....το βράδυ έφτασε 38,5 δεν της έδωσα τίποτα κ τώρα δεν έχει πυρετό!Λίγο σα να είχε μυξούλες τη Παρασκευή αλλά χθες δεν μου φάνηκε να έχει τίποτα....έκανε βέβαια εμετό το ψάρι αλλά δεν ξέρω τι γίνεται γιατί η αλήθεια είναι ότι επειδή το τρώει ευχάριστα τη μπούκωσα 350γρ. πρώτη φορά τόσο πολύ!:rolleyes: Να ναι ίωση χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα?Λίγο ανήσυχη είμαι γιατί κ πριν 2 βδομάδες μου είχε κάνει πάλι δέκατα για ένα βράδυ!:confused:

Σήμερα περιμένουμε τα ξαδέλφια μου να ψήσουμε στο μπαλκόνι μπριζολάκια,μπιφτεκάκακια,θα κάνω κολοκυθοκεφτέδες κ διάφορα άλλα μεζεδάκια! Η ζωή θα έχει παρέα την ανηψιά μου που είναι 8 κ τρελένονται η μία για την άλλη!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

:Pκαλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ααχχ!!!!!!!!!!

σημερα ειμαι home alone!!!

χε!!! χε!!!

:P:p:p:p:p:p:p

εχθες πηγαμε σε κατι εγκαινια ενος φαρμακειου που ανοιξε μια ανιψια του αντρα μου και μετα αφησαμε τον Νικολακη μου στο χωριο και βγηκαμε το βραδυ

ηπιαμε 2 ποτακια γελασαμε πολυ με μια παρεα που βρεθηκαμε τυχαια φαγαμε κι ενα βρωμικο και νανι!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

σημερα ο Νικολας θα παραμεινει στην γιαγια του

ελπιζω να ειναι καλα και να τα κααφερει η πεθ......μαζι του:confused::confused:

εγω σπιτι δουλειες πρεπει να κανω τα ντουλαπια της κουζινας και οτι αλλο προλαβω μεχρι το βραδυ που θα γυρισουν

(βλεπω τωρα την Χριστινα να με μουτζωνει χα!! χα!!)

αλλα προς το παρον απολαμβανω το καφεδακι μου!!!

ο αντρας πηγε Κοζανη σε μια ομολια για νεες καλλιεργειες

ποσο τον παρακαλεσα να με παρει μαζι του....αλλα δεν με πηρε κι ετσι ειπα ειναι ευκαιρια για δουλειες

εχθες εκανα κ τα μαλλια μου βαφη και πιστολακι

και τωρα θα καθαριζω και με περιποιημενο μαλλι.....ε!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δήμητρα μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου...ευκαιρία να μάθει να κοιμάται κ με κάποιον άλλο η Θωμαίς....εσύ κοίτα να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται όλα καλά θα πάνε!;)

Η Ζωή από προχθές είχε ένα 37,5....το βράδυ έφτασε 38,5 δεν της έδωσα τίποτα κ τώρα δεν έχει πυρετό!Λίγο σα να είχε μυξούλες τη Παρασκευή αλλά χθες δεν μου φάνηκε να έχει τίποτα....έκανε βέβαια εμετό το ψάρι αλλά δεν ξέρω τι γίνεται γιατί η αλήθεια είναι ότι επειδή το τρώει ευχάριστα τη μπούκωσα 350γρ. πρώτη φορά τόσο πολύ!:rolleyes: Να ναι ίωση χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα?Λίγο ανήσυχη είμαι γιατί κ πριν 2 βδομάδες μου είχε κάνει πάλι δέκατα για ένα βράδυ!:confused:

Σήμερα περιμένουμε τα ξαδέλφια μου να ψήσουμε στο μπαλκόνι μπριζολάκια,μπιφτεκάκακια,θα κάνω κολοκυθοκεφτέδες κ διάφορα άλλα μεζεδάκια! Η ζωή θα έχει παρέα την ανηψιά μου που είναι 8 κ τρελένονται η μία για την άλλη!;)

μμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πετα κανα κοκαλακι κι απο δω βρε συμπεθερα!!!!!!!!!!!!!!!!

τα σαλια μου τρεχουνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2159268nb54s0dps9.jpg

Kαλημερα! Κι εμεις βγηκαμε χθες, αλλα ηπιαμε αρκετα ποτακια και ξενυχτησαμε, παρα το γεγονος οτι ο αντρας μου δουλευει και σημερα. Αν δεν επεμενα εγω να γυρισουμε σπιτι στις 3,30 ηταν ικανος να παει απευθειας για δουλεια!

Ειμαι σπιτι μονη και χαλαρη, πινω καφε και σε λιγο θα παω να παρω τα μικρα να παμε σε παρτυ γενεθλιων.

Πολ, χαιρομαι που πηγαν ολα καλα με το μωρακι σου, αντε να βρεις μια κοπελα να σε βοηθαει, και το καλοκαιρι να ερχεσαι στην παλια σου γειτονια να κανουμε καροτσαδες στο παρκο!;)

Δημητρα μην ανησυχεις για τη μικρη τωρα. Μια χαρα θα κοιμηθει και χωρις εσενα, και καλο ειναι να την αφηνεις που και που στις γιαγιαδες να παιρνετε κι εσεις μια ανασα.

Αννα, φερνει η Δεσποινα μπουγατσα για επιδορπιο και ερχομαστε! :D

age.png age.png

Είμαι μόνη μου με τα 3 παιδιά...ο δημήτρης έχει μια συνάντηση στη δουλεια του (γκρρρρρρ) σήμερα και την επόμενη κυριακή...έλεος!!! Εχει και γενέθλια ο βαγγέλης, θα κόψουμε μια μικρή τουρτίτσα μεταξύ μας...Αν τα οικονομικά το επιτρέπουν, θα κάνουμε ένα πάρτυ και για τα 2 παιδιά μαζί τον Ιούνιο.

Mαρία-Ελενα σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω!! :D:D Να χαίρεσαι το μπεμπουλάκι σου, πάντα υγιές και τυχερό!!!

Κριστίν, εσπαντρίγιες λέγονται αυτά τα ωραία παπουτσάκια...έχω 2-3 ζευγάρια πλατφορμες και ειναι μια χαρα άνετα, φοριούνται και με όλα τα ρούχα! Οσο για το μαδερκεαρ, πήγα κι' εγώ, τί να κάνω, έχει πολύ ωραία φορμάκια, ρε γμτ!!

Γιωτάκι, κανονικά θα ζήλευα τρελλά την εκδρομούλα σας :rolleyes::rolleyes:, αλλά μάλλον έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες μου με το καινούργιο μωράκι, χαχαχαχα!!!

Δήμητρα, μια χαρά θα είναι το κοριτσάκι σου, μην ανησυχείς...χρειάζεστε και λίγο χρόνο μόνοι σας, θα σας κάνει πολύ καλό!!!:D:D

Καλημέρα κορίτσια, καλή κυριακή!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

βαριεμαι

κανω μια δουλεια και δεκα διαλειματα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

θα περασει η ωρα

θα ρθουν οι αντρες του σπιτιου και εγω θα ειμαι στην κουζινα ακομη να κανω ενα ντουλαπι αργα αργα....

ααα....και ενω καθαριζα τον απορροφυτηρα επεσε η ασφαλεια της ηλεκτροπληξιας...

αμαν λεω τι εκανα!!!!!!!!!!!!!!!!

τελικα εφταιγε που ειχα ψεκασει τους διακοπτες του απορροφητηρα και αφου τους σκουπισα καλα και στεγνωσαν σηκωσα τον διακοπτη και ολα καλα!!!

αλλα αστραψαν τα διακοπτακαι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πωλινακι, μ αρεσει που δεν μασας μια, μονη στο σπιτι με τρια παιδια, και μπαινεις και ιντερνετ. ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ, δεν εχω να σου πω κατι αλλο.

Καμμιά δουλειά θα έπρεπε να κάνω, αντί να χαζολογώ στο ιντερνετ...:tongue::tongue:

Πωλινακι να χαιρεσαι τον Βαγγελακο σου!!!!!!!!

πολυχρονος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να τον καμαρωνετε παντα οπως επιθυμειτε!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε όλοι καλά!!:)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...