Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

1568787xgkvo8otyz.gif

Αν έβρισκες κάποια κοπελίτσα, κάποια φοιτήτρια ίσως για όποτε παραστεί ανάγκη;

Μολις θυμηθηκα οτι η ανιψια μου που ειναι φοιτητρια ενδιαφερεται για baby-sitting! Μου το΄χει πει εδω και μερες και το ειχα ξεχασει!!!

Ελενη καλεσατε την αστυνομια?

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δυστυχώς ούτε ο άντρας μου ούτε κ κανένας από το οικείο περιβάλλον μας υποστηρίζει το να πάρουμε μια κοπέλα σπίτι....είχα κάνει προσπάθεια παλιότερα,που βέβαια δεν υπήρχε τόσο ανάγκη κ όλοι πέσανε να με φάνε αφού έχει γιαγιάδες να το κρατήσουν το παιδί αν χρειαστεί να πάμε κάπου,τώρα βέβαια η κατάσταση είναι αλλιώς κ αν δω ότι δεν μπορεί να γίνει αλλιως θα το επιβάλω!Μαριάννα αν θυμάσαι τότε που σε είχα ρωτήσει για τον ανηψιό σου!;)

Μαρία αν υπάρχει ασθενής στο σπίτι δυστυχώς δεν μπορούμε να βασιστούμε στην οικογένεια μας...εγώ το Μαιο θα κάνω τις αιτήσεις μου(κ γιάυτό θα κάνω κ τη προσπάθεια διακοπής πάνας γιατί εδώ βρεφονηπιακό έχουμε μόνο έναν ενώ παιδικούς αρκετούς αλλά θέλουν να μη φοράει πάνα το παιδί κ μόνο έτσι θα μου το πάρουν) θα κάνω κ ένα τάμα να τη πάρουν να μπούμε επιτέλους ξανα σε μία σειρά....το παιδί έχει γίνει πια μπαλάκι κ όλη μέρα στους δρόμους...κ καλά τώρα ο χειμώνας είχε σχεδόν περάσει...του χρόνου πως να είναι έτσι μπαλάκι μεσα στο χειμώνα??? δε λέει καθόλου!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Nαι Μαριάννα την κάλεσε.

Λοιπόν δεν πρέπει τίποτα προσωπικό να γράφω εδώ πέρα πέρα από τα κοινότυπα, καλημέρα, καλησπέρα... Μέχρι το βράδυ θα υπάρχει στο πλάι διαφήμιση για συναγερμούς ή για πόρτες ασφαλείας!

Βλέπετε από κάτω τη διαφήμιση μπομπονιέρας;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Nαι Μαριάννα την κάλεσε.

Λοιπόν δεν πρέπει τίποτα προσωπικό να γράφω εδώ πέρα πέρα από τα κοινότυπα, καλημέρα, καλησπέρα... Μέχρι το βράδυ θα υπάρχει στο πλάι διαφήμιση για συναγερμούς ή για πόρτες ασφαλείας!

Βλέπετε από κάτω τη διαφήμιση μπομπονιέρας;

Ελενη εγω δεν την βλεπω,μαλλον την βλεπουν μονο οσες ενδιαφερονται γι'αυτο μη λες πολλα!!!!

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΑ σχετικα με την αυριανη συναντηση, τελικα αλλα ξε σε καφε στο γνωστο μερος στις 18:00...τωρα αν θα γινει δεν ξερω!

Eυχαριστώ, θα μπω fb αυριο για σιγουριά και εύχομαι να μπορέσω να έρθω.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ελενη εγω δεν την βλεπω,μαλλον την βλεπουν μονο οσες ενδιαφερονται γι'αυτο μη λες πολλα!!!!

...και να φανταστείς εδώ δεν έχω γράψει τίποτα για το θέμα κι όμως απευθύνονται σε μένα. Το ίδιο εγινε και όταν σας ρώτησα για το ψηφιακό άλμπουμ!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Εχθές πήγα για ψώνια επιτέλους. Πήρα ένα τζην εγκυμοσυνης και 2 μπλούζες.Οι μπλούζες μπορούν θα φορεθούν άνετα και μετά. Η μόδα φέτος ευνοεί τις εγκυούλες. Τώρα θέλω ακόμα παπούτσια-τσάντα-φόρεμα τζην & νομίζω κανένα μπλουζάκι ακόμα και είμαι οκ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κι εγω πηγα Μαρια και κουβαλουσα και την Παναγιωτα κατουρημενη μεχρι το λαιμο,...αυτα τα λιμπερο δεν τα ξαναπαιρνω!

Πηγα στα thesis και πηρα ενα μπλουζοφορεμα με μανικι 3/4 και ενα καλοκαιρινο πουκαμισακι εφαρμοστο ροζ ολα!!!!Α!Και ενα κολιε!!!

Εχω δει και μια ροζ τσαντουλα αλλα δεν ξερω ποσο κανει και βασικα εμεινα αφραγκη!!!

Κι εγω πηγα Μαρια και κουβαλουσα και την Παναγιωτα κατουρημενη μεχρι το λαιμο,...αυτα τα λιμπερο δεν τα ξαναπαιρνω!

Πηγα στα thesis και πηρα ενα μπλουζοφορεμα με μανικι 3/4 και ενα καλοκαιρινο πουκαμισακι εφαρμοστο ροζ ολα!!!!Α!Και ενα κολιε!!!

Εχω δει και μια ροζ τσαντουλα αλλα δεν ξερω ποσο κανει και βασικα εμεινα αφραγκη!!!

Με γειά!!!! Άσε δεν θα πω πόσο πλήρωσα για 2 μπλούζες. Σαν χαζό πήγα, αλλά είναι ωραίες και επίσης σκέφτομαι ότι δύσκολα θα ξαναβγω για ψώνια αφού εχθές γύρισα σπίτι και ήμουν τέζα! Πολύ κούραση μιλάμε. Δεν έχω καθόλου αντοχές, κουράζομαι με το παραμικρό! Μετά από καθε μαγαζί που έβγαινα, έψαχνα για παγκάκι να κάτσω :rolleyes: Ευτυχώς δεν είχα και την Άντα μαζί...!!!!!! Metromall πήγα, εσύ?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγω θα πω ποσο πληρωσα...95 για τις μπλουζες και 18 για το κολιε.....φυσικα το πρωι δανειστηκα απο τη μητερα μου, εμεινα αφραγκη.....Βεικου βγηκα μωρε που να παω πιο μακρια αφου ειχα τη μικρη μαζι και τη μανα μου ευτυχως....

επανήλθα...

οι δουλειες καλα κρατουν

εχω κανει μεχρι στιγμης τα ντουλαπια της κουζινας και τις ντουλαπες στο δωματιο της Ιλιανας

μενουν οι ντουλαπες της κρεβατοκαμαρας και το γραφειο του νικου που θα το φτιαξουμε αυριο μαζι

4Rnfp3.png

Koρίτσια μου τί κάνετε???

Θέλω να σας γράψω τόσα πολλά, που αγχώνομαι και δε γράφω τιποτα στο τέλος!!:tongue::tongue:

Λοιπόν, την προηγούμενη του τοκετού, βρήκα μια μαία από το παρεντς (τυχαία) που με βοήθησε πάρα πολύ στο θηλασμό. Μόλις βγήκα από το χειρουργείο, έμεινα 5-10 λεπτά στην ανάνηψη και μετά πήγα σε μια αίθουσα όπου θήλασα το μωράκι μου...φυσικά, εάν δεν ήταν αυτή η κοπέλα, δεν υπήρχε περίπτωση για κάτι τέτοιο.

Το μωρό δεν πήγε για παρακολούθηση, προφανώς σε συνεννόηση του ενδοκρινολογου με την παιδίατρο που το εξέτασε...εμφάνισε λίγο οίκτερο, αλλά πήρα τη λάμπα στο δωμάτιο και τον είχα εκεί. Βέβαια, έχω την εντύπωση ότι την ημέρα που φύγαμε, το μπούκωσαν με μπιμπερό, γιατί το είχαν πάρει αρκετή ώρα με τη δικαιολογία του παιδίατρου. Τέλος πάντων...

Η αδερφή μου δεν έχει δει ακόμη το μωρό, ήθελε να έρθει μετά τις 8.30 (ήμουν πολύ κουρασμένη), το πρωί είχε γυμναστήριο...τί να πω από εκεί και πέρα??? :shock::shock::shock:

Η εξυπηρέτηση αυτή τη φορά στο μητέρα ήταν κάτι παραπάνω από άψογη...όλες οι μαίες φοβέρά ευγενικές και εξυπηρετικές...καμμία σχέση με πριν απο 2 χρονια...:rolleyes::rolleyes:

Μαριάννα καλή μετακόμιση...με το καλό να πάτε στην παλιά μου γειτονιά, που λατρεύω..εμείς μέναμε Θερμοπυλών, ανάμεσα 25ης και 28ης και ήταν πολύ ωραία...:):)

Σκεφτόμουν να βρω κάποια κοπέλα για μερικά πρωινά, να με βοηθάει λίγο με την κάρολ, γιατί θα είναι δυσκολα με τα 2 παιδιά στην αρχή.

Θα σας τα γράφω με δόσεις μου φαίνεται...χαχαχαχα!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

πολινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλωσ μασ επεστρεψεσ!!!!να σου ζησει και παλι ο μπεμπουλινοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμαθα οτι ειναι ενα κουκλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη αναρρωση σε σενα!!!!!!!

(να βγαλεισ το τικερακι σου κιολασ.....να το αντικαταστησεισ ,να βλεπουμε την ηλικια του νεου σου μωρακιου!!!....οπου παρεπιπτοντωσ λεει οτι εισαι σχεδον 39 εβδομαδων...αλλα οτι εχεισ ακομα 14 ημερεσ!!!!!!λαθοσ ηταν μαλον ε?)

κοριτσια εδω γινεται ενασ χαμοσ....συγκεκριμενα γυρω γυρω υπαρχουν πολλα,παρα πολλα μπουκαλακια οπου μεσα υπαρχει το προσκλητηριο μασ,απο χτεσ προσπαθω να τα δεσω με την κορδελλα τουσ και να δεσω και τα ταμπελακια με τα ονοματα..μολισ τα χωρισα ανα ομαδεσ μηπωσ και μοιραστουν καλυτερα...

ασ μην σχολιασω τα τουλια κτλ...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...