Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι βαρεθήκαμε ρε έχει πάρει φωτιά ο κ***ς μου από το πρωί και ο μπέμπεκας με έχει ταράξει στην κλωτσιά για να ηρεμήσω.....

Εγινες 20 εβδομαδων καλε????Ποτε κιολας???

Τώρα για την ξανθιά τι να πω? Έχει τέτοιο κορίτσαρο δίπλα του και κοιτάει και ξανθές? Τς τς τς τς:tongue:
Δεν το ξέρεις βρε; Οτι δεν έχουν θέλουν (κι εγώ τον μπόνο με δερμάτινο ας πούμε).

Δήμητρα μια μαλακίτσα θα είναι θα δεις, μόνο ο φόβος σου και η ταλαιπωρία είναι το θέμα.

Αννα ναι, κι εμείς κερδίσαμε.

Μίλησε καμιά με Πολίνα; Δεν έμαθα νέα της απ'την Παρασκευή που πήγα και μετά.

Πριν λίγο γύρισα από τη δουλειά (ραντεβού σε πελάτη), κάθομαι να φάω και ξυπνάει ο μικρός (και χεσμένος). Ο άντρας κοιμόταν (μου ήρθε να του κόψω μια σφαλιάρα αλλά θυμήθηκα ότι ξενύχτησε για δουλειά και το πρωί από πολύ νωρίς ήταν στο ικα για ανανέωση και τελείωσε 1.30), εγώ με τη μπουκιά στο στόμα, ο μικρός τούμπανο από σκατό και τσίσα, άντε να τον ταίσω κι όλας μετά.... περιμένω να ξυπνήσει το "κουρασμένο" παλληκάρι να τον πασάρω τον Αλε να πάω πάλι γραφείο για δουλειά και μάθημα... φιου! Κι αν δεν ξυπνήσει νωρίς θα ανοίξω τις πόρτες και θα αμολήσω τον μικρό μέσα, τότε θα ξυπνήσει σίγουρα :cool:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

.Πράγαματι έκανα μαστογραφία σήμερα και επιβεβαιώθηκε οτι ανάμεσα σε αυτές τις 2 κύστες υπάρχει μια λοίμωξη που κατά την γνώμη του ειδικού πρέπει να βγεί και και να γίνει βιοψία.Αμέσως μετά πήγαμε στο Ιασω General οπού υπάρχει ενας γνωστός του άντρα μου γιατρός μαστολόγος απο την τράπεζα,του δείξαμε τους υπερήχους και τη μαστογραφία και είπε κι'αυτός οτι πρέπει να γίνει επέμβαση για να δούμε αν τελικά αυτό το υγρό που υπάρχει εκεί είναι κάτι κακό ή οχι.Εχει προγραματιστεί η επέμβαση για την επόμενη Τρίτη.Εχω πολλή αγωνία δεν σας κρύβω και το μυαλό μου τρέχει με χιλιάδες στροφές,οχι για μένα όσο για την μικρή.Με έχει καθυσηχάσει πολύ παρ'όλα αυτά αυτός ο γιατρός.

Δημητρα αν υπαρχει υγρο, μην ανησυχεις, κυστη θα ειναι.

age.png age.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παλι ειχα να μπω πολυ καιρο...!!!μολισ γραφω τα προσκλητηριακια μασ ....στο δε γραφειο γινεται χαμοσ!!!!παντου χαρτακια των προσκλησεων ,κορδελεσ ,λουλουδια..ισα ισα καταφερνω να γραφω...

πολινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σασ ζησει κουκλα μου ο παιδαροσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι υγιησ και καλοτυχοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τον καμαρωσετε οπωσ επιθειμειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επισησ καλη αναρρωση και σε σενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!α!!!και καλη προσαρμογη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!α και καλο κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δημητρουλα θα δεισ που δεν ειναι τιποτα μα τιποτα!!!!!!απλα πιο καλα να το αφαιρεσεισ ωστε να μην υπαρχει στο στηθοσ κατι τετοιο...!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Πηγα γυμναστηριο σημερα πρωτη μερα. Πολύ χάρηκα ρε παιδιά. Ειχα 3 χρόνια να αθληθώ.

Σε λίπος με βρήκε ΑΡΙΣΤΗ και επισης χάρηκα παρα πολύ.

Δεν ξερω για σας, εγω παντως που οπως αυτοαποκαλούμαι, είμαι παιδί της άνοιξης, με έχει πιάσει για τα καλά αυτή η άνοιξη. Πέρσυ τετοιες μερες, μετραγα αντιστροφα για να επιστρέψω γραφείο, και ήμουν μεσα στη μίρλα...

4Rnfp3.png

Μπραβο Γιωτα, εκανες πολυ καλα. Εκει στο Γερακα πας?

Εμεις σημερα πηγαμε στο παρκο Μικης Θεοδωρακης στα Βριλησσια, οπου εχει και μονοπατι στιβου γυρω απο το παρκο, και εκανα 40 λεπτα γρηγορη καροτσαδα. Υπαρχουν και ποδηλατοδρομοι εκει και το ευχαριστηθηκα πολυ, γιατι δε χρειαστηκε να κατεβω στο δρομο με το καροτσι.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εδω

Το μωρο της πωλινας μια γλυκα, οπως και τα προηγουμενα.

Κωνσταντινα με το καλο και το νεο μωρο.

Το φυσημα δεν ειναι μεν επικινδυνο, αλλα το παρακολουθουνε τακτικα, ειδικα στα μωρα.

Κατερινα το hands free κοβει πολλη ακτινοβολια, αλλα οχι ολη και στον παιδικο εγκεφαλο καλο ειναι οσο μπορουμε να μην πηγαινει καθολου ακτινοβολια. Σταθερο δεν υπαρχει να μιλαει η μικρη με τον παππου?

Μαρια η συναντηση πηγε για το αλλο σαββατο, ιδιο μερος ιδια ωρα.

Χριστινα θολο το αφησες, αληθεια θα πας αστραλια???

Δημητρα να μην στενοχωριεσαι προκαταβολικα, ολα αντιμετωπιζονται πλεον. Αφου εχει υγρο, προφανως κυστη θα ειναι.

Εγω τρεχω και δεν φτανω απο το ενα γραφειο στο αλλο, στο σπιτι, στο μπαλετο κλπ και ανυπομονω να σας δω απο κοντα οσο το δυνατον περισσοτερες.

yey2p2.png BN4cp2.png

Μπραβο Γιωτα, εκανες πολυ καλα. Εκει στο Γερακα πας?

Εμεις σημερα πηγαμε στο παρκο Μικης Θεοδωρακης στα Βριλησσια, οπου εχει και μονοπατι στιβου γυρω απο το παρκο, και εκανα 40 λεπτα γρηγορη καροτσαδα. Υπαρχουν και ποδηλατοδρομοι εκει και το ευχαριστηθηκα πολυ, γιατι δε χρειαστηκε να κατεβω στο δρομο με το καροτσι.

Ποιο πάρκο είναι αυτό? Εχουμε πάρει όλα τα πάρκα της περιοχής σβάρνα εμείς

Ποια κοπελα ελεγε για ενα παρκο διπλα στο σισμανόγλειο? Ξέρει κάποια να μου πει λεπτομέρειες?

Μαριαννα, πηγα στα curves στην Αγία Παρασκευή. Με το χρόνο που έχω, νομιζω ήταν το καλύτερο που μπορουσα να κανω. Μας κανανε μια προσφορά μεσω της εταιρείας επειδή είμαστε δίπλα και ηταν καλή και το αποφασισα

4Rnfp3.png

Ποιο πάρκο είναι αυτό? Εχουμε πάρει όλα τα πάρκα της περιοχής σβάρνα εμείς

Ποια κοπελα ελεγε για ενα παρκο διπλα στο σισμανόγλειο? Ξέρει κάποια να μου πει λεπτομέρειες?

Μαριαννα, πηγα στα curves στην Αγία Παρασκευή. Με το χρόνο που έχω, νομιζω ήταν το καλύτερο που μπορουσα να κανω. Μας κανανε μια προσφορά μεσω της εταιρείας επειδή είμαστε δίπλα και ηταν καλή και το αποφασισα

Γιωτα, αυτο ειναι το παρκο στο σισμανογλειο. Θελω κι εγω να παμε εκει.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1142638

και αυτο ειναι το παρκο στα Βριλησσια

http://www.attiko-prasino.gr/Default.aspx?tabid=485&language=el-GR

Οσο για το curves στην Αγια, το σκεφτομουν κι εγω, αλλα εκτος οτι ειναι ακριβο, που να βρεις να παρκαρεις εκει?

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...