Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εμεις θα της παραγγειλουμε κρεβατι τωρα. Τελος η κουνια, δεν τη θελει πλεον.

Η Ζωή καταχάρηκε όταν έγινε η κούνια της κρεβάτι αλλά τώρα πάλι προτιμάει το δικό μας! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις θα της παραγγειλουμε κρεβατι τωρα. Τελος η κουνια, δεν τη θελει πλεον.

Κι εμείς!!! Από που? Κοίταζα εχθές στο internet να πάρω ιδέες, αλλά σκέφτομαι μήπως βρω το σχέδιο που μου αρέσει και το φτιάξει ο πεθερός μου που είναι μαραγκός! Και με την συρταριέρα έτσι έκανα και την έφτιαξε πολύ όμορφη!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Η Ζωή καταχάρηκε όταν έγινε η κούνια της κρεβάτι αλλά τώρα πάλι προτιμάει το δικό μας! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μη μου λες τέτοια...αυτός είναι ο λόγος που θα πάρουμε κρεβάτι. Σκέφτομαι όταν ξυπνάει να πηγαίνω λίγο μέσα μαζί της στο κρεβάτι της μέχρι να ξανακοιμηθεί και μετά να πηγαίνω στο δικό μου. Δεν θα πιάσει λες?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κι εμείς!!! Από που? Κοίταζα εχθές στο internet να πάρω ιδέες, αλλά σκέφτομαι μήπως βρω το σχέδιο που μου αρέσει και το φτιάξει ο πεθερός μου που είναι μαραγκός! Και με την συρταριέρα έτσι έκανα και την έφτιαξε πολύ όμορφη!

Aκριβως ετσι καναμε και στο κρεβατι του Αντωνη. Πηρα ιδεες απο το ιντερνετ για το σχεδιο του κρεβατιου και μας το εφτιαξε ο μαραγκος μας με συρταρια. Το ιδιο θα κανουμε και τωρα, ενω θα κρατησουμε τα συρταρια της κουνιας (ο ιδιος την εφτιαξε με τεραστια συρταρια ανεξαρτητα).

age.png age.png

Πονάω παντού να κάθομαι σκυμμένη στο κρεβάτι της πάνω από 1-1.5 ώρα(χθες 2 ώρες παλευαμε) για να κοιμηθεί! Τι θα κάνω????????????:confused::confused::confused::confused:

Εγω να δεις....αρχικα την παιρνω στο κρεβατι μου οπου τη ντυνω κλπ αλλα δεν κοιμαται με τιποτα εκει πια οποτε την παω στο δικο της και καθομαι οχι απλα πανω απο την κλουνια, διπλωμενη με τα μανικια μου να τα τραβαει και να τριβει τη μουρη της....της δινω αλλα πανια αλλα δεν τα θελει, εκει αυτη τα μανικια μου!

Οσο για τον υπνο, εμενα ξανακυλλησε, 10:30-7, παει το πηρα αποφαση...Βεβαια αυτες τις μερες δεν κουραζεται γενικα ολη μερα αφου η πεθερα μου δεν τηνα φηνει να παιξει με την ησυχια της μεσα στο σπιτι και να τρεχει, προσπαθει να τη βαλει να κατσει στην καρεκλα της, 10 φορες της ειπε το πρωι "κατσε στην καρεκλα σου":evil:

Ουφ και τωρα που εφυγε ο Κωστας μπορω να το πω, ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ!!!!!!Γιουχου!!!!

Μαρια ειναι ωραια στο metromall???

Διαφημίσεις

Μαρία δυστηχώς θα σε απογοητεύσω...σε μας κράτησε περίπου 1μήνα κ κοιμόταν στο κρεβάτι της(είχε έρθει βέβαια ελάχιστες φορές κ σε μας...του τύπου 1 στις 10 μέρες) αλλά τώρα έρχεται σχεδόν κάθε βράδυ...το κορυφαίο είναι ποτ τα τελευταία 2 βράδια έρχεται κ μου λέει μέσα...δηλαδή να πάω μέσα στο δωμάτιο της κ να ξαπλώσω δίπλα της...πάω ξαπλώνω κοιμάται μόλις φεύγω ξανά το ίδιο έρχεται κ με φωνάζει να πάω μέσα...ε τη πέρνω τελικά στο κρεβάτι μου! :rolleyes:

Εντωμεταξύ το σουκού 2 βράδια που τα πέξανε τα νεύρα μου σηκώθηκα κ βγήκα από το δωμάτιο στη 1,5 ώρα που το παιδεύαμε κ κοιμήθηκε μόνη της:confused: Να της το παίζω τσαντισμένη συνέχεια κ να φεύγω??:tongue:

Δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση...θέλω να της κόψω κ τη πιπίλα κ όλο το αναβάλω μη κοιμάται τελικά στις 1!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κατάλαβα, εμείς θα κοιμόμαστε κι αυτή θα αλωνίζει :tongue:

Κατερίνα ναι είναι ωραία για καφεδάκι, έχει φοβερή θέα. Βλέπεις μέχρι θάλασσα από εκεί πάνω. Και από μαγαζιά ξέρεις τα γνωστά, τύπου mall, αλλά πιο όμορφα αφού είναι και καινούριο!

Εμείς συνήθως πάμε Κυριακές που πάμε στη πεθερά για φαγητό και μετά εκεί για καφέ το απόγευμα. Να κανονίσουμε όποτε θέλεις να πάμε παρέα!:D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κατάλαβα, εμείς θα κοιμόμαστε κι αυτή θα αλωνίζει :tongue:

Κατερίνα ναι είναι ωραία για καφεδάκι, έχει φοβερή θέα. Βλέπεις μέχρι θάλασσα από εκεί πάνω. Και από μαγαζιά ξέρεις τα γνωστά, τύπου mall, αλλά πιο όμορφα αφού είναι και καινούριο!

Εμείς συνήθως πάμε Κυριακές που πάμε στη πεθερά για φαγητό και μετά εκεί για καφέ το απόγευμα. Να κανονίσουμε όποτε θέλεις να πάμε παρέα!:D

Nαι αμε!Να κανονισουμε! Ειναι ανοιχτο?Εγω τωρα ξερεις γιατι ρωταω,γιατι καφες χωρις ενα δυο τσογαρακια....:oops:

Καλα κι εμεις για σκ αν παμε αφου εχουμε μαθημα τις καθημερινες:mad:

Καλα δε σας ειπα , χθες το βραδυ ανοιγει τον υπολογιστη ο Κωστας, παω μετα απο λιγο και τι να δω?Ειχε κανει friend request σε ενα ξανθο ξεκωλο!Συγνωμη κοριτσια αλλα απο τη φωτο της ετσι τη χαρακτηριζες...Τον αρχιζω κι εγω, εχεις να μπεις στο facebook μηνες ολοκληρους και μου μπαινεις τωρα να γινεις φιλος με την ξανθια με τα μπουτια εξω????Μα ειναι απο τη σχολη μου λεει.ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ απο τη σχολη????Δεν ξαναπατας!Τελειωσε!Και αρχιζει και η πεθερα:εργησες Κατερινα, εγω θα ειχα κανει σκηνες νωριτερα!!!!:shock:

Καλημέρα κορίτσια,μπήκα μια στα γρήγορα να σας πω μια καλημέρα γιατί έχω τρελλό πήξιμο!!!! Να φύγει αυτή η βδομάδα και να μην ξανάρθει, καιρό είχα να πήξω έτσι!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Άννα ναι! Στάση Αγ. Δημήτριος.

Κατερίνα έχει και μέσα και έξω.Μην ανησυχείς! Τι θεριακλούδες είστε ρε παιδί εσείς! Τώρα για την ξανθιά τι να πω? Έχει τέτοιο κορίτσαρο δίπλα του και κοιτάει και ξανθές? Τς τς τς τς:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλησπέρα κι'απο μένα.Θέλω απο χθες να μπω να σας γράψω τα νέα μου αλλά με τόσο τρέξιμο δεν προλάβαινα.Λοιπόν εχθές είχα ραντεβού με τον γυναικολόγο μου για το καθιερωμένο τέστ παπ.Το οποίο φέτος άργησα και να το κάνω γιατί ξεχάστηκα.Μέγα λάθος όπως αποδείχτηκε.Με το τέστ όλα καλά,σε 2 βδομάδες θα βγούν τα αποτελέσματα.Οπως με εξέταζε μετά γιατί ο γιατρός μου κάθε χρόνο κάνει γενικό τσεκ-άπ απο θυροειδή μέχρι όργανα,στομάχι,συκώτι κτλ με υπέρυχο.Καθώς μου έκανε ψηλάφιση στον μαστό και όπως είδε και μετά στον υπέρυχο μου βρήκε 3 ογκίδια εκ των οποίων το ένα χρήζει πολύ προσοχή και μου πρότεινε να κάνω άμεσα μαστογραφία και να με δεί κάποιος ειδικός μαστολόγος που μου σύστησε.Πράγαματι έκανα μαστογραφία σήμερα και επιβεβαιώθηκε οτι ανάμεσα σε αυτές τις 2 κύστες υπάρχει μια λοίμωξη που κατά την γνώμη του ειδικού πρέπει να βγεί και και να γίνει βιοψία.Αμέσως μετά πήγαμε στο Ιασω General οπού υπάρχει ενας γνωστός του άντρα μου γιατρός μαστολόγος απο την τράπεζα,του δείξαμε τους υπερήχους και τη μαστογραφία και είπε κι'αυτός οτι πρέπει να γίνει επέμβαση για να δούμε αν τελικά αυτό το υγρό που υπάρχει εκεί είναι κάτι κακό ή οχι.Εχει προγραματιστεί η επέμβαση για την επόμενη Τρίτη.Εχω πολλή αγωνία δεν σας κρύβω και το μυαλό μου τρέχει με χιλιάδες στροφές,οχι για μένα όσο για την μικρή.Με έχει καθυσηχάσει πολύ παρ'όλα αυτά αυτός ο γιατρός.

SI5Yp3.png

Μαρία έχω να καταγγείλω ότι σήμερα δεν είναι καμία ούτε εδώ ούτε στο τσατ :mrgreen::mrgreen:......τα νεύρα μου!!!

Πωπω τωρα η Πολα θα πηγαινει η θα ειναι σπιτι της με το νεο της μωρακι!!!!Πως περναει ο καιρος!!!

Δήμητρα μην πανικοβάλλεσαι! Δεν σημαίνει ότι ντε και καλά θα είναι και κάτι κακό. Να είσαι αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά! Στο σημείο αυτό όλα αντιμετωπίζονται! Θα κάνεις την επέμβαση και θα ησυχάσεις αφού βγει η βιοψία. Υπομονή...ξέρω ότι δεν είναι εύκολο!

Κατερίνα μας βαρεθήκανε:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...