Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

οχι χριστινακι, ηταν και ο αντρας της. πολυ γλυκος και ησυχος ανθρωπος.

Η δε Ιλιανα, επειδη πηγαμε μαζι στο μαιευτηριο, κραταγε το μπαλονι του μπεμπη ολο χαρά, και όταν την πηγα στον παιδοτοπο-φυλαξη του μαιευτηρίου, ξεχασε και τα μπαλονια και μενα και όλους.

Τη βλεπει εντωμεταξυ η κοπελα που βαριοταν να κουνησει (ειχε αλλο ενα παιδακι μεσα εκεινη την ωρα) και μου λεει. Ποσο ειναι; 20 μηνων της λεω.

ΑΑΑΑ απο 2,5 και πανω τα κραταμε μου λεει.

Της λεω καλα δεν θα παθεις τιποτα για 10 λεπτα (αφου με εβλεπε, οτι ειχα αγορασει δωρο κλπ). Δεν έχεις πολλα παιδάκια.

Ασε της λεω που μη τη βλεπεις ετσι, ειναι εξελιγμενο μοντελο.

Δηλαδή μου λεει;

Η ιλιανα εντωμεταξυ ειχε ηδη ανεβει τσουληθρα, ειχε κατεβει και ξαναανέβαινε ήδη.

Της λεω τη βλεπεις;

Μου λέει το αλλο παιδακι ειναι 3 χρονων και δεν ανεβαινει μονη της.

Εμ της λεω, στα ειπα οτι ειναι εξελιγμενο μοντελο, δεν με πιστευες.

Οταν κατεβηκα, μου λεει, μια χαρα εκατσε και επαιζε. Σωωωπα μου ηρθε να της πω. Φυσικά καταλαβαινετε (οσες ξερετε) οτι η Ιλιανα δεν ξεκόλλησε απο την τσουλήθρα οση ωρα ελειπα.

Γιωτα κι εμεις αυτο το μοντελο εχουμε..το εξελιγμενο!!!!!

την τσουλιθρα δε....μεγαλη αγαπη!!!

το Σαββατο που ειχαμε παει στον παιδοτοπο ανεβηκε στην τσουλιθρα και αντι να τσουλισει γυρισε απο την αλλη

δηλ.ο ποπος να βλεπει τα σκαλια

και κατεβηκε

σιγα σιγα δοκιμαζει τις αντοχες του και τι καινουργια μπορει να κανει με καθε παιχνιδακι!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!Καλη βδομαδα!

Νινη με το καλο το μωρακι σου!!!Γερο και δυνατο!Χαλαλι τα κιλα, για καλο ειναι!!!

Εμεις το σκ παιδικη χαρα μονο, λιγο βγηκαμε την Παρασκευη και το σαββατο το απογευμα πηγαμε athens heart οπου λυσσαξε η Παναγιωτα στον παιδοτοπο, ρε παιδια γιατι ολα τα παιδακια πανε να τη χτυπησουν???

Εν τω μεταξυ πηραμε παπουτσακια για το Πασχα πολυ ομορφα, μπαλαρινες-μπαρετες πως τα λενε αυτα και στο heart πετυχα μπροστα μου τα h&m με τα παιδικα και λεω δε μπαινω να δω?Με 19 ευρω πηρα δυο πουκαμισακια και ενα μπλουζακι τελεια!Τι ωραια ρουχα εχει για τα παιδακια!!!!Και φτηνα!!!

Κατα τ'αλλα το παιδι μου χθες το μεσημερι κοιμηθηκε μιαμιση ωρα μονο αφου οι αποπανω ειχαν παλι μετακομιση και σημερα το πρωι ξυπνησε απο τις 6 και φυσικα ουτε το γαλα της πινει πια ουτε γιαουρτι τρωει...τιποτα!Αντε να την ξαναστρωσουμε παλι!

Και κατι αλλο:χθες εφυγε το πρωι η πεθερα μου και ηρθε το απογευμα παλι.Το παιδι οσο ελειπε δεν ξεκολλουσε απο πανω μου, ουτε να μαγειρεψω με αφησε...ηρθε στο μεταξυ η μανα μου και δεν της εδωσε καμια σημασια, ουτε αγκαλια της δεν πηγε.Και το απογευμα που ξαναηρθε η πεθερα μου μολις την ειδε στην εισοδο και ενω ετρεχε να ανοιξουμε την πορτα στη γιαγια, κοκκαλωσε και της γυρισε την πλατη....Μηπως οποτε περιμενει τη μια της ερχεται η αλλη και τουμπαλιν και εχει τσαντιστει το παιδι???Εχει καταμπερδευτει, τι να πω??

Επισης μια ερωτηση:ειναι τοσο αθωο και χωρις ακτινοβολια το handsfree που η πεθερα μου μπορει να το εχει ολη μερα στο αυτι του παιδιου να μιλαει με τον παππου η με το θειο????

Καλημέρα κοριτσάκια!!!! Κι εμείς λυσσάξαμεστη βόλτα χθες, πήγαμε Αττικό Πάρκο (κλασσικά με την ξαδέρφη) όπου η μικρές οργίασαν στο δάσος των μαϊμούδων με τους λεμούριους, μετά τάιζαν τις χελώνες με τις ώρες και μετά κάνανε και βόλτα με το πόνυ. Στο τέλος είχαν ξεκαμωθεί και κάτσαμε στην καφετέρια να πιούμε ένα καφεδάκι κι εμείς οι δόλιοι γονείς:P:p:p:p:p:p Μετά πήγαμε στον πεθερό μου για φαγητό και μετά εκδρομή στο αεροδρόμιο για να χαιρετήσουμε το νονό μας που έφευγε για Αγγλία (είχε έρθει για να κανονίσει τις λεπτομέρειες του γάμου του). Καλά το τι χαρά κάνανε και οι δύο οι μικρές με τα αεροπλάνα δε λέγεται!!!!! Δεν τις ξεκολλούσαμε.... Αφού και μετά, στο σπίτι του αδερφού του Βασίλη είχαν πάρει ένα αεροπλανάκι της ξαδέρφης της και παίζανε πόση ώρα!!!!!

Α, επίσης πήρα και τα αποτελέσματα της καμπύλης μου και είχα στη νηστεία 91,μετά από 1 ώρα 124 και μετά από 2 ώρες 86, νομίζω μια χαρά είναι, Μαριάννα τι λες? Θα με πάρει κι ο γιατρός το βράδυ να μου πει αλλά όλα είναι μέσα στα φυσιολογικά και χάρηκα πολύ!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ήταν ένα πολύυυυυ κουραστικο σουκού!!! Πουθενά δεν πήγαμε(καλά η Ζωή βγήκε τις βόλτες της μια με το μπαμπά,μια με το παππού) κ όμως ξεθεωθήκαμε! Η Ζωή ήρθε Σάββατο πρωί από τη μαμά μου όπου την αφήσαμε για να μην τη κολήσουμε κ έκανε σαν παλαβό όλη την ώρα το μυαλό της ηταν να κάνει ζημιά! Κ τα 2 βράδια δεν κοιμόταν...την έβαλα 9 κ κοιμήθηκε 11...2 ώρες της έκανα μασαζ...κακό βιολί τώρα αυτό κ μόλις σταματάω μου λέει μασάζ:rolleyes:..το δε Σάββατο εκνευρίστηκα κ σηκώθηκα κ έφυγα από το δωμάτιό της κ έσυρα κ τη πόρτα με δύναμη κ αν το πιστευετε ρε κορίτσια...κοιμήθηκε μόνη της!! :shock:Πολύ με εκμεταλευεται μου φαίνεται κ πρέπει λίγο να της θυμώνω για να μη με κάνει ότι θέλει!:-( Εντωμεταξύ αντί να κολήσει η μικρή από μας κόλησε τελικά η μάνα μου:-(...μόνο ο λαιμός της την ενοχλει βέβαια κ έχει βραχνιάσει κ ελπίζω να μην έχουμε χειρότερα!

Νινι καλή εγκυμοσύνη να χεις κ με το καλό το μωράκι σου! :D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα...

Τι να πρωτοευχηθώ? Πολίνα μου να χαίρεσαι το μωράκι σου. Μαριαλένα με το καλό ο γιός! Νινι με το καλό κι εσένα η εγκυμοσύνη σου!

Κατερίνα μη σκας, ήμουν τόσο χάλια το Σάββατο που φυσικά δεν σηκώθηκα από το κρεββάτι!

Γενικώς σέρνομαι ακόμα και δεν ξέρωπου θα βγει αυτό.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

[/b]

και τι θες να πεις κοπελια με τα κοκκινα μαλλια οτι το παιδακι σου ειναι πιο εξυπνο.....?!?!?!?!?!?:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Οχι ρε μουρλό, ότι είναι τόσο τζακφουντάκιας λιχούδας που στο φαί δεν τον ξεγελάς με τίποτα!

WN6Op3.png

Κοριτσόπουλα τι γίνεται? Όλα καλά?

Πείτε τίποτα ρε να περάσει η ώρα...Στο chat είστε όλη μέρα κι εδώ δεν εμφανίζεστε?

Μόλις εχθές συνηδειτοποίησα ότι η Μ.εβδομάδα είναι σε 2 εβδομάδες από τώρα! Ρε πως περνάει ο καιρός!!!:confused:

Εχθές το απόγευμα - πριν με πιάσουν οι ναυτίες μου και όλα τα συναφή - είχαμε πάει με τον Αλέξη στο metromall με κάτι φίλους για καφέ. Την μικρή την είχαν τα πεθερικά μου στις κούνιες! Βρε τι καλά που είναι να πίνεις καφέ χωρίς να έχεις το νου σου συνέχεια στο παιδί. Χαλάρωσα για 2 ωρίτσες. Καιρό είχα να βγω χωρίς παιδί μαζί. Καλά καιρό είχα να βγω γενικώς, αλλά ας μη το κάνω θέμα:?

Τώρα την άλλη Κυριακή πάλι να είμαστε καλά!:tongue:

Τελικά η συνάντηση το Σάββατο γιατί αναβλήθηκε, λόγω καιρού? Και πότε θα είναι η επόμενη?

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλησπερα κοριτσια.

ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

βρε κοριτσια στο θεμα της τσουλιθρας προχθες πηγαμε στον παιδοτοπο και η Κυριακη ανεβηκε στην κορυφη της τσουλιθρας και συκωθηκε ορθια με τα χερια ανοιχτα σαν ακροβατης!ηθελα να τσιριξω αλλα κρατηθηκα εβγαλα αργα τα παπουτσια μου και το επεξα ψυχραιμη για να μην την τρομαξω παραλιγο να γενησω επι τοπου και πριν την ωρα μου!!!

αυριο θα παμε στον παιδοκαρδιολογο για ελεγχο στο φυσημα και εχω αγχος και για τα αποτελεσματα αλλα και γιατι θα φοβηθει και δεν θα καθησει ευχομαι αυτη την φορα να μην χρειαστει να την ξαπλωσει αλλα να την εξετασει σε καρεκλα.εκει που λεω πως δεν θα κατσει ειναι στο καρδιογραφημα ευχομαι να μην κανουμε τα καλωδια κουβαρι!!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, δεν εχω νεα, η Τοτα παλι ψοφησε στην παιδικη χαρα χθες αλλα παλι απο τις 7 το πρωι ορθια...Σημερα ο Κωστας δε δουλευει και με εφερε και προς το παρον πινει καφε εδω μαζι μας..

ΝΙΝΙ και η δικια μου αυτο κανει.Σηκωνεται ορθια στην κορφη της τσουληθρας και ατενιζει την παιδικη χαρα...

1967504xcdc849vjq.gif

αυριο θα παμε στον παιδοκαρδιολογο για ελεγχο στο φυσημα και εχω αγχος και για τα αποτελεσματα αλλα και γιατι θα φοβηθει και δεν θα καθησει ευχομαι αυτη την φορα να μην χρειαστει να την ξαπλωσει αλλα να την εξετασει σε καρεκλα.εκει που λεω πως δεν θα κατσει ειναι στο καρδιογραφημα ευχομαι να μην κανουμε τα καλωδια κουβαρι!!!!

Σου ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσυνη και ενα υγιες μωρακι!

Μην ανησυχεις για το φυσημα, υπαρχουν παρα πολλοι ανθρωποι που το εχουν, δε δημιουργει προβληματα. Αληθεια, γιατι της κανει καρδιογραφημα? Τυπικα φανταζομαι ε?

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αχ εχω απελπιστεί με τον ύπνο της Ζωής....πάνω που είχε στρώσει όταν βγάλαμε τα κάγκελα τώρα ξανα τα ίδια,σχεδόν κάθε βράδυ μας επισκέπτεται...εντωμεταξύ έχει αρχίσει με την αλλαγή ώρας κ κοιμάται κατά τις 11-11:30 κ το πρωί δεν ξυπνάει με τίποτα κ έχουμε κλάματα για να σηκωθεί! Πονάω παντού να κάθομαι σκυμμένη στο κρεβάτι της πάνω από 1-1.5 ώρα(χθες 2 ώρες παλευαμε) για να κοιμηθεί! Τι θα κάνω????????????:confused::confused::confused::confused:

Τελικά για τη γιορτή της λέμε να πάρουμε μια προσφορά που έχει η πίτσα φαν 2 ώρες κλόουν(που ίσος δεν είναι κλόουν γιατί έχουν διαφορετικούς ανθρώπους ανα ηλικία κ επειδή εγώ κυρίως θα έχω μικράκια τους είπα ότι θέλω κάποια κοπέλα που να ξέρει πως να φερθεί σε τόσο μικράκια κ μου είπαν ότι κανονίζεται αυτό) κ μενού 25 ατόμων 109 ευρω σύνολο....ε σίγουρα θα πάρουμε κ κάτι έξτρα στο φαγητό ή θα φτιάξω κάτι + αναψυκτικά ποτά κτλ πάντως 400-450 που θα έβγαινε στον παιδότοπο δεν πλησιάζουμε καν....;) Θα κανονίσω γιαγιάδες παππούδες να έρθουν τη προηγούμενη μέρα ώστε να μην μπουκώσει το σπίτι τη μέρα του πάρτυ κ νομίζω αυτή είναι η καλύτερη επιλογή που έχω....δεν έχω πάρει βέβαια ακόμα τιμή από ακαντού αλλά δεν νομίζω ότι θα χει κ μεγάλη διαφορά από τους άλλους παιδότοπους!;)

Σήμερα έχουμε κ παιδίατρο το βράδυ,αύριο έχω κομμωτήριο(επιτέλους) κ επίσκεψη στο φάκτορι γιατί όλο λέω θα πάρω κανα ρούχο κ όλο δεν προλαβαίνω,κ θα πάμε να πάρουμε κ γιογιο της Ζωής...είναι το τελευταίο διήμερο που θα κρατήσει η πεθερά μου τη μικρή κ έχουμε κανονίσει να κάνουμε ότι δουλειές έχουμε γιατί μετά θα είναι δύσκολη η κατάσταση! :roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα,

Κι εμένα η δικιά μου μόνο τσουλήθρα και τραμπάλα θέλει.Στις κούνιες δεν πάει πλέον :confused: :confused:

Εχθές πήγαμε super market.Ρε τι κακό είναι αυτό? όλα τα παιδάκια καθόντουσαν στο καρότσι με τα ψώνια η δικιά μου περπατόντας με το παριζάκι υφαντής στο χέρι και ότι έβρισκε το έριχνε στο καρίτσι. Σοκολάτες ,λαγουδάκια πασχαλινα...και τι χαρά έκανε δε λέγεται!:D

Όσο για το φύσημα...κι εγώ έχω! Δεν είναι τίποτα. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι λίγο στη γυμναστική και σε βαριές δουλειές. Κουράζομαι λίγο πιο γρήγορα από φυσιολογικούς ανθρώπους, καθώς το αίμα δεν περνάει από την πορτούλα της αρτηρίας με τη ροή που πρέπει, αλλά σαν κάποιος να ανοιγοκλείνει αυτή την πορτούλα και να κόβει τη φυσιολογική ροή! Το είπα όσο πιο απλά μπορούσα :shock::cool: Με λίγα λόγια δεν χρειάζεται πολύ πίεση σε ότι κάνεις! Κατά τα άλλα δεν αισθάνεσαι τίποτα άλλο απολύτως!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...