Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πωλινακι μην τρελαινεσαι. Το τεστ για τη γριπη ειναι πανακριβο και δε νομιζω πως αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα (γυρω στα 200 ευρω κοστιζει νομιζω!:shock:), και στα νοσοκομεια κανουν το τεστ μονο σε βαρεια περιστατικα. Θα εχεις ανοιχτο παραθυρο στο σπιτι να ανανεωνεται ο αερας και δε θα κολλησει το μωρο. Οτι κι αν ειναι, μην πανικοβαλλεσαι, απλα θα το παρακολουθεις. Εμεις εχουμε 4 φιλικες οικογενειες που την περασαν ολοι, και μαλιστα στο ποδι.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koρίτσια μου καλημέρα!

Ο Βαγγέλης ξύπνησε το πρωί με 38 πυρετό, μ' έχουν ζώσει τα φίδια...Έχω αγχωθεί απίστευτα, φοβάμαι πολύ για τη γρίπη και να μην κολλήσει η Κάρολ...Προσπαθώ να τον έχω σε "απομόνωση", να μη πλησιάζει το μωρό, αλλά δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω :-(:sad::-(:sad: Φυσικά, αναβάλλεται και το τραπέζι και πολλά άλλα πράγματα που σχεδιάζαμε να κάνουμε...Σκέφτομαι επίσης να του κάνω την εξέταση για Η1Ν1, να ξέρουμε τουλάχιστον τι έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε μέρες που' ναι...ποιά είναι η γνώμη σας? Γνωρίζετε που μπορεί να γίνει η εξέταση (νοσοκομείο μόνο ή και αλλού)??

Pola μου περαστικά σας νομίζω και στο ικα μπορεις να κανεις την εξετάση για Η1Ν1 ελπίζω να μην είναι τίποτα, να μας κρατάς ενήμερους.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Ράνια είναι κολημένο μυαλό ο άντρας μου...επειδή του είπε ο λογιστής τους ότι δεν μου βγάζει αναλογία κόλησε....του είπα να πάει να το κοιτάξει παρόλο που το βρήκαμε κ στο διαδίκτυο ότι δεν πέρνω κάτι από το ίκα γιατί θα φάνε κ κανα πρόστιμο αν δεν καταχωρήσουν δώρο στο ίκα!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα καλημέρα καλημέρααααααααααααααααα

Ευδοκία να σας ζήσει!!!!

Πωλινάκι περαστικά σας!!!

Τι κάνετε κοπελιές????

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Χτες πήγαμε για φαγητό και περάσαμε υπέροχα.

Ο πιτσιποπάκος έκανε 3 εμβόλια χτες το απόγευμα και φυσικά έκλαιγε...:rolleyes:

Φτάσαμε τα 7600γρ και 69 εκ ύψος. Ο παιδίατρος τον βρήκε σε άριστη κατάσταση και επιτέλους....από σήμερα ξεκινάμε κρέμες....τις οποίες θα τρώει στο καθισματάκι φαγητού...:tongue:

Μετά τον γιατρό κάναμε και καροτσότσαρκα στα μαγαζιά και ο πιτσιποπάκος όποτε έβλεπε γυναίκα....χαμογέλαγε....:tongue:

Πάω τώρα σούπερ να αγοράσω τα απαραίτητα....και είμαι πολύ χαρούμενη το μωράκι μου μεγάλωσε...:D

Ράνια είναι κολημένο μυαλό ο άντρας μου...επειδή του είπε ο λογιστής τους ότι δεν μου βγάζει αναλογία κόλησε....του είπα να πάει να το κοιτάξει παρόλο που το βρήκαμε κ στο διαδίκτυο ότι δεν πέρνω κάτι από το ίκα γιατί θα φάνε κ κανα πρόστιμο αν δεν καταχωρήσουν δώρο στο ίκα!;)

ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ!!

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

καλημέρα κορίτσια.....πωλινάκι μην αγχώνεσαι....παρατήρησε τα συμπτώματα μην τρέχεις χωρίς λόγο...

Ευδοκία να σας ζήσει το μωράκι

αύριο πάμε Σαλόνικαααααααααααα...σε λίγο θα έρθει μια φίλη μου Αθηναία να μας δει...από Πετράλωνα και είμαι πολύ χαρούμενη...όλες οι φίλες μου Αθήνα είναι γμτ..πως ξεγελάστηκα και ήρθα εδώ πάνω;;χαχα

nAcmp3.png

uZRep2.png

κοριτσια να ρωτησω κατι?

εχει καμια καροτσι chicco 4me?

εμεις αυτο εχουμε

και εχει λιγο καιρο που που εβγαλα το καθισματακι αυτοκινητου και βαλαμε το καλοκαιρινο

αλλαααααααααααααα μου εχει σπασει τα νευρα η κουκουλα του!!!!!!!!!

ειναι στραβη και μου φαινεται ετοιμη για καταρευση

κατεβαζω την κουκουλα στραβη την εχω μαζεμενη

κατεβαζω την πλατη του καροτσιου πεφτει προς τα πισω η κουκουλα

ειμαι πολυ απογοητευμενη γιατι απο τα προιοντα τις chicco ειμαι ευχαριστημενη

εστειλα mail στην chicco και μου ειπαν οτι θα μου στειλουν μια καινουργια κουκουλα οοοοοοοοοοοταν θα εχουν

το αγορασα απο τα Λητω απο Θεσ/νικη και δεν μπορω να παω

καμια μανουλα που να εχει το ιδιο καροτσι να ανταλλαξουμε αποψεις?

Καλημέρα!!!Εγώ έχω το trio4me αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κουκούλα...Εγώ απλά φροντίζω όταν διπλώνω το καρότσι για να το βάλω στο αυτοκίνητο να την βγάζω για να μην στραβώσει....Μήπως το δίπλωσες με την κουκούλα και στράβωσε??

Λοιπόν...εμείς παρ'όλο που δεν τρώμε μήλα και κρέμα βανίλια τρελαινόμαστε για μανταρίνια...Έτρωγε χτες το βράδυ ο άντρας μου και της δίναμε να γλύφει...ε ρε παιδιά,μου τραβούσε το χέρι για φάει το μανταρίνι!!!!Πήγαινα να το δαγκώσω και μου τραβούσε το χέρι,μόνο που δεν μπήκε στο στόμα μου μέσα για να φάει!!!!Πρώτη φορά την έβλεπα να κάνει έτσι....οπότε σήμερα λέω να της φτιάξω λίγο μανταρινάκι στο multi και αν το φάει θα αρχίζω να βάζω και λίγο μήλο μέσα μέχρι να συνηθήσει....Τι περίεργο παιδί έχω..

MRIip3.png

xnmwp3.png

Εμείς χτες ήταν η 3η μέρα που φάγαμε κρέμα και είδα πως κάπως καλύτερα την έτρωγε.. Κάποιες στιγμές μάλιστα άνοιγε και το στόμα μόνος του όταν πήγαινα κοντά το κουτάλι. Αλλά και πάλι δεν έφαγε πολύ. Εσάς μετά από πόσες μέρες φάγανε αρκετή κρεμούλα? Επίσης αύριο είναι να ξεκινήσουμε φρούτα, αλλά μήπως να περιμένω να αρχίσει να τρώει κανονικά την κρέμα του πρώτα και μετά να αρχίσω φρούτα, ή να τα ξεκινήσω κι ότι φάει???

Διαφημίσεις

Μπράβο Σοφία...ελπίζω να συνεχίσει να τρώει τόσο καλά!!!Τα φρούτα πότε σας είπε ο παιδίατρος να τα ξεκινήσετε???Εμάς πάντως επειδή δεν τρώει κρέμα μας είπε να τα ξεκινήσουμε νωρίτερα μήπως και της αρέσουν...κανονικά θα περιμέναμε να αντικατασταθεί το ένα γεύμα αλλά τα ξεκινήσαμε πιο πριν...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Εμάς μας είπε 4-5 μέρες μετά την κρέμα να ξεκινήσουμε φρούτα. Ελπίζω να του αρέσουν τα φρουτάκια...

Καλά χτες μόλις τον είδα πρώτη φορά να ανοίγει το στόμα, αισθάνθηκα τόοοσο περήφανη η τρελή η μάνα, λες και είχε πάρει Νόμπελ! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγώ πάλι όταν με είδα στις φωτο συνειδητοποίησα πόσο χοντρή είμαι και όχι κορίτσια δεν ψάχνω για κομπλιμέντα.

Κι εγω παντα στις φωτο το συνειδητοποιω και μετα μπροστα στα μελομακαρονα, απλως το ξεχνω!!:-P

καλησπερα και απο εμενα

απο εχτες ο γιος μου σταματησε να με λεει μαμα και με λεει κυρια μιχοπουλου και οταν τον αποκαλω και εγω με το επιθετο του μου λεει οτι δεν τον λενε ετσι αλλα

Μαριο Croft . .και οτι θα παντρευτει τη ΛΑρα και θα κανουν κροφτακια ...ημαρτον

Το ποσο γελαω μ' αυτο το παιδι δε λεγεται:D

Καλημέρα κορίτσια ,

Κρύο σήμερα αρκετό. Ξεκινάμε σήμερα φρουτόκρεμα και λαχανόσουπα επιτέλους!!

Χτες πήγαμε στο γιατρό για εμβόλιο και για να μας δει μια χαρά είμαστε 8100 με 74 εκατοστά. Ο γιατρός με εκνεύρισε χτες αρκετά γιατί λέει επιμένω να θηλάζω, γιατί θεωρεί ότι δεν έχω τόσο γάλα για να χορτάσει το μωρό ενώ τον τελευταίο μήνα πήρε 350 γραμ. (δηλαδή πόσο θα έπρεπε να πάρει?) και στην τελική αν ήθελε να πάρει περισσότερο βάρος γιατί εγώ δεν έχω γάλα ας τον ξεκίναγε νωρίτερα με φρουτόκρεμα, και τέλος γιατί επιμένει ότι στο παιδί θα πρέπει να του δίνω σίδηρο πρωί και βραδύ γιατί με το γάλα μου δεν παίρνει σίδηρο,(εξετάσεις σιδήρου δεν του κάνει και εγώ σίδηρο να χτυπιέται κάτω δεν του δίνω). Θα μου πείτε γιατί δεν τον αλλάζω , θα σας πω γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ έμπειρος γιατρός και γενικά έλεγε από την αρχή για το ξένο γάλα και εγώ δεν τον άκουγα αλλά από χτες δεν μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτομαι να τον αλλάξω.

Τη γνωμη μου την ξερεις, στην ειπα κι απο κοντα.

Το μωρο ειναι τελειο. Και μεσα στις καμπυλες και κανονικα παιρνει και ολα.

Αυτο με το σιδηρο και τα συμπληρωματα ειναι απλως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Μην ξεκινησεις νωριτερα απο τον 6ο μηνα στερεες τροφες.

Το μωρο ειναι μια χαρα, γιατι να του επιβαρυνεις το εντερο και να ρισκαρεις πιθανες αλλεργιες?

Ξερω γιατι δεν τον αλλαζεις. Κι εγω τον παιδιατρο τον εμπιστευομαι φοβερα σε διαγνωση και για κατι κακο που μπορει να συμβει. Αλλα η διατροφη του παιδιου μου ειναι δικη μου υποθεση.

Xρειάζομαι κανούργια στολίδια, γι' αυτό αργώ...:tongue::tongue::tongue:Σήμερα που θα τα πάρω, θα το τελειώσω!!!Τελικά λέω να κάνω μόνη μου τη γαλοπούλα....τι την πήρα τη γάστρα???:tongue::tongue::lol::lol::lol:

Να την κανεις μεσα στη γαστρα γινεται τελεια. Βαλε και ξερα φρουτα.

καλησπερα και απο εμενα μολις γυρισα απο ψωνια

γελαω και εγω με τον Μαριο και αυτα που λεει με τη Λαρα αλλα σε καμμια περιπτωση δεν τον κοροιδευω γιατι ειναι ο πρωτος του ερωτας και μη γελασετε αλλα τα πραγματα ειναι σοβαρα , συνεχεια με παρομοιαζει με τη Λαρα και θελει να κανω τα μαλλια πλεξιδα οπως τα εχει εκεινη καθως και να φοραω μαυρα ρουχα ...μονο τα πιστολια μου λειπουν , του πηρα ενα σωρο πραγματα απο το Mothercare και δεν εβαλε τιποτα και οταν του ειπα οτι του τα στελνει η Λαρα το ιδιο βραδυ πηρα τα πραγματα τα εβαλε στο κρεβατι και κοιμηθηκε μαζι τους και φυσικα τωρα τα φοραει .Πριν καποιες ημερες ειχε στο star το tomb rider με την Ατζελινα Τζολι φυσικα δεν κουνηθηκε απο τη θεση του και σε καποια στιμη που την ειχε αγκαλιασει ενας αντρας ο μαριος εκλαψε και ο αντρας αρχισε να κανει χειρονομιες στην Τζολι ο Μαριος σηκωνοταν και εβριζε παραλιγο να μου σπασει την τηλεοραση ....τα λεω ολα αυτα γιατι μπορει να γελαω και εγω καποιες φορες αλλα δεν μου αρεσει που ολα αυτα τα συναισθηματα που βγαζει ο γιος μου δεν ειναι για καποιο υπαρκτο προσωπο και δεν ξερω τι θα συμβει οταν το μαθει , αφου ο πατερας του ειπε οτι ισως να παμε Λονδινο και η πρωτη λεξη του Μαριου ηταν ...ωραια θα δω την γλυκεια μου και θα παω σπιτι της....τι να πω:-(

Η φαντασια ειναι σημαδι αυξημενης εξυπναδας παντως:D

Κοριτσια την βοηθεια σας. Δεν τρωει με τιποτα τη φρουτοκρεμα, δοκιμασα εμποριου ουτε και αυτη....Για το ρυζαλευρο τρελλενεται.

Λιωσε τα φρουτα και αναμιξε τα με λιγο ρυζαλευρο αφου δε γινεται αλλιως.

Λοιπόν, λόγω προωρότητας κι εμένα μου είπαν σίδηρο για ένα χρόνο. Aquasol σταμάτησα πολύ νωρίτερα, αφού καλοκαίρι ήταν, τον είδε ο ήλιος μια χαρά. Τον σίδηρο με το που αρχίσαμε γεύματα τον ψιλοξεχάσαμε και να σου πω την αλήθεια κι εγώ σκέφτομαι γιατί να παίρνει προληπτικά. ΟΚ γιατρός δεν είμαι, αλλά αφού τρώει απ'όλα το παιδί, παίρνει την δόση που χρειάζεται ρε γμτ!

Ακριβως. Λογω προωροτητας. Μια χαρα το σκεφτεσαι και χωρις να εισαι γιατρος. Στην τελικη καντου μια εξεταση και αν δεις οτι κατι λειπει, τοτε και μονο τοτε δινεις συμπληρωμα.

Ολα αυτα ειναι τοξικα για το συκωτι και δεν πρεπει να λαμβανονται προληπτικα, αλλα μονο για συγκεκριμενη αναγκη.

Koρίτσια μου καλημέρα!

Ο Βαγγέλης ξύπνησε το πρωί με 38 πυρετό, μ' έχουν ζώσει τα φίδια...Έχω αγχωθεί απίστευτα, φοβάμαι πολύ για τη γρίπη και να μην κολλήσει η Κάρολ...Προσπαθώ να τον έχω σε "απομόνωση", να μη πλησιάζει το μωρό, αλλά δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω :-(:sad::-(:sad: Φυσικά, αναβάλλεται και το τραπέζι και πολλά άλλα πράγματα που σχεδιάζαμε να κάνουμε...Σκέφτομαι επίσης να του κάνω την εξέταση για Η1Ν1, να ξέρουμε τουλάχιστον τι έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε μέρες που' ναι...ποιά είναι η γνώμη σας? Γνωρίζετε που μπορεί να γίνει η εξέταση (νοσοκομείο μόνο ή και αλλού)??

Καταρχην με 38 πιο πολυ για ιωση μοιαζει και οχι για γριπη.

Οποιαδηποτε γριπη.

Αερισε το σπιτι καλα, εξηγησε του οτι καλο ειναι να μην πηγαινει πολυ κοντα στη μικρη και νομιζω σε 2-3 μερες θα εχουν τελειωσει ολα.

Γιατι να αναβαλεις το τραπεζι και ολη τη χαρα?

yey2p2.png BN4cp2.png

και το μενου θα εχει κοτουλα γεμιστη:tongue: και διαφορα αλλα καλουδια!!!

στειλε καμια συνταγη για το κοτόπουλο το γεμιστο βρε φιλεναδα!!!;)

Εμείς χτες ήταν η 3η μέρα που φάγαμε κρέμα και είδα πως κάπως καλύτερα την έτρωγε.. Κάποιες στιγμές μάλιστα άνοιγε και το στόμα μόνος του όταν πήγαινα κοντά το κουτάλι. Αλλά και πάλι δεν έφαγε πολύ. Εσάς μετά από πόσες μέρες φάγανε αρκετή κρεμούλα? Επίσης αύριο είναι να ξεκινήσουμε φρούτα, αλλά μήπως να περιμένω να αρχίσει να τρώει κανονικά την κρέμα του πρώτα και μετά να αρχίσω φρούτα, ή να τα ξεκινήσω κι ότι φάει???

εμενα τρωει κρεμα απο τη παρασκευη, ετρωγε με ορεξη δεν λεω αλλα μικρη ποσοτητα και ανοιγε συνεχεια το στοματακι, απο Δευτερα εφαγε 100μλ και απο χτες του εφτιαξα 150μλ, λιγο αφησε... και φρουτοκρεμα ξεκινησαμε την ιδια μερα με τη κρεμα βανιλια, του αρεσει αλλα τρωει πολυ λιγοτερη ποσοτητα απο τη κρεμα βανιλια!!!!

υπομονη, κοριτσια, θα φανε!!!!

καλημερα μανουλες!!!

Πωλινακι περαστικουλια στον γιοκα σου!!!

Αννα να προσεχεις, εγω επεσα τελη αυγουστου στη σκαλα σ'ενα καταστημα, και ακομα με ποναει ο ωμος μου, εκανα και φυσικοθεραπειες μαλιστα την προηγουμενη βδομαδα!!! αλλα τιποτα, οπως ποναγα ποναω...

εμεις αυριο παμε στα πεθερικα μου :-(, τσακωνομαι με τον αντρα μου γιατι θελουν να κανουν τραπεζι στις 9 το βραδυ και να κατσουμε εκει λενε μεχρι τις 11-11.30.. το παιδι δηλαδη τι θα κανει???? θα γκρινιαζει γιατι θα νυσταζει, ετσι δεν ειναι??? δηλαδη χαθηκε ο κοσμος να κανουμε το τραπεζι νωριτερα??? αλλα οχι, δεν με καταλαβαινουν... εμεις και εμεις θα ειμαστε, δεν εχουν αλλους καλεσμενους, τι ζορι τραβανε????και ο μικρος μας δεν ειναι απο τα παιδακια που θα πας στο αλλο δωματιο και θα το κοιμησεις, θελει εμενα, το βυζακι και ησυχια... ειναι που ειναι ανησυχο το παιδι, εχτες μου ξυπνησε στις 2 τη νυχτα και δεν μπορουσαμε να τον βαλουμε για υπνο μεχρι τις 4.30, χαλασε τον κοσμο..πολυ κλαμα...τελος παντων, τα νευρα μου...:mad::mad::mad:

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Καλησπερα gilrs

Πωλινακι περαστικα στον Βαγγελη και ευχομαι να ειναι μια απλη ιωση και τιποτα παραπανω

Ο δικος μου ο μπεμπης τσακιζει τη φρουτοκρεμα (με φρεσκα φρουτα) τρωει ενα πιατο της σουπας -μηπως ειναι πολυ????

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...