Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

προχθες που ειχε ερθει η αδερφη της νονας μας με το κοριτσακι της εφερε στον Νικολα μια σοκοφρετα ενα χυμο και γαριδακια

φυσικα ουτε τα ειδε αλλα και δεν ξερει τι ειναι αυτα

τον χυνο τον ηπιε

την σοκοφρετα την εφαγε ο μπαμπας μας

και τα γαριδακια τα ξεχασα επανω στον παγκο της κουζινας

ανεβαινει με τον γνωστο τροπο τα βλεπει τα πιανει και μου λεει μαμ μαμ και μου τα δινει να τα ανοιξω

τωρα λεωωωωω μην κανω το λαθος να του δωσω σκεφτομαι θα τα βλεπει στο σουπερ και θα γινεται χαμος

και του λεω

Νικολα μου αυτο δεν ειναι μαμ ειναι για να κανουμε μπανιο

και τα πεταει στην ακρη!!!! μπινγκο!!!!

τωρα του τα δειχνω και μου λεει μπανιο μπανιο!!!

χα!! χα!! καλο ε!!!

τα κοροιδευουμε τα παιδακια μας αλλα ειναι για καλο τους ε!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια ελπιζω να μην πηγες στη συναντηση χθες, συγνωμη αν σε εστειλα, επρεπε να σε ενημερωσω γμτ και το ξεχασα οτι στο ειχα πει...

Χριστινα δε σχολιαζω ....στειλε μου φωτο απο Αυστραλια για να σε πιστεψω...

Σε 2 προτάσεις δυο πατάτες έκανες ρε! Εστειλες την γκας σε συνάντηση που αναβλήθηκε; Απαπαπαπα τι είσαι εσύ! Δεν θα ξαναμιλήσει σε καμιά μας!

Οσο για την φωτογραφία, θα περιμένεις λίγο καιρό έτσι; Δεν είναι πατήσια-αμπελόκηποι, να πεταχτώ να στην βγάλω :rolleyes:

ρε κοροτσια μην γελασετε αλλα δεν ηξερα οτι οι παιδοτοποι εχουν εισοδο...:confused::confused::confused: 4ευρω και δινει δωρο ενα χυμο....

ειχα ρωτησει την κουμπαρα μου γιατι μου κανε εντυπωση και μου λεει ναι εχει εισοδο...

Βάλε και κάνα καφέ του γονιού, πάει το δεκάρικο!

και του λεω

Νικολα μου αυτο δεν ειναι μαμ ειναι για να κανουμε μπανιο

και τα πεταει στην ακρη!!!! μπινγκο!!!!

τωρα του τα δειχνω και μου λεει μπανιο μπανιο!!!

χα!! χα!! καλο ε!!!

τα κοροιδευουμε τα παιδακια μας αλλα ειναι για καλο τους ε!!!!

Ναι, να το κάνεις και στον Αλέξανδρο αυτό, θα σε πιστέψει!

WN6Op3.png

Ο Κωστας εφυγε πριν λιγο,δουλευει σημερα,ειμαι μονη με την πεθερα....μου εχει σπασει τα νευρα με την πολυλογια της,δεν αφηνει ησυχο ουτε το παιδι ουτε εμενα λεπτο
:rolleyes::cool::shock:

WN6Op3.png

σας γραφω απο το σπίτι των ωραιων κοιμομενων. Μα τι ύπνος ήταν αυτός που ρίξαμε μεσημερακι Κυριακής... Οι άλλοι ακομα κοιμουνται, και μπήκα μία στα γρηγορα πριν μου την πεσουν μετά, γιαούρτι ο ένας, καφέ ο άλλος.

Το πρωι πηραμε το ποδήλατο της Ιλιάνας και πήγαμε σε ενα παρκο πανω απο την Αττική οδό (διπλα μας). Χαρά θεού, παιδιά, ποδήλατα, μπάλες...

Μεσα στην εβδομαδα, θα παμε τα ποδήλατά μας για σερβις (γιατι περσι και πρόπερσι δεν τα χρησιμοποιήσαμε καθόλου, και θα πάρουμε και αυτό το καθισματακι παιδιού για το ποδήλατο του Νίκου) και θα ξαναξεκινήσουμε ποδήλατο.

Ας ειναι καλα ο Νικος, μια καλή συνήθεια που του εχει μείνει απο τη Γερμανία την συνέχισε και στην Ελλάδα και εβαλε και μενα στο τριπακι αυτο.

Το πάρκο αυτό, που ειναι τεράστιο και ισιάδα, αλλά και η περιοχή μας ενδείκνυται. Αλλα πρόπερσυ γεννούσαμε και περσυ μαλακιστήκαμε και δεν ασχοληθήκαμε.

Φετος ομως, θα παρουμε τους δρόμους πάλι.

Εσεις πως περάσατε?

ΑΑΑΑ, απο αυριο ξεκινάω γυμναστηριο, σας το είπα? Και σκεφτομαι για τους επόμενους 4 μήνες, να ξαναπάω και την Ιλιανα κολυμβητήριο.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Μεσα στην εβδομαδα, θα παμε τα ποδήλατά μας για σερβις (γιατι περσι και πρόπερσι δεν τα χρησιμοποιήσαμε καθόλου, και θα πάρουμε και αυτό το καθισματακι παιδιού για το ποδήλατο του Νίκου) και θα ξαναξεκινήσουμε ποδήλατο.
Aχ όταν μάθεις πες μου κόστος στο περίπου για το καρεκλάκι, θέλω να βάλω κι εγώ στο δικό μου!

WN6Op3.png

Aχ όταν μάθεις πες μου κόστος στο περίπου για το καρεκλάκι, θέλω να βάλω κι εγώ στο δικό μου!

Ενταξει, θα μαθω και θα σου πω.

Εντωμεταξυ ρωτησα το Νικο γιατι δε το κάναμε απο περσι αυτό και μου είπε οτι δεν επιτρέπεται να βάζεις παιδάκια κατω των 12 μηνών (αρα δεν μαλακιστήκαμε οπως νομιζα:o).

Ειδες η ποδηλατική παιδεία?

Ολα τα ξέρει πια αυτός ο Νίκος.

Μου τη δίνει ωρες ωρες (μην του το πείτε αυτό...) αλλά σπανια κάνει λαθος

4Rnfp3.png

Ενταξει, θα μαθω και θα σου πω.

Εντωμεταξυ ρωτησα το Νικο γιατι δε το κάναμε απο περσι αυτό και μου είπε οτι δεν επιτρέπεται να βάζεις παιδάκια κατω των 12 μηνών (αρα δεν μαλακιστήκαμε οπως νομιζα:o).

Ειδες η ποδηλατική παιδεία?

Ολα τα ξέρει πια αυτός ο Νίκος.

Μου τη δίνει ωρες ωρες (μην του το πείτε αυτό...) αλλά σπανια κάνει λαθος

Εμένα μου τη σπάει ο δικός μου που διαβάζει πολλή ιστορία και για πολλά κοινωνικοπολιτικά θέματα, ενώ έχουμε αντίθετη άποψη, δεν μπορώ να επικρατήσω γιατί μου δίνει ντοκουμέντα που δεν μπορώ να αντικρούσω :rolleyes:

WN6Op3.png

καλησπερα κοριτσια!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα!!

να σας πω τα νεα μου....και παλι εγκυουλα εγω!

αλλα πολυ κουραση η Κυριακη με εχει πεθανει...εχω καιρο να σας γραψω πιθανη 14-9 ακριβως με καισαρικη γιαυτο το λεω ακριβως και μαλλον αγορακι στην αυχενικη μας το ειπαν.

οσο ειχα χασει ολα τα κιλα...να τα παλι!!!!και απο οτι φαινεται θα βαλω αρκετα και σαυτη!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα!!

να σας πω τα νεα μου....και παλι εγκυουλα εγω!

αλλα πολυ κουραση η Κυριακη με εχει πεθανει...εχω καιρο να σας γραψω πιθανη 14-9 ακριβως με καισαρικη γιαυτο το λεω ακριβως και μαλλον αγορακι στην αυχενικη μας το ειπαν.

οσο ειχα χασει ολα τα κιλα...να τα παλι!!!!και απο οτι φαινεται θα βαλω αρκετα και σαυτη!!!

Κόλλησες κι εσύ γκαστρίτιδα απ'το γκρουπ;;; Σεξουλιάρες γυναίκες :D

Με το καλό νινί, καλή εγκυμοσύνη να έχεις

WN6Op3.png

Καλημέρα-καλημέρα.Καλή βδομάδα.Νίνι καλή εγκυμοσύνη να έχεις και με το καλό το νέο μωράκι.

Εμείς τελικά πάμε λίγο καλύτερα με τα ματάκια μας,πήρα και το γιατρό χθες και μου είπε για το tobrex και της βάλαμε αλλά απο χθες το απόγευμα πήγαινε καλύτερα και χωρίς αυτό μιας και το πρωί που της έβαλα εγώ την ώρα που το πήρα δεν κάθησε να της βάλω καλά με αποτέλσμα να πέσουν έξω οι σταγόνες.Το βράδυ με το μπαμπά της,κυρία.Μια χαρά της έβαλα.Την κράταγε και ούτε φωνές ούτε τίποτα.

Σήμερα έχω ραντεβού για τέστ-παπ το πρωί μιας και το καθυστέρησα φέτος αλλά και τον περασμένο μήνα που εία κλείσει ραντεβού έτυχε την μέρα με τα χιόνια και δεν μπόρεσα να πάω.Σήμερα θα έρθει απο τη δουλειά ο μπαμπάς μας να κρατήσει την μικρή μιας και δεν την εστειλα σχολείο να δώ πως πάει με τα μάτια της και αν είναι καλύτερα σήμερα απο αύριο κανονικά.Μας τα χαλάει κι'αυτός ο καιρός που δεν λέει να φτιάξει επιτέλους.Τι συνεφιά είναι αυτή?Και απο το μεσημέρι και μετά θα έχουμε και βροχές λέει.Καλά πάμε.

SI5Yp3.png

Καλημερα!!!!

Κυριακη με το καλο το καινουργιο σου μωρακι!!!

εμεις περασαμε ομορφο εχθες!!!

πηγαμε σο χωριο γι φαγητο και εκει ειχαμε μια εκπληξη για τον Νικολα!!

ο μπαμπασ μου του πηρε ενακι με τρακτερ με καροτσα!!!! τρελαθηκε ο μικρος!! δεν το αφησε λεπτο!!!!

σε λιγο καιρο με εκπαιδευση θα μπορει και μονος του να κανει πηδαλια!!

μετα φυγαμε για θεσ/νικη ολοι μαζι

αφησαμε τους γονεις μου στο νοσοκομειο για τις εξετασεις και εμεις πηγαμε στην παραλια για βολτα

ωραια ηταν!!!

καποια στιγμη κατεβασαμε τον Νικολα απο το καροτσι και αρχισε να τρεχει .....προς την θαλασσα!!! ετοιμος ηταν να βουτηξει!!!!!!!!!!!!!

μα τι ενεργεια εχει αυτο το παιδι μου...

λεει ο αντρας μου

θα τον παω μια μερα στο γηπεδο (στο χωριο του) (που ειναι κλειστος χορος)να τον αφησω μεσα να τρεχει να ξεδωσει

να δουμε τι θα κανει..;);););)

Σε 2 προτάσεις δυο πατάτες έκανες ρε! Εστειλες την γκας σε συνάντηση που αναβλήθηκε; Απαπαπαπα τι είσαι εσύ! Δεν θα ξαναμιλήσει σε καμιά μας!

Οσο για την φωτογραφία, θα περιμένεις λίγο καιρό έτσι; Δεν είναι πατήσια-αμπελόκηποι, να πεταχτώ να στην βγάλω :rolleyes:

Βάλε και κάνα καφέ του γονιού, πάει το δεκάρικο!

Ναι, να το κάνεις και στον Αλέξανδρο αυτό, θα σε πιστέψει!

και τι θες να πεις κοπελια με τα κοκκινα μαλλια οτι το παιδακι σου ειναι πιο εξυπνο.....?!?!?!?!?!?:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...