Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλε γεννησαμε?????????????????????εμαθε καμια?εχει επικοινωνησει καμια κοπελα μαζι τησ???????

(μπηκα κι εγω μεσα στην χαρα οτι θα διαβασω τα ευχαριστα....)παω τοτε!!!

γεια σασ!!

(φτιαχνω τα χονακια με τα γλυκισματα τωρα καθωσ και χαρτακια που θα γραφουν <<σασ ευχαριστω πολυ!!γεωργια-ελενη>>οπου θα μπουν στην πετσετα στο τραπεζι...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εκει που εφτιαχνα και γεμιζα τα χονακια λεω του αντρα μου..

<στο επομενο να μου θυμισεισ να τα φτιαξω μικροτερα τα χονακια γιατι αυτα οσο κ να τα γεμιζω φαινονται αδεια...>

καλα καλα με κοιτουσε!!!!χα χα!!μετα του λεω

<α και δεν ξερω αλλα και κοριτσι παλι να ειναι(που προσωπικα δεν με νοιαζει καθολου..)θα τα φτιαξω μπλε!!!!>

ακομα με κοιτουσε..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κατερίνα είναι μεγαλούτσικες βέβαια στο Νο6 αλλά ξέρω γω... εγώ του πήρα πάλι 5 και είναι καλά.

Το απόγευμα θα πάω Μητέρα, θα μάθω λογικά για Πολ και θα σας πω.

Χρόνια πολλά στην Κωνσταντίνα!

WN6Op3.png

εκει που εφτιαχνα και γεμιζα τα χονακια λεω του αντρα μου..

<στο επομενο να μου θυμισεισ να τα φτιαξω μικροτερα τα χονακια γιατι αυτα οσο κ να τα γεμιζω φαινονται αδεια...>

καλα καλα με κοιτουσε!!!!χα χα!!μετα του λεω

<α και δεν ξερω αλλα και κοριτσι παλι να ειναι(που προσωπικα δεν με νοιαζει καθολου..)θα τα φτιαξω μπλε!!!!>

ακομα με κοιτουσε..

Τα θέλει ο κω σου!
κ ενα τελευταιο πριν φυγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι όλας; Με γεια!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

ΧΑ ΧΑ!!ΠΗΓΑ ΝΑ ΨΑΡΩΣΩ....Σκευτηκα <βρε λεσ να ειναι εγκυοσ?>αλλα δεν την πατησα εν τελει!!!

πωσ δεν μασ λεσ τωρα??

για πε!!!!!γιατι φευγω κ δεν θα τα δω...

Oχι ρε, είπαμε δεν κολλάω γκαστρίτιδα εγώ! Το βράδυ για να ξέρω σίγουρα λέμε!

WN6Op3.png

Για να δούμε τι θα ακούσουμε πάλι από το στοματάκι σου χριστίνα! :P

Εγώ περιμένω τον στεφ τι πλάκα θα μου κάνει πάλι σήμερα:confused:...πέρυσι μόλις με είχε αφήσει στη δουλειά κ κατέβηκε να πάρει κουλούρι με πήρε τηλ κ μου λέει πέρασε ένα φορτηγο κ παρέσυρε το αμάξι:shock::shock:...δεν είχα ξυπνήσει κ καλά τον πίστεψα η δόλια κ κατέβηκα άρων άρων κ έτρεχα έξω να δω τι έγινε! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εστειλε sms η χριστίνα που πηγε Μητέρα το πωλινακι γεννησε στις 1,30 ολα καλα λεει ειναι ενα κουκλι... Να μας ζησει το νεο μωρακι

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Αχ τι καλά να μας ζήσει το καινούριο μωράκι:P:p:p:p:p:p:p

Εμείς χάρη στην Έφη μας, που μας κέρασε υπέρηχο 4D σήμερα, είδαμε επιτέλους το αντράκι μας:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: και το πήραμε και σπίτι σε φωτογραφίες και video για να το καμαρώνω η μάνα!!!!!!! Αγόραρος λοιπόν!!!!!! Ευχαριστούμε Εφάκι πολύ πολύ για τη σημερινή χαρά!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αχ μπραβο ρε κοριτσια τι ωραια νεα πρωτομηνιατικα μας λετε.

Εντωμεταξυ μαριλου, σκεφτομουν για το σχολιο σου στο facebook, οχι ελληνιδα μάνα, αλλα ελληνιδα πεθερα, χαχχα

Εντωμεταξύ, είναι πολύ ωραία, γιατι ουσιαστικά είναι η πρώτη γέννα του καφέ που ζω, γιατί πριν δεν σας ήξερα.

Μπραβο μπραβο, θα το κάψουμε αύριο.

Φιλακιααααα

4Rnfp3.png

τελικά, τι έγινε, σας κάνανε καμια πλάκα σήμερα?

Εμενα μου έκανε η τροχαία μια ωραιότατη, και καθόλου ψεύτικη, κλήση για δώρο.

Κι εγω εκανα στην κολλητή μου που την πηρα και της ειπα οτι ειμαι εγκυος.

Η αλήθεια ειναι οτι χάρηκε τόσο πολύ, που μετα στεναχωρήθηκα όταν της ειπα "Καλη πρωταπριλιά". Εννοείται οτι με σκυλοέβρισε μετα

4Rnfp3.png

Πολίνα να σου ζήσει το αγοράκι σου! Να είναι γερός κ τυχερός σε όλη του τη ζωή και σεις να τον καμαρώνεται!Καλή αναρρωση κ φυσικά περιμένουμε να διαβάσουμε τις πρώτες σας στιγμές!:D:D:D:D:D:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...