Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

κοριτσια εσεις πλενεται τα δοντακια των παιδιων σας??

αν ναι πως??

οδοντοκρεμα κλπ???

εχθες το κοριτσακι που ηρθε εχει κανει 2 σφραγισματα και ειναι μολις 3,5χρονων...

τρομαξα...

αλλα τρωει και πολλα γλυκακια ε???

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!!!

Πολίνα με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος της οικογένειας σας! Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου!:D

Κωνσταντίνα Πολύχρονη! Να σαι γερή κ ευτυχισμένη κ με το καλό το μωράκι σας!:D

Σήμερα ξυπνήσαμε στις 9! Τρέχοντας ετοιμαστήκαμε,τον καφέ μου τον πίνω τώρα κ εδώ με το καλημέρα σας συζητάγαμε για να γίνουν μειώσεις μισθών κ να μην πληρώνονται υπερωρίες! Δεν πάει καλά το πράγμα....:rolleyes: Η μικρή χθες από την πεθερά μου πήγε στη μαμά μου χωρίς να τη δω καθόλου αφού δεν είχε συμπτώματα το παιδί επέμενε ο πατέρας μου να το πάρουν εκεί για να μην κολήσει μέχρι να γίνουμε καλά αφού η πεθερά μου για άλλη μία φορά έδωσε ρέστα...μου είπε ότι αν αρρωστήσει το παιδί δεν το κρατάει μην αρρωστήσουν κ αυτοι κ πάει η δουλειά τους με το εξοχικό που το φτιάχνουν πίσω!:shock::shock:Εχω χάσει πάσα ιδέα πια!!! Θα πάρω μια μάσκα από το φαρμακείο κ θα πάω μετα για λίγο από τη μαμά μου να τη δω! ;)Δεν πήγαμε να ανανεώσουμε κ τα βιβλιάρια μας αφού αργήσαμε να σηκωθούμε κ έχω αρχίσει να έχω βήχα κ πάει προς βρογχίτιδα πάλι το πράγμα γμτ! :-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κανενα νεο απο την πολα?πολα με το καλο κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα να πανε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναντινακι πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη λευτερια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννα περαστικα!!!!!!!!!!!γκρρρρρ για το πεθεριδιον....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Δεν το πιστεύω ότι ακόμα είναι 1. Δεν θα περάσει ποτέ αυτή η μέρα? Ήδη έχω κουραστεί απίστευτα στην καρέκλα! Αχ Παναγία μου πως θα αντέξω ως το καλοκαίρι :rolleyes: Τι να πω πια, αυτό το κακό στην Αλεξάνδρα δεν το είχα τόσο έντονο ρε παιδιά!

Εξαντλήσαμε όλα τα θέματα συζήτησης ή είμαστε όλες πολυάσχολες? Δεν βλέπω κίνηση ...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια καλό μήνα

ευχομαι στην Πόλα με το καλό να γεννήσει το μικρούλι της.

βατραχάκι για το βουρτσισμα και μας μόνο οδοντόβουρτσα με νεράκι μετα τα δυο οδοντόκρεμα

ο Θανασάκης μου το βράδυ εκανε πυρετο μαλον απο τα δόντια δεν είχε και ορεξη χθες ουτε γαλα δεν επινε

τελειωνει και η αδεια μου δευτερα γραφείο και στεναχωριέμε πάλι

ευτυχως ερχεται το πάσχα και θα κατσουμε καμια βδομάδα

φιλάκια σε όλες

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Εδω ειμαι αλλα εχει πεσει λιγη δουλιτσα σημερα....να δουμε θα πληρωθουμε σημερα????Που θα παει αυτη η κατασταση του "παρε 100 ευρω εναντι να κανεις τη δουλεια σου και τα βρισκουμε"??????

Αυτη τη στιγμη ξελασκαρα λιγο και ψαχνω καμια προσφορα για pampers....ρε κοριτσια στο pampers παιρνουμε 5+ νουμερο, αν παρω λιμπερο που δεν εχει + νουμερα να παρω 5 η 6 καλυτερα λετε?

Αυτη τη στιγμη ξελασκαρα λιγο και ψαχνω καμια προσφορα για pampers....ρε κοριτσια στο pampers παιρνουμε 5+ νουμερο, αν παρω λιμπερο που δεν εχει + νουμερα να παρω 5 η 6 καλυτερα λετε?

Το 6 Κατερινα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...