Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπηκα πολυ πολυ βιαστικα ,ισα ισα να ευχηθω στο πολινακι ,γιατι δεν ξερω αν θα μπορεσω να μπω κ αργοτερα!!!!!

πολινακι μου με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα πολυ πολυ τελεια και αυριο τετοια ωρα να κρατασ στην αγκαλιτσα σου ενα πανεμορφο και υγιεστατο παιδαρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με εναν πονο...και αν γινεται με κανεναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα σε σκευτομαστε συνεχεια!!!φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

μου πρότειναν να της πάρω αυτά τα ξύλινα που τα πιάνουν τα παιδάκια και τα βάζουν στην αντίστοιχη θέση.Κάπου τα είχα δεί αλλά δεν θυμάμαι που,πιο παλιά.Μήπως ξέρετε που θα βρώ?

Τζάμπο για οικονομικά, elc για καλύτερη ποιότητα. Εχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή

Παζλ ξυλινα οπως λεει κι η Πολα εχει στα jumbo, η Παναγιωτα με αυτα ασχολειται πολυ, τα εχουμε μονιμα πια στο τραπεζακι του σαλονιου και εχει και στο mall στα elc αλλα στα jumbo εχουν γυρω στα 1-2 ευρω και στα elc 9-12..την πατησα το σαββατο εγω!:(

Και για του λόγου το αληθές...

Φυσικα πρεπει να το δουνε, γιατι αλλιως πως να συντηρηθουν και τοσες ειδικοτητες λογοθεραπευτων, εργοθεραπευτων, αναπτυξιολογων, παιδοψυχολογων κλπ...:rolleyes:

Δεν ειμαι καθολου της νοοτροπιας των θειαδων που λενε πχ "ελα μωρε ενταξει ειναι το παιδακι, μετα τα 3 μιλησε της ξαδελφης μου", αλλα και αυτη η υπερβολη πια που ολα τα ψειριζουμε, παραπαει.

Και εν παση περιπτωσει, αν θελουνε να τα ψειρισουνε, ας τα μαθουνε τουλαχιστον σωστα.

Ειναι τελειως φυσιολογικο μεχρι τα 3 το παιδι να ειναι "υπερκινητικο" και να μην συγκεντρωνεται.

Κας, συμφωνω με αυτά που λες, αλλά η Ιλιάνα πραγματικά μέχρι κάποια ηλικία δεν παιζόταν. Αφου αναρωτιόμασταν με το Νίκο μήπως είναι υπερκινητική πριν καν μου το πουν οι δασκάλες. Και μετά έδειξε πραγματικά σημαντικότατη βελτίωση. Βλέποντας άλλα παιδάκια φίλων μας στην ηλικία της Ιλιάνας που ήταν πιο ήρεμα και λιγότερο κινητικά, είχαμε ανησυχήσει λίγο. Αλλά τελικά είναι απλώς ενα ζωηρό ζουζουνι και το έχουμε πάρει απόφαση.

Επίσης, ξεχασα να σας πω οτι το γάλα πια η Ιλιάνα δεν το πίνει με μπιμπερό (που ούτως ή αλλως δεν είχε πιπίλα πια, αλλα τη θηλή απο το εκπαιδευτικό ποτηράκι). Το πίνει σε ποτήρι με καλαμάκι, και σας πληροφορώ οτι πλέον πίνει αρκετή ποσότητα γάλακτος, ενω τον τελευταιο καιρό έπινε γυρω στα 20 με 30 ml. Μάλλον της κεντρίζει το ενδιαφέρον το καλαμάκι και τα πάει πολύ καλά. Εχουμε σταματήσει το μπιμπερό εδω και 2-3 εβδομαδες περιπου

4Rnfp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα.Καλή Πρωταπριλιά.Πότε μπήκε ο Απρίλης βρε κορίτσια?

Πόλα με το καλό σήμερα,καλή λευτεριά σου εύχομαι κι'εναν πόνο.Σαν ψέματα θα σου φαίνεται κι'εσένα οτι γενάς έ?

Κωνσταντίνα χρόνια σου πολλά κι'απο εδώ.Να τα εκατοστήσεις!

Εμένα η μικρή ήρθε εχθές απ'το σχολείο με βήχα και έστι την κράτησα εδώ σήμερα.Προς το παρόν κοιμάται.Βέβαια ενώ έβηχε όλο το απόγευμα μέχρι το βράδυ,οταν κοιμήθηκε δεν έβηξε καθόλου όλο το βράδυ.Μακάρι να ήταν κάτι περαστικό και να μηνμας κάνει κανα πυρετό,αν και με αυτόν τον καιρό πια βλέπω κι'εμείς να ξαναρωσταίνουμε.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλο μηνα!!!Η ανοιξη πλησιαζει, μην πτοειστε!Εγω πολεμαω το χειμωνα με φραπε προς το παρον!:)

Πολινα με το καλο!!!!!Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθεις πολυ με την καισαρικη και το αγορακι σου να γεννηθει υγιεστατο!!!πωπω δεν το πιστευω οτι γεννας!!:shock:

Κωνσταντινα χρονια πολλα!Να τα εκατοστησεις να σε χαιρονται τα παιδακια σου!!!Σε κοβω να κανεις 2-3 ακομα:D:D

Στα δικα μου τωρα, 11-7 υπνος μωρου???????Κι εγω τοσο κοιμηθηκα και δε χορτασα!Δε μαζευεται με τιποτα η μικρη τα βραδια πια, σκεφτεται οτι ειναι η γιαγια στο σαλονι και μου λεει γιαγια με (μεσα) να παει να παιξει...Υπομονη...

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

Πωλινακι με το καλο να γεννησεις το μωρακι σου!!!!

ευχομαι

να πανε ολα καλα και ο μπεμπουλης σου να ειναι υγιςσατατος κι εσυ να μην πονεσεις καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Κωνσταντινα μου χρονια σου πολλα!!!!!!!!!!!!!!!

να τα εκατοστησεις!!!!!!!!!!!!

να σε χαιρονται τα αντρακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο να εχεις μια ηρεμη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι στην αγκαλιτσα σου!!!!

σημερα το μενου μας εχει φασολαδα!!!

μολις ειναι ετοιμη φευγουμε για καροτσαδα!!!!

εχθες που λετε ηρθε η αδερφη της νονας του Νικολα με το κοριτακι της

το τι χαρα εκανε ο δικος μου δεν περιγραφετε......

ολα τα λογακια που ξερει της τα ειπε...χα χα να την εντυπωσιασει ηθελε ε???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...