Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ναι, έρχεται!

Αφήστε κορίτσια είμαι για ψώνια. Δεν μου κάνει τίποτα πλέον από τα ρούχα μου. Το καλό είναι ότι ακόμα δεν έχω πάρει κιλά, αλλά φουσκώνει η κοιλίτσα και με στενεύουν τώρα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

[Το αυγο με το ψαρι απαγορευεται σε ανθρωπους που εχουν αλλεργια σε καποια απο αυτες τις τροφες.

εννοειται οτι αμα εχεις αλλεργια δεν τα τρως ουτε μονα τους ουτε μαζι, μιλαω για ανθρωπο που δεν εχει αλλεργια και θελει να φαει αβγο και ψαρι μαζι ή ψαρι και τυρι μαζι:D

Με την μικρή στο σχολείο δεν μου είπαν και τόσο καλά τα πράγματα.Εντάξει με το φαγητό που δεν τρώει εκεί συνεχίζετε το ίδιο αλλά τους καθησύχασα οτι μου τρώει στο σπίτι και δεν υπάρχει πρόβλημα.Οσον αφορά την συμπεριφορά της όμως μου είπαν οτι είναι λίγο υπερδραστήρια και οτι δεν συγκεντρώνεται σε΄κάτι που κάνει.Ξεκινάει ας πούμε να παίζει ενα παιχνίδι αλλά κοιτάζει και αλλού ταυτόχρονα και δεν συγκεντρώνεται σε αυτό που κάνει με αποτέλσμα να βαριέται και να θέλει να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα.Με ρώτησαν αν την έχω μόνο εγώ τα απογεύματα και τους είπα φυσικά και μου ΄λέει η υπεύθυνη οτι εσύ είσαι πολύ ήρεμος χαρακτήρας,ναι τους λέω αλλά ο μπαμπάς δεν είναι καθόλου και ίσως βλέπει τον πατέρα της που δεν της χαλάει χατίρια και έχει γίνει λίγο κακομαθημένο.Στεναχωρήθηκα,δεν λέω,δεν θέλω να είναι έτσι το παιδί μου και φυσικά είπα και στον άντρα μου τι μου είπαν και μου είπε κι'αυτός εντάξει κομένα τα χατίρια,για να δούμε πόσο θα το τηρήσει.Επίσης έχω πεισμώσει πολύ και θα κάνω τα πάντα οτι περνάει απο το χέρι μου για να την αλλάξω λίγο προς το καλύτερο.Ισως θέλει περισσότερη προσοχή και μιας και την έχω περισσότερη ώρα εγώ θα κάτσω ν'ασχοληθώ περισσότερο και θα βάλω κανόνες.Νομίζω ήρθε η ώρα γιατί μόνο καλό δεν κάνει η τόση αδυναμία τελικά.Δεν θέλω να κάνω ενα κακομαθημένο παιδί παρ'ότι έχει πολλά καλά στοιχεία,είναι ευγενική,ακούει πολλές φορές απλά πρέπει να επιμένω.

Αν ειναι ποτε δυνατον να κρινουν ως περιεργο και μη φυσιολογικο το να μην μπορει να συγκεντρωθει σε ενα παιχνιδι σε αυτην την ηλικια!!!:rolleyes:

Μετα τα 3 το παιδι συγκεντρωνεται και παιζει μονο του και μετα τα 6 παιζει μαζι με αλλα, μεχρι τοτε απλα μπορει να παιξουν διπλα διπλα, οχι σε συνεργασια.

Ειναι απιστευτες οι μπαρουφες που λενε στους γονεις για να παραστησουν οτι κατι σημαντικο εχουν να πουνε...

Καλησπέρα κορίτσια,

Δημητρα, και μενα μου το είχαν πει αυτό για την Ιλιάνα παλιότερα. Οτι ειναι υπεκινητική και οτι μεγαλώνοντας πρέπει να το δούμε αν συνεχίσει έτσι.

Όμως μεσα στα πλαίσια του σταθμου, και περνώντας ο καιρός εκεί, και μεγαλώνοντας φυσικά η Ιλιάνα, το έχει βελτιώσει παρα πολύ. Πρέπει να το δουλέψουν ίσως και οι δασκάλες λίγο περισσότερο μαζί της αφού βλέπουν ότι εκεί έχει λίγο θεματάκι.

Όσο για τις βάσεις, θα συμφωνήσω κι εγω μαζί σας οτι τώρα μπαίνουν και θέλει λίγο προσοχή, γιατί ολο αυτό είναι μια λεπτή γραμμή και δεν καταλαβαίνεις πόσο εύκολα μπορείς να την περάσεις. Και σίγουρα προσπάθησε να την κάνεις να μάθει να περιμένει λίγο, αν και θα σίγουρα θα τη βοηθήσουν και στο σταθμο πολύ με αυτο καθώς ειναι πολλά τα παιδάκια.

Φυσικα πρεπει να το δουνε, γιατι αλλιως πως να συντηρηθουν και τοσες ειδικοτητες λογοθεραπευτων, εργοθεραπευτων, αναπτυξιολογων, παιδοψυχολογων κλπ...:rolleyes:

Δεν ειμαι καθολου της νοοτροπιας των θειαδων που λενε πχ "ελα μωρε ενταξει ειναι το παιδακι, μετα τα 3 μιλησε της ξαδελφης μου", αλλα και αυτη η υπερβολη πια που ολα τα ψειριζουμε, παραπαει.

Και εν παση περιπτωσει, αν θελουνε να τα ψειρισουνε, ας τα μαθουνε τουλαχιστον σωστα.

Ειναι τελειως φυσιολογικο μεχρι τα 3 το παιδι να ειναι "υπερκινητικο" και να μην συγκεντρωνεται.

yey2p2.png BN4cp2.png

Εγω ειχα ρωτησει πριν λιγους μηνες τον παιδιατρο "γιατρε, η υπερκινητικοτητα ειναι ασθενεια?για να ξερω αν το παιδι μου ειναι αρρωτσο" η απαντηση του ηταν: ναι αλλα οχι σε αυτη την ηλικια!

Ναι ναι, έρχεται!

Αφήστε κορίτσια είμαι για ψώνια. Δεν μου κάνει τίποτα πλέον από τα ρούχα μου. Το καλό είναι ότι ακόμα δεν έχω πάρει κιλά, αλλά φουσκώνει η κοιλίτσα και με στενεύουν τώρα!

Έχω κάποια ρουχάκια εγκυμοσύνης, μήπως θα σε εξυπηρετούσαν;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Αν είσαι σίγουρη ότι δεν θα τα χρειαστείς :tongue::D, γιατί όχι. Όταν βρεθούμε, κάνε τον κόπο! Ευχαριστώ πολύ!:D

Εύχομαι, ελπίζω πως όχι, δε θα τα χρειαστώ!

Αλλά όπως θα συμπλήρωνε τώρα η Πόλα "ποτέ μη λες ποτέ"!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Εύχομαι, ελπίζω πως όχι, δε θα τα χρειαστώ!

Αλλά όπως θα συμπλήρωνε τώρα η Πόλα "ποτέ μη λες ποτέ"!

χαχαχα, έτσι είναι!!

Μαράκι, κι' εγώ έχω ρούχα, αλλά έτσι όπως έχω γίνει, θα τα φοράω και μετά σίγουρα!!! :tongue::tongue::tongue:

Οσο για το περπάτημα στη βροχή, δεν υπάρχει τιποτα πιο αναζωογονητικό...:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Λογικό Πολ. όλες μας μετά φοράμε ρούχα εγκυμοσύνης για καιρό. Εντάξει όμως θα βγω να πάρω μερικά, δεν υπάρχει περίπτωση!

Αχ θέλω να βγω κι εγώ στη βροχή...αλλά όπως λέτε όχι εδώ, αλλά στη φύση.Και που να βρω εδώ φύση ρε παιδιά? Πολύ μου έχει λείψει, θέλω ένα ταξιδάκι απελπισμένα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Με έναν παλιο γκόμενο, είχαμε παει πεντέλη, στον αγιο πέτρο και περπατούσαμε ωρα στη βροχή!!!! Και, όχι, δεν αρρωστήσαμε μετά!!!:tongue::tongue:

Tι να αρρωστήσεις παιδάκι μου, εδώ μιλάμε για άλλη φάση ;) Ωραία ανάμνηση ε?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κι όμως πόσο θα το ήθελα, να ήμουν κάπου μακρυά, στη Φύση και να βγω έξω να χαλαρώσω στη βροχή, να αναπνεύσω το νοτισμένο αέρα, να διώξω όλες τις σκέψεις...

Χρειάζομαι μια αναγέννηση μου φαίνεται... (:P ...δίνω πάσα στη Χριστίνα).

Δεν είμαι σε ποιητικό μουντ μικρή μου, δώσε μια πάσα για φαί καλύτερα :cool:
Αν είσαι σίγουρη ότι δεν θα τα χρειαστείς :tongue::D, γιατί όχι. Όταν βρεθούμε, κάνε τον κόπο! Ευχαριστώ πολύ!:D
Καλά, αν θες σου δίνω και τα δικά μου, αλλά έγκυος στον 9ο θα είσαι και θα σου πλέουν χαχαχα

Είχα πετύχει μερικά πολύ φτηνά στο μαγαζί που είχαμε πάρει την κούνια του μικρού, κάτσε να βρω δ/νση να σου πω, γενικά έχει φτηνά μπεμπέ αυτός

Με έναν παλιο γκόμενο, είχαμε παει πεντέλη, στον αγιο πέτρο και περπατούσαμε ωρα στη βροχή!!!! Και, όχι, δεν αρρωστήσαμε μετά!!!:tongue::tongue:
Και μετά και μετά; :D

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...