Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.Ισως έχετε και δίκιο οτι είναι και λίγο μικρή και ίσως γι'αυτό να έχει και αυτή τη συμπεριφορά.Είναι στη φάση που θέλουν να τα εξερευνήσουν,να τα δούν όλα και η περιέργεια τους δεν τα αφήνει να είναι και τόσο ήρεμα,αλλά θα προσπαθήσω όπως σας είπα και πιο πάνω να βελτιώσουμε λίγο το θέμα.Βλέπω πως αν την πάρω με το καλό ακούει και είναι συνεργάσιμη.Σκέφτόμουν τι να πέρναμε μαζί μας τώρα το Πάσχα απο παιχνίδια μιας και έχει πολλά και μου είπαν και στο σταθμό οτι της αρέσει να παίζει με πάζλ και μου πρότειναν να της πάρω αυτά τα ξύλινα που τα πιάνουν τα παιδάκια και τα βάζουν στην αντίστοιχη θέση.Κάπου τα είχα δεί αλλά δεν θυμάμαι που,πιο παλιά.Μήπως ξέρετε που θα βρώ?

Δήμητρα μια χαρά στα είπαν τα κορίτσια!!! Είναι πάρα πολύ μικρά τα παιδάκια μας για να μπούνε στα καλούπια που εμείς θέλουμε. Δε λέω βέβαια να τα έχουμε ανεξέλεγχτα, αλλά όχι ότι ένα ούτε δίχρονο δε συγκεντρωνεται...έλεος πια!!! Το περίεργο για εμένα θα ήταν να συγκεντρώνεται πάντως!!!:rolleyes::rolleyes:

Παζλάκια ξύλινα, όπως αυτά που λες έχει σίγουρα το jumbo (και σε μεγάλη ποικιλία)

Ωραίος καιρός, ταιριάζει με τη διάθεσή μου!!!:-(

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια! Ηρθε η πεθερα μου χθες, να ναι καλα τα αλμπουμ πουτ τα κοιταμε για να φαμε συνεχεια και την αναγνωρισε και πηγε αγκαλια της σχεδον αμεσως. Ελπιζω να τα πανε καλα,μονο για το γαλα της ανησυχω αν θα μπορει να της το δινει το πρωι, εγω με τη μανα μου εχουμε βρει χιλιες δυο πατεντες!

Δημητρα επρεπε να ειμαι στη θεση σου χθες και να τα ελεγαν σε μενα αυτα!Παιδια εχουν αυτες οι...δασκαλες???Τωρα να πω οτι η Παναγιωτα συγκεντρωνεται,θα πω ψεματα.Απο τα 100 που θα πιασει στα χερια της θα συγκεντρωθει σε 1 για 5 λεπτα!Συνηθως κυνηγαμε μπαλακια απο τη μια ακρη του σαλονιου στην ακρη!Μονο με την κουζινα της παιζει λιγο παραπανω.Το μονο το οποιο της αρεσει και μπορει να συγκεντρωθει με τις ωρες ειναι η τσουληθρα!Το ειδατε κι εσεις στον παιδοτοπο.Επισης, εγω χατιρια κανω στο παιδι αλλα δεν μου κανει ζημιες ισως επειδη δε φωναζω, δε χτυπαω κλπ.Αν και δεν ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος και ξεσπαω πολλες φορες με το παιδι η τακτικη μου ειναι ηρεμια!Κι αν θελω να της πω κατι σαν παρατηρηση προσπαθω να την κανω να με κοιταξει στα ματια για να καταλαβει, μιας και οι λεξεις συνηθως πανε στο βροντο!

Εγω παντως τη Θωμαιτσα τη θεωρω πολυ σοβαρο παιδακι,ησυχο,ποτε δεν εχει χτυπησει παιδι οσες φορες εχουμε βγει μαζι, παιζει μια χαρα και να σου πω την αληθεια κανα δυο φορες την εχω δει να γελαει μονο και ειχα απορησει.Τοσο σοβαρο αυτο το παιδι?Καμια σχεση με το δικο μου το σουργελο!Μπραβο σας!Τωρα αν οι "δασκαλες" σπανε τα νευρα τους μαζι της επειδη δε μπορουν να την ταισουν ευκολα κλπ ας το πουν ξεκαθαρα!

Παζλ ξυλινα οπως λεει κι η Πολα εχει στα jumbo, η Παναγιωτα με αυτα ασχολειται πολυ, τα εχουμε μονιμα πια στο τραπεζακι του σαλονιου και εχει και στο mall στα elc αλλα στα jumbo εχουν γυρω στα 1-2 ευρω και στα elc 9-12..την πατησα το σαββατο εγω!:(

Πολινα πως παμε?Ετοιμη για αυριο?????Με το καλοοοοοοοο!!!!!!(θελω κι εγω!!!)

Παζλ ξυλινα οπως λεει κι η Πολα εχει στα jumbo, η Παναγιωτα με αυτα ασχολειται πολυ, τα εχουμε μονιμα πια στο τραπεζακι του σαλονιου και εχει και στο mall στα elc αλλα στα jumbo εχουν γυρω στα 1-2 ευρω και στα elc 9-12..την πατησα το σαββατο εγω!:(

Πολινα πως παμε?Ετοιμη για αυριο?????Με το καλοοοοοοοο!!!!!!(θελω κι εγω!!!)

Τhanks!!!!! Οσο για το "έτοιμη" πρέπει να σου πω πως όχι...ούτε ψυχολογικά, ούτε πρακτικά!!!:rolleyes::rolleyes:

Πάντως, προβλέπω να είσαι εσύ η επόμενη, τί λες??:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τhanks!!!!! Οσο για το "έτοιμη" πρέπει να σου πω πως όχι...ούτε ψυχολογικά, ούτε πρακτικά!!!:rolleyes::rolleyes:

Πάντως, προβλέπω να είσαι εσύ η επόμενη, τί λες??:tongue::tongue:

Θα δειξει...Μεχρι το Σεπτεμβρη κατι θα κανουμε...:oops: Παντως το βλεπω πιο δυσκολο αυτη τη φορα..

Α καλε, η Αννα θα ειναι η επομενη!Το εχει δηλωσει κιολας!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Από που να αρχίσω πρωί πρωί???

Δήμητρα δεν έχω δει κανένα παιδάκι να κάθεται αφοσιωμένο να παίζει με ένα παιχνίδι σε αυτή την ηλικία! Θεωρώ ότι είναι ηλικία ανακάλυψης κ εξερεύνησης κ με τόσα παιχνίδια γύρω τους λογικό βρίσκω να μην απασχολούνται με ένα αλλά να θέλουν να παίξουν με όλα!Θα μου έκανε κ εντύπωση αν καθόταν κάποιο παιδί πάνω από 5 λεπτά να παίζει με το ίδιο παιχνίδι!;)

Κατερινα εγώ εχω δηλώσει ότι έχουμε βάλει μπρος...με τον άστατο κύκλο μου όμως ίσος αργήσω πολύ! ;)

Εγώ κ ο στεφ ήμαστε χάλια...η μικρή από ότι μου είπε η πεθερά χθες δεν έχει ακόμα κάποιο σύμπτωμα....της λέω ελπίζω να μην κολήσει κ αυτό το καημένο...η απάντηση της ήταν καταπέλτης....ε αν αρρωστήσει θα πάρεις άδεια να κάτσεις με το παιδί(χωρίς να αναφέρω τίποτα για το ποιος θα τη κρατήσει κτλ...απλά ήθελε να μου το πει η γυναίκα κ μου το πε) αντί να πει η μαμά σου δεν μπορεί,εσείς άρρωστοι θα τη κρατήσω εγώ....στεναχωριέμαι πολύ με το να μου δείχνει ότι δεν θέλει να κρατάει το παιδί αλλά κάνω υπομονή να περάσει κ αυτός ο μήνας να αναλάβει επιτέλους πλήρως η μαμά μου! :( Βασικά έχω καταλάβει ότι θα ήθελε να έχω πάρει την καλοκαιρινή μου άδεια για να κάτσω τώρα με το παιδί όσο δεν μπορεί η μαμά μου...κ φάνηκε όταν της είπαμε ότι κανονίσαμε να πάμε στο Βέλγιο στην αδελφή της γιατί μου λέει α τότε θα πάρεις άδεια???Λέω ε ναι την καλοκαιρινή μας δεν πρέπει να πάμε να ξεκουραστούμε?Κ μου απάντηση ε αναλόγως τις προτεραιότητες του καθενός!:shock: Τέσπα...τι να λέμε τώρα μόκο κ τη κινέζα! :rolleyes:

Πρέπει να πάω αύριο να ανανεωσω κ τα βιβλιάρια μας γιατί λήγουν σήμερα κ δεν μας ήρθαν τα αυτοκόλητα μην χρειαστούμε γιατρό κ ήμαστε στον αέρα....

Όλα μου φταίνε σήμερα....:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κατερινα εγώ εχω δηλώσει ότι έχουμε βάλει μπρος...με τον άστατο κύκλο μου όμως ίσος αργήσω πολύ! ;)

Ναι ενω εμενα ειναι σταθερος ε?Ασε θα γκαστρωθουν αλλες πρωτα και μετα εμεις!!

Καλημέρα βροχερή, βροχερη!!!

Κατερίνα όλα καλά με την πεθ? Πως τα περάσατε τα δυο σας εχθές?:tongue:

Ρε Δήμητρα, άσε το παιδάκι να εκφραστεί ελεύθερα. Ο καθένας έχει το χαρακτήρα του.Πόσο βαρετός θα ήταν ο κόσμος αν όλοι είμασταν ίδιοι άραγε?

Συγκεντρωμένοι, ήσυχοι κ.τ.λ. Εγώ πάντως αρνούμαι να ασχοληθώ με το πόση ώρα παίζει η Άντα με το κάθε παιχνίδι. Τα παιδιά πρέπει να είναι δραστήρια και όχι μουρόχαβλα, να πετάνε σπίθες...you know! Eγώ μια χαρά την είδα τη Θωμαϊτσα πάντως μια φορά που βρεθήκαμε! Φυσιολογικότατη!

Όσο για τις εγκυμοσύνες...Κατ & Άννα, δείτε εμένα και ποτέ μη λέτε ποτέ!;)

Με τα ξύλινα παιχνιδάκια κι η δικιά μου παίζει πολύ. Έχουμε διάφορα, με ζωάκια, με αριθμούς, με σχήματα κ.τ.λ.

Πολινάκι τα ψέμματα τελειώσανε. Άσε τη μαυρίλα κατά μέρος και ευχαριστήσου τις στιγμές που έρχονται! Δηλαδή αύριο δεν θα μας καλημερήσεις από εδώ ε? Πω πω απίστευτο! Και πάλι εύχομαι όλα να πάνε καλά !:D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα βροχερή, βροχερη!!!

Κατερίνα όλα καλά με την πεθ? Πως τα περάσατε τα δυο σας εχθές?:tongue:

Ρε Δήμητρα, άσε το παιδάκι να εκφραστεί ελεύθερα. Ο καθένας έχει το χαρακτήρα του.Πόσο βαρετός θα ήταν ο κόσμος αν όλοι είμασταν ίδιοι άραγε?

Συγκεντρωμένοι, ήσυχοι κ.τ.λ. Εγώ πάντως αρνούμαι να ασχοληθώ με το πόση ώρα παίζει η Άντα με το κάθε παιχνίδι. Τα παιδιά πρέπει να είναι δραστήρια και όχι μουρόχαβλα, να πετάνε σπίθες...you know! Eγώ μια χαρά την είδα τη Θωμαϊτσα πάντως μια φορά που βρεθήκαμε! Φυσιολογικότατη!

Όσο για τις εγκυμοσύνες...Κατ & Άννα, δείτε εμένα και ποτέ μη λέτε ποτέ!;)

Με τα ξύλινα παιχνιδάκια κι η δικιά μου παίζει πολύ. Έχουμε διάφορα, με ζωάκια, με αριθμούς, με σχήματα κ.τ.λ.

Πολινάκι τα ψέμματα τελειώσανε. Άσε τη μαυρίλα κατά μέρος και ευχαριστήσου τις στιγμές που έρχονται! Δηλαδή αύριο δεν θα μας καλημερήσεις από εδώ ε? Πω πω απίστευτο! Και πάλι εύχομαι όλα να πάνε καλά !:D

Καλα τα πηγαμε Μαρια με την πεθερα, δεν εχω προβλημα αφου ειχε να ερθει 2 μηνες, το καθε 2 βδομαδες με ενοχλει!

Πως να μας καλημερισει καλε η Πολινα αυριο??Αφου θα κραταει στην αγκαλια της ενα μωρουλινι-μικρουλινι!!!!!Αχ ποσο ευτυχισμενη πρεπει να εισαι Πολινα!!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, με συγκινήσατε... Καλά, δεν θέλω και πολύ!!!:rolleyes::rolleyes:

Οσο για την καλημέρα, μπορώ να τη γράψω πριν φύγω για το μαιευτήριο (σαν ψέμματα μου φαίνεται, δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα...)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Οχι βρε Ελενη!Μην το κανεις!Θα αρρωστησεις και θα κολλησεις και τα παιδια!:D:D:D:D

Κι όμως πόσο θα το ήθελα, να ήμουν κάπου μακρυά, στη Φύση και να βγω έξω να χαλαρώσω στη βροχή, να αναπνεύσω το νοτισμένο αέρα, να διώξω όλες τις σκέψεις...

Χρειάζομαι μια αναγέννηση μου φαίνεται... (:P ...δίνω πάσα στη Χριστίνα).

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...