Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ωωχχ κοριτσια μου τι νυχτα ηταν κι αυτη???

ο μικρος κοιμηθηκε στις 11 το βραδυ και στις 3 το ξημερωμα ξυπνησε και ηθελε παιχνιδια:shock::shock::shock::shock:

νερο του δωσα

του εβγαλα τον υπνοσακο μηπως και :shock:ζεσταινεται

στο τελος και γαλα αλλα να μην κοιμαται με τιποτα

στις 6 του κανα γαλα αλλα παλι τιποτα

τον πηρα στο κρεββατι μας αλλα κατεβηκε και εκοβε βολτες μεσα στα σκοταδια

τελικα κοιμηθηκε στις 9.30 το πρωι

ευτυχως ειχε παιδικα στο αλτερ και ζαρωσε στον καναπε και κοιμηθηκε

την επεσα κι εγω στον αλλο καναπε

και ξυπνησαμε στις 12

αλλα τι να το κανεις?

κομματια ειμαι...

μα τι παθαινουν μεσα στη νυχτα σαληνιαζονται?!?!?!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αληθεια ξερει καμια τι εγινε στο αλτερ και δεν εχει ενημερωτικες εκπομπες???

Αυτια???

μεσημεριανο κουτσομπολιστικο???

τι απεγιναν τα παιδια??

να σς πω και κατι τελευταιο??? αστειο ειναι!!!

εχθες ειχα τον μικρο στην αλλαξιερα και τον αλλαζα

αλλα αργησα λιγακι να του βαλω παμπερς και ετσι πως καθοταν σταυροποδι κατουρησε!!!!

και ουτε καν κουνησε το ποδι

συντριβανακι και τα τσισακια σημεδευαν το πατωμα!!

επισης απο προχθες λεει το ψωμι αλλα εκει που ειναι το ψ βαλτε μ....και το φωναζει δυνατα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλησπέρα κορίτσια

βατραχάκι ακριβως ετσι λεει και ο μικρος μου το ψωμί και φωναζει οταν το βλεπει

πόλα μου ευχομαι με το καλό να παρεις αγκαλίτσα το μικρούλη σου

αυτη τη βδομαδα εχω αδεια και τρεχω με τις δουλειες ξεσηκωσα ολο το σπιτι

φιλιά σε ολες

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

αληθεια ξερει καμια τι εγινε στο αλτερ και δεν εχει ενημερωτικες εκπομπες???

Αυτια???

μεσημεριανο κουτσομπολιστικο???

τι απεγιναν τα παιδια??

xaxa,τώρα που είπες alter θυμήθηκα τον άντρα μου,που νοικιάζει ενα σπίτι στην Κυψέλη και είχε πάει να το δεί μια κοπέλα που δουλεύει στο alter και της είπε ορθά κοφτά πως δεν της το νοικιάζει γιατί λέει που ξέρω εγώ αν δεν σε πληρώσουν τον άλλον μήνα?Την έπαθε βέβαια που είχε πριν εναν παικτη του πανελλήνιου μέσα και έφυγε και τα άφησαν όλα απλήρωτα και νοίκια ενος χρόνου.Τώρα εγινε το δικαστήριο και περιμένουμε τα λεφτά.Αλλά σκέφτομαι αυτή την κοπέλα πως αν λέει που δουλεύει κανένας δεν θα της νοικιάσει σπίτι.

SI5Yp3.png

Στα δικά μου τώρα.Ο μπαμπας μου είναι καλά,αν και δεν πήγε σήμερα στον νευρολόγο που έπρεπε να πάει να τον δεί.Ηταν να πάνε το πρωί σε κάποιο εφημερεύον,δεν πήγανε και θα πηγαίνανε με το τέβε στον γιατρό που είχε απογευματινά ραντεβού για σήμερα αλλά ούτε εκεί πήγε.Μου είπαν πριν λίγο που τους πήρα για να μάθω οτι δεν πήγαν και οτι είναι καλά λέει ο μπαμπας μου οπότε τι να πάει να κάνει?Αλλά δεν το συνέχισα γιατί δεν θα έβγαζα άκρη.Τελικά οι γονείς δεν καταλαβαίνουν πιο είναι σωστό και πιο λάθος.

Με την μικρή στο σχολείο δεν μου είπαν και τόσο καλά τα πράγματα.Εντάξει με το φαγητό που δεν τρώει εκεί συνεχίζετε το ίδιο αλλά τους καθησύχασα οτι μου τρώει στο σπίτι και δεν υπάρχει πρόβλημα.Οσον αφορά την συμπεριφορά της όμως μου είπαν οτι είναι λίγο υπερδραστήρια και οτι δεν συγκεντρώνεται σε΄κάτι που κάνει.Ξεκινάει ας πούμε να παίζει ενα παιχνίδι αλλά κοιτάζει και αλλού ταυτόχρονα και δεν συγκεντρώνεται σε αυτό που κάνει με αποτέλσμα να βαριέται και να θέλει να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα.Με ρώτησαν αν την έχω μόνο εγώ τα απογεύματα και τους είπα φυσικά και μου ΄λέει η υπεύθυνη οτι εσύ είσαι πολύ ήρεμος χαρακτήρας,ναι τους λέω αλλά ο μπαμπάς δεν είναι καθόλου και ίσως βλέπει τον πατέρα της που δεν της χαλάει χατίρια και έχει γίνει λίγο κακομαθημένο.Στεναχωρήθηκα,δεν λέω,δεν θέλω να είναι έτσι το παιδί μου και φυσικά είπα και στον άντρα μου τι μου είπαν και μου είπε κι'αυτός εντάξει κομένα τα χατίρια,για να δούμε πόσο θα το τηρήσει.Επίσης έχω πεισμώσει πολύ και θα κάνω τα πάντα οτι περνάει απο το χέρι μου για να την αλλάξω λίγο προς το καλύτερο.Ισως θέλει περισσότερη προσοχή και μιας και την έχω περισσότερη ώρα εγώ θα κάτσω ν'ασχοληθώ περισσότερο και θα βάλω κανόνες.Νομίζω ήρθε η ώρα γιατί μόνο καλό δεν κάνει η τόση αδυναμία τελικά.Δεν θέλω να κάνω ενα κακομαθημένο παιδί παρ'ότι έχει πολλά καλά στοιχεία,είναι ευγενική,ακούει πολλές φορές απλά πρέπει να επιμένω.

SI5Yp3.png

Ρε συ Δήμητρα συγγνώμη κιόλας, αλλά γιατί κακομαθημένο επειδή δε συγκεντρώνεται σε ένα παιχνίδι?!?!?!?!!? Εκτός αν σου είπαν κάτι άλλο και λες ότι γίνεται κακομαθημένο. Πάντως νομίζω ότι δεν είναι περίεργο ακόμη το να μη συγκεντρώνεται για πολλή ώρα σε ένα παιχνίδι.... είναι μικρή ακόμη:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ρε συ Δήμητρα συγγνώμη κιόλας, αλλά γιατί κακομαθημένο επειδή δε συγκεντρώνεται σε ένα παιχνίδι?!?!?!?!!? Εκτός αν σου είπαν κάτι άλλο και λες ότι γίνεται κακομαθημένο. Πάντως νομίζω ότι δεν είναι περίεργο ακόμη το να μη συγκεντρώνεται για πολλή ώρα σε ένα παιχνίδι.... είναι μικρή ακόμη:)

Oχι Μαριαλένα,δεν μου είπαν οτι είναι κακομαθημένο,απλώς μόνο οτι δεν συγκεντρώνεται σε κάτι που πιάνει για να πάιξει και τα θέλει όλα.Το κακομαθημένο το είπα εγώ για να μην γίνει έτσι αν και ο μπαμπάς την έχει κακομάθει λίγο με το να μην της χαλάει κανένα χατίρι.Δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό απλά επειδή τώρα μπαίνουν οι βάσεις και την βλέπω κι'εγώ πολλές φορές που μου νευριάζει για κάτι που θέλει και το θέλει επίμονα αλλά εκεί πρέπει να την κάνω να καταλάβει να έχει λίγο παραπάνω υπομονή.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

Δημητρα, και μενα μου το είχαν πει αυτό για την Ιλιάνα παλιότερα. Οτι ειναι υπεκινητική και οτι μεγαλώνοντας πρέπει να το δούμε αν συνεχίσει έτσι.

Όμως μεσα στα πλαίσια του σταθμου, και περνώντας ο καιρός εκεί, και μεγαλώνοντας φυσικά η Ιλιάνα, το έχει βελτιώσει παρα πολύ. Πρέπει να το δουλέψουν ίσως και οι δασκάλες λίγο περισσότερο μαζί της αφού βλέπουν ότι εκεί έχει λίγο θεματάκι.

Όσο για τις βάσεις, θα συμφωνήσω κι εγω μαζί σας οτι τώρα μπαίνουν και θέλει λίγο προσοχή, γιατί ολο αυτό είναι μια λεπτή γραμμή και δεν καταλαβαίνεις πόσο εύκολα μπορείς να την περάσεις. Και σίγουρα προσπάθησε να την κάνεις να μάθει να περιμένει λίγο, αν και θα σίγουρα θα τη βοηθήσουν και στο σταθμο πολύ με αυτο καθώς ειναι πολλά τα παιδάκια.

4Rnfp3.png

Πώλαααααα, που είσαι καλέ, σε έχω πάρει τόσα τηλέφωνα να σου πω για τη γυναικααααααα... Παρε με, γιατι εχει ελευθερη μερα, να σου δωσω τηλεφωνο να μιλησετε μεταξύ σας.

4Rnfp3.png

Δήμητρα απορώ κι εξίσταμαι πώς τα λένε έτσι στους παιδικούς σταθμούς. Μιλάμε για μωράκι - παιδάκι, ούτε δύο ετών δεν είναι. Μήπως πρέπει να ξανακοιτάξουν τα βιβλία τους και να διαβάσουν τα γνωρίσματα των παιδιών αυτής της ηλικίας; Οι παρατηρήσεις τους αφορούν παιδάκια προσχολικής ηλικίας. Μη στενοχωριέσαι, έτσι κι εγώ όταν είχα στείλει τη Σοφία πριν κλείσει τα δύο, κάτι έπρεπε να πουν και έλεγαν ...αρλούμπες.

Το παιδάκι ήδη τότε (καμία σχέση με τον αδελφό της τώρα) αναγνώριζε όλη την αλφάβητο, τους αριθμούς, ήξερε τη Ντενεκεδούπολη απέξω, όπως και πάμπολλα παραμύθια, τραγούδια και ιστορίες, μιλούσε πεντακάθαρα και στην γραπτή ενημέρωση που μας έστειλαν τότε έγραφαν ότι είναι ανώριμη για την ηλικία της (είκοσι μηνών).... Εσύ βλέπεις το παιδάκι και το καταλαβαίνεις περισσότερο, να τους περιγράφεις πώς φέρεται στο σπίτι και να ρωτάς ποια παιδαγωγική προσέγγιση εφαρμόζουν οι ίδιοι για όσα παρατηρούν.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Οσον αφορά την συμπεριφορά της όμως μου είπαν οτι είναι λίγο υπερδραστήρια και οτι δεν συγκεντρώνεται σε΄κάτι που κάνει.Ξεκινάει ας πούμε να παίζει ενα παιχνίδι αλλά κοιτάζει και αλλού ταυτόχρονα και δεν συγκεντρώνεται σε αυτό που κάνει με αποτέλσμα να βαριέται και να θέλει να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα.
Καλά, εκτός της ηλικίας τους που το δικαιολογεί, φταίει και το ζωδιάκι (δίδυμος; ). Κι ο δικός μου έτσι είναι. Μου το είχε πει κι όλας ένας φίλος αστρολόγος όταν γεννήθηκε ο μικρός, θα έχει δυσκολία στην συγκέντρωση. Ε και; (καλά για τα άστρα αστειεύομαι εννοείται). Επειδή το έχω δει το παιδί, κακομαθημένο δεν το λες. Και βασικά, όσα παιδιά σας έχω δει, κανένα δε μπορώ να χαρακτηρίσω στριμμένο ή κακομαθημένο. Ολα είναι κοινωνικά και καλά παιδάκια. Στην περίπτωσή σου Δήμητρα, θεωρώ ότι είναι μια χαρά παιδάκι η Θωμ, μην τρελλαίνεσαι και μην παίρνεις ως δεδομένο το κάθε τι που σου λένε, να το φιλτράρεις.

Πάντως... εγώ προ εγκυμοσύνης ήμουν αυστηρή και κάθετη κι απόλυτη... Αναθεώρησα big time. Δεν μου βγαίνει ρε παιδιά με τον μικρό να είμαι αυστηρή! Εχω 2-3 πράγματα που δεν θέλω να κάνει και προσπαθώ όσο γίνεται, πχ να μην χτυπάει άλλα παιδάκια, δεν θέλω να μάθει βρισιές, θέλω να μπορεί να μοιράζεται πράγματα και δεν θέλω να γίνει τεμπελαράς. Προς το παρόν τα καταφέρνουμε, δεν βαράει παιδάκια (μόνο μια φορά σφαλιάρισε την Λένα, νομίζω ότι την ζηλεύει). Επίσης τελευταία κάνω μια υπερπροσπάθεια να λέω τα ίδια και τα ίδια και να τα κάνω πιο ενδιαφέροντα μέχρι να υπακούσει (πχ μάζεμα παιχνιδιών). Αφού είναι που είναι ουρά μου, τον βάζω και κάνει δουλειές και χαίρεται κι όλας. Μάζεψε τα άπλυτα ρούχα του και τα έβαλε στο καλάθι, τα παιχνίδια του, τα φαγητά του τα αφήνει στο τραπέζι... βλέπω ότι πάει καλά. Οσο είμαι καλή κι υπομονετική εγώ. Αν αγριέψω, αντιδράει. Αυτό είναι το κλειδί νομίζω. Οοοοοοομ οοοοοοοομ

Κατά τα άλλα, βαριέμαι να του φωνάζω για το παραμικρό, προτιμώ να γελάμε παρέα με τις σκανταλιές του και να μη χάνω τις στιγμές του. Κι ας είναι το σπίτι ανάστατο και βρώμικο. Σήμερα παίξαμε play station :D

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια.Ισως έχετε και δίκιο οτι είναι και λίγο μικρή και ίσως γι'αυτό να έχει και αυτή τη συμπεριφορά.Είναι στη φάση που θέλουν να τα εξερευνήσουν,να τα δούν όλα και η περιέργεια τους δεν τα αφήνει να είναι και τόσο ήρεμα,αλλά θα προσπαθήσω όπως σας είπα και πιο πάνω να βελτιώσουμε λίγο το θέμα.Βλέπω πως αν την πάρω με το καλό ακούει και είναι συνεργάσιμη.Σκέφτόμουν τι να πέρναμε μαζί μας τώρα το Πάσχα απο παιχνίδια μιας και έχει πολλά και μου είπαν και στο σταθμό οτι της αρέσει να παίζει με πάζλ και μου πρότειναν να της πάρω αυτά τα ξύλινα που τα πιάνουν τα παιδάκια και τα βάζουν στην αντίστοιχη θέση.Κάπου τα είχα δεί αλλά δεν θυμάμαι που,πιο παλιά.Μήπως ξέρετε που θα βρώ?

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...