Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

πωλα μου περαστικα στη γυναικα, ελπιζω να μην ειναι παρα πολυ ασχημα και να το ξεπερασει και να ειναι καλα.

Εγω αν θες μπορω να ρωτησω την κοπελα που ερχεται σε μενα αν εχει καποια μερα κενη. την εχω συστησει σε δυο φιλες μου και ειναι ολες πολυ ευχαριστημενες.

Ειναι απο τις φιλιππίνες. Σ ενδιαφέρει; Συγκοινωνία υπάρχει κοντά που μπορει να φτάνει σχετικά ευκολα;

Ναι, βρε Γιώτα μου μ' ενδιαφέρει...υπάρχει συγκοινωνία, απλά εγώ δεν τα πολυξέρω, πρέπει να ψάξω στο χάρτη των συγκοινωνιών...είμαι πολύ κοντά στη χαρ.τρικούπη που περνάνε διαφορα λεωφορεία και για την επιστροφή η στάση είναι μπροστά στο σπίτι...

Thanks!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε, καλορίζικο και το pc!!

Σ' ευχαριστώ για την εμψύχωση!!:):)

Κάνει αυγό με ψάρι??

Θα σου αρέσει το ρέα (πήγε και ο γιατρός σου εκεί) εμένα μου θύμισε αμερικάνικο νοσοκομείο (με τζαμαρίες κλπ) Μήπως βλέπω πολύ grey's anatomy??? χαχαχαχα!!!:tongue::tongue:

το αβγο με το ψαρι δεν απαγορευονται, αυτο ισχυε παλια επειδη δεν συντηρουντο επαρκως τα τροφιμα και γι αυτο ηταν επικινδυνο

ποιος γιατρος μου καλε πηγε στο ρεα???? ο παιδιατρος λες?

δεν ειδα καθολου το δωματιο που ηταν δικλινο γιατι με πηγανε κατευθειαν για καφε.

Kαλησπέρα κορίτσια.Πως περάσατε σήμερα?

Πόλα να χαίρεσαι τον Βαγγελάκη σου.Και καλή λευτεριά.Αντε,τέλιωσαν τα ψέματα.Σε λίγες μέρες θα κρατάς αγκαλιά το 3ο σου μπουμπουκάκι!

Εμείς πήγαμε τελικά στο Λουτράκι σήμερα,φάγαμε μια σχέτικη κίνηση εκεί στα διόδια αλλά μετά άνοιγε ο δρόμος και φτάσαμε γύρω στι 1 παρά.Πήγαμε για φαγητό αλλά δεν ευχαριστηθήκαμε καθόλου.Τι να πρωτοθυμηθώ?Τα ποτήρια που μας έφερε τα οποία 'ηταν πενταβρόμικα και του είπαμε να τα αλλάξει και η απάντηση ήταν οτι έφταιγε το πλυντήριο κατί που δεν ίσχυε γιατί αυτά δεν ήταν καν πλυμένα.Το οτι βρήκα τουλάχιστον 3 τρίχες μες τη σαλάτα,το φαγητό του άντρα μου και στο δικό μου?Χάλια,χάλια,χάλια.Και μετά παραπονιούνται οτι δεν έχουν δουλειά.Αλλά βρίσκουν κάτι τέτοιες μέρες και εκμεταλέυονται τον κόσμο.Τουλάχιστον κατά τ'άλλα ωραία ήταν.Είχε απίστευτη μέρα και οι ξαδερφούλες το καταχάρηκαν.Πήγαμε στη θάλασσα και πετάγανε βοτσαλάκια και εκεί περάσαμε την περισσότερη ώρα φυσικά γιατί που να ξεκολήσουν.Η δικιά μου δε,έτοιμη ήταν να βουτήξει κιόλας.Στο τσάκ την πρόλαβα.

τετοιες μερες δυστυχως τετοια χαλια εχουν τα εστιατορια ειδικα σε αυτα τα μερη.

ειναι κριμα και απαραδεκτο ομως, γιατι κι εμεις που δουλευουμε μπορει να μπορουμε μονο μια τετοια αργια να παμε καπου και δυστυχως με τη συμπεριφορα τους και την κακη ποιοτητα σου χαλανε τη μερα.

Kαλημέρα κορίτσια, καλη εβδομάδα να έχουμε!!!:D:D

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για τον βαγγελάκο!!

οόπτου, γεννάω την παρασκευή το πρωί στο μητέρα. Το μωρό ήταν την πέμπτη 3.060 γρ. Τα ψιλοπήρα και με το γιατρό γιατί θέλει οπωσδήποτε να το κρατήσουν ένα 24ωρο για παρακολούθηση και όταν του ανέφερα για δικό μου γάλα, μου απάντησε "καλύτερα όχι την πρώτη ημέρα, γιατί α. δε θα έχεις (και που το ξέρει αυτός?) και β. θα έχεις πάρει τόσα φάρμακα" :evil::evil: Τα νεύρα μου!!!!

Α, και ένα τελευταίο...Η πεθερά που ήρθε το σάββατο να κρατήσει τα παιδιά, τους έδωσε να φάνε από τα πιάτα που ήταν στο πλυντήριο, βρώμικα...:shock::shock::shock: Είμαι σίγουρη ότι το έκανε επειδή δεν φτάνει ν' ανοίξει το ντουλάπι!!! Και βέβαια, ως συνήθως, δεν έπλυνε το μωρό που είχε κάνει κακά και έχει κατασυγκαεί...Και πρέπει τώρα εγώ να εμπιστευτώ αυτή τη γυναίκα να έρθει να μου κρατήσει 3 μέρες τα παιδιά????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σόρρυ αν σας κούρασα, είχα μέρες να γράψω, τα είπα όλα μαζεμένα!!!:rolleyes::rolleyes:

Αυτο με τα φαρμακα και το γαλα ειναι απλως απαραδεκτο να το λεει γιατρος...

Την ωρα που σου χορηγουνται τα φαρμακα για την καισαρικη το παιδι ειναι ακομα συνδεδεμενο μαζι σου με τον ομφαλιο λωρο.

Που το χει βρει γραμμενο οτι πιο πολυ φαρμακο θα περασει με το γαλα απ' ο,τι περασε με το αιμα σου απευθειας στο μωρο?

Ειναι κριμα ομως αυτα που λενε γιατι το πρωτογαλα που χανεται ειναι ισως πιο σημαντικο απο ολο το θηλασμο.

Εγω λεω να μην καθεσαι και σκας και αν το βαλουνε για παρακολουθηση, να ζητησεις αμεσως θηλαστρο και να στειλεις αμεσως το γαλα στο μωρο.

Ουτως η αλλως ειναι στην απλη παρακολουθηση, οχι στην εντατικη.

Μηπως θελεις να ερθω απο το πρωι να σε βοηθησω? μου ειναι ευκολο την παρασκευη, αυριο τελειωνω κατι πολυ σοβαρο και ψιλοχαλαρωνω για κανα δυο μερες.

Εμεις πηγαμε στην παρελαση την παρασκευη, ειδαμε και τον γιο το μεγαλο να παρελαυνει με τις ειδικες δυναμεις (και πως να μην το δεις, ηταν ο πιο ψηλος ολου του ουλαμου:rolleyes:), :rolleyes:πηγαμε στο φαληρο στις κουνιες, εκκλησια για κοινωνια και παλι για κουνιες στη δεξαμενη.

yey2p2.png BN4cp2.png

Kας, κοριτσάκι μου, πως και τέτοια ώρα μέσα??? Πάντως αυτήν την απαξίωση του θηλασμού δεν την καταλαβαίνω!!:(:(:( Τέλος πάντων...

Νομίζω ότι στο site του Ρέα, είδα το όνομα του γυναικολόγου σου...μπορεί να έκανα και λάθος!

Οσο για την Παρασκευή, δε θέλω να σε κουράσω...θα πάω το πρωί και δεν ξέρω τι ώρα θα γίνει η καισαρική!! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσφορά :):):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημερα κοριτσια!!Αποψε η μικρη με φωναξε κατα τις 2:30, πηγα επιασε τα μανικια μου,με εδεσε κομπο σκυμμενη πανω απο την κουνια της να τριβεται και ξανακοιμηθηκε..Χθες πηγαμε στην παιδικη χαρα παλι, λυσσαξε, την επαιρνε κι ενα αγορακι αγκαλια και της χαιδευε τα μαλλια και αυτη καθοταν σαν το χαζο!Μαλλον της αρεσε....

Επισης, καλως να τα δεχτω σημερα, ερχεται η πεθερα μου...........και θα ειμαστε και μονες μας, ο αντρας μου δε θα ερθει αποψε.

Πολινα τι γκαντεμια ειναι αυτη τελευταια στιγμη??Μακαρι να γινει γρηγορα καλα η γυναικα...τωρα να σου πω μολις το διαβασα πηγε στη μανα μου το μυαλο μου, λεω αφου θα ειναι καμια βδομαδα εδω η πεθερα μου μηπως να σου την εστελνα να προσεχει τα παιδια?Αλλα ειναι μακρια ρε γμτ...Για γυναικα δεν ξερω, αν θες μπορω να ρωτησω τη μαια μου, ξερω οτι ειχε μια γυναικα χρονια για τα παιδια.

Καλημέρα κοριτσούδια!!!

Τελικά κάποια ίωση αρπάξαμε αφού σήμερα είναι κ ο στεφ με συνάχι...ευτυχώς η μικρή πάει στη πεθερά μου σήμερα μέχρι αύριο το απόγευμα κ ελπίζω να μην έχει κολήσει κ να μην κολήσει γιατί τη βάψαμε αφού δεν θα χω άνθρωπο να την κρατήσει! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

2972322vrq3r70kfl.gif

Οσο για την Παρασκευή, δε θέλω να σε κουράσω...θα πάω το πρωί και δεν ξέρω τι ώρα θα γίνει η καισαρική!!

Στειλε μου το τηλεφωνο σου Πολ! Η μαμα μου θα φυγει Παρασκευη απογευμα για σ+κ αλλα Παρασκευη πρωι αν δεν εχει δουλειες πιστευω να μπορει να κρατησει λιγο τα παιδια να πεταχτω να σε δω και να σε εμψυχωσω!;)

το αβγο με το ψαρι δεν απαγορευονται, αυτο ισχυε παλια επειδη δεν συντηρουντο επαρκως τα τροφιμα και γι αυτο ηταν επικινδυνο

Το αυγο με το ψαρι απαγορευεται σε ανθρωπους που εχουν αλλεργια σε καποια απο αυτες τις τροφες.

age.png age.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τουλαχιστον περνετε τα χρηματα που πρεπει???? αλλα τοσες ωρες πληρωνονται αραγε????

μα καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν ξερω αν θα ανεβενε τωρα λογω παιδιων....αλλα ποσο να αυξηθει?!!
H μικρη πριν λιγο φωναζε ακά ακά κι εκλαιγε, πηρε τη μανα μου απο το χερι την πηγε στον Η/Υ, τον ανοιξε και της φωναζει ακά ακα (loca loca δλδ)...μηπως πρεπει να μαθω στη μανα μου να χειριζεται τον Η/Υ??

Κοριτσια....που ειστε ολες σημερα????

χα χα!!αυτο μου θυμισε το αγγελικιδιον!!!!προχτεσ τισ αφησα και τισ δυο στην μαμα μου για να παω για τισ δουλειεσ τησ βαπτισησ....και ειχε παρει η αγγελικη το τηλεκοντρολ και να καθεται να τσιριζει κ να κλαιει να τησ βαλει το dvd με τα ζουζουνια!!!!με πηρε η μαμα μου και τησ εδινα τηλεφωνικωσ οδηγειεσ πωσ να το βαλει να δουλεψει!!!!την επομενη που ξανα εφυγα τα εγραψα αναλυτικοτατα σε ενα χαρτι!!!!;)

πωλα μου ευχομαι να ταχτοποιηθηκε το θεμα γυναικα για το σπιτι...

περαστικα και στην κοπελα που ειχεσ εωσ τωρα...ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!

δημητρα περαστικα στον μπαμπα σου!!!!!!

ελενακι πολυ ωραιο το θεμα βαπτισησ <μικροσ πριγκιπασ>θα ειναι ολα τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αληθεια ποτε βαπτιζεστε???με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!

α!!!χτεσ κατεβηκαμε μαγαζια ολεσ μαζι!!!(για γελια ημασταν...)εγω ,η μαμα μου και οι εγγονεσ!!!!!πηρα το φορεμα τησ βαπτισησ!!!!!!!!μου πηγαινει πολυ αλλα εχω εναν ενδιασμο γιατι ειναι μαυρο και μαλιστα δαντελα!!!δεν θελω να ειναι πολυ βαρυ...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα αν και μεσημέρι

Ε ξέρετε αν λείψεις μια μέρα στη δουλειά, μετά δεν σηκώνεις κεφάλι!

Δήμητρα όλα καλά με τον μπαμπά σου? Περαστικά να είναι!

Πωλίνα γκαντεμιά ε? Περαστικά στη γυναίκα!

Τα νέα μου...Η Αλεξάνδρα είναι αρρωστούλα από την Κυριακή το βράδυ με υψηλούς πυρετούς και ταλαιπωρείτε κι αυτή κι εγώ! Την πήγε σήμερα η μαμά μου στην παιδίατρο και είπε ότι είναι λίγο ερεθισμένος ο λαιμός της και μας είπε να κάνει και καλλιέργεια ούρων. Τώρα την έχει σπίτι και περιμένει με το σακουλάκι να κάνει πιπι!:rolleyes:

Με την αυχενική όλα καλά φανήκαν στον υπέρηχο και περιμένω και τις αιματολογικές τώρα από βδομάδα! Το μικρό φατσόνι δεν σταμάτησε να κουνιέται στιγμή :D Πολύ σκανδαλιάρικο το βλέπω!

Αντε γυρνάω στη δουλειά τώρα...πολύ έκατσα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αντε βρε Μαρια και περιμεναμε νεα σου!!Κουνιοταν συνεχεια ε?Εγω σου ευχομαι απλα να βγει ησυχο και να κοιμαται αρκετα!!!Ξερω εγω τι τραβηξες!!!χαχα Μπραβο που ειναι ολα καλα!!!!Φυλο δεν ειδατε κατι ε?Ειναι και νωρις ακομα βεβαια!

Περαστικα στην Αλεξανδρα!Να πεσει γρηγορα ο πυρετος και να μην ταλαιπωρειτε το μεγαλο φατσακι!!

Διαφημίσεις

μαρακι περαστικα στο μεγαλο φατσακι σου!!!!

και συγχαρητηρια που ολα πηγαν πολυ καλα στο μικρο φατσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Μαριάννα μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρότασή σου. Σου στέλνω το τηλ μου με πμ, αλλά δε θα είναι δύσκολο για τη μαμά σου να κρατήσει τα παιδιά και να ετοιμάζεται και για το ταξίδι??

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις προτάσεις σας...:)

Μαράκι, μια χαρά τα νέα σου, δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό βέβαια! Πολλά περαστικά στην Αντούλα σου!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πολ, οπως μου ειπε η μαμα, υπαρχει περιπτωση να φυγουν πρωι για να γλυτωσουν την κινηση το απογευμα, αλλα δεν το ξερει ακομη σιγουρα. Αν δεν καταφερω να ερθω, θα σε εμψυχωσω τηλεφωνικα!:D

Μαρια, περαστικα στην Αλεξανδρα και καλα αποτελεσματα...αν και η αυχενικη εχουμε πει ειναι στατιστικη εξεταση, μην αγχωνεσαι!

age.png age.png

Ευχαριστώ Μαριάννα,

Δεν ξέρω γιατί, αλλά σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν έχω καθόλου άγχος. Δεν το σκέφτομαι καν, ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά! Μπορεί να είναι λάθος που είμαι τόσο χαλαρή, αλλά έτσι νοιώθω!:confused:

Ίσως επειδή αυτό το μωρό με βρήκε σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου και ίσως σκέφτομαι ότι είναι πολύ δυνατό για να συλληφθεί σε τέτοια εποχή και επίσης να τύχει σε εμένα που το 1ο παιδάκι δινοπάθησα για να το κάνω!

Η ζωή είναι πολύ περίεργη τελικά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...