Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ασε βρε πολινακι...εχω κατασκασει γιατι οπωσ παει αυτοι θελουν να κανω παραιτηση....φοβαται την απολυση!!!!!!!!!!!!!δεν ξερω τι να κανω...αν παραιτηθω δεν θα μπορω να μπω ταμειο ανεργειασ!!

παω για φρουτοκρεμεσ επι 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που να δειτε...τισ καθιζω διπλα διπλα βαζω και τα ζουζουνια στο dvd και αρχιζω ταισμα συγχρονωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ πάλι σε καταλαβαίνω αφού έχω παραιτηθεί μετά από ένα χρόνο δουλειάς σε ταξιδωτικό γραφείο...πέρα του ότι υπάρχει μεγάλη πίεση δουλειάς υπάρχουν κ τα τρελά ωράρια που σου τσακίζουν τα νεύρα...είχα καταντήσει να κλαίω πρωί πριν πάω για δουλειά κ βράδυ στις 11-12 που σχόλαγα παρόλο που προετοίμαζα τον γάμο μου...εκεί καταλάβαμε κ εγώ κ ο στεφ ότι έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε οικογένεια οπότε κ με έψησε(γιατί ως φιλότιμη δεν ήθελα να αφήσω εν όψει καλοκαιριού τρελή δουλεια στις συναδέλφους)...λοιπόν είσαι καλημένη από το νόμο προς το παρόν αφού μειωμένο κ υερωρίες δεν πάνε μαζί..η απάντηση που θα του έδινα είναι εξής...εγω μπορώ να δουλέψω 8 ώρες -1 ή 2 ώρες το μειωμένο αναλόγως πως θα αποφασίσετε να μου το δώσετε(γιατί αυτό το αποφασίζει ο ίδιος) αν θέλετε να με κρατήσετε έχει καλώς μακάρι να μπορούσα παραπάνω ώρες αλλά έχοντας 2 παιδιά είναι αδύνατον! Αν θέλει ας σε απολύσει να πάρεις την αποζημίωσή σου κ έχει ο Θεός...εγώ δεν θα ξεχάσω μία στη δουλειά που είχε το θράσσος κ μας έλεγε πω πω έχω να δω τα παιδιά μου 2 εβδομάδες γιατί γύρναγε όταν κοιμόντουσαν κ έφευγε πριν ξυπνήσουν επειδή ήταν προισταμένη κ γούσταρε η γυναίκα αλλά εγώ σκεφτόμουν ότι αυτή δεν μπορεί να λέγεται μάνα!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

αννακι η δικια μου προισταμενη εχει αποφασισει να μην κανει παιδια....δεν ξερω αν οφειλεται στην δουλεια(που μαλλον εκει οφειλεται..)...

παντωσ βρε κοριτσια σασ ευχαριστω παρα πολυ για τισ απαντησεισ!!!!!!!1 ολοκληρη εβδομαδα τα σκευτομαι...

αννα μου ,ωσ γνωστρια μηπσ μπορεισ να μου πεισ ποσεσ ωρεσ μειωμενο δικαιουμαι?συνυπολογιζονται και ωρεσ απο την αγγελικη?ή λεω βλακειεσ?υποψιν οτι δεν εχω παρει ουτε 1,αφου δεν προλαβα να επιστρεψω στην δουλεια...

τα ωραρια που ελεγεσ ,τα ιδια και χειροτερα ειχα!!!και ολοκληρο γαμο τον διοργανωσα με αυτα!!!!!σκευτειτε οτι παντρευτηκα σαββατο και παρασκευη ημουν γραφειο!!!!!!!!δεν μου εδιναν μια εβδομαδα πριν και μια μετα τον γαμο αδεια...επρεπε να αποφασισω1 εβδομαδα αδεια ποτε θα την παρω και αποφασισα να την παρω μετα τον γαμο που πηγα και το ταξιδι....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη οι ώρες από το μειωμένο ωράριο του προηγούμενου παιδιού δεν νομίζω να μεταφέρονται χωρίς να παίρνω κ όρκο όμως γιατί δεν το χω συναντήσει(θα ρωτήσω την κουμπαρα μου που έμεινε έγκυος όταν το πρώτο ήταν 6 μηνών κ θα σου πω με σίγουρια)....η άδεια είναι 2,5 χρόνια κατα 1 ώρα τη μέρα μειωμένο ή για 1 χρόνο 2 ώρες τη μέρα + 6 μήνες 1 ώρα τη μέρα...ο τρόπος που θα τη πάρεις όπως επίσης κ το αν θα πηγαίνεις αργότερα στη δουλειά ή θα φεύγεις νωρίτερα δυστυχώς αποφασίζεται από τον εργοδότη...εσύ προτείνεις κ αυτός όπως τον βολεύει στο δίνει!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε κοπελες!!!!!!!!!!!!!!

εδω εχει συννεφια:-(:sad::-(

ελπιζω να αλλαξει ο καιρος σημερα εχουμε λαικη ψωνια και βολτουλα!!!!!!

βρε Ειρηνη....τι ωραρια ειναι αυτα!!!!!!!!!!!!!!

τουλαχιστον περνετε τα χρηματα που πρεπει???? αλλα τοσες ωρες πληρωνονται αραγε????

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα κοριτσια!Βατραχακι μη μου μιλας για λαικη...καθε Τριτη περιμενω το λεωφορειο κανα μισαωρο επειδη εχει λαικη στη γειτονια μου, ετσι και σημερα, το πηρα 40 λεπτα αροτερα και συνεπως πληρωσα και ταξι απο ενα σημειο και μετα...και αργησα φυσικα!

Λοιπον χθες πηγα τη μικρη στην παιδικη χαρα, λυσσαξε εκει,εγω φυσικα με το χειμωνιατικο καροτσι ψοφησα στην ανηφορα...πρεπει να βγαλουμε το καλοκαιρινο,μετα πηγαμε σουπερ μαρκετ να της παρω γαλα, αληθεια επειδη δε βρηκα το ολυμπος το φρεσκο,πηρα ολυμπος ζωης.μακρας ειναι αυτο ε?Αυτο το παιδι θα με τρελανει..την Πεμπτη το βραδυ με ειδε που επινα γαλα με κορν φλεικς και τσουπ ηρθε διπλα μου και καλα οτι επαιζε η πονηρη και ξαφνικα ανοιγει το στομα οπως στη φωτο που εχω στο face...και αρχισε να πινει γαλα με το κουταλακι με τοση ευχαριστηση....της πηρα κι εγω ενα ολυμπος φρεσκο απλο και απο την Κυριακη πινει καθε πρωι 250ml..αν δω οτι συνεχισει να το πινει χωρις πολεμο θα της το ξαναρχισω και το βραδυ να μην τρωει κρεμες και μου παχαινει...μου την ψιλοειπε και μια μαμα χθες στην παιδικη χαρα που τα βαλαμε να κανουν τραμπαλα μαζι και η δικια της πηγε στο Θεο...:rolleyes::tongue:

Βρε κοριτσια βλεπω τρομερη βελτιωση στον υπνο της μικρης και πρεπει να το παραδεχτω!Κοιμαται πλεον 9,5 ωρες τη νυχτα και 2 το μεσημερι.Ενταξει καποιες φορες μια στο τοσο μπορει να ξυπνησει αλλα ειτε επειδη ζεσταινεται, ειτε θελει κακα....παντως και να ξυπνησει προσπαθει να ξανακοιμηθει! Χθες το μεσημερι μου λεει η μανα μου εχασε την πιπιλα μετα απο καμια ωρα υπνου, σηκωθηκε, την εψαξε, τη βρηκε, την εβαλε και ξαναπεσε μπρουμυτα!Μ'αρεσει πολυ που μεγαλωνει και συνεννοουμαστε!!

Επισης εδω και κατι μηνες εχει κοψει και το πιπιλισμα του αντιχειρα!Καθε βραδυ μου ερχοταν την ωρα που ηταν να πιει το γαλα της με το δαχτυλο στο στομα ...τωρα τιποτα,μια χαρα!

Καλημέρα κορίτσια!!

Είμαι ψιλοχάλια,πονάει ο λαιμός μου έχω μπούκωμα.....:(

Μιλάμε τα χω πάρει με τη περιφέρεια κ σε λίγο θα πάρω να τσακωθώ....είναι οι άδειες εργασίας των αλλοδαπών 2 μήνες στον περιφερειάρχη κ περιμένουν να υπογραφούν! Ελεος δηλαδή!

Κατερίνα το ολυμπος ζωής πίνουμε κ εμείς...και το επιλεγμένο που δυστυχώς δεν το βρίσκω πάντα στο σούπερ! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

H μικρη πριν λιγο φωναζε ακά ακά κι εκλαιγε, πηρε τη μανα μου απο το χερι την πηγε στον Η/Υ, τον ανοιξε και της φωναζει ακά ακα (loca loca δλδ)...μηπως πρεπει να μαθω στη μανα μου να χειριζεται τον Η/Υ??

Κοριτσια....που ειστε ολες σημερα????

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.Είμαι πολύ άυπνη σήμερα αλλά οχι απο την μικρή.Στις 1 και κάτι το βράδυ χτυπάει ρο ρηλέφωνο και μου λέει η αδερφή μου τρέξε γρήγορα στο σπίτι γιατί με πήρε η μαμά και μου είπε οτι ο μπαμπας είχε πέσει κάτω αλλά δεν πολυκαταλάβαινε και τι της έλεγε.Σηκώνομε,παίρνω τη μαμά μου και μου λέει οτι είχε λυποθυμήσει ο μπαμπάς μου αλλά είχε συνέλθει εκείνη την ώρα που πήρα και είχαν καλέσει ασθενοφόρο με κάποιον ένοικο της πολυκατοικίας που είχε καλέσει για βοήθεια γιατί δεν μπορούσε να τον σηκώσει μόνη της η γυναίκα.Το ασθενοφόρο πήγε μετά απο 1:30 ώρα κι'εγώ τους πέτυχα την ώρα που τον είχαν βάλει επάνω για να φύγουν μιας και το είχαν καλέσει αρκετή ώρα πριν.Πήρα τη μαμά μου στο αμάξι και πήγαμε στο Σωτηρία που ευφημερευε.Εκανε όλες τις εξετάσεις και τελικά μας διώξανε προτείνοντας του να τον δεί κι'ενας νευρολόγος στο τέλος τον οποίο όμως δεν είχαν εκεί και καθώς τους πήγαινα σπίτι σταματήσαμε στο Σισμανόγλειο που εφημέρευε απο τις 8 το πρωί αλλά η γιατρός είχε πάει 9 και ακόμα να φανεί.Μας είπαν οτι πηγαίνει μετά τις 9 αλλά έγω έφυγα γιατί δεν άντεχα άλλο.Θα πάρω να δω αργότετερα τι του είπανε και απο εκεί,γιατί στο πρώτο νοσοκομείο τον περάσανε απο κόσκινο και όλες οι εξετάσεις βγήκαν καλές.παθολογικό,καρδιολογικό,πνευμονολογικό,έκανε και αξονική η οποία ήταν καλή.Προφανώς του έπεσε απότομα η πίεση και το προκάλεσε αυτό αλλά όσο να ναι πρέπει να το ψάξει να δεί σίγουρα απο τι προήλθε.Εγώ έκανα ενα μόνο διάλειμα να έρθω στις 6 το πρωί να ετοιμάσω την μικρή για σχολείο και μετά πάλι πίσω.Κοιμήθηκα λίγο βέβαια απο τις 9 μέχρι τις 11:30 αλλά είμαι λίγο κάπως.Πονάει το κεφάλι μου.

SI5Yp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Δήμητρα πολλά περαστικά στον μπαμπά σου...δεν θα είναι τιποτα, μη στεναχωριέσαι, σε όλους μπορεί να τύχει μια λιποθυμία...:(:(:(

Εγώ είμαι ψιλοχάλια σήμερα...κοιμήθηκα πάρα πολύ και σηκώθηκα πρησμένη. Πιθανόν να είναι κατακράτηση υγρών, γιατί ενώ ήπια 2 ποτήρια νερό πριν κοιμηθώ, δε σηκώθηκα ούτε μια φορά για τουαλέτα και το πρωί δεν έκανα την αναμενόμενη ποσότητα ;););)

Εκλεισα και κομμωτήριο την πέμπτη το μεσημέρι να σουλουπωθώ λίγο...:tongue:

Μαράκι περιμένουμε τα νέα της αυχενικής!!! :):)

Πολύ ησυχία σήμερα στο καφέ μας...:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Koρίτσια μου καλησπέρα!!!

Είμαι απίστευτα στεναχωρημένη σήμερα και θέλω τη βοήθειά σας...Η κυρία που καθαρίζει το σπίτι και κρατάει και την κάρολ χτυπήθηκε από αυτοκίνητο σήμερα το πρωί, είναι στο νοσοκομείο και αγνωστο το πότε και αν θα το ξεπεράσει...:(:(:( Θα χρειαστώ επομένως κάποια κοπέλα, τουλάχιστον για τις δουλειές του σπιτιού...γνωρίζετε κάποια εμπιστοσύνης να μου συστήσετε???

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Με συγχωρείτε αν γράφω κάπως ψυχρά, αλλά είμαι όπως καταλαβαίνετε είμαι σε πλήρη απόγνωση...:-(:sad:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

πωλα μου περαστικα στη γυναικα, ελπιζω να μην ειναι παρα πολυ ασχημα και να το ξεπερασει και να ειναι καλα.

Εγω αν θες μπορω να ρωτησω την κοπελα που ερχεται σε μενα αν εχει καποια μερα κενη. την εχω συστησει σε δυο φιλες μου και ειναι ολες πολυ ευχαριστημενες.

Ειναι απο τις φιλιππίνες. Σ ενδιαφέρει; Συγκοινωνία υπάρχει κοντά που μπορει να φτάνει σχετικά ευκολα;

4Rnfp3.png

μπήκα να γραψω γενικά, και επεσα πανω στην ερωτηση της πωλας, γι αυτο ξεκινησα από εκεί.

Δήμητρα περαστικά στο μπαμπα σου. Μαλλον δεν θα ειναι κατι σοβαρο, οπως τα λεει η Πώλα

Πωλακι γεννάς ε; εφτασαν οι μέρες. Πω πω, μου φαινεται πολυς καιρος. Δεν ξερω γιατί, η εγκυμοσυνη σου μου φανηκε πολυυυυυ μεγάλης διάρκειας...

Κατερινα, εμενα μαλλον το αντιθετο θα ελεγα. Ξυπναει γυρω στις 5, τραγουδαει για καμια ωρα, και μετα την ξαναπαιρνει ο υπνος μεχρι πιο αργα (κι ελεγα κι εγω οφειλεται στο οτι εκλεισα τα πατζουρια).

Σημερα ομως ξυπνησε 5.30 και δεν μπορεσε να ξανακοιμηθει, και μου κοιμοταν στο αμαξι το πρωι που την πηγαινα στο σταθμο. Την λυπομουν εκεινη την ωρα, αλλα κι εμενα ποιος με λυπηθηκε που ημουν σε μια 4ωρη βαρετή συνάντηση από τις 9;30 και κάποια στιγμη ένιωσα τα ματια μου να κλείνουν. Ελπιζω να μην με ειδε κανείς, ρεζίλι θα εγινα...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...