Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Λιζακι κουραγιο! Θα τραβηξεις λουκι τωρα, μετα ομως...ποιος τη χαρη σου!!! Εγω θα ερθω παντως, μαζι με τον Αντωνη και τη μηχανη του...! Αφου εχεις τοσο χωρο!!!:lol:

φερε μου εσυ αυτο το "φατσα" και ας τρεχει με τη μηχανη του περα δωθε!!!

και εγω μαζι του!!!!!!!!!!!!!! :D:D

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε καταλαβαίνω Λιζάκι εδώ εγώ δεν έχω μετακόμηση κ νοιώθω ένα πτώμα πόσο μάλλον εσύ! Εδώ κάνω χαρές που θα κάτσε μια μέρα ουσιαστικά παραπάνω αυτη την εβδομάδα....αν κάτσω αφού Κυριακή γιορτάζει κ ο άντρας κ παιζει ενώ είπαμε ότι δεν θα κάνουμε τίποτα κ θα βρεθούμε μια κ καλή παραμονη πρωτοχρονιάς να μου κουβαληθούν σόγια!:P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ρουλάκι μου δεν ξέρω μήπως έχει κ δίκιο ο άνθρωπος που δεν σου έστειλε λεφτα :tongue::tongue::tongue: Αυριο παιζει να πάω στο ίκα να μάθω γιατί αλλιώς θα τον πλακώσω τον άντρα μου ετσι που με πρήζει....ξερεις του στυλ θα τους τα χαρίσεις κ έτσι!;)

Για πηγαινε και πες και μας να ξερουμε. :rolleyes:

ziZip2.png BhAqp2.png

Σε καταλαβαίνω Λιζάκι εδώ εγώ δεν έχω μετακόμηση κ νοιώθω ένα πτώμα πόσο μάλλον εσύ! Εδώ κάνω χαρές που θα κάτσε μια μέρα ουσιαστικά παραπάνω αυτη την εβδομάδα....αν κάτσω αφού Κυριακή γιορτάζει κ ο άντρας κ παιζει ενώ είπαμε ότι δεν θα κάνουμε τίποτα κ θα βρεθούμε μια κ καλή παραμονη πρωτοχρονιάς να μου κουβαληθούν σόγια!:P

αει καλα! καλο κουραγιο με τα σογια!!!

εγω θα εχω τους κουμπαρους (νονο του μπεμπη + μαμα του) για Χριστουγεννα!

εχω φτιαξει ηδη το... μενου και αυριο θα παω για ψωνια ωστε να μην εχω και αυτα τα τρεχαματα τελευταια στιγμη!!!

αλλα εχουν μαζευτει πολλα ρε γμτ!!!

τα εξω ψωνια (επιπλα-κουρτινες-φωτιστικα) τελειωσαν σημερα... αλλα τωρα αρχιζει ο...Γολγοθας!

Απο Κυριακη 27 ξεκιναει ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ, ωστε στις 29 που θα ερθει η μεταφορικη να ειναι ολα ετοιμα!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά το λέω καθε χρόνο αλλά δεν το κάνω....του χρόνου όμως θα παρω τον άντρα μου τη κορούλα μου κ θα πάω όπου βρω αρκεί να ξεφύγω από τα καθιερωμένα!!!Νύστα με πιάνει μιλάμε κάθε φορά να λέμε τα ιδια κ να ακούμε τις ίδιες ιστορίες!:rolleyes: Κ φέτος θα το έκανα αλλά δεν ήξερα ότι θα είναι τόσο ήσυχο κ καλόβολο το παιδάκι μου οπότε δεν το ρίσκαρα!

Κοιμάται από τις 9 σήμερα το παιδάκι μου...τώρα με το φαί κοιμάται κ πιο πολύ..... :lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στις μανουλες και τα μπεμπακια!!!

Αννα πεντανοστιμη η συνταγη σου για τα μελομακαρονα

τα πρωτα που εψησα τα εκανα πολυ λεπτα και δεν μπορουσα να τα πιασω ελιωναν στα χερια μου μετα ομως βρηκα το κολπο

κι εγω βαρεθηκα αυτες τις οικογενειακες συγκεντρωσεις τα ιδια ατομα στις ιδιες θεσεις τα ιδια φαγητα οι ιδιες κουβεντες

του χρονου θα το ψαξω κι εγω να φυγουμε

κοριτσια καμια μανουλα που να εχει το καροτσι chicco 4me?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κοριτσια!!!

Βατραχάκι χαίρομαι που σου άρεσαν καλοφάγωτα! :tongue:

Σας είπα χθες που έπεσα από τη σκάλα στη δουλειά????Κ σήμερα ποναααααει το χέρι μου κ έχει πρηστεί!!! Εμ με τόσα σουσάμια εδώ πέρα καλά που δεν έπεσα όταν ήμουν έγκυος! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Eπισης εμεις αυριο θα τραπεζοσουμε τα αδερφια του αντρα μου με τις γυναικες τους θα κανω τηγανια και ρολο κοτοπουλο και διαφορα συνοδευτικα

απλα πραγματα και σιγουρα στις γευσεις:tongue:

και παραμονη πρωτοχρονιας θα ερθουν οι κουμπαροι μου(2 ζευγαρια μας παντρεψαν) και το μενου θα εχει κοτουλα γεμιστη:tongue: και διαφορα αλλα καλουδια!!!

τωρα παω να μαγειρεψω φακη...η χαρα του αντρα μου:-(:-(:-(

Καλημέρα κοριτσια!!!

Βατραχάκι χαίρομαι που σου άρεσαν καλοφάγωτα! :tongue:

Σας είπα χθες που έπεσα από τη σκάλα στη δουλειά????Κ σήμερα ποναααααει το χέρι μου κ έχει πρηστεί!!! Εμ με τόσα σουσάμια εδώ πέρα καλά που δεν έπεσα όταν ήμουν έγκυος! ;)

να προσεχεις :!::!:ξερω οτι αυτα τα σουσαμια και οι ψιχες γλιστρανε πολυ!!!!

ο μπαμπας μου παλιος φουρναρης!!!

Διαφημίσεις

Koρίτσια μου καλημέρα!

Ο Βαγγέλης ξύπνησε το πρωί με 38 πυρετό, μ' έχουν ζώσει τα φίδια...Έχω αγχωθεί απίστευτα, φοβάμαι πολύ για τη γρίπη και να μην κολλήσει η Κάρολ...Προσπαθώ να τον έχω σε "απομόνωση", να μη πλησιάζει το μωρό, αλλά δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω :-(:sad::-(:sad: Φυσικά, αναβάλλεται και το τραπέζι και πολλά άλλα πράγματα που σχεδιάζαμε να κάνουμε...Σκέφτομαι επίσης να του κάνω την εξέταση για Η1Ν1, να ξέρουμε τουλάχιστον τι έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε μέρες που' ναι...ποιά είναι η γνώμη σας? Γνωρίζετε που μπορεί να γίνει η εξέταση (νοσοκομείο μόνο ή και αλλού)??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Βρε κοριτσάκι εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο, πριν πανικοβληθείς για γρίπη μίλα με το γιατρό σου να δεις τι θα σου πει κι εκείνος βέβαια..... Περαστικά σας και ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να μην ταλαιπωρηθεί.....:-(:-(:-(:-(:-(:-(

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Επίσης καλά τσουρέκια ο άντρας μου....ο λογιστής επιμένει ότι ο εργοδότης δεν πλρώνει τίποτα κ τα πέρνουμε από το ίκα κ ότι πήρανε κ άλλο λογιστη κ τους είπε τα ίδια....έχει πάρει καμμία δώρο από τον εργοδότη???:confused:

QUOTE]

Εγώ.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Πωλίνα περαστικά!!! Θα πρότεινα να την κάνετε ιδιωτικά την εξέταση καθως αν δεν έχει τη γρίπη το παιδί είναι πολύ πιθανό να την κολήσει αν πάτε στους χώρους όπου κάνουν τα νοσοκομεία την εξέταση! Πάρε τον γιατρό σας να του πεις τι συμπτώματα έχει το παιδί κ να σας πει εκείνος τι να κάνετε!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ρουλάκι μου δεν ξέρω μήπως έχει κ δίκιο ο άνθρωπος που δεν σου έστειλε λεφτα :tongue::tongue::tongue: Αυριο παιζει να πάω στο ίκα να μάθω γιατί αλλιώς θα τον πλακώσω τον άντρα μου ετσι που με πρήζει....ξερεις του στυλ θα τους τα χαρίσεις κ έτσι!;)

Εγώ το ήξερα αλλά πήρα και τηλ το ΙΚΑ και μου είπαν αυτό που σας έγραψα χτες όχι δεν δικαιούμαστε δώρο από το ΙΚΑ εκτός αν πήραμε αναρρωτική άδεια μετά από την 1η Μαΐου.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...