Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

και να ελθω και στο θεμα-επιστροφη στην δουλεια!!!!!

με πηραν τηλεφωνο για να δουν τα σχεδια μου και τι θα κανω (αν θα επιστρεψω κτλ)μαλιστα με ηθελαν να παω σαν υπευθυνη σε νεο υποκαταστημα!!!χαρηκα παντωσ πολυ!!!(με την χαρα εμεινα ομωσ....)λοιπον εψαξα-βρηκα και παιδικο και παρα τισ δυσκολιεσ επειδη δεν ανοιγει σαββατα,θα κλεινουν 1 μηνα σχεδον το καλοκαιρι οπου αυτον το μηνα στην δουλεια γινεται τησ τρελησ(ισωσ επαιρνα κοπελα τοτε...),κτλ,ημουν θετικη στο να επιστρεψω!!!

τηλεφωνω λοιπον για να μαθω στο περιπου τα ωραρια κτλ!!!!εγω ημουν διατεθημενη (εννοειται οτι δεν θα τουσ ελεγα για μειωμενα ωραρια κτλ....αν και τα δικαιουμε!!!)να πηγαινω απο τισ 6 το πρωι (αρχιζουν οι πτησεισ...)εωσ και τισ 16.00 οπου θα τελειωναν και τα παιδακια μου!!!!αν ειδατε καλα ειναι συνολο 10 ολοκληρεσ ωρεσ!!!δεν με πειραζε γιατι με αυτην την δουλεια εχω κανει τα Απιστευτα ωραρια...

και μου ανακοινωνουν οτι θα δουλευω και πρωι και απογευμα εωσ το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σπαστο ωραριο δηλαδη...!!!!!εννοειται οτι δουλευουμε κανονικοτατα σαββατα κ κυριακεσ και ρεπο δεν παιζουν καθολου μα καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα -αυριο θα παρω να τουσ απαντησω!!

την απαντηση θα την καταλαβατε και μονεσ σασ!!!

το συζητησα και με τον αντρα μου,εκλαψα κιολασ μονη μου..

σκευτειτε το πρωι που θα φευγω θα τισ ετοιμαζει η μαμα μου,θα πηγαινουν επειτα παιδικο,θα επιστρεφουν ,μεχρι να τισ ταχτοποιησω εγω θα φευγω και παλι και μετα το απογευμα θα τισ ξανα-ετοιμαζει η μαμα μου και θα τισ πηγαινει στην πεθερα μου!!!!!!!!το βραδακυ πια θα πηγαινω να τισ παιρνω!!!!!!!!!!!!!!!ε ολη μερα στον δρομο και μπαλακι απο εδω κ απο εκει ...δεν!!!!!!!!!!!!!

στην πεθερα για να τισ ειχε απογευματα δεν τησ το ανεφερα καν(ασχετο που το γραψα παραπανω..)αλλα ολο αυτο θια ηταν τελειωσ ανεφικτο!!!!!!!!!ο αντρασ μου το καλοκαιρι ειναι σε 2 δουλειεσ και λειπει ολη μερα..η μαμα μου για να καταλαβετε το τρεξιμο τησ ,το καλοκαιρι καθεται κ μαγειρευει κ κανει δουλειεσ στισ 2-3 το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!αρα ποιοσ θα τισ εχει??

ουφ...σασ ζαλισα κ πολυ μαλιστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειχα να μπω πολυ καιρο κ σασ τα γραψα μαζεμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ασε βρε πολινακι...εχω κατασκασει γιατι οπωσ παει αυτοι θελουν να κανω παραιτηση....φοβαται την απολυση!!!!!!!!!!!!!δεν ξερω τι να κανω...αν παραιτηθω δεν θα μπορω να μπω ταμειο ανεργειασ!!

παω για φρουτοκρεμεσ επι 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που να δειτε...τισ καθιζω διπλα διπλα βαζω και τα ζουζουνια στο dvd και αρχιζω ταισμα συγχρονωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

και μου ανακοινωνουν οτι θα δουλευω και πρωι και απογευμα εωσ το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σπαστο ωραριο δηλαδη...!!!!!εννοειται οτι δουλευουμε κανονικοτατα σαββατα κ κυριακεσ και ρεπο δεν παιζουν καθολου μα καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα -αυριο θα παρω να τουσ απαντησω!!

την απαντηση θα την καταλαβατε και μονεσ σασ!!!

Ειρήνη μην τους πεις όχι σύμφωνα με αυτά που σου είπαν. Πες Μπορώ να γυρίσω υπό τους όρους που είπες παραπάνω... Κι άσε αυτούς να σου απαντήσουν

WN6Op3.png

Aχ βρε Ειρήνη, αυτό είναι ξεθέωμα όχι δουλειά.Δεν αξίζει τον κόπο! Και επίσης τα παιδιά δεν μπορούν να μεγαλώνουν μόνα τους στον αυτόματο πιλότο!

μα αυτο ακριβωσ λεω μαρακι...

το φανταζεστε απο εκει που θελω να τισ εχω μονο εγω ,να τισ αφηνω μονο σε σπανιεσ περιπτωσεισ,κτλ να τισ αφησω εντελωσ ολομοναχεσ???δεν λεει...ασε που θα ειναι μπαλακια τα παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σασ πω..εκει που εκλαιγα μονη μου προχτεσ,με ειδε η μαμα μου κ τησ λεω<προτιμαω να ειμαι λιγο πιο φτωχεια κ να θρεψω καθωσ πρεπει και οπωσ θελω εγω τα παιδια μου παρα να τα αναγκασω να ζησουν ετσι>

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνη επειδη εχω καταλαβει οτι εισαι κι εσυ πολυυυυ μαλακιά σαν εμενα....μηπως θα επρεπε η απαντηση σου σε ολα αυτα να ειναι του τυπου "και με το μειωμενο μου τι θα γινει?γνωριζετε οτι δικαιουμαι μειωμενο ετσι?" Ειναι δυσκολοι καιροι το ξερω αλλα ισως ετσι καταλαβαιναν οτι δεν ειμαστε τα κοροιδα που ψαχνουν!

τελειωσαμε τα φρουτα κ επεστρεψα(σημερα κ χτεσ εχουν αποσυντονιστει λογω ωρασ..)

χριστινα ετσι οπωσ μου το εθεσεσ δεν το ειχα σκευτει καθολου,και η κατερινα ετσι οπωσ μου το ειπε....για να δουμε θα τα πω?????αλλα να σασ πω οτι και να μου πουν να γυρισω με ωραρια πιο φυσιολογικα κτλ,εχω σπαστει παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειχα απο το παρελθον αλλα τα ξεχασα οπωσ φαινεται και τα θυμηθηκα τωρα παλι που τουσ συναναστραφικα....

και να σασ πω κ κατι τελευταιο....πριν που ειπα για μπαλακια ,ποιοτητα ζωησ των παιδιων μου κτλ....προσ Θεου δεν εννοουσα το <φυσιολογικο>του να πηγαινει ενα παιδακι παιδικο σταθμο,στην γιαγια του κτλ....

εννοουσα κατι τετιο οπωσ θα γινοταν αν εγω επεστρεφα στην δουλειαδηλαδη το πρωι η μια γιαγια ,μετα παιδικο,μετα παλι η γιαγια,μετα το απογευμα στην αλλη γιαγια και τελοσ το βραδυ σπιτι με τουσ γονεισ!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνη επειδη εχω καταλαβει οτι εισαι κι εσυ πολυυυυ μαλακιά σαν εμενα....μηπως θα επρεπε η απαντηση σου σε ολα αυτα να ειναι του τυπου "και με το μειωμενο μου τι θα γινει?γνωριζετε οτι δικαιουμαι μειωμενο ετσι?" Ειναι δυσκολοι καιροι το ξερω αλλα ισως ετσι καταλαβαιναν οτι δεν ειμαστε τα κοροιδα που ψαχνουν!
Κι αυτό σωστό... Βρες το κουράγιο και πες τα, δεν μπορείς να βάλεις τα παιδιά σε δεύτερη μοίρα, προηγούνται. Οσο και να ζορίζεσαι να μιλήσεις, προσπάθησέ το!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσόπουλα, έχω τρελο ανακάτεμα και αναγούλα και το κακό είναι ότι έχω άλλες 2,5 ώρες στη δουλειά! :( Τι ταλαιπωρία είναι αυτή Χριστούλη μου???

Μου έρχεται να κλάψω!

Δεν μπορείς να φύγεις???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μαράκι υπομονή σε λίγο καιρό θα περάσει!!! ΝΑ σκέφτεσαι την αυχενική και το σποράκι σου που θα δεις αύριο να σε χαιρετάει:P:p:p:p

Εμείς έχουμε κλείσει Β' Επιπέδου την άλλη Πέμπτη 7/04 το πρωί και έχω από τώρα τρελλή αγωνία, ασέ που επιτέλους ελπίζω να δούμε και τι είναι!!!!! Επίσης την Παρασκευή έχω πάρει άδεια για να πάω να κάνω τη μεγάλη καμπύλη να τελειώνουμε και με αυτό το άγχος!!!!

Ειρηνάκι για να έρθω και στα δικά σου, εννοείται ότι δε θα παραιτηθείς απλά νομίζω καλύτερα είναι να κανονίσεις να πας από κει και να τα πείτε στα ίσα και για το μειωμένο και για τους όρους υπό τους οποίους δέχεσαι να γυρίσεις. Σε τέτοιους καιρούς δε χωράνε ντροπές, μάζεψε τα κουράγια σου και πες τα στα ίσα!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Θα μπορούσα να φύγω αλλά δεν το κάνω για να μη δίνω λαβές και για άλλες διαμάχες εδώ μέσα. Με είδανε ότι είμαι χάλια και δεν είπανε τίποτα...πριν λίγο τα έβγαλα όλα! Sorry κιόλας! Ευελπιστώ σε λίγο να είμαι καλύτερα. Υπομονή θα κάνω δεν γίνεται και τίποτα άλλο...

Μαριλένα Β επιπέδου ε? Πως περνάει ο καιρός!

Αχ πότε θα έρθει ο Οκτώβρης?:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Θα μπορούσα να φύγω αλλά δεν το κάνω για να μη δίνω λαβές και για άλλες διαμάχες εδώ μέσα. Με είδανε ότι είμαι χάλια και δεν είπανε τίποτα...πριν λίγο τα έβγαλα όλα! Sorry κιόλας! Ευελπιστώ σε λίγο να είμαι καλύτερα. Υπομονή θα κάνω δεν γίνεται και τίποτα άλλο...

Μαριλένα Β επιπέδου ε? Πως περνάει ο καιρός!

Αχ πότε θα έρθει ο Οκτώβρης?:tongue:

Βρε φατσοκόριτσο, το τζίντζερ το δοκίμασες που σου είπα;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...