Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα.Πόλα κι'εμένα η δικιά μου είχε μπεί για παρακολούθηση το πρώτο 24ωρο.Ετσι κάνουν συνήθως και για να χρεώνουν την θερμοκοιτίδα αλλά και καλά οτι είναι καλό λένε να παρακολουθείτε το παιδί για λίγο.Συνήθως στο φέρνουν λίγες ώρες πρικ κλείσει 24ωρο.Εγώ είχα γενήσει στις 8:20 το βράδυ και μου την έφεραν την άλλη μέρα το μεσημεράκι αργά 3-4 αν θυμάμαι καλά.Οσο για το γάλα αν τελικά στο κρατήσουν μέσα μην ανυσηχείς,θα βγάλεις γάλα έστω και τότε.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1710954oq435kaurk.gif

Kαλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσια!

Κι εμεις περασαμε πολυ καλα αυτες τις μερες. Την Παρασκευη το βραδυ βγηκαμε οι δυο μας και περασαμε σουπερ! Το κακο ειναι οτι ο Φωτης δουλευει τα Σαββατα και ειχε ενα προβλημα να σηκωθει το πρωι, αλλα αξιζε τον κοπο!

Σαββατο απογευμα πηγα για καφεδακι με φιλες και χθες κοιμηθηκαμε, ξεκουραστηκαμε και το απογευμα πηγαμε για καφε στο νονο.

Πολ, μην το αμελεις και μιλησε με τον Σουβατζογλου, και οσο γι αυτα που σου λεει για το γαλα ειναι βλακειες.

Γιωτα, εχεις παει ποτε στη βιολογικη λαϊκη της περιοχης σου? Ειμαι απογοητευμενη απο τα βιολογικα προϊοντα των σουπερ μαρκετ και θελω να αρχισω να πηγαινω στις λαϊκες. Γερακας και Χαλανδρι ειναι οι πιο κοντινες μου...

age.png age.png

Καλημέρα

Καλό ήταν το τριήμερο, αρκεί που ήμουν σπιτάκι μου, ξεκούραστη!:DΕχθές μόνο βγήκαμε πήγαμε για καφέ κούνιες και φαγητό στα πεθερικά και γυρίσαμε στις 9 το βράδυ σπίτι! Το άσχημο είναι ότι το φατσάκι μου έκανε πυρετό το βράδυ! Μα ποιος μας έχει καταραστεί ρε γμτ? Τεσπα θα περάσει κι αυτό τι θα κάνει! Αλλά το καημένο είχε να βγει τόσες μέρες και αμέσως να αρρωστήσει?

Πολίνάκι να χαίρεσαι το Βαγγελάκο και με το καλό την Παρασκευή!!!

Εγώ καλύτερα είμαι, αλλά όχι και εντελώς! Αυριο πάω για αυχενική, εξετ.αίματος και έχω πάρει άδεια από τη δουλειά!

Πιστεύω έτσι να περάσει πιο γρήγορα η εβδομάδα:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα σε ολα τα παιδακια και γονεις που γιορταζαν!!!

κι εμεις περασαμε ενα ομορφο 3μερο στο χωριο!!

ειδαμε εδω την παρελαση ηπιαμε το καφεδακι μας και πηγαμε στην μαμα μου για τον παραδοσιακο μπακαλιαρο σκορδαλια!!!

εφτιαξα κι εγω τον μπακαλιαρο που ειχα αγορασει εγινε το κουρκουτι πολυ ωραιο αλλα το ψαρι δεν ξαλμυριστηκε τοσο καλα και μερικα κομματια ηταν αλμυρα!!

ο μικρος μου περασε καλυτερα απο ολους

επαιζε με τα ξαδερφια του εκανε τις βολτες του μεχρι κ με το μικρο μηχανακι εκανε βολτες με τον μπαμπα του

εγω γυρισα πολυ κουρασμενη απο το κυνηγητο αλλα αδιαθετησα κι ολας και οσοσ να ναι ημουν καπως...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

κοριτσια το αγορακι μου θα με τρελανει!!!

εχθες τον ειχα αγκαλια και με πιανει με τα χερακια του απο το προσωπο και μου λεει "παπαπω" (σαγαπω) και μου σκαει ενα φιλι!!!!!!!!!!!

λιωνω!!!!!!!!!!!!!!!!

επισης ο μεγαλος ανιψιος μου λεει το ονομα του κια το δικο μου παπαγαλακι λεει το επιθετο μας "μπουτζιτζι"χα!! τι γελιο ριξαμε!!

και την πεμπτη ειμασταν εξω και ενα κοριτσακι ολο απο κοντα μας ειχε και του λεω πεσ στο κοριτσακι το ονομα σου και λεει "τικο" (νικο)

μα δεν ειναι να τρελαινεσαι!!!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Ρε Πολινάκι, καταρχήν να χαίρεσαι το Βαγγς, ξεχάστηκα πριν με την πολυλογία μου:tongue::tongue::tongue::tongue: Και να χαιρόμαστε και τα υπόλοιπα παιδάκια, μανούλες και μπαμπάδες που γιορτάζανε:tongue::tongue::tongue:

Τώρα όσο για την παρακολούθηση του μωρού, θα σου έλεγα να ρωτήσεις τον παιδίατρό σου και το διαβητολόγο σου ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ρε Πολινάκι, καταρχήν να χαίρεσαι το Βαγγς, ξεχάστηκα πριν με την πολυλογία μου:tongue::tongue::tongue::tongue: Και να χαιρόμαστε και τα υπόλοιπα παιδάκια, μανούλες και μπαμπάδες που γιορτάζανε:tongue::tongue::tongue:

Τώρα όσο για την παρακολούθηση του μωρού, θα σου έλεγα να ρωτήσεις τον παιδίατρό σου και το διαβητολόγο σου ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο!!!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!:)

Ναι, ναι θα ρωτήσω, το κακό είναι ότι στο διαβητολόγο πήγα με τον γιατρό μου και αυτός κάνει το "μεσολαβητή".

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κοριτσια που μπορω να βρω καμια φτηνη σχετικα μπαντα????Η Τοτα τα ξηλωσε ολα και σκεπαστηκε κιολας με τη μπαντα σημερα!!!:shock:

τι χρώμα θέλεις??? Εχω εγώ να σου δώσω, αχρησιμοποίητη σχεδόν, είναι από ΙΚΕΑ.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

τι χρώμα θέλεις??? Εχω εγώ να σου δώσω, αχρησιμοποίητη σχεδόν, είναι από ΙΚΕΑ.

Α εχει και το ΙΚΕΑ?Δεν το σκεφτηκα.Οχι μωρε Πολινα ευχαριστω, κρατα τη θα τη χρειαστεις...ετσι κι αλλιως χαμενη δε θα παει,δε θα κανω αλλο ενα?Θα παρω μια ουδετερο χρωμα σχετικα, οχι ροζ παντως..

Edit...μην το ξεχασω...τεταρτη ερχεται...που να παω να κρυφτω???για την πεθερα μιλαω!

Διαφημίσεις

Α εχει και το ΙΚΕΑ?Δεν το σκεφτηκα.Οχι μωρε Πολινα ευχαριστω, κρατα τη θα τη χρειαστεις...ετσι κι αλλιως χαμενη δε θα παει,δε θα κανω αλλο ενα?Θα παρω μια ουδετερο χρωμα σχετικα, οχι ροζ παντως..

Edit...μην το ξεχασω...τεταρτη ερχεται...που να παω να κρυφτω???για την πεθερα μιλαω!

Ελα εδώ, να κάνουμε παρέα, να λέμε τον πόνο μας!!!:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ελα εδώ, να κάνουμε παρέα, να λέμε τον πόνο μας!!!:tongue::tongue:

Με θες αποκλειστικη στο μαιευτηριο????:D:D

Παντως κι η δικια μου πεθερα βαζει τα απλυτα με τα πλυμμενα στο πλυντηριο....

Κοριτσια που μπορω να βρω καμια φτηνη σχετικα μπαντα????Η Τοτα τα ξηλωσε ολα και σκεπαστηκε κιολας με τη μπαντα σημερα!!!:shock:
Εψαχνα κι εγώ να δω τι θες την μπάντα (σκεφτόμουν κρουστά), μήπως έκανες κάνα πάρτυ :cool:

Εχω κίτρινο πορτοκαλί, στη δανείζω αν θες, δεν την φοράμε.

Καλημερούδια μορφονιές, καλή εβδομάδα

WN6Op3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....που ειναι δηλαδη ,αφου εχουμε τα γεννητουρια του πολινακιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολινακι μου με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βρε πωσ περασε ετσι γρηγορα ο καιροσ ε????σαν χτεσ θυμαμαι που μασ το ανακοινωσεσ!!!!!λοιπον εχω παρατηρησει οτι οταν μενεισ εγκυοσ καλοκαιρι και συνεπωσ γεννασ ανοιξη περναει γρηγοροτερα ο καιροσ!!!ενω π.χ στην μπουρμπουληθρα μου που εμεινα ιανουαριο και γεννησα σεπτεμβριο(κανονικα ηταν για οκτωβριο)ενιωθα λεσ και ημουν εγκυοσ εναν ολοκληρο χρονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(αυτο δεν το λεω για να τρομαξω τισ υπολοιπεσ γκαστρουλιτσεσ ε??)

επισησ να χαιρεσαι τον βαγγελακο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κασ, καλοριζικο το γραφειο!!!!καλεσ δουλειεσ!!

για τα πλυμενα-απλυτα πιατα κατερινασ-πολινασ ασ μην σχολιασω!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι θα περασεσ σουπερ στην Πολη ε???μπραβο σασ!!!

λοιπον να σασ πω και τα νεα μου γιατι εχω να γραψω σχεδον 2 εβδομαδεσ....(εμπαινα κ διαβαζα ομωσ....ειχα και την εννοια τησ πολινασ....)

δυο εβδομαδεσ τωρα εχω το σχεδιο βαπτιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 μηνασ εμεινε!!!!!εν τω μεταξυ ανελαβα να φτιαξω εγω η ιδια πολλα πραγματακια και μου φαινεται πολυ πολυ λιγοσ ο μηνασ!!!θα κανω λοιπον εγω τον στολισμο με τουλια και λουλουδια!!!(μπαλονια θα τα φτιαξει μαγαζι...),θα φτιαξω το καβαλετο,το βιβλιο ευχων,τα χωνακια με τα ζαχαρωτα,τον στολισμο τησ δεξιωσησ και ισωσ να ειναι και τιποτε αλλο που μου διαφευγει...

οποτε καταλαβενετε....!!!!!!!

απο τισ υπολοιπεσ ετοιμασειεσ μου εχει μονο το φορεμα!!!και να σασ πω την αληθεια το βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ασε που πρεπει να κατεβω με την μητερα μου (να εχω και μια γνωμη....αλλα και για να παρει κι εκεινη δικο τησ)και θα παρουμε και τα δυο μωρα μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ηταν να κατεβεναμε σημερα αλλα εχει συννεφια κ λιγο κρυο....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...