Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Η χαρα του παιδιου δε λες τιποτα Αννα κι απο δω και περα με την αλλαγη του καιρου ετσι θα ειναι!Η Τοτα εχει ψοησει...παιδικη χαρα,γιορτες-επισκεψεις,mall σημερα το πρωι...Τωρα κοιμαται απο τις 2...πηραμε και γυαλια ηλιου!!!Κυρια ειναι!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η χαρα του παιδιου δε λες τιποτα Αννα κι απο δω και περα με την αλλαγη του καιρου ετσι θα ειναι!Η Τοτα εχει ψοησει...παιδικη χαρα,γιορτες-επισκεψεις,mall σημερα το πρωι...Τωρα κοιμαται απο τις 2...πηραμε και γυαλια ηλιου!!!Κυρια ειναι!!!:D

xaxa.Κατερίνα κι'εμείς πήραμε γυαλιά ηλίου σήμερα.Εχει γούστο να πήραμε τα ίδια.Εμείς όλο τα ίδια παίρνουμε!

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Γιώτα όλο τον ύπνο σκέφτεσαι μήπως κόλησες γκαστρίτιδα???:tongue::tongue

No No No!!!!! Αντισυλληπτικά και γκαστρίτιδα δεν πανε ποτε μαζι. Απλά εχω μαζεψει κουραση μωρέ και κουραζομαι σχετικά ευκολα.

Σήμερα η Ιλιάνα ξύπνησε 10 παρα 10. Τι απότομη αλλαγή ειναι αυτή δεν εχω καταλαβει. Ή μαλλον έχω. Της κλεινω τα πατζουρια πια, και μάλλον ξεγελιέται.

Τέλεια περασαμε και σήμερα. Πήγαμε στην Ανάβυσσο, και το μεσημέρι αφησαμε την Ιλιανα στους γονείς μου, και πηγαμε με τα παιδιά που σας έλεγα για φαγητό. Ψοφήσαμε στο γέλιο και στο φαι, και μετα και στο παγωτο και γυρισαμε μετα απο κανα 5ωρο σπίτι. Η ιλιανα ειχε κοιμηθει, ειχε φαει μεσημεριανό και απογευματινο είχε παιξει με τα χωματα και τον σκυλο των δικων μου, και μας περιμενε ολο χαρα. Την ευχαριστηθηκαν και οι δικοι μου, ευχαριστηθηκαμε κι εμεις. Ολοι μια χαρά...

4Rnfp3.png

Γεια σας κοριτσια!Και η Παναγιωτα ελιωσε στον υπνο αποψε...την ξυπνησα 9 και τεταρτο με την καινουργια ωρα βεβαια...την αφησαμε στους γονεις μου να παμε γι ακαφε και τωρα παει ο Κωστας να την παρει.του ειπα να την αφηναμε λιγο ακομα να κανω καμια δουλεια αλλα....

Διαφημίσεις

Μιλάμε για το απόλυτο τριήμερο βόλτας! ;) Είμαι ένα ερείπιο αλλά το ευχαριστήθηκα!:shock: Σήμερα στο Αττικό δεν ξέρω πόσες ώρες περπατάγαμε πάντως περάσαμε σούπερ,φάγαμε έξω κ γυρίσαμε....10:30 αφήσαμε το σπίτι μας κ γυρίσαμε 18:30....η Ζωή είναι έτοιμη για ύπνο σε λίγο αφού κοιμήθηκε μόνο κανα μισαωράκι στο καρότσι όσο γυρνάγαμε το πάρκο....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αχ τι τριήμερο, τα είχε όλα! Εννοώ όλααααα :D:cool:

Μόνο χτες χαλαρώσαμε το απόγευμα που δεν βγήκαμε, μαζεύαμε δυνάμεις για σήμερα. Η τέλεια μέρα για βόλτα στο αττικό! Τι τρεχάλες, τι να παλεύουμε με τα κατσίκια και να κερδίζουν (τον κύκλωσαν και του βούτηξαν τα μπισκότα του χαχαχα), τι σκατάκια στα παπούτσια (άτιμα χεστρόνια κατσίκια), τι τζανκ φουντ, τι γέλια με τα ζωάκια, γκρίνια, νάνι.... Και φτου κι απ' την αρχή. Ευτυχώς στην ταβέρνα είχε και παιδότοπο και ξελύσσαξε λίγο. Ποια είχε πει ότι ο δικός μου είναι πολύ ήσυχος; Μάλλον θα το διαψεύσει η Άννα σήμερα :rolleyes:

Εννοείται ότι πατέρας και γιος έγιναν red hot chilli peppers απ'τον ήλιο, ο μεγάλος την έπεσε ήδη, ο μικρός το παλεύει ακόμα αλλά σε κάνα μισάωρο θα τον βάλω νάνι.

Μήπως μπορεί ο κύριος καιρός να μη ζεστάνει άλλο; Μια χαρά είμαστε έτσι, ένα 3μηνάκι το περνάω χαλαρά έτσι, αγαπημένη εποχή!

WN6Op3.png

εμεις να δω ποτε θα παμε στο αττικο παρκο... και ειναι και "δικά" μας τα μέρη. Και μπαίνουμε και τσάμπα, φαντάσου να πληρώναμε κιολας!!!!

Εμεις σημερα ειπαμε να αραξουμε σπιτι, οποτε το πρωι παιξαμε στον κήπο, που και επισήμως σημερα εγκαινιάσαμε τη σαιζον ανοιξη καλοκαίρι 2011, φαγαμε, κοιμηθήκαμε και το απογευμα ήρθαν φίλοι με παιδάκια και φύγανε πριν λίγο. Η Ιλιάνα ίσα που άντεξε το μπάνιο και σωριάστηκε χωρις πολλα πολλά...

Ουφ, ποιος κλεινεται παλι μεσα σε ενα γραφειο μετα απο τέτοιο τριήμερο????

4Rnfp3.png

Καλημερα!!Καλη βδομαδα!Φραπεδακι απο σημερα!!!

Περασαμε τελεια το σκ!Αποψε μου τα χαλασε λιγο η μικρη, απο κει που ειχε στρωσει μια χαρα στον υπνο της σημερα μιλουσε και τραγουδουσε απο τις 5 μεχρι τις 6:30...ηθελε να ξανακοιμηθει ομως, κατι την ενοχλησε!Της αλλαξα πανα και την ξεσκεπασα λιγο γιατι κι εγω ειχα σκασει και κοιμηθηκε...εγω βεβαια σερνομαι...ηθελα να δω ακι spiderman τρομαρα μου χθες το βραδυ..

Κατα τ'αλλα, εμεις Παρασκευη πρωι πηγαμε παρελαση εκει σε μας στη μαθητικη, παιδικη χαρα, και το απογευμα σε εναν ξαδερφο μου που γιορταζε, κυρια η δικια μου στα ξενα σπιτια παντως, κολλημενη πανω μου και δεν πειραζει τιποτα, μονο που μ'εκανε ρεζιλι να σηκωνει το φουστανι της συνεχεια...!Σαββατο πρωι στο mall για καφε, απογευμα σε αλλη γιορτη και Κυριακη την αφησαμε λιγο στη μανα μου να παμε για καφε και ειπα να την αφηνα λιγο παραπανω να κανω και καμια δουλεια σπιτι αλλα ο μπαμπας της θεωρησε οτι δε θελω το παιδι μου σπιτι και πηγε και τη μαζεψε αμεσα,....

Καλημέρα κι από μας!!!!!! Τι κάνετε κορίτσια, βλέπω όλες άνοιξε ο καιρός και το ρίξαμε στις βόλτες:P:p:p:p:p Αχ, τι να σας λέω στη Τζιά ήταν χαρά Θεού, σαν καλοκαίρι!!!! Αφού τους είχαμε βγάλει την τσουλήθρα και την κούνια στη βεράντα και παίζανε κυρίες το γοργονίδιο με την ξαδέρφη της και μεις λιαζόμαστε ωραιότατα:tongue::tongue::tongue::tongue: Καλά το τι παιχνίδι κάνανε οι μικρές δε λέγεται, λυσσάξανε!!!!! Πολύ παιχνίδι, πολύ φαγητό και ευτυχώς και αρκετό ύπνο. Βέβαια το πρώτο βράδυ που το κρεβάτι της ήταν με τα κάγκελα δεν το ήθελε με τίποτα και πήγε και κοιμήθηκε με τη μαμά μου και το μπαμπά μου αλλά το άλλο πρωί της βγάλαμε τα κάγκελα και το βράδυ τράβαγε το Βασίλη και του έλεγε "Νύσταξα πάμε στο κρεβάτι μου μπαμπούλη μου:P:p"

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια, καλη εβδομάδα να έχουμε!!!:D:D

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για τον βαγγελάκο!!

Πόσο χαίρομαι που ακούω για τις βόλτες σας, εγώ μόνο που τα σκέφτομαι κουράζομαι...χαχαχαχα!!! :rolleyes::rolleyes: Μόνο για ένα φαγητό πήγαμε το μεσημέρι της παρασκευής, ευχαριστίθηκα μπακαλιάρο σκορδαλιά, μου έπεσε η πίεση και σερνόμουν όλη την υπόλοιπη ημέρα!!:tongue::tongue: Προχθές, πήγα βασιλόπουλο και jumbo, και το βράδυ βγήκαμε για φαγητό στο Αθήρι...Καλά ήταν, δεν έχω παράπονο!!!;);)

Λοιπόν, άνευ απροόπτου, γεννάω την παρασκευή το πρωί στο μητέρα. Το μωρό ήταν την πέμπτη 3.060 γρ. Τα ψιλοπήρα και με το γιατρό γιατί θέλει οπωσδήποτε να το κρατήσουν ένα 24ωρο για παρακολούθηση και όταν του ανέφερα για δικό μου γάλα, μου απάντησε "καλύτερα όχι την πρώτη ημέρα, γιατί α. δε θα έχεις (και που το ξέρει αυτός?) και β. θα έχεις πάρει τόσα φάρμακα" :evil::evil: Τα νεύρα μου!!!!

Α, και ένα τελευταίο...Η πεθερά που ήρθε το σάββατο να κρατήσει τα παιδιά, τους έδωσε να φάνε από τα πιάτα που ήταν στο πλυντήριο, βρώμικα...:shock::shock::shock: Είμαι σίγουρη ότι το έκανε επειδή δεν φτάνει ν' ανοίξει το ντουλάπι!!! Και βέβαια, ως συνήθως, δεν έπλυνε το μωρό που είχε κάνει κακά και έχει κατασυγκαεί...Και πρέπει τώρα εγώ να εμπιστευτώ αυτή τη γυναίκα να έρθει να μου κρατήσει 3 μέρες τα παιδιά????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σόρρυ αν σας κούρασα, είχα μέρες να γράψω, τα είπα όλα μαζεμένα!!!:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα κορίτσια κ καλή εβδομάδα!:D

Βαριά θα μας κάτσει βέβαια μετά το τριήμερο αλλά τι να κάνουμε?!:rolleyes:

Χριστίνα γιατί νομίζω ότι κ εγώ σου είχα πει ότι είναι ήσυχος?:confused::lol: Εντάξει είναι αντράκι κ δεν θέλει να τον κουβαλάτε στο καρότσι προτιμά να περπατά...ασε που κ να γκρινιάζει αυτό το παιδί θες να το ζουλήξεις! ;):)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τι λες ρε Πολίνα??? Συγνώμη δεν τα είδε ότι ήταν βρώμικα τα πιάτα???δεν μπορούσε να τα πλύνει????:shock::shock::shock:

Με το καλό τη Παρασκευή:D:D:D....φάρμακα πήραμε όλες όσες κάναμε καισαρική δεν νομίζω να είπαν σε καμία μη θηλάσεις το παιδί!;) Ο διαβητολόγος τι είπε για τη παρακολούθηση του παιδιού??

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τι λες ρε Πολίνα??? Συγνώμη δεν τα είδε ότι ήταν βρώμικα τα πιάτα???δεν μπορούσε να τα πλύνει????:shock::shock::shock:

Με το καλό τη Παρασκευή:D:D:D....φάρμακα πήραμε όλες όσες κάναμε καισαρική δεν νομίζω να είπαν σε καμία μη θηλάσεις το παιδί!;) Ο διαβητολόγος τι είπε για τη παρακολούθηση του παιδιού??

΄

Η αλήθεια είναι ότι τα ξεπλένω πολύ καλά πριν τα βάλω στο πλυντήριο, ε, έχει και λίγη γκαβομάρα, δε θέλει πολύ!!! :rolleyes::rolleyes: Απλά, θα μπορούσε να μας τηλεφωνήσει να ρωτήσει αν είναι καθαρά ή όχι!!!

Υποτίθεται ότι μου είπε για την πρώτη ημέρα...Μακακίες, τέλος πάντων!!! Δε μίλησα με το διαβητολόγο, το μόνο που μου ανέφερε ο γιατρός μου είναι πως του είπε ότι μ' έχει χαλαρή στο θέμα της δίαιτας...Εν τω μεταξύ, μόνο 2 φορές ανέβηκα πάνω από 130 και δεν ακολουθώ σχεδόν καμμία δίαιτα. Αλλά, τί να κάνω? Να το διακινδυνεύσω??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πολίνα εγω θα έλεγα να ρωτήσεις τον διαβητολόγο σου κ έναν παιδίατρο...δεν κρίνει ο γυναικολόγος αν θα μπει το παιδί για παρακολούθηση αλλά ο παιδίατρος που θα το εξετάσει...έτσι νομίζω ότι είναι...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...