Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κοριτσια για βοηθηστε λιγο...πρεπει τωρα το Πασχα να παρω παπουτσακια στο βαφτιστηρι μου?Παπά δεν παιρνει ο νονος?Αυτο τωρα που ειναι ισα με τα δικα μας, τι νουμερο να του παρω?22-23 φοραει τωρα, αν του παρω καλοκαιρινο να παρω 24 η θα ειναι μεγαλο?Ρωταω κυριως εσας που εχετε και μεγαλυτερα παιδακια!:rolleyes:

Καλυτερα να πας με το παιδακι για ψωνια και θα σε βοηθησουν και στο καταστημα. Εμεις παντα ετσι κανουμε με τους νονους. Προπερσι που πηρε ο νονος του Αντωνη παπουτσια χωρις να ειναι το παιδι μαζι, τα αλλαξε δυο φορες. Γιατι ναι μεν του ειπαμε το νουμερο, αλλα η φορμα του παπουτσιου ηταν πολυ μεγαλυτερη...

Οταν γέννησα την κάρολ, δεν τον υποστήριζαν ιδιαίτερα, οι περισσότερες μαιες ήταν για κλωτσιες (επιεικώς μιλώντας)...βεβαια, φταίω κι' εγώ, ήμουν ταλαιπωρημένη απο την καισαρική και δεν επέμεινα όσο έπρεπε...αυτή τη φορά, μάλλον θα κρατηθεί το μωρό 24 ώρες για παρακολούθηση λόγω διαβήτη και δεν θέλω να του δώσουν ούτε σκόνη, ούτε ζαχαρόνερο...τότε είναι το θέμα, μη χάσω τον έλεγχο...θα ζητήσω θήλαστρο οπωσδήποτε, αλλά θα βγει το πρωτόγαλα έτσι??? Είμαι αγχωμένη και μπερδεμένη λίγο!!:-(:sad:

Εισαι σιγουρη οτι θα τον κρατησουν για παρακολουθηση? Ουτε ινσουλινη εκανες, ουτε το μωρο επηρρεαστηκε.

Ναι, παρε θηλαστρο, θα βγει μια χαρα και το πρωτογαλα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Μαριάν!!!

Οχι, δεν είμαι σίγουρη, αλλά υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα...θήλαστρο θα ζητήσω οπωσδήποτε...θα έπαιρνα το δικό μου αλλά επειδή έχει πριζα αγγλίας και παίρνει αντάπτορα, δεν κάνει για όλες τις πρίζες...μπορώ να το δοκιμάσω βέβαια!!

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

σας γραφω απο τον καινουργιο μου γραφειο καθως περιμενω να ερθει ενας τεχνικος για πισι.

Πωλα μια χαρα θα βγει το πρωτογαλα και ειναι πολυ σημαντικο για το μωρο να το πιει, εστω και αν κακως του δωσουν και ξενο.

Κατερινα αν τωρα φοραει 22-23 πρεπει να παρεις 23, δεν αλλαζουν νουμερα τοσο γρηγορα.

Κουρκουτι εχω φτιαξει πολλες φορες για μπακαλιαρο με διαφορες παραλλαγες.

ενα πολυ ωραιο που εφτιαξα τωρα τελευταια ηταν νερο, μαγια, αβγο και αλευρι.

Το αβγο εκανε τεραστια διαφορα στη γευση.

Και να προσεξετε να ειναι πηχτο.

εμας γεννησε η γυναικα ενος ξαδελφου μου και θα παω στο ρεα, να δω επιτελους πως ειναι.

yey2p2.png BN4cp2.png

σας γραφω απο τον καινουργιο μου γραφειο καθως περιμενω να ερθει ενας τεχνικος για πισι.

Πωλα μια χαρα θα βγει το πρωτογαλα και ειναι πολυ σημαντικο για το μωρο να το πιει, εστω και αν κακως του δωσουν και ξενο.

Κατερινα αν τωρα φοραει 22-23 πρεπει να παρεις 23, δεν αλλαζουν νουμερα τοσο γρηγορα.

Κουρκουτι εχω φτιαξει πολλες φορες για μπακαλιαρο με διαφορες παραλλαγες.

ενα πολυ ωραιο που εφτιαξα τωρα τελευταια ηταν νερο, μαγια, αβγο και αλευρι.

Το αβγο εκανε τεραστια διαφορα στη γευση.

Και να προσεξετε να ειναι πηχτο.

εμας γεννησε η γυναικα ενος ξαδελφου μου και θα παω στο ρεα, να δω επιτελους πως ειναι.

Αντε, καλορίζικο και το pc!!

Σ' ευχαριστώ για την εμψύχωση!!:):)

Κάνει αυγό με ψάρι??

Θα σου αρέσει το ρέα (πήγε και ο γιατρός σου εκεί) εμένα μου θύμισε αμερικάνικο νοσοκομείο (με τζαμαρίες κλπ) Μήπως βλέπω πολύ grey's anatomy??? χαχαχαχα!!!:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Θα σου αρέσει το ρέα, εμένα μου θύμισε αμερικάνικο νοσοκομείο (με τζαμαρίες κλπ) Μήπως βλέπω πολύ grey's anatomy??? χαχαχαχα!!!:tongue::tongue:

Πόσο να δεις πια, τελειώνουν κάποτε τα επεισόδια. Εκτός αν είναι αγαπημένη συνήθεια σαν το sex and the city, ξανά και ξανά και ξανά!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια κ Χρόνια Πολλά!

Πολίνα να χαίρεσαι τον Βαγγελάκο σου! Να ναι γερός κ ευτυχισμένος!:D

Έχουμε άλλους εορτάζοντες???:confused:

Η μικρή κοιμάται αγκαλιά με τον μπαμπά της μιας κ μας ήρθε κατά τις 5 στο κρεβάτι μας....εγώ έβλεπα στον ύπνο μου ότι μας κλέβανε στο σπίτι κ ξύπνησα κ φυσικά που να μου κολήσει ύπνος ξανά...σηκώθηκα από τις 7 :rolleyes: Έβαλα το φαγητό της μικρής να γίνει(γαλέο με λαχανικά στο φούρνο) κ πίνω καφεδάκι!;) Υπέροχη μέρα θα έχει σήμερα...θα πάμε καμιά βολτίτσα μόλις ξυπνήσει η μικρή στις κούνιες!:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

2408222d6xz10i1vk.gif

Πολ, να χαιρεσαι τον πρωτοτοκο!;) Να΄ναι γερος κι ευτυχισμενος!

Εγω ειμαι δευτερο 24ωρο με κριση κολιτιδας και πινω χαμομηλι τωρα!:shock::tongue:

Καλα να περασετε σημερα, ομορφη μερα για βολτα! Αν και ομολογω οτι ετσι οπως ειμαι, θα ηθελα ξαπλωστρα και φραπεδακι σε μια παραλια, και οχι να τρεχω σε παιδικες χαρες...!:tongue: Μεχρι το βραδυ θα ειμαι με τα χαμομηλια, και την υπολοιπη νυχτα με τις μπυρες!!!

age.png age.png

Kαλησπέρα κορίτσια.Πως περάσατε σήμερα?

Πόλα να χαίρεσαι τον Βαγγελάκη σου.Και καλή λευτεριά.Αντε,τέλιωσαν τα ψέματα.Σε λίγες μέρες θα κρατάς αγκαλιά το 3ο σου μπουμπουκάκι!

Εμείς πήγαμε τελικά στο Λουτράκι σήμερα,φάγαμε μια σχέτικη κίνηση εκεί στα διόδια αλλά μετά άνοιγε ο δρόμος και φτάσαμε γύρω στι 1 παρά.Πήγαμε για φαγητό αλλά δεν ευχαριστηθήκαμε καθόλου.Τι να πρωτοθυμηθώ?Τα ποτήρια που μας έφερε τα οποία 'ηταν πενταβρόμικα και του είπαμε να τα αλλάξει και η απάντηση ήταν οτι έφταιγε το πλυντήριο κατί που δεν ίσχυε γιατί αυτά δεν ήταν καν πλυμένα.Το οτι βρήκα τουλάχιστον 3 τρίχες μες τη σαλάτα,το φαγητό του άντρα μου και στο δικό μου?Χάλια,χάλια,χάλια.Και μετά παραπονιούνται οτι δεν έχουν δουλειά.Αλλά βρίσκουν κάτι τέτοιες μέρες και εκμεταλέυονται τον κόσμο.Τουλάχιστον κατά τ'άλλα ωραία ήταν.Είχε απίστευτη μέρα και οι ξαδερφούλες το καταχάρηκαν.Πήγαμε στη θάλασσα και πετάγανε βοτσαλάκια και εκεί περάσαμε την περισσότερη ώρα φυσικά γιατί που να ξεκολήσουν.Η δικιά μου δε,έτοιμη ήταν να βουτήξει κιόλας.Στο τσάκ την πρόλαβα.

SI5Yp3.png

Καλησπερα κοριτσια.

Πωλινακι να χαιρεσαι τον γιόκα σου.

εμεις ξυπνησαμε αργααααααααααααα σήμερα (09:30), τι ωραιο που ήταν αυτό, σηκωθήκαμε με το ραχάτι μας, πήγαμε στην Ηλιούπολη (!!!) να δούμε την παρέλαση γιατι παρέλαυνε η αδελφή μου με τους εθελοντες δασοπυροσβέστες (!!!), μετά πήγαμε στα πεθερικά για μπακαλιαρακι, οπου υποτίθεται πήγαμε για να τους δούμε και με το που φάγαμε, χωρίστηκε η οικογενεια (η δική μου) σε τρία δωμάτια και κοιμηθήκαμε απο κανα 2ωρο. ΣΕ αλλο δωματιο η Ιλιανα, σε αλλο ο Νίκος, σε αλλο εγώ. Μείνανε τα πεθερικά μου να κοιτανε τηλεόραση. χαχαχα

Μετα ηρθαμε το απογευμα με κατι φιλους στο σπιτι, και τωρα φυγανε οπου παω να ξανακοιμηθω.

Αυριο το πρόγραμμα εχει αναβυσσο στους γονείς μου, και το μεσημερι θα ερθουν και οι νονοι της Ιλιάνας και ένα αλλο ζευγάρι (ο άντρας ειναι το αλλο παιδί που θα μου βάφτιζε την Ιλιάνα και τελικά το αφήσαμε) και θα παμε παρεουλα για ψαράκι.

Σας ειπα ποσο χαίρομαι που εχει καλες μερες και που αλλαζει η ωρα αυριο????????????????

Καληνύχτααααα σας

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Γιώτα όλο τον ύπνο σκέφτεσαι μήπως κόλησες γκαστρίτιδα???:tongue::tongue:

Χθες η μικρή ξεσάλωσε...το πρωί τελικά την πήγε ο παππούς 2 ώρες σε ένα ωραίο πάρκο που μου είπε ότι φτιάξανε εδώ στο Ρέντη με τάπητα κ φύλακα!;) Το απόγευμα πήγαμε Φλοίσβο όπου ξαναξεσάλωσε κ εγώ χάζεψα με το πως έχει μεταμορφωθεί η περιοχή μιας κ είχα να πάω πολλά χρόνια!

Σήμερα λέμε να πάμε στην κουμπάρα μου το απόγευμα και αύριο το πρόγραμμα έχει αττικό πάρκο!!!;) Όπως καταλαβαίνεται αυτό το τριήμερο είναι η χαρά του παιδιού!:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...