Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Polina άσε μας εμάς :tongue: για τις άλλες λέω. Εμείς έχουμε γίνει λες και είμαστε 100 χρονών σε αυτή τη φάση. Αφού δεν μπορούμε να πάμε πουθενά, ας ταξιδέψουμε με το μυαλό...

Πάντως θα προσπαθήσω να πάω κάποιο πρωινό, προς Μαρίνα Φλοίσβου μεριά!Αρκεί να έχει λιακάδα.

Κι εγω αυτο σκεφτηκα για την Κυριακη που λενε οτι θα ειναι καλοκαιρι!Βεβαια με το που το ακουσε ο Κωστας...πιο μακρια δεν εχει μου λεει?χαχα θα πω στην τοτα να το ζητησει αυτη!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω αυτο σκεφτηκα για την Κυριακη που λενε οτι θα ειναι καλοκαιρι!Βεβαια με το που το ακουσε ο Κωστας...πιο μακρια δεν εχει μου λεει?χαχα θα πω στην τοτα να το ζητησει αυτη!;)

Ε μάλλον σκέφτεται την κίνηση και δεν έχει άδικο. Αν όμως ξεκινήσεις πρωί κατά τις 9:30 όλα είναι μια χαρά. Πίνεις το καφεδάκι σου, τρως κάπου και μέχρι 2-3 πίσω σπίτι. Όλοι βγαίνουν κατά τις 12, εκτός από οικογένειες όπως εμείς, με μικρά παιδιά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ε μάλλον σκέφτεται την κίνηση και δεν έχει άδικο. Αν όμως ξεκινήσεις πρωί κατά τις 9:30 όλα είναι μια χαρά. Πίνεις το καφεδάκι σου, τρως κάπου και μέχρι 2-3 πίσω σπίτι. Όλοι βγαίνουν κατά τις 12, εκτός από οικογένειες όπως εμείς, με μικρά παιδιά!

Καλα εννοειται οτι μιλαμε για νωρις!αφου η μικρη ξυπναει 7:30-8:00 και 1 νυσταζει..

Κοριτσια για βοηθηστε λιγο...πρεπει τωρα το Πασχα να παρω παπουτσακια στο βαφτιστηρι μου?Παπά δεν παιρνει ο νονος?Αυτο τωρα που ειναι ισα με τα δικα μας, τι νουμερο να του παρω?22-23 φοραει τωρα, αν του παρω καλοκαιρινο να παρω 24 η θα ειναι μεγαλο?Ρωταω κυριως εσας που εχετε και μεγαλυτερα παιδακια!:rolleyes:

Αν κρίνω από τη δικιά μου πάντως όλο το Χειμώνα τον έβγαλε με 22 και ακόμα αυτό φοράει.Νομίζω ότι το 24 θα του είναι μεγάλο αν τώρα φοράει 22-23.

23 μάλλον πρέπει να του πάρεις. Ας πουν και οι πιο έμπειρες, αν και καλό θα ήταν να ρωτήσεις τη μαμά του, πολύ απλά!

Καλά ο Αλέξης πήρε στην Άντα κάτι φοβερά ανοιξιάτικα NIKE. Φούξια, καταπληκτικά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Αν κρίνω από τη δικιά μου πάντως όλο το Χειμώνα τον έβγαλε με 22 και ακόμα αυτό φοράει.Νομίζω ότι το 24 θα του είναι μεγάλο αν τώρα φοράει 22-23.

23 μάλλον πρέπει να του πάρεις. Ας πουν και οι πιο έμπειρες, αν και καλό θα ήταν να ρωτήσεις τη μαμά του, πολύ απλά!

Καλά ο Αλέξης πήρε στην Άντα κάτι φοβερά ανοιξιάτικα NIKE. Φούξια, καταπληκτικά!

Μαλλον...τι να πει κι αυτη ομως ξερει?Το πολυ πολυ τα παιρνω 23 και αν θελει τα αλλαζω.Παντως η δικια μου σε παντοφλες και αθλητικα κατι puma λεπτοκομμενα πηγε πολυ γρηγορα στο 23.Κατι μποτακια 22 ομως τα φοραει ακομα..

Πάντα παίζει ρόλο το καλούπι του παπουτσιού. Τώρα κοιτάω στο internet για παπούτσια παιδικά που μπορούν να φορεθούν με φορεματάκια, γιατί ξεμείναμε.Πείτε καμιά μάρκα

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αυτό με τα παπούτσια δεν το εχω καθόλου...πάντα αλλα αντί άλλων παίρνω...:rolleyes::rolleyes:παντως για το βαφτιστήρι μου ρωτάω τη μαμά του.

Λοιπόν, για πολλούς κ διάφορους λόγους, αποφάσισα να γεννησω στο μητέρα..βεβαια, θα πω στο γιατρό σήμερα να με στηρίξει στο θέμα του θηλασμού και είμαι προετοιμασμένη ψυχολογικά να δώσω μια μικρή μάχη...:mrgreen::evil:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πάντα παίζει ρόλο το καλούπι του παπουτσιού. Τώρα κοιτάω στο internet για παπούτσια παιδικά που μπορούν να φορεθούν με φορεματάκια, γιατί ξεμείναμε.Πείτε καμιά μάρκα

Κι εγω αυτο εκανα....εγω κοιταω τα crocodilino γιατι εχω και στη γειτονια μου και εχει πολυ ωραια σχεδιακια...αλλα δεν εχουν βγαλει ακομα καλοκαιρινη κολεξιον στο site τους.

Αυτό με τα παπούτσια δεν το εχω καθόλου...πάντα αλλα αντί άλλων παίρνω...:rolleyes::rolleyes:παντως για το βαφτιστήρι μου ρωτάω τη μαμά του.

Λοιπόν, για πολλούς κ διάφορους λόγους, αποφάσισα να γεννησω στο μητέρα..βεβαια, θα πω στο γιατρό σήμερα να με στηρίξει στο θέμα του θηλασμού και είμαι προετοιμασμένη ψυχολογικά να δώσω μια μικρή μάχη...:mrgreen::evil:

Μπραβο Πολινα!!Γιατι ομως?Δεν υποστηριζουν αποκλειστικο θηλασμο στο μητερα??Η τον υποστηριζουν τυπικα?Μαλλον αυτο εννοεις ε?

Διαφημίσεις

Μπραβο Πολινα!!Γιατι ομως?Δεν υποστηριζουν αποκλειστικο θηλασμο στο μητερα??Η τον υποστηριζουν τυπικα?Μαλλον αυτο εννοεις ε?

Οταν γέννησα την κάρολ, δεν τον υποστήριζαν ιδιαίτερα, οι περισσότερες μαιες ήταν για κλωτσιες (επιεικώς μιλώντας)...βεβαια, φταίω κι' εγώ, ήμουν ταλαιπωρημένη απο την καισαρική και δεν επέμεινα όσο έπρεπε...αυτή τη φορά, μάλλον θα κρατηθεί το μωρό 24 ώρες για παρακολούθηση λόγω διαβήτη και δεν θέλω να του δώσουν ούτε σκόνη, ούτε ζαχαρόνερο...τότε είναι το θέμα, μη χάσω τον έλεγχο...θα ζητήσω θήλαστρο οπωσδήποτε, αλλά θα βγει το πρωτόγαλα έτσι??? Είμαι αγχωμένη και μπερδεμένη λίγο!!:-(:sad:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κοιτα να δεις, ξερω ποσο σημαντικες ειναι οι πρωτες μερες και ωρες μαλιστα για να πετυχεις αποκλειστικο θηλασμο αλλα εγω που δεν ημουν ενημερωμενη σχετικα και δεν επεμενα τοσο στο μαιευτηριο και σιγα μην δεν της εδιναν ξενο αφου την εφερναν και ποτε δεν εκλαιγε, το πετυχα και μονη μου μετα σπιτι...αν επιμενεις ολα γινονται!

Κοριτσια για βοηθηστε λιγο...πρεπει τωρα το Πασχα να παρω παπουτσακια στο βαφτιστηρι μου?Παπά δεν παιρνει ο νονος?Αυτο τωρα που ειναι ισα με τα δικα μας, τι νουμερο να του παρω?22-23 φοραει τωρα, αν του παρω καλοκαιρινο να παρω 24 η θα ειναι μεγαλο?Ρωταω κυριως εσας που εχετε και μεγαλυτερα παιδακια!:rolleyes:
Παίζει και η φόρμα του παπουτσιού. Εγώ πάντως 23 θα έπαιρνα για καλοκαίρι, ας τα αλλάξει αν δεν του κάνουν
Οταν γέννησα την κάρολ, δεν τον υποστήριζαν ιδιαίτερα, οι περισσότερες μαιες ήταν για κλωτσιες (επιεικώς μιλώντας)...βεβαια, φταίω κι' εγώ, ήμουν ταλαιπωρημένη απο την καισαρική και δεν επέμεινα όσο έπρεπε...αυτή τη φορά, μάλλον θα κρατηθεί το μωρό 24 ώρες για παρακολούθηση λόγω διαβήτη και δεν θέλω να του δώσουν ούτε σκόνη, ούτε ζαχαρόνερο...τότε είναι το θέμα, μη χάσω τον έλεγχο...θα ζητήσω θήλαστρο οπωσδήποτε, αλλά θα βγει το πρωτόγαλα έτσι??? Είμαι αγχωμένη και μπερδεμένη λίγο!!:-(:sad:
Ναι ρε, πρωτόγαλα θα βγει, εδώ εγώ που δεν είχα κι ιδιαίτερο γάλα, το πρωτόγαλα μια χαρά έβγαινε. Να σου πω, και φόρμουλα να του δώσουν μια μέρα μην τρελλαίνεσαι, μετά θα συνεχίσεις με θηλασμό κανονικά. Απλώς ζήτα θήλαστρο. Εγώ είχα μια καλή μαία στο Ιασώ. Της λέω γάλα δεν έχω, πότε θα βγει; Ερχεται, τσιμπάει θηλές, ζουλάει, ορίστε λέει, νάτο. Μου έφερε και το θήλαστρο κι έβγαζα όσο είχα κάθε 3ωρο με μια διακοπή ωρών την ώρα που έπαιρνα χάπια για πίεση.

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...