Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Βατραχακι εγω ψωνιζω συχνα απο το perfect, ειναι χρονια μαγαζια στην παλια μου γειτονια και δεν ειχα ποτε παραπονο...αλλα μη νομιζεις...τα fisher price κινεζικα ειναι γι'αυτο πλεον προτιμω να ανωνυμα θφηνοτερα που εχουν και την ιδια ποιοτητα..Ποιο γυμναστηριο αποσυρανε???Ειχαμε κι εμεις ενα μπλε με κιτρινο ηταν νομιζω..

Α!Για φαρμες, ζωακια κλπ. little people να παιρνεις!!!Ειναι πανεμορφα, καμια σχεση το πλαστικο τους με τα αλλα και εχουν και ηχους κλπ!

Κατερινακι δεν εχω κανενα παραπονο απο το μαγαζι

ισα ισα

και καλες τιμες εχουν και διαθεσιμοτητα προιοντων και πολυ γρηγορα τα παρελαβα!!!

εχω παραπονο απο την fisher που με τυφλα ματια περνουμε τα προιοντα της και να.....υπαρχουν και μαιμου

το συγκεκριμενο παιχνιδι το ειδα και σημερα σε ενα τοπικο καταστημα με παινιδια που πηγα για ενα δωρακι

και ηταν οπως ακριβως αυτο που πηρα...

θα στειλω μειλ στην φισερ!!!!

μπειτε στο σαιτ τησ fisher και δειτε εκει που λεει "υπηρεσιες και πληροφοριες" -εξυπηρετηση καταναλωτων" και κλικ στο "εθελουσια ανακληση"

εκει λεει ποια προιοντα ειναι για αποσυρση λογω οτι τα βρηκαν ακαταλληλα

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σημερα βγηκαμε και την βολτουλα μας!!! ωραια μερα αν και λιγακι φυσουσε

πριν βγω ομως εκανα το φρυδι γιατι ειχε 3 δαχτυλα παχος!!!!!

πηγα εδω κοντα σε ενα σαν μικρο ινστιτουτο κανει μονο νυχια φρυδια κλπ ειναι σε ενα μαγαζι οχι σε οροφο

και μπορουσε η κοπελα!!! ευτυχως

ο μικρος ,καποια στιγμη αφου γκρινιαζε στο καροτσι τον εβγαλα αλλα δεν πηγε μακρια ηταν διπλα μου και τον πηρα κ αγκαλιτσα και καθοταν μια χαρα!!!

εντυπωση μου εκανε γιατι συνηθως ειναι πειραχτηρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γυριζοντας στο σπιτι κοιμηθηκε στο καροτσι και πρωτη φορα που τον πηρα αγκαλια τον εβαλα στο κρεβατι κ δεν ξυπνησε....

λογικο ομως αφου ξυπνησε απο της 7:shock::shock::shock::shock::shock:

τωρα ξυπνησε και τρωει "μονονια τυι πετα" μακαρονια με τυρι φετα:tongue::tongue::tongue:

σας ζαλισα

σορρυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αα παω στο σουπερ να παρω μπακαλιαρο να τον κανω με σκορδαλια!!!

παραδοσιακα για την 25Μαρτιου!!!!!!!!!!!

ελπιζω να πετυχει το κουρκουτι....θα ειναι η πρωτη μου φορα...:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

αα παω στο σουπερ να παρω μπακαλιαρο να τον κανω με σκορδαλια!!!

παραδοσιακα για την 25Μαρτιου!!!!!!!!!!!

ελπιζω να πετυχει το κουρκουτι....θα ειναι η πρωτη μου φορα...:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Και εγώ θέλω να φτιάξω...για πρώτη φορά επίσης!!:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια,

Έπηξα στη δουλειά σήμερα, μπήκα να πω ένα γεια!

Βατράχι καλά έκανες με το beaute σου! Η ανανέωση χρειάζεται πάντα. Καλά για εμένα δεν θα σχολιάσω. Νομίζω ότι πιο άσχημη και απεριποίητη δεν υπήρξα ποτέ! Δυστυχώς δεν έχω κουράγιο για τίποτα. Τέτοια εξάντληση νιώθω η γυναίκα!!!

Τώρα θα σχολάσω σε λίγο, θα πάω στη μάνα μου, να ξαπλώσω, για να προσέχει την Αλεξάνδρα, μέχρι να έρθει ο Αλέξης από τη δουλειά! Αχ δεν μπορώ καθόλου να ασχοληθώ με το κοριτσάκι μου κι αυτό έρχεται στο κρεβάτι, με αγκαλιάζει και με φιλάει και στενοχωριέμαι πιο πολύ!:-(

Την Τρίτη πάω για αυχενική, θα ρωτήσω τον γιατρό μήπως μου δώσει καμιά βιταμίνη...κάτι, δεν μπορώ να είμαι άλλο χώμα.

Σας φιλώ

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου.

Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σας. Να είστε όλες καλά και να έχετε στη ζωή σας υγεία και ότι επιθυμείτε. Να χαίρεστε τις οικογενειές σας.

Σημερα είχαμε ενημέρωση γονεων στον παιδικο σταθμο, και παρα το σχέδιο αποπλάνησης, πήγα και ήρθα πριν λίγο. Κάτσαμε σχεδόν μία ωρα με τη δασκάλα της και μου μίλαγε για την Ιλιάνα... Μου είπε παρα πολύ καλά λόγια, και μού είπε οτι κάνω πολύ καλή δουλειά μαζί της και να συνεχίσω έτσι. Γιατι στον παιδικό λεει δεν γίνεται τίποτα, αν δεν υπάρχει υπόβαθρο από το σπίτι.

Δεν μπορω να σας περιγράψω ποσο χάρηκα που μιλήσε έτσι για την Ιλιάνα αλλά και πόσο ικανοποιημένη ένοιωσα με τον εαυτό μου, και φυσικά μου έδωσε ώθηση και θέληση να προσπαθήσω περισσότερο.

Αυτάαααααααα.

Και φυσικά μετά τα λουλουδια που μου εφερε ο αντρούλης μου, περναμε πια στο plan B!!!

Σας φιλώ... καλό βράδυ και πάλι ευχαριστώ.

4Rnfp3.png

Καλημέρα.Αμα δεν κοιμηθεί η δικιά μου σε κανα τραπέζι επάνω στο σχολείο καλά θα είναι.Μιας κι'εχθές πάλι ξενυχτήσαμε.1:30-4 η κυρία.Τι να πώ?Τώρα εγώ κουτουλάω.Πάω να την πέσω για λίγο γιατί εχω και δουλειές μετά.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δήμητρα φάση είναι μωρέ κ εμείς την περάσαμε κοντά στις γιορτές μέχρι που έκανα την κούνια κρεβάτι αν θυμάσαι....τώρα πέρασε την άλλη φάση που σου έλεγα ότι βράδυ παρά βράδυ έρχεται στο κρεβάτι μας κ τώρα έχει μέρες να ρθει....αλλά ξυπνάει πολύ πρωί από τη Κυριακή κ μετά...7-7:30 έρχεται κ μου τραβάει το πάπλωμα....μάλλον επειδή θα αλλάξει η ωρα!:rolleyes:

Από μικρο κ από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια ε?? Ρωτάω τη Ζωή χθες τι φάγατε το απόγευμα στη γιαγια??κοκολάτα(σοκολάτα),το μεσημέρι???πατατούλες(αυτές είναι οι τηγανιτές) κ μου το επιβεβαίωσε κ ο στεφ δεν έτρωγε του είπανε τίποτα....αμ έμαθε το παιδί όταν πάμε εκεί ξεσαλώνουμε κ τρώμε όλες τις βλακείες!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κορίτσια καλημερα!!

Πώς είστε σήμερα? Γιώτα περιμένουμε details!!

Νυστάζω απίστευτα!!! Το βράδυ θα πάω στο γιατρό, να κλείσουμε επιτέλους το ραντεβού για την καισαρική...:tongue::tongue::tongue: Αλλά πρέπει να του πω και το που εεε???? χαχαχαχαχα!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημερα!!

Πώς είστε σήμερα? Γιώτα περιμένουμε details!!

Νυστάζω απίστευτα!!! Το βράδυ θα πάω στο γιατρό, να κλείσουμε επιτέλους το ραντεβού για την καισαρική...:tongue::tongue::tongue: Αλλά πρέπει να του πω και το που εεε???? χαχαχαχαχα!!!!

Με την ησυχία σου...έεεεεεεχεις χρόνοοοοοοο!:mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!Για να δουμε θα φυγουμε λιιιγο νωριτερα σημερα????Ελπιζω να φταιξει κι ο καιρος οπως λενε, παλι συννεφιασε τωρα, μπας και παμε καμια βολτιτσα κατα θαλασσα μερια το σκ, αν θελει ο μπαμπας μας βεβαιως,βεβαιως!!!

Γιωτα ναι!Πες μας λεπτομερειες η καλυτερα πες μας τι ψωνισες!!!!

Polina άσε μας εμάς :tongue: για τις άλλες λέω. Εμείς έχουμε γίνει λες και είμαστε 100 χρονών σε αυτή τη φάση. Αφού δεν μπορούμε να πάμε πουθενά, ας ταξιδέψουμε με το μυαλό...

Πάντως θα προσπαθήσω να πάω κάποιο πρωινό, προς Μαρίνα Φλοίσβου μεριά!Αρκεί να έχει λιακάδα.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...