Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα.Επιτέλους κοιμηθήκαμε χωρίς να ξυπνήσουμε.Την έβαλα βέβαια για ύπνο στις 9 αλλά το καλό της υπόθεσης είναι οτι ήπιε και γάλα πριν κοιμηθεί,κάτι που είχε να κάνει πολύ καιρό μιας και το βραδυνό το είχαμε κόψει.Οπότε μπορεί να είναι και αυτός ενας λόγος που ξύπναγε,γιατί πεινούσε,εχθές που κοιμήθηκε χορτάτη μια χαρά.

Οσο για το περιβόητο ηλεκτρονικό μανάβικο το είδα κι'εγώ χθες στις ειδήσεις και πραγματίκά μου φάνηκε καλό.Η ιδέα ήταν ενος 28χρονου και πάει πολύ καλά λένε.Μου άρεσε έτσι όπως συσκευαζανε τα λαχανικά και στα παραδίσουν σπίτι τόσο ομοιόμορφα που πραγματικά μου κίνησε το ενδιαφέρον να παραγγείλω κι'εγώ κάποια στιγμή.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσια!!!

Τώρα είδα κ εγώ το ρεπορτάζ για το ηλεκτρονικό μανάβικο....δήμητρα έτσι όπως τα δείχνει είναι όλα συσκευασμένα κ περιποιημένα! Τώρα από γεύση θα σας πω μόλις τα δοκιμάσουμε!;) Λέω να πω του αφεντικού να φτιάξουμε ηλεκτρονικό φούρνο!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γιώτα πολύχρονη να χαίρεσαι την οικογένειά σου κ να σε χαίρονται!!:D:D:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κοριτσια!!!

Τώρα είδα κ εγώ το ρεπορτάζ για το ηλεκτρονικό μανάβικο....δήμητρα έτσι όπως τα δείχνει είναι όλα συσκευασμένα κ περιποιημένα! Τώρα από γεύση θα σας πω μόλις τα δοκιμάσουμε!;) Λέω να πω του αφεντικού να φτιάξουμε ηλεκτρονικό φούρνο!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γιώτα πολύχρονη να χαίρεσαι την οικογένειά σου κ να σε χαίρονται!!:D:D:D

Μην το γελάς καθόλου.Ετσι όπως έχει μπει στη ζωή μας το internet σε λίγο τα περισσότερα απο εδώ θα τα παραγγέλνουμε.Εχθές μετά το μανάβικο έδειξε και το ηλεκτονικό σουβλάκι.

SI5Yp3.png

Κοριτσια εκανα μια παραγγελια απο το perfect toys και την παρελαβα εχθες

ολα πολυ καλα και ομορφα

πιο πολυ ηθελα ενα καθισματακι για τον Νικολα για να το κουβαλαμε μαζι μας και κοντ σε αυτο πηρα και καναδυο παιχνιδακια

ενα απο αυτα ειναι και μια εκπαιδευτικη φαρμα τησ fisher price

ναι μεν ειναι στο κουτι που γραφει την μαρκα του

αλλα το παιχνιδι ειναι πολυ ψευτικο:confused::confused::confused:δεν εχει την ποιοτητα που εχουν τα αλλα παινιδια της φισερ

και δεν γραφει πανω την μαρκα οπως τα υπολοιπα παιχνιδια που εχουμε

υπαρχουν μαιμου παιχνιδια?????:confused::confused::confused:

σκεφτομαι να στειλω ενα μειλ παραπονων στην εταιρια

τοσα χρηματα δινουμε για τα προιοντα της και παντα αυτα επιλεγουμε για τα παιδια μας για την καλη τους ποιοτητα

και τωρα νοιωθω οτι με γελασανε........πικρα...........

επισης ειδα οτι ανακαλουντε καποια παιχνιδια τους μεσα σε αυτα και το γυμναστηριο που το εχουμε:shock::shock::shock:

η ενημερωση ηταν για τον οκτωβριο

αλλα εγω τωρα το ειδα

να τηλ????????????

το αλλαζουν???

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Πηρα ταξι για τη μιση διαδρομη σημερα, ξυπνησε η μικρη και δεν ηθελε να παει στη μανα μου, προτιμουσε εμενα κι ετσι εκατσα να της δωσω και το γαλα της..το μαμουνακι μου μ'αγαπαει πολυ!!!:D:D:DΕν τω μεταξυ πρεπει να βγαζει δοντακια η να βλεπει εφιαλτες...εκλαιγε στις 1 τη νυχτα..Αλλα κι εγω το τι ονειρα ειδα αποψε....πολυ θριλερ ρε παιδια, καιρο ειχα να το παθω!

Παντως χθες καταφερα και μετρησα 16-18 δοντια περιπου αλλα δεν εχει πουθενα κενο, που θα τα βγαλει τα υπολοιπα??

Βατραχακι εγω ψωνιζω συχνα απο το perfect, ειναι χρονια μαγαζια στην παλια μου γειτονια και δεν ειχα ποτε παραπονο...αλλα μη νομιζεις...τα fisher price κινεζικα ειναι γι'αυτο πλεον προτιμω να ανωνυμα θφηνοτερα που εχουν και την ιδια ποιοτητα..Ποιο γυμναστηριο αποσυρανε???Ειχαμε κι εμεις ενα μπλε με κιτρινο ηταν νομιζω..

Α!Για φαρμες, ζωακια κλπ. little people να παιρνεις!!!Ειναι πανεμορφα, καμια σχεση το πλαστικο τους με τα αλλα και εχουν και ηχους κλπ!

Δέσποινα φυσικά κ να πάρεις τηλέφωνο...εγώ δεν έχω δει παιχνίδι της fisher που να μην γράφει πάνω...μπορεί να είναι απομίμηση κυκλοφορούν πολλά....Που είναι αυτή η λίστα που γράφουν ποια αποσύρονται???

Δήμητρα όχι ηλεκτρονικός φούρνος δεν θα μπορούσε να γίνει γιατί δεν μπορείς να πάρεις ψωμί για μέρες ώστε να υπάρχει ένα ελάχιστο ποσό παραγγελίας κ δεν παίρνουν όλοι κουλουράκια,γλυκα κτλ με τις παραγγελίες τους....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Δέσποινα φυσικά κ να πάρεις τηλέφωνο...εγώ δεν έχω δει παιχνίδι της fisher που να μην γράφει πάνω...μπορεί να είναι απομίμηση κυκλοφορούν πολλά....Που είναι αυτή η λίστα που γράφουν ποια αποσύρονται???

Δήμητρα όχι ηλεκτρονικός φούρνος δεν θα μπορούσε να γίνει γιατί δεν μπορείς να πάρεις ψωμί για μέρες ώστε να υπάρχει ένα ελάχιστο ποσό παραγγελίας κ δεν παίρνουν όλοι κουλουράκια,γλυκα κτλ με τις παραγγελίες τους....;)

Μπορειτε να δινετε δωρο μια παστα με καθε καρβελι!!!Εγω θα παραγγελνω καθε μερα!!:D

Καλημέρα:P:p:p Δεν αφήνετε πρωί πρωί τη φαγητοσυζήτηση λέω εγώ και δεν εχει έρθει ακόμη και η τυρόπιττά μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γιωτούλα πολύχρονη κι ευτυχισμένη!!!!! Καλή επιτυχία στο σχέδιο της αποπλάνησης για τον εορτασμό σήμερα!!!!!

Κασσιανή πολλά περαστικά στη μικρή και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το γραφείο και καλή αρχή!!!! Για τη συνάδελφο - "φίλη" δε θα το σχολιάσω, καθώς το είπες και μόνη σου και είναι η μεγαλύτερη αλήθεια, στις χαρές λίγοι είναι οι άνθρωποι που χαίρονται μαζί σου!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω ολες πολυ για τις ευχες:D

Ελπιζω να μπορεσω να μην κανω εναν απλο αγιασμο, αλλα κανονικα εγκαινια - παρτυ και φυσικα θα ειστε ολες καλεσμενες.

Κατερινα μηπως λειπουν πισω τραπεζιτες?

Παντως ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν τον ιδιον αριθμο δοντιων

Εμενα η δεσποινα πχ εχει 19.

Σημερα εχουν και γιορτη στο σχολειο και θα πει ποιημα το κοριτσακι μου.

Εντυσα και τον αγγελακο οπως θα ηταν ντυμενα τα αγορια να ειναι και αυτος ασορτι και ομορφος, μπας και βγαλουμε καμια καλη φωτο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλε, ξερει καμια τι ειναι τα ERP προγραμματα?Μπας και ξερω κανενα και δεν το ξερω????:rolleyes::rolleyes:
H Κολαλάκη Σάντυμπελ χαχαχα δεν σε αντέχω ρε, έλα στο γραφείο να σου δείξω τι είναι! Προς το παρόν ξεστραβώσου εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Enterprise_resource_planning (εμπορική διαχείριση - λογιστική - reports κλπ κατ'ουσίαν, με βάση δεδομένων από πίσω. Μη με ρωτήσεις που πίσω!)

WN6Op3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Γιωτάκι, χρόνια πολλά και καλά, πάντα με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!!:D:D

Τελικά αύριο θα πάω στο γιατρό, βαριέμαι οικτρά, αλλά πρέπει!! Θα του πω για 1η Απριλίου, πιστεύω να συμφωνήσει για να κανονίσω και εγώ τις δουλειές μου, ξέρετε κομμωτήριο, μανικιούρ, πεντικιούρ κλπ, χαχαχαχαχα!!:tongue::tongue::tongue:

Εν τω μεταξύ, ετοιμάζω τις λίστες μου με τα τελευταία ψώνια, με το τι έχω σε εκρεμμότητα, το πρόγραμμα των παιδιών (ποιος θα τα κρατήσει και πότε), τι θα πρέπει να μαγειρέψω να είναι έτοιμο, κ.α. Χθες κοιμήθηκα 5 το πρωί, σκεπτόμενη διάφορα!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...