Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλά, καμμία σχέση στην καρακοσμάρα της!!!:rolleyes::rolleyes: Σκεφτόμουν για πρωταπριλιά, γιατί αφενός με βολεύει η παρασκευή, αφετέρου θα έχω τα 2 μου αγόρια με γενέθλια τον ίδιο μήνα (με 10 ημέρες διαφορά). Χαζό ακούγεται, αλλά δεν ξέρω, έτσι το σκεφτομουν!!!:rolleyes::rolleyes:

Α μια χαρα! Γιατι καλε τι εχει η πρωταπριλια?Μια χαρα ειναι, τοτε να γεννησεις!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε καλά όπως βολεύεσαι βρε Πολίνα....αυτό είναι το θετικό της καισαρικής τα κανονίζεις όπως θες!

Βλέποντας τον Απρίλιο κατάλαβα ότι φέτος η επέτειος του γάμου μου με τη γιορτή της μικρής πέφτουν με μία μέρα διαφορά..:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλά για συνεργάτες και δήθεν φίλους, δεν θα επεκταθώ...Καμμένη κι εγώ για 2η φορά! Έχουν διαγραφεί όλοι. Ας όψεται η ανάγκη μου, αλλιώς θα την είχα ''κοπανήσει'' τώρα. Και μιλάω για τώρα που έχω οικογένεια. Αν ήμουν μόνη μου όπως κάποτε θα την είχα ''κάνει'' από καιρό! Το έχω κάνει αρκετές φορές! Μπορεί μετά να μην είχα ούτε για ψωμί, αλλά είχα το μυαλό μου ήσυχο!

Κι εγω χωρις τα παιδια ετσι ημουν.

Δεν τους την εκανα ομως τοτε που επρεπε και τωρα με τα παιδια ειχα και εχω τεραστιο αγχος.

Κας, πολλά περαστικά στη δεσποινούλα!!! Αυτό με το σταθμό νομίζω ότι είναι φάση που θα περάσει...Δε μπορείς να μη στεναχωριέσαι βέβαια, αλλά από την άλλη δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.

Οσο για τη "φίλη" σου, τί να πώ?? Με την κακία και τη ζήλια θα μείνει...Τελικά, στις χαρές και στις λύπες φαίνονται οι πραγματικοί φίλοι!!!

Θα γίνω πεθεροκτόνα, σας το είπα?? Παίρνει κάθε δεύτερη μέρα να ρωτήσει πότε θα γεννήσω, να τα κανονίσει με την πεθερά της κόρης της...Ρε κορίτσια, δεν τη θέλω...προτιμώ χίλιες φορές να ερθει η ξένη γυναίκα, να την πληρώσω, παρά να μου σπάσει τα νευρα αυτή...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Τσακωθηκα και με τον άντρα μου που μου λέει "ε, δεν ξέρεις πώς είναι η κατάσταση?" Ακριβώς λοιπόν, επειδή ξέρω, δεν τη θέλω καθόλου, μη λέει ότι μας κάνει και χάρη μετά

Ειδικα στις χαρες Πωλινα μου.

Μου το ειχε πει καποτε ενας φιλος ψυχιατρος και ειχε τοσο δικιο.

Στη χαρα ειναι το δυσκολο να μην ζηλεψει ο "φιλος" και να χαρει πραγματικα μαζι σου.

Εγω παντως οταν γεννησα τον αγγελο πηρα την ξενη τη γυναικα, πληρωσα και ειχα το κεφαλακι μου ησυχο.

Οσο για το μαιευτηριο ειχα τον αντρα μου και ηταν το καλυτερο που μπορουσα να ζητησω.

Τωρα με τον αντρα σου μην τσακωνεσαι, γιατι κι αυτος τι να πει και τι να κανει? και απ' οσο τον εχω καταλαβει, μαζι σου ειναι, αλλα...

yey2p2.png BN4cp2.png

το μεσημερι σας αφησα εντελως ξαφνικα και χωρις γεια γιατι εφεραν τα επιπλα και δεν ξερανε με ποιο σχεδιο να τα συναρμολογησουν.

Στην αρχη που μπηκα μεσα και ειδα το χαος, μου ρθε εγκεφαλικο και απογοητευτηκα. Πιστεψα οτι εχω παρει τελειως λαθος πραγματα, πολλα πολυθρονακια και γενικως με επιασε τρελα.

Μολις ομως εφυγαν αυτοι και τα τοποθετησαμε με την ησυχια μας με τον χρυσο αντρα που ξεστραβωθηκα και παντρευτηκα, η χαρα μου δε λεγοταν.

Επιτελους τωρα νιωθω οτι εχω γραφειο!

Και ειναι και ωραιο.

Βολεψα και τα βιβλια μου, ο αγγελος μου ειχε φτιαξει ολη την κουζινα και γενικα τωρα ολα ειναι τακτοποιημενα.

Περιμενω βεβαια και 5 ακομη καθισματα, πρεπει να αρχειοθετησω φακελους και το κυριοτερο να ερθει καποιος προγραμματιστης να συνδεσει και να βαλει σε σειρα τα κομπιουτερ.

yey2p2.png BN4cp2.png

Λοιπόν μου ήρθαν τα πράγματα από το ελεκτρονικό μανάβικο κ είναι πάρα πολύ καλά κ μοσχοβολάνε...μου έφεραν κ έναν ανανά δώρο επειδή ήταν άνω των 20 ευρώ η παραγγελία....το μόνο κακό είναι ότι τα φρέσκα κρεμμυδάκια τα έχουν με το κιλό κ ένα κιλό που πήρα είναι πολλαααααα! :shock::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Αχ, βρε Κας μου πολύ χάρηκα με το γραφείο!!! Αντε να μας καλέσεις και για καφεδάκι (λέω εγώ τώρα....):rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ολα θα πάνε τέλεια, θα το δεις, έχω πολύ καλό προαίσθημα!! Θα μπουν τα πράγματα σε μια τάξη (δε μιλάω για τα υλικά) και θα ηρεμήσεις κι΄εσύ!!:):):):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Λοιπόν μου ήρθαν τα πράγματα από το ελεκτρονικό μανάβικο κ είναι πάρα πολύ καλά κ μοσχοβολάνε...μου έφεραν κ έναν ανανά δώρο επειδή ήταν άνω των 20 ευρώ η παραγγελία....το μόνο κακό είναι ότι τα φρέσκα κρεμμυδάκια τα έχουν με το κιλό κ ένα κιλό που πήρα είναι πολλαααααα! :shock::tongue:
Φτιάξε χορτόπιτα, σπανακόπιτα, τυρόπιτα και παντού βάζε κρεμμυδάκια. Ασε την λολοσαλάτα, τίγκα στο κρεμμυδάκι, δεν το συζητώ!
Αχ, βρε Κας μου πολύ χάρηκα με το γραφείο!!! Αντε να μας καλέσεις και για καφεδάκι (λέω εγώ τώρα....):rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ολα θα πάνε τέλεια, θα το δεις, έχω πολύ καλό προαίσθημα!! Θα μπουν τα πράγματα σε μια τάξη (δε μιλάω για τα υλικά) και θα ηρεμήσεις κι΄εσύ!!:):):):)
Οταν σου λέμε εμείς ότι όλα θα πάνε καλά στον τοκετό δεν μας ακούς, μόνο εσύ έχεις προαισθήματα κυρία μου;

WN6Op3.png

Πολίνα Πρωταπριλιά θες να γεννήσεις καλέ???? :shock::shock:

Yei yei yeiiiii..!!!

Κι εγώ Πρωταπριλιά είμαι γεννημένη....!!!! :D

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Hello girls!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε?

Εκανα δώρο στον εαυτό μου μία περιποίηση προσώπου και ενα μασαζ τώρα το απόγευμα, καθώς κι ενα ωραιότατο ζευγάρι εσώρουχα για να ξελογιάσω τον άντρα μου αύριο.

Διάβασα πολλά γιατι δεν πολυμπαινω πια απο τη δουλεια και εχω να πω τα εξής:

Κας περαστικά στο δεσποινακι και ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. Και μη μασάς, οι άξιοι άνθρωποι δεν χάνονται ποτέ.

Μαράκι μπράβο που είσαι καλύτερα. Μας έλειψες.

Πωλινάκι με το καλό κοριτσαρα, να κρατησεις και το τρίτο μωρακι σου στην αγκαλια σου.

Μπουμπού, εεεε σορρυ, Μαριαλενα ηθελα να πω.... η κόρη σου δεν παίζεται.

Σορρυ τωρα αν ξεχασα κατι σημαντικο να αναφερθω. Παω να φαω το κοτοπουλακι μου και να πλυνω τα εσωρουχακια μου για να ειναι ετοιμα για αυριο.

Φιλακιαααα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

τωρα βλεπω ρεπορταζ με το ηλεκτρονικο μαναβικο στον αλφα...πολυ εξυπνη κινηση!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Γιωτα χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να τα εκατοστησεις!!!!!!!!!!!!!!!!

να χαιρεσαι την ομορφη σου οικογενεια και πανω απ ολα το ζουζουνιαρικο κοριτσακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι και συντομα αλλο ενα γερο μωρακι στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!

καιρο εχω να γραψω....

λοιπον το σκ περασε ομορφα μονο που το αγορακι μου επεσε και χτυπησε το ματακι του

μπερδευτηκε το ποδαρακι στο χαλι κ χτυπησε στο τραπεζακι

αλριβως διπλα στο ματακι του

ευτυχως δεν ηταν κατι σοβαρο και σωθηκε το ματακι:-):smile:

εχουμε γυαλινο τραπεζακι και το καναμε μια κατασκευη με αφρολεξ και δερματινη για να τον σωσουμε απο τις πτωσεις

οταν το διαλεξαμε τοτραπεζακι δεν σκεφτηκαμε ποσο επικινδινο ειναι το γυαλι για τα παιδια...

αλλα εστι που το καναμε εγινε και πιο ομορφο!!!:tongue::tongue:

Κασσιανη καλες δουλειες στο καινουργιο σου γραφειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πωλινακι με το καλο να υποδεχθεις το μωρακι σου!!!!!!!!!!!!! αντε σε λιγο πολυτεκνη και επισημα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...