Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πωλινα εγω στο μαιευτηριο ειχα κανα δυο μερες την πεθερα μου να στεκεται ορθια απο πανω μου και να κοιταει μια το μωρο και μια εμενα...Ορθια ομως!σαλταρα!Εδιωξα και αυτη και τη μανα μου που ηθελε να κοιμαται στον καναπε του Ιασω ολη νυχτα λες και δεν ειχα τοσες νοσοκομες οποτε χρειαζομουν κατι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερίνα μου το λέει για να έρθει εδώ να κρατήσει τα παιδιά...όχι για το μαιευτήριο...και εγώ όταν γέννησα την κάρολ ερχόταν κάθε πρωί η μητριά μου, φρίκαρα...για καλό το έκανε, αλλά δεν είχα καμμία διάθεση...άσε που ερχόντουσαν οι φίλες μου και ούτε τα δικά μας μπορούσαμε να πουμε!!!:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ρε σοβαρά μιλάτε? Δεν ξέρω για αλλού, αλλά ειδικά στο ΙΑΣΩ εγώ τα ζητούσα όλα από τις νοσοκόμες. Τους δικούς μου τους ήθελα μόνο για επίσκεψη και μετά σπίτι! Για να πω την αλήθεια μόνο την αδελφή μου ήθελα εκτός από τον άντρα μου βέβαια και αυτό την ημέρα. Αυτή με έκανε και μπάνιο που ήμουν σε κακά χάλια! Το κακό είναι ότι τη 3η μέρα το πρωί έφυγε, αφού δούλευε. Ε μετά μόνη μου!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κατερίνα μου το λέει για να έρθει εδώ να κρατήσει τα παιδιά...όχι για το μαιευτήριο...και εγώ όταν γέννησα την κάρολ ερχόταν κάθε πρωί η μητριά μου, φρίκαρα...για καλό το έκανε, αλλά δεν είχα καμμία διάθεση...άσε που ερχόντουσαν οι φίλες μου και ούτε τα δικά μας μπορούσαμε να πουμε!!!:tongue::tongue::tongue:

Ε αφου δε θα εισαι εκει εσυ τι σε νοιαζει???Ισα ισα που δε θα χρειαστει να πληρωσεις και γυναικα!!!;)

Εμενα για μπανιο ο Κωστας με βοηθησε, ε φυσικα και δε χρειαζομουν τιποτα απο κανεναν, τοσες νοσοκομες! Ουτε ο Κωστας δεν καθοταν πολυ, δε μπορει τα νοσοκομεια...

Διαφημίσεις

Καλά για συνεργάτες και δήθεν φίλους, δεν θα επεκταθώ...Καμμένη κι εγώ για 2η φορά! Έχουν διαγραφεί όλοι. Ας όψεται η ανάγκη μου, αλλιώς θα την είχα ''κοπανήσει'' τώρα. Και μιλάω για τώρα που έχω οικογένεια. Αν ήμουν μόνη μου όπως κάποτε θα την είχα ''κάνει'' από καιρό! Το έχω κάνει αρκετές φορές! Μπορεί μετά να μην είχα ούτε για ψωμί, αλλά είχα το μυαλό μου ήσυχο!
Αχ πότε τα έγραψα τα παραπάνω και δεν το θυμάμαι; :rolleyes:

Κας η ξαδέρφη μου έχει βάση την Ιαπωνία, έχει δάνειο για σπίτι μισό μισό με τον γιαπωνέζο της, είναι η ζωή της εκεί, δεν έχει σκοπό να φύγει. Αλλωστε μόλις είχε τελειώσει ένα πρότζεκτ σε μια εταιρεία και είχε προσληφθεί σε νέα. Οπότε (δυστυχώς για μας που ανησυχούμε) συμπεριφέρεται πλέον σαν γιαπωνέζα: το κοινό καλό προέχει του δικού μου καλού..

Μαρία κι εγώ ακριβώς έτσι, μόνο την αδερφή μου και τον άντρα μου ήθελα. Και μάλιστα πικράθηκε η μάνα μου που δεν την ζήτησα κι έκανα θέατρο μετά για να χαρεί, ότι την ζήτησα να με ταίσει κλπ :rolleyes:

WN6Op3.png

Χριστίνα απαιτώ να ανακαλέσεις...2 αγγουράκια πήρα η γύναίκα!:confused::tongue:

Εγώ στο μαιευτήριο δεν ήθελα κανέναν...μια χαρά κ φίνα τη πέρναγα με τη Ζωή κ δεν είχα μάτια για κανέναν...ο στεφ καθόταν πολλές ώρες γιατί δεν τη χόρταινε κ το βράδυ δεν μπορούσε να κοιμηθεί επειδή μας σκεφτόταν συνέχεια!;) Στο μόνο που ηθελα μετά βοήθεια κ φυσικά είχε αναλάβει ο στεφ ήταν στην αλλαγή γάζας στη καισαρική...μιλάμε πρέπει να αντίκρυσα τη τομή κανα μήνα μετά...δεν μπορούσα με τίποτα! :roll:

Πολίνα Πρωταπριλιά θες να γεννήσεις καλέ???? :shock::shock:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εγω δεν αλλαξα ποτε γαζα στην καισαρικη...γιατι???

Επισης οσο ημουν στο μαιευτηριο ο Κωστας αλλαξε ολες τις λαμπες του σπιτιου σε οικονομικες:confused::confused::confused:

έλα μου???? τι εννοείς ποτέ????ούτε μέσα ούτε εκτός?????εγώ άλλαζα για καμιά βδομάδα νομίζω κ είχα κ ένα ειδικό σπρέυ που αδιαβροχοποιούσε κάπως το σημείο για να κάνω μπάνιο!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

έλα μου???? τι εννοείς ποτέ????ούτε μέσα ούτε εκτός?????εγώ άλλαζα για καμιά βδομάδα νομίζω κ είχα κ ένα ειδικό σπρέυ που αδιαβροχοποιούσε κάπως το σημείο για να κάνω μπάνιο!

Στο μαιευτηριο ισως με αλλαζαν, προφανως δλδ αλλα σπιτι οχι!

Διαφημίσεις

Στο μαιευτηριο ισως με αλλαζαν, προφανως δλδ αλλα σπιτι οχι!

Μαρή δεν θυμάσαι αν σου άλλαζαν γάζες???ήμαρτον δηλαδή! Κ σπίτι να μη σου πει να αλλάζεις περίεργο μου φαίνεται....4 μέρες κ μετά κανέναν καθαρισμό της περιοχής??!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαρή δεν θυμάσαι αν σου άλλαζαν γάζες???ήμαρτον δηλαδή! Κ σπίτι να μη σου πει να αλλάζεις περίεργο μου φαίνεται....4 μέρες κ μετά κανέναν καθαρισμό της περιοχής??!:rolleyes:

Ε κατι θα μου εκαναν, μαλλον μου αλλαξαν αλλα σπιτι δεν αλλαξα καθολου!

Α, και η δική μου αδερφή ερχόταν στις 9.30 το βράδυ και μου έκανε και παρατήρηση γιατί δεν περπατούσα γρήγορα στο διάδρομο :shock::shock::shock: Δε χρειάζεται να πω τίποτ' άλλο νομίζω....:confused::confused: Δε θέλω κανέναν λέμε!!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Α, και η δική μου αδερφή ερχόταν στις 9.30 το βράδυ και μου έκανε και παρατήρηση γιατί δεν περπατούσα γρήγορα στο διάδρομο :shock::shock::shock: Δε χρειάζεται να πω τίποτ' άλλο νομίζω....:confused::confused: Δε θέλω κανέναν λέμε!!!!!

Δεν ξέρει τι εστί καισαρική ε???? άσε εγὠ είχα την αίσθηση πως άμα πήγαινα γρήγορα θα πήγαινε η άδεια μου κοιλιά πάνω κάτω!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Δεν ξέρει τι εστί καισαρική ε???? άσε εγὠ είχα την αίσθηση πως άμα πήγαινα γρήγορα θα πήγαινε η άδεια μου κοιλιά πάνω κάτω!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλά, καμμία σχέση στην καρακοσμάρα της!!!:rolleyes::rolleyes: Σκεφτόμουν για πρωταπριλιά, γιατί αφενός με βολεύει η παρασκευή, αφετέρου θα έχω τα 2 μου αγόρια με γενέθλια τον ίδιο μήνα (με 10 ημέρες διαφορά). Χαζό ακούγεται, αλλά δεν ξέρω, έτσι το σκεφτομουν!!!:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...