Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!:):)

Για τα κιλά και το ύψος της Λίνας, δε θα σχολιάσω...:tongue::tongue::tongue:

Μάλλον με δουλεύετε για το πότε θα γεννήσω εεεεε??? Χαχαχαχαχα!! Πάντως στην επόμενη συνάντηση δε θα είμαι!!!:tongue::tongue::tongue: Πρέπει να πάω γιατρό σήμερα, αύριο και να το οριστικοποιήσουμε. Εγώ λέω για 1/4.

Μαράκι, στην πρώτη εγκυμόσυνη πέρασα τέλεια (ούτε υποχρεώσεις, ούτε τίποτα), στη δεύτερη κάπως χειρότερα και σ' αυτή μου έχει βγει το λάδι, να το πω έτσι λαικά!!!!:-P:razz::-P

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!:):)

Για τα κιλά και το ύψος της Λίνας, δε θα σχολιάσω...:tongue::tongue::tongue:

Μάλλον με δουλεύετε για το πότε θα γεννήσω εεεεε??? Χαχαχαχαχα!! Πάντως στην επόμενη συνάντηση δε θα είμαι!!!:tongue::tongue::tongue: Πρέπει να πάω γιατρό σήμερα, αύριο και να το οριστικοποιήσουμε. Εγώ λέω για 1/4.

Μαράκι, στην πρώτη εγκυμόσυνη πέρασα τέλεια (ούτε υποχρεώσεις, ούτε τίποτα), στη δεύτερη κάπως χειρότερα και σ' αυτή μου έχει βγει το λάδι, να το πω έτσι λαικά!!!!:-P:razz::-P

Πόσο σε καταλαβαίνω!!!!!!!! Άντε κοντεύεις και ξεμπερδεύεις!Τουλάχιστον εύχομαι ένα πολύ καλό τοκετό και γρήγορο!Με καισαρική ή φυσιολογικά πας?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κοριτσια βλεπω αρχισαν να πεφτουν τα υποκοριστικα για τα παιδακια μας..Αντα, Λινα...αντε βρειτε μου κανα καλο και για την Τοτα:D αν και μια φορα τη φωναξα Γιωτα και μου την ειπε ο Κωστας, επισης εχει την απαιτηση να μη λεω στο παιδι οτι τη γιαγια του την λενε Τουλα αλλα Παναγιωτα...μα αφου χρυσε μου το λεει και η ιδια, το Παναγιωτα δεν το εχω ακουσει ποτε!

Μαριλού κανονίστε τη συνάντηση εσείς και βλέπουμε...όχι για κανεναν άλλο λόγο, αλλά αν γεννήσω παρασκευή, το σάββατο δε θα είμαι και σε πολύ καλή κατάσταση!!:rolleyes::rolleyes: Από κυριακή νομίζω θα αρχίσω να συνέρχομαι...πάντως θέλω πάρα πολύ να έρθετε, όσες μπορείτε βέβαια!!

Μαρία μου, τρίτη καισαρική δυστυχώς :-( Και εγώ που δε φοβάμαι γενικώς, αυτή τη φορά είμαι κάπως...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα:)

Τις τελευταιες δεκα μερες εχω περασει μαλλον δυσκολα, εξ ου και η απουσια.

Δεν μας εφταναν τα δεκατα, παρουσιαστηκε και κνιδωση σε ολο της το σωμα, ηρθε ο αντρας της ελενης και την ειδε Ελενη χιλια ευχαριστω που θυσιασες το γυμναστηριο:D), μετα την ετρεχα και σε μια πολυ καλη παιδιατρο που τη βλεπει στον σταθμο (ο δικος μας ειναι πλεον διευθυντης και ακριβοθωρητος ....), εγω την ωρα που συνεβαιναν αυτα ημουν σε ραντεβου με πελατη, με αποτελεσμα να μου μαυρισει η ψυχη και απο αυτο και γενικα τα μουτρα ηταν μεχρι το πατωμα απο την αγωνια μου τι στην ευχη εχει το παιδι.

Ο δικος μας παιδιατρος, ο οποιος εκανε διαγνωση απο το τηλεφωνο, ηταν για ακομη μια φορα σωστος και απ' ο,τι φαινεται ηταν ιωση και το δεσποινακι μου δεν εχει κατι αλλο.

Βεβαια μου εχει μπει τωρα στο μυαλο να παω να της κανω καποιες εξετασεις ετσι για να δουμε τι γινεται.

Επιπλεον με πηρε και η δασκαλα της απο το σχολειο τηλ να μου πει οτι φερεται καπως περιεργα τελευταια και αδιαφορει εντελως για τον αδελφο της, σαν να παριστανει οτι δεν υπαρχει καν...:rolleyes:

Το ρεζουμε ειναι οτι τωρα που πλεον ο μικρος ειναι πιο "παιδακι" και της παιρνει παιχνιδια, τη μαμα, αλλα και τον μπαμπα, τωρα πια τον ζηλευει και κανει ο,τι μπορει για να μας διεκδικει περισσοτερο.

Χτες μου ειπε "γιατι βρε μαμα πηγες κι εκανες δυο παιδακια? μονο ενα επρεπε να κανεις, εμενα για να σε εχω συνεχεια":confused:

Παντως οτιδηποτε εχει σχεση με τα παιδια μου το παιρνω πολυ βαρια δυστυχως.

Μιλαμε οτι σχεδον 10 μερες τωρα δε μιλιομουνα απο τη σκασιλα.

Πως θα τη βγαλω καθαρη ετσι απορω...

yey2p2.png BN4cp2.png

Μαριλού κανονίστε τη συνάντηση εσείς και βλέπουμε...όχι για κανεναν άλλο λόγο, αλλά αν γεννήσω παρασκευή, το σάββατο δε θα είμαι και σε πολύ καλή κατάσταση!!:rolleyes::rolleyes: Από κυριακή νομίζω θα αρχίσω να συνέρχομαι...πάντως θέλω πάρα πολύ να έρθετε, όσες μπορείτε βέβαια!!

Μαρία μου, τρίτη καισαρική δυστυχώς :-( Και εγώ που δε φοβάμαι γενικώς, αυτή τη φορά είμαι κάπως...

Ωχ! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πόνο μετά την καισαρική.Δίκιο έχεις, αλλά μη το σκέφτεσαι, είναι χειρότερα. Σκέψου ότι στο μαιευτήριο θα κάνεις mini διακοπές!Εγώ αυτό σκέφτομαι και παρηγοριέμαι κάπως! Με πόνο μεν, αλλά ήσυχα και χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο από το να ταϊζεις το μωρό σου!:D;)

Τελικά στο Ρέα?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αυτη τη στιγμη μου βαζουνε και τα επιπλα στο γραφειο μου, επιτελους!

Ανυπομονω να παω να τα δω.

Το αστειο ρε κοριτσια ειναι οτι ενω το "αφεντικο" εδω δειχνει να το εχει παρει καλα και ολο με καλοπιανει κλπ, η επι 18 χρονια πιο στενη μου συνεργατης και φιλη εδω μεσα, δεν με εχει ρωτησει ουτε που ειναι το γραφειο.

Οχι να πει συγχαρητηρια, μιλαμε κανει σαν να μην υπαρχω...

Τετοιο κομπλεξ?

Κριμα πραγματικα μετα απο τοσα χρονια, τοσα ουζα και φαγητα, τοση δουλεια μαζι.

yey2p2.png BN4cp2.png

έχω 4 μέρες καθυστέρηση έκανα τεστ σήμερα αλλα βγήκε αρνιτικό δεν ποναω σαν να περιμένω να αδιαθετήσω και ο κύκλος μου είναι πολύ σταθερός.
Εύχομαι να βγει λάθος, εφόσον το θες κι εσύ δηλαδή!
Καλά χθες έκανα μεγάλη βλακεία...παρήγγειλα κάτι ζαρζαβατικά από ένα μανάβικο online κ έκανα κοινοποίηση τον σύνδεσμο στο φατσοβιβλίο....πατάει η χριστίνα να μπει κ μπαίνει μέσα στο λογαριασμό μου....βλέπει την παραγγελία μου διεύθυνση όλα:shock:...ευτυχώς με ενημέρωσε κ το έβγαλα! ! ! ;)Μιλάμε όμως έκλαιγα από τα γέλια με τις ατάκες της...είχα κ τον στεφ δίπλα κ έλεγε κ αυτός τα δικά του κ κόντευα να μείνω!!!:lol::lol::lol:
Ένα θα σας πω, τίγκα στα αγγούρια η παραγγελία της :cool:
Καλημέρα κορίτσια.Και το ξενύχτι καλά κρατεί.11:30 με 2 και εχθές πάλι για να κοιμηθεί.Την είχα βάλει στις 8 αφού νύσταζε πια και μου ζήταγε μόνη της νάνι.Και φυσικά κάναμε τα γνωστά.Την έφερνα στο δωμάτιο μας,την πήγαινα στο σαλόνι αγκαλιά,της έφτιαξα γάλα μετά χαμομήλι,μετά πάλι στο κρεβάτι της.Ουφ,δεν αντέχω άλλο τα ξενύχτια.Το πρωί δεν σηκωνότανε φυσικά.μου έλεγε νάνι και ξάπλωνε στο κρεβάτι της.Με το ζόρι την σήκωσα να πάει σχολείο.
Ρε τι έπαθες κι εσύ τώρα που υποτίθεται στρώνει ο ύπνος...
Επίσης έχω να σας πω ότι εχθές το παιδί μου με έκανε ρόμπα στη γειτόνισσα!!! Ήταν με τη μαμά μου και τη ρωτάει η κυρία: "Πώς τη λένε τη μαμά σου?" "Μαμά" απαντάει το γοργονίδιο. "Ναι αλλά η γιαγιά πώς τη φωνάζει?" "...." (Μούγκα το γοργονίδιο γιατί δεν καταλάβαινε τι θα πει γιαγιά αφού τη μαμά μου τη φωνάζει Μάνια μου). Επεμβαίνει η μάνα μου και της λέει: "Εγώ πώς τη φωνάζω τη μαμά?" και έρχεται η απάντηση καταπέλτης: "Α! Μπουμπού!!!!" (καθώς έτσι με φωνάζει όντως η μαμά μου χρόνια τώρα) :):):):):):):):)
Λένα θεά, τίποτα δεν σε σταματά!
Μακάρι να γεννούσα κι εγώ τώρα! Δεν έχω καθόλου κουράγιο να περιμένω τόσους μήνες! Τελικά δεν μου αρέσει η περίοδος της εγκυμοσύνης. Οκ στην 1η είχα την περιέργεια να δω πως είναι. Τώρα που ξέρω να μου λείπεται το βύσσινο! Βύσσινο!!!Καλό ακούγεται...να είχα λίγο!:tongue::rolleyes::tongue:
Αμα σου πω ότι αν και πρώτη, κάπως έτσι ήμουν εγώ; χαχαχα
Ρε κοριτσια περιμενω πως και πως το Πασχα (αρκει βεβαια να κανει καλο καιρο) να παμε Κιλκις, να κανουμε τις βολτες μας, Θεσσαλονικη κλπ αχ ποτε θα ερθει????
Μμμμ ήταν που δεν ήθελες!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Περαστικά Κασσιανή μου και υπομονή! Τώρα για τη ζήλεια...τι να πω...Συνηθισμένο το φαινόμενο! Θα της περάσει κάποια στιγμή και θα το πάρει απόφαση.

Να της περασει Μαρια μου, γιατι και το αλλο το παιδακι τι θα το κανω, θα το δωσω?:rolleyes:

Οπου δεν τον ευχαριστιεμαι κιολας για να μην την κανω να ζηλευει πιο πολυ.

Χτες ειχαμε παει στη θεια του αντρα μου για φαγητο και φορουσε ενα μπλε καρω πουκαμισο και ηταν τοσο κουκλος, να τον φας.

Εγω την κινεζα...:rolleyes:

Βρε Χριστινα με την ξαδελφη σου στο Τοκιο τι εγινε? ειναι καλα? θα φυγει?

yey2p2.png BN4cp2.png

Κασσιανη περαστικα στη μικρη! Κανε ομως τις οποιες εξετασεις να δεις αν εχει αλλεργια σε κατι..αν και οι ιωσεις το ξερεις κι εσυ οτι εχουν τετοια συμπτωματα. Παντως εγω με τοσα νοσοκομεια που πιασαμε απο την αρχη με τη μικρη, ειμαι πιο χαλαρη, αρκει βεβαια να μην ειναι κανενα χτυπημα και δω αιμα..εκει τρελαινομαι!

Για τη συμπεριφορα της μεγαλης σου, ζηλεια ειναι, ειναι και του αντιθετου φυλου τα παιδια και ισως αυτο επιδεινωνει την κατασταση!Φαση ειναι πιστευω, θα περασει!Ασχολησου οσο μπορεις λιγο περισσοτερο αυτες τις μερες με τη μεγαλη, οσο γινεται βεβαια...

Καλά για συνεργάτες και δήθεν φίλους, δεν θα επεκταθώ...Καμμένη κι εγώ για 2η φορά! Έχουν διαγραφεί όλοι. Ας όψεται η ανάγκη μου, αλλιώς θα την είχα ''κοπανήσει'' τώρα. Και μιλάω για τώρα που έχω οικογένεια. Αν ήμουν μόνη μου όπως κάποτε θα την είχα ''κάνει'' από καιρό! Το έχω κάνει αρκετές φορές! Μπορεί μετά να μην είχα ούτε για ψωμί, αλλά είχα το μυαλό μου ήσυχο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κας, πολλά περαστικά στη δεσποινούλα!!! Αυτό με το σταθμό νομίζω ότι είναι φάση που θα περάσει...Δε μπορείς να μη στεναχωριέσαι βέβαια, αλλά από την άλλη δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.

Οσο για τη "φίλη" σου, τί να πώ?? Με την κακία και τη ζήλια θα μείνει...Τελικά, στις χαρές και στις λύπες φαίνονται οι πραγματικοί φίλοι!!!

Θα γίνω πεθεροκτόνα, σας το είπα?? Παίρνει κάθε δεύτερη μέρα να ρωτήσει πότε θα γεννήσω, να τα κανονίσει με την πεθερά της κόρης της...Ρε κορίτσια, δεν τη θέλω...προτιμώ χίλιες φορές να ερθει η ξένη γυναίκα, να την πληρώσω, παρά να μου σπάσει τα νευρα αυτή...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Τσακωθηκα και με τον άντρα μου που μου λέει "ε, δεν ξέρεις πώς είναι η κατάσταση?" Ακριβώς λοιπόν, επειδή ξέρω, δεν τη θέλω καθόλου, μη λέει ότι μας κάνει και χάρη μετά

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...