Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Ξανθή croft! :tongue::tongue::tongue:

Μπιζελάκι με νεράκι δοκίμασε να τα αραιώσεις λίγο ....βάζεις ολόκληρα φρούτα???Γιατί εγώ όταν τα έβαζα μισά είχαν κομματάκια τώρα γίνονται αλοιφή!!!!;)

Αχ ρουλάκι αυτό το αφεντικό σου κινέζος είναι ή τον παριστάνει απλά? :mad:

Πόλα τώρα είδα που λες να τη φτιάξεις μόνη σου τη γαλοπούλα κ αυτό σου εγραψα πριν λίγο στο facebook! Εγώ πάντως πολύ το απολαμβάνω να μαγειρευω κ να στολίζω το γιορτινό τραπέζι! :wink:

Νέα κουμπάρας ..... αύριο-μεθαύριο αν συνεχίσει να μην έχει πυρετό(σήμερα είναι δεύτερο 24ωρο) θα βγει από το νοσοκομείο!!!!:D Επιτέλους 10 μέρες είναι μέσα!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

μαντινοπακι-πιτσιπομαμα χρονια σου πολλα πολλα κουκλα μου!οτι επιθειμεισ!!!!!!!να σε χαιρεται ο πιτσι!!!!!!!!!!!

αφηστε κι εγω ημουν που ημουν παλια ευαισθητη τωρα πια εχω γινει ...10 φορεσ πιο πολυ!!!ειδικα σε θεματα με παιδακια οπωσ αυτο τησ σταχιοφορινασ ή το παιδακι με τα κακα με παιρνει πολυ απο κατω...

το μωρακι που σασ ειπα,η μητερα του το πηγε 6 φορεσ(την 6η πεθανε στο νοσοκομειο)και τουσ παρακαλουσε να του κανουν υπερηχο , εξετασεισ(οι κοιλιτσα του ηταν τουμπανο!!!!!!)και οι γιατροι την κοροιδευαν λεγοντασ οτι δεν ειναι τιποτα!!!!!!!την εκτη φορα , λιγο πριν πεθανει το μωρο ,η μανα να παρακαλαει να κατευει απο τον οροφο ο παιδιατροσ κι εκεινοσ το αρνιοταν!!!!!την ελεγαν υστερικη κτλ...!!!!!κι ετσι ενασ ειδικευομενοσ του εδωσε το υποθετο για ενηλικεσ!!!!!!!!!!!!!!!και του φωναζε η μανα οτι αυτο που του δινει ειναι για ενηλικεσ κ τησ ελεγε δεν πειραζει....του λεγε η γυναικα να πεταχτει να αγορασει εκεινη παιδικο υποθετο και τησ ελεγε οχι...

τι να πω ρε κοριτσια..αυτοι οι γιατροι μετα απο αυτο κοιμουνται ???εχουν καθαρη τη συνειδηση τουσ????

Γεια σε ολες τις Μανουλες

ειδα κι εγω την εκπομπη με το μωρακι του κανανε κλισμα ενηλικων αλλα δεν βαλανε ολη την ποσοτητα μεσα

πρωτα το λαθος ειναι των γιατρων και μετα των γονιων αφου βλεπεις οτι το μωρο σου υποφερει πηγαινε το σε εναν εξωτερικο γιατρο διπλα στη Θεσ/νικη μενεις τοσο δυσκολο ηταν?

ποναει η ψυχη μου οταν σκεφτομαι αυτο το αγγελουδι ποσο πολυ υπεφερε εξαιτιας των γιατρων κ των γονιων του

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Τι να πω από χτες δεν έχω λόγια. Και με έχει πείραξε αυτό με το σίδηρο. Ο άντρας μου επίσης θέλει να μην του πούμε ότι δεν του δίνουμε σίδηρο για να μην φανεί ότι τον «γράφουμε» εγώ πάλι θέλω να είμαι ειλικρινείς ότι ούτε σίδηρο του δίνω ούτε βιτανίνη Α και D (aquasol) , αν θέλει να δει αν έχει έλλειψη να μου πει να του κάνω εξετάσεις και αν έχει να το αντιμετωπίσουμε αν όχι γιατί το παιδί να μπει στα σεβάσματα από τώρα??
Λοιπόν, λόγω προωρότητας κι εμένα μου είπαν σίδηρο για ένα χρόνο. Aquasol σταμάτησα πολύ νωρίτερα, αφού καλοκαίρι ήταν, τον είδε ο ήλιος μια χαρά. Τον σίδηρο με το που αρχίσαμε γεύματα τον ψιλοξεχάσαμε και να σου πω την αλήθεια κι εγώ σκέφτομαι γιατί να παίρνει προληπτικά. ΟΚ γιατρός δεν είμαι, αλλά αφού τρώει απ'όλα το παιδί, παίρνει την δόση που χρειάζεται ρε γμτ!
Το βραδυ έχω έξοδο καθότι σήμερα γιορτάζω....:-P
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μαντινοπίτσα Αναστασούλα μας, να σε χαίρεται ο πίτσης κι όλοι όσοι σε αγαπούν, μαζί κι εμείς :-P
Χριστίνα κοντά μου μένεις ε? Θα περάσω μετά να σε πλακώσω στο ξύλο. Γρουσούζα:tongue: τελικά άδεια θα πάρω μόνο παραμονή Χριστουγέννων και παραμονή Πρωτοχρονιάς. Θα σε βρω δε θα σε βρω...θα δεις τι θα πάθεις!
Αααα δεν στα είπα ε; Μετακόμισα!!! :cool:
Α, και μην ανησυχείς για το δέντρο...και εγώ 3 μέρες το στολίζω και ακόμη να το τελειώσω....χαχαχα!! Ακούς Marilou???
Εγώ δεν στόλισα ακόμα, από αύριο σε αύριο το πάω :rolleyes:
Κοριτσια την βοηθεια σας. Δεν τρωει με τιποτα τη φρουτοκρεμα, δοκιμασα εμποριου ουτε και αυτη....Για το ρυζαλευρο τρελλενεται.
Ρυζάλευρο μέσα στην φρουτόκρεμα δοκίμασες;
αφου ο πατερας του ειπε οτι ισως να παμε Λονδινο και η πρωτη λεξη του Μαριου ηταν ...ωραια θα δω την γλυκεια μου και θα παω σπιτι της....τι να πω:-(
Να του πεις ότι είναι πολύ μεγάλη, σαν εσένα και δεν μπορεί να τον περιμένει για να παντρευτεί. Κι αν μπορείς, ότι πήρε ένα καλό παλληκάρι (τον δικό μου, τον Μπραντ χαχα) και έκανε παιδάκια και μήπως ενδιαφέρεται για την κόρη της (μπας και καθυστερήσουμε λίγο το θέμα του!)

WN6Op3.png

καλησπερα κοριτσαρες!!!!

απο την κουραση, νιωθω σα να εχω πυρετο!!! :(

μαντινοπιτσα μας... ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!! Να χαιρεσε τον Πιτσιποπ σου και να σε χαιρετε και εκεινος!!!!!!!!!!!! :):)

Μεσα σ΄ολο το χαμο σημερα, ειχα και τον παιδιατρο πριν εδω...

Ο μπεμπης ειναι μια χαρα... 9,500 κιλα και 78 ποντους... εχουμε αρχισει να τρωμε τα παντα (μονο κρεας θα ξεκινησουμε σε καμια βδομαδα) και βαση παιδιατρου... ψυχοκινητικα ειναι πολυ μπροστα μου ειπε αφου κανει ηδη κουπεπε, παλαμακια και γεια σου-γεια σου!! :lol:

δυσκολο πραγμα η μετακομιση κοριτσια... ειδικα με τρια παιδια και χωρις καθολου βοηθεια!!! :-(

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αααααχχχχ....πάλι παλεύαμε με την κρέμα...2 φορές δοκίμασα να της δώσω πάλι τίποτα...το σφραγίζει και δεν το ανοίγει καθόλου..αφού ακόμα και γαι να παραπονεθεί πάλι με κλειστό το στόμα μουγκρίζει...η παιδίατρος μας είπε να δοκιμάσουμε άνθος αραβοσίτου μήπως και της αρέσει καλύτερα αλλά χλωμό το κόβω....θα φτάσουμε 1 έτους και ακόμα θα θηλάζουμε....

MRIip3.png

xnmwp3.png

κοριτσια να ρωτησω κατι?

εχει καμια καροτσι chicco 4me?

εμεις αυτο εχουμε

και εχει λιγο καιρο που που εβγαλα το καθισματακι αυτοκινητου και βαλαμε το καλοκαιρινο

αλλαααααααααααααα μου εχει σπασει τα νευρα η κουκουλα του!!!!!!!!!

ειναι στραβη και μου φαινεται ετοιμη για καταρευση

κατεβαζω την κουκουλα στραβη την εχω μαζεμενη

κατεβαζω την πλατη του καροτσιου πεφτει προς τα πισω η κουκουλα

ειμαι πολυ απογοητευμενη γιατι απο τα προιοντα τις chicco ειμαι ευχαριστημενη

εστειλα mail στην chicco και μου ειπαν οτι θα μου στειλουν μια καινουργια κουκουλα οοοοοοοοοοοταν θα εχουν

το αγορασα απο τα Λητω απο Θεσ/νικη και δεν μπορω να παω

καμια μανουλα που να εχει το ιδιο καροτσι να ανταλλαξουμε αποψεις?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!!!

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!Γέννησε η θεια μου ενα υπεροχο κοριτσακι 3500 σημερα το πρωι!!!τι χαρα ηταν αυτη!!!τωρα νιωθω πως νιωθουν οι γονεισ!!!!

mantinop χρονια σου πολλα οτι επιθυμεισ να χαιρεσε την οικογεννεια σου!!!

κοριτσια υπομονη με τις κρεμες εμεις αρχισαμε και τρωμε μονο κρεμα αλλα σημερα δεν μου εφαγε πολυ.

εγω αυριο θα φτιαξω τα μελομακαρονα!!!αργησα γιατι δεν ειχα χρονο.απο σημερα σταματησα και την δουλεια,ξαναπαω 7ιανουαριου.οποτε θα εχω χρονο(ελπιζω γιατι το σπιτι θελει γενική!!!!)

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ερώτηση....γιατί μου σβολιάζει η κρέμα βανίλια(nestle παίρνω)???Μου είπανε επειδή είναι ζεστό το νερό αλλά αφού έτσι λένε οι οδηγίες κ εκτός αυτου αν το κάνω με κρύο νερό θα το φάει μετά??? Εντωμεταξύ τρελένεται να την τρώει αδείαζει άνετα 200γρ. αλλά φοβάμαι με τους σβολους μην την πειράξει στο στομάχι!

Επίσης κοιτάζοντας σήμερα μήπως πάρω άλλη κρέμα είδα ότι νουνου-γιώτης-nutricia έχουν ζάχαρη...βασικά η nutricia δεν έγραφε ζάχαρη αλλά δεν έγραφε κ ότι δεν έχει κ μάλλον κάτι άλλο θα περιέχει αλλιώς δεν παίζει να μη γράφανε στο κουτι ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ! Τι έχετε να προτείνεται?:rolleyes:

Επίσης καλά τσουρέκια ο άντρας μου....ο λογιστής επιμένει ότι ο εργοδότης δεν πλρώνει τίποτα κ τα πέρνουμε από το ίκα κ ότι πήρανε κ άλλο λογιστη κ τους είπε τα ίδια....έχει πάρει καμμία δώρο από τον εργοδότη???:confused:

Α φάγαμε κ λαχανικά σήμερα....σημειώσατε Χ έφαγε 70γρ αλλά νομίζω για πρώτη επαγή καλά είναι!

Λίζα κουράγιο τι να κάνεις όμως πρέπει να τα κάνεις εσύ γιατί αλλιώς θα χάσεις τον μπούσουλα κ δεν θα ξέρεις που είναι τι....ο άντρας δεν βοηθάει?

Ευδοκίτσα να σας ζήσει!!! Να ναι γερό κ τυχερό το μωράκι κ καλή ανάρρωση στη μαμά του!

Επεξεργάστηκαν by anna_ath

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Το αφεντικό σου δεν σου έχει καταβάλει το δώρο??? Το δώρο πρέπει να καταβάλετε το αργότερο μέχρι της 21/12.

χαχαχαχαχα

Ρουλακι ειμαστε με 4 ημερες διαφορα οσον αφορα την αδεια του εξαμηνου και εγω πηρα δωρο απο τον εργοδοτη κατι παραπανω απο μισο μισθο και το υπολοιπο το περιμενω απο τον ΟΑΕΔ

Εγω ειδα σημερα οτι πηρα απο τον οαεδ τον μισο μισθο παρα 20 ευρω οποτε θα ζητησω το αλλο μισο συν 20 ευρω.

Αχ ρουλάκι αυτό το αφεντικό σου κινέζος είναι ή τον παριστάνει απλά? :mad:

Τσιν τσιν τσον :tongue:

Χθες μου εστειλαν απο τα αφεντικα μου δωρο ενα ταρανδο απο το τζαμπο που λεει τα καλαντα. Λες να νομιζουν οτι θα καθαρισουν ετσι? :confused:

ziZip2.png BhAqp2.png

το ... ορθιο πτωμα επανηλθε!! (για μενα το λεω... )

κοριτσια, υπομονη με κρεμες, κρεατοχορτοσουπες και τα υπολοιπα συναφη!!

θελει λιγη υπομονη, αλλα πανω απ΄ολα ΜΗ ζοριζεται τα μωρακια!!

αν δειτε οτι δυσανασχετουνε, αφηστε μια-δυο μερες να περασουνε και ξαναπροσπαθηστε!

επισης, μην προσπαθειτε να φτιαξετε ωραριο "πεινας" στα μωρακια...

ολα βασιζονται στην ωρα που ξυπνανε!!

αν τρωνε φρουτο στις 11 μη δινεται χορτοσουπα στις 1!! δυο ωρες εχουνε περασει μονο, δεν πεινανε και συνεπως, δεν θα φανε!!!

Αννα μου... μονο εγω και ο αντρας μου ειμαστε!!!

Τρεχουμε μαζι τα εξω... και μετα εκεινος ειναι στη δουλεια και εγω στο σπιτι με τα παιδια!!!

Εννοω οτι δεν υπαρχει βοηθεια απο τριτους οπως γιαγιαδες ή θειες κλπ...

Τα ΄χουμε φτυσει !!!!

Επεξεργάστηκαν by lisa

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρουλάκι μου δεν ξέρω μήπως έχει κ δίκιο ο άνθρωπος που δεν σου έστειλε λεφτα :tongue::tongue::tongue: Αυριο παιζει να πάω στο ίκα να μάθω γιατί αλλιώς θα τον πλακώσω τον άντρα μου ετσι που με πρήζει....ξερεις του στυλ θα τους τα χαρίσεις κ έτσι!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...