Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα

Πίνω το φρεντάκι μου τώρα με σταφιδόψωμο! Τι ευχαρίστηση είναι αυτή ρε παιδιά?:tongue:

Αλήθεια Πολίνα πότε με το καλό?

Μακάρι να γεννούσα κι εγώ τώρα! Δεν έχω καθόλου κουράγιο να περιμένω τόσους μήνες! Τελικά δεν μου αρέσει η περίοδος της εγκυμοσύνης. Οκ στην 1η είχα την περιέργεια να δω πως είναι. Τώρα που ξέρω να μου λείπεται το βύσσινο! Βύσσινο!!!Καλό ακούγεται...να είχα λίγο!:tongue::rolleyes::tongue:

Εγώ πάλι αν και κουράζομαι πολύ περισσότερο αυτή τη φορά και επειδή είναι και χαμηλά ο πλακούντας έχω κάτι πονάκια και το απαραίτητο άγχος κατά τα άλλα την ευχαριστιέμαι και πάλι μια χαρά την εγκυμοσύνη μου!!!!!! Τουλάχιστον τώρα Μαράκι ξεμπέρδεψες με τις ναύτίες λίγο και θα είναι καλύτερα τα πράγματα!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο Μαριλένα, εγώ είμαι χώμα και δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η φάση!

Κατερίνα άμα περίμενα το ΙΚΑ ακόμα δεν θα τις είχα κάνει. Για 29/3 μου είχαν κλείσει ραντεβού οι γελοίοι!:-P Πλήρωσα και έκανα τη δουλειά μου, όπως πάντα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Μαριαλενα δεν την ανοιγεις σε κανα Θησειο τιποτα Διοσκουρους κλπ η Πλακα αν ειναι καλος ο καιρος θα ειναι πιο ωραια εκει!!!

Αληθεια, συναντηση Μαρτιου καναμε?

Μαριαλενα δεν την ανοιγεις σε κανα Θησειο τιποτα Διοσκουρους κλπ η Πλακα αν ειναι καλος ο καιρος θα ειναι πιο ωραια εκει!!!

Αληθεια, συναντηση Μαρτιου καναμε?

Ε θα είναι Μαρτίου αυτή ρε απλά επειδή πέφτει το τριήμερο τη μεταφέραμε. Ναι αμέ κι εγώ το σκεφτόμουν να την ανοίξουμε για Θησείο - Μοναστηράκι τώρα που επιτέλους φτιάχνει ο καιρός:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ε θα είναι Μαρτίου αυτή ρε απλά επειδή πέφτει το τριήμερο τη μεταφέραμε. Ναι αμέ κι εγώ το σκεφτόμουν να την ανοίξουμε για Θησείο - Μοναστηράκι τώρα που επιτέλους φτιάχνει ο καιρός:)

Να δουμε βεβαια πως θα βολεψει και οσες ερχονται με αυτοκινητο...αλλα ρε κοριτσια (το ζηταω προκαταβολικα εγω τωρα:D)ελατε με μετρο,τρενο!!!ωραια θα ειναι εξω, με τη φραπεδουμπα!!!αχ θελω να παω για καφε τωρα!

Ασχετο ενα μαγαζακι στη γειτονια μου που ψωνιζω για τη μικρη, για δωρα κλπ εχει τα ρουχαλακια τσαμπα!!!Και ειναι ελληνικα οχι κινεζικα! Τα βρεφικα μπουφανακια τα εχει ολα 15 ευρω! Τα δικα μας τωρα δε φορανε βρεφικα ε??Παιδικα θεωρουνται?

Διαφημίσεις

Κοίτα εμένα που φοράει ρούχα για 3ων στα βρεφικά σίγουρα δεν της βρίσκω τίποτα.....:)

Αστα κι εμεις τετοια φοραμε...αφου της πηρα φορμες για του χρονου νο.4 και τις φοραει φετος...

Και επισης μας βλεπω παλι για αλλαγη πανας.Τωρα αλλαξαμε σε 5+ αλλα για 6αρι μας κοβω συντομα.7 νουμερο υπαρχει η να αγχωθω???

Εμείς στις πάνες ακόμη παραδόξως πως είμαστε στο 4+ και είναι πολύ άνετες. Δε σας είπα την Παρασκευή πήγαμε παιδίατρο και είμαστε αισίως 13 κιλά και 89,5 πόντους:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Πόσα κιλά είναι η Τότα? Εμένα η Άντα 11.500 και πήγαμε στο 5 πριν 1 μήνα περίπου!

Τελη Γενναρη ηταν 13250...ε δε θα ναι τωρα 13,5?? Εχει παντως μπουταρες χοντρες και πωπουδακι....εχει παρει το σωματοτυπο του πατερα της.

Τελη Απριλη που εχουμε παιδιατρο να δω τι θα ακουσω παλι!χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...