Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια

και μενα απο την προηγουμενη εβδομάδα τελειωσε το μειωμένο 9-5 και γω, μου κακοφάνηκε πολυ ειδικά την πρωτη μέρα

έχω 4 μέρες καθυστέρηση έκανα τεστ σήμερα αλλα βγήκε αρνιτικό δεν ποναω σαν να περιμένω να αδιαθετήσω και ο κύκλος μου είναι πολύ σταθερός.

το γαλα όλυμπος επιλεγμένο είναι φρέσκο το όλυμπος ζωής είναι μακρας διαρκειάς

καλο βράδυ σε όλες

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τελικά όντως το επιλεγμένο όλυμπος είναι φρέσκο εγώ θυμόμουν λάθος την ημερομηνία λήξης όπως το υπολογίζω πρέπει να κρατάει καμιά βδομάδα κλειστό!;)

Καλά χθες έκανα μεγάλη βλακεία...παρήγγειλα κάτι ζαρζαβατικά από ένα μανάβικο online κ έκανα κοινοποίηση τον σύνδεσμο στο φατσοβιβλίο....πατάει η χριστίνα να μπει κ μπαίνει μέσα στο λογαριασμό μου....βλέπει την παραγγελία μου διεύθυνση όλα:shock:...ευτυχώς με ενημέρωσε κ το έβγαλα! ! ! ;)Μιλάμε όμως έκλαιγα από τα γέλια με τις ατάκες της...είχα κ τον στεφ δίπλα κ έλεγε κ αυτός τα δικά του κ κόντευα να μείνω!!!:lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κοριτσια!!! Αποψε κοιμηθηκαμε μια χαρα.10:30 βεβαια πηγε για να την παρει ο υπνος αλλα ειδα και λιγο νησι και 8 σημερα που εφυγα απο το σπιτι ακομα κοιμοταν το μπουμπούνι!

Αννα ζαρζαβατικα απο το ιντερνετ???:confused::confused:Ελεος καλε,ουτε λαικη δεν προλαβαινεις να πας???Στειλε τον Στεφανο!

Ιουλια ευχομαι το επομενο τεστ να ειναι θετικο αντε γιατι περασε μηνας και δε μαθαμε για νε αγκυμοσυνη και θα χαλασουμε την πιατσα!!!:D:D:D

Παω να στειλω κανα βιογραφικο, εδω τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο...

Καλημέρα κορίτσια.Και το ξενύχτι καλά κρατεί.11:30 με 2 και εχθές πάλι για να κοιμηθεί.Την είχα βάλει στις 8 αφού νύσταζε πια και μου ζήταγε μόνη της νάνι.Και φυσικά κάναμε τα γνωστά.Την έφερνα στο δωμάτιο μας,την πήγαινα στο σαλόνι αγκαλιά,της έφτιαξα γάλα μετά χαμομήλι,μετά πάλι στο κρεβάτι της.Ουφ,δεν αντέχω άλλο τα ξενύχτια.Το πρωί δεν σηκωνότανε φυσικά.μου έλεγε νάνι και ξάπλωνε στο κρεβάτι της.Με το ζόρι την σήκωσα να πάει σχολείο.

SI5Yp3.png

Καλημέρα!!!! Καλέ κι εμείς πέρσυ από το Internet ψωνίζαμε από έναν με βιολογικά στην Κρήτη πάρα πολύ ωραία και μας τα έφερνε και στην πόρτα μας μην το συζητάς μεγάλη ευκολία :P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!! Αποψε κοιμηθηκαμε μια χαρα.10:30 βεβαια πηγε για να την παρει ο υπνος αλλα ειδα και λιγο νησι και 8 σημερα που εφυγα απο το σπιτι ακομα κοιμοταν το μπουμπούνι!

Αννα ζαρζαβατικα απο το ιντερνετ???:confused::confused:Ελεος καλε,ουτε λαικη δεν προλαβαινεις να πας???Στειλε τον Στεφανο!

Ιουλια ευχομαι το επομενο τεστ να ειναι θετικο αντε γιατι περασε μηνας και δε μαθαμε για νε αγκυμοσυνη και θα χαλασουμε την πιατσα!!!:D:D:D

Παω να στειλω κανα βιογραφικο, εδω τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο...

Κατερίνα δες στις ελληνίδες μαμάδες που έχουν παραγγείλει πολλές απο αυτό.Δείχνουν να είναι φρέσκα και αμα είναι καλά γιατί να τρέχεις?Ετσι κι'αλλιώς όπως έχει μπει στη ζωή μας το internet σε λίγο όλα απο εκεί θα τα παραγγέλνουμε.

SI5Yp3.png

Η λαική σε μας είναι Παρασκευή κ δουλέυουμε οπότε ποιος θα πάει???Από το σούπερ που ψωνίζαμε ως τώρα σίγουρα καλύτερα θα είναι....Επίσης η εταιρεία είναι μέσα στη κεντρική λαχαναγορά οπότε δεν μιλάμε για ένα απλό μανάβικο...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Επίσης έχω να σας πω ότι εχθές το παιδί μου με έκανε ρόμπα στη γειτόνισσα!!! Ήταν με τη μαμά μου και τη ρωτάει η κυρία: "Πώς τη λένε τη μαμά σου?" "Μαμά" απαντάει το γοργονίδιο. "Ναι αλλά η γιαγιά πώς τη φωνάζει?" "...." (Μούγκα το γοργονίδιο γιατί δεν καταλάβαινε τι θα πει γιαγιά αφού τη μαμά μου τη φωνάζει Μάνια μου). Επεμβαίνει η μάνα μου και της λέει: "Εγώ πώς τη φωνάζω τη μαμά?" και έρχεται η απάντηση καταπέλτης: "Α! Μπουμπού!!!!" (καθώς έτσι με φωνάζει όντως η μαμά μου χρόνια τώρα) :):):):):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Επίσης έχω να σας πω ότι εχθές το παιδί μου με έκανε ρόμπα στη γειτόνισσα!!! Ήταν με τη μαμά μου και τη ρωτάει η κυρία: "Πώς τη λένε τη μαμά σου?" "Μαμά" απαντάει το γοργονίδιο. "Ναι αλλά η γιαγιά πώς τη φωνάζει?" "...." (Μούγκα το γοργονίδιο γιατί δεν καταλάβαινε τι θα πει γιαγιά αφού τη μαμά μου τη φωνάζει Μάνια μου). Επεμβαίνει η μάνα μου και της λέει: "Εγώ πώς τη φωνάζω τη μαμά?" και έρχεται η απάντηση καταπέλτης: "Α! Μπουμπού!!!!" (καθώς έτσι με φωνάζει όντως η μαμά μου χρόνια τώρα) :):):):):):):):)

απο μικρό κι'απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια δεν λένε?Φατσούλα η Λένα!

SI5Yp3.png

http://www.sintagesgiaantres.gr/syntages/sokolatopita-efkoli πολύ ωραία σοκολατόπιτα κ πανεύκολη την έφτιαξα χθες με μαύρη ζάχαρη όμως κ σάλτσα μαρμελάδα φράουλα από πάνω....σλουυυυρπ! :P:p:p Το σάιτ βέβαια συνταγές για άντρες κορυφαίο! :lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

http://www.sintagesgiaantres.gr/syntages/sokolatopita-efkoli πολύ ωραία σοκολατόπιτα κ πανεύκολη την έφτιαξα χθες με μαύρη ζάχαρη όμως κ σάλτσα μαρμελάδα φράουλα από πάνω....σλουυυυρπ! :P:p:p Το σάιτ βέβαια συνταγές για άντρες κορυφαίο! :lol::lol::lol:

Γιατι καλε???Δε σου ειπα να μην το βγαλεις ατιμη γυνη???Δε σκεφτεσαι τοσες εγκυες εδω μεσα με σακχαρο,εμενα που ειμαι εκ γεννετης επιρρεπης στα γλυκα....ντροπη σου!!!:o:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα

Πίνω το φρεντάκι μου τώρα με σταφιδόψωμο! Τι ευχαρίστηση είναι αυτή ρε παιδιά?:tongue:

Αλήθεια Πολίνα πότε με το καλό?

Μακάρι να γεννούσα κι εγώ τώρα! Δεν έχω καθόλου κουράγιο να περιμένω τόσους μήνες! Τελικά δεν μου αρέσει η περίοδος της εγκυμοσύνης. Οκ στην 1η είχα την περιέργεια να δω πως είναι. Τώρα που ξέρω να μου λείπεται το βύσσινο! Βύσσινο!!!Καλό ακούγεται...να είχα λίγο!:tongue::rolleyes::tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μπραβο Μαρια που εισαι καλα!Μαλλον αρχισαν να υποχωρουν οι ναυτιες! Καθε μερα και καλυτερα ευχομαι!Αληθεια φουσκωσες καθολου?Αν και με τοσες εξαγωγες μιση θα εχεις μεινει...

Ρε κοριτσια περιμενω πως και πως το Πασχα (αρκει βεβαια να κανει καλο καιρο) να παμε Κιλκις, να κανουμε τις βολτες μας, Θεσσαλονικη κλπ αχ ποτε θα ερθει????

Μπραβο Μαρια που εισαι καλα!Μαλλον αρχισαν να υποχωρουν οι ναυτιες! Καθε μερα και καλυτερα ευχομαι!Αληθεια φουσκωσες καθολου?Αν και με τοσες εξαγωγες μιση θα εχεις μεινει...

Ρε κοριτσια περιμενω πως και πως το Πασχα (αρκει βεβαια να κανει καλο καιρο) να παμε Κιλκις, να κανουμε τις βολτες μας, Θεσσαλονικη κλπ αχ ποτε θα ερθει????

πολύ λίγο έχω φουσκώσει, όποιος δεν ξέρει δεν το καταλαβαίνει δηλαδή! Είμαι στα κιλά μου τώρα! Ευτυχώς είμαι καλύτερα, αν και όταν γυρνάω από τη δουλειά νιώθω σαν να έσκαβα! πολύ κούραση ρε παιδί!

Κι εγώ θέλω να έρθει το Πάσχα. Δεν ξέρω γιατί βέβαια, αφού δεν θα πάω πουθενά :-( Μάλλον επειδή το έχω συνδέσει με την Άνοιξη!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...