Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Νευράκια πρωί πρωί (μεσημέρι εντάξει). Καλημέρα κι όλας. Εχει μια μίρλα πάλι ο μικρός, μου έχει τσιτώσει το νευρικό σύστημα. Ντε και σώνει άτα. Τα πήρα και με φάδερ του που κλασσικά ξενύχτησε και φυσικά σηκώθηκα εγώ με το παιδί το πρωί κι αυτός κοιμάται... Ε τον ξύπνησα κι ησύχασα. Ας πάει άτα τον αντάρτη επιτέλους... Το σπίτι έχει τον αμάζευτο (3 μέρες σερί κόσμο είχαμε), αν και δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο...

Ε έγραφα πριν ένα κατεβατό, μου πήρε κατά την πτώση του ο μικρός και το λαπτοπ, δεν τα ξαναγράφω, βαρέθηκα. Είπαμε, νευράκια!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα,

Σας σκεφτόμουν το Σάββατο, περάσατε καλά ε? Ζηλεύω...

Μαριλένα κι εμένα από σήμερα λήγει το μειωμένο. 9-5 κι εγώ ααααχ!Υπομονή τι να κάνουμε.

Πότε αλλάζει η ώρα που είπατε ... το Σάββατο? Θέλω να έρθει το καλοκαίρι, βαρέθηκα το κρύο.

Παρεπιπτώντος σήμερα είμαι καλά από το πρωί. Ξυπνάω κάθε πρωί με το άγχος...πως θα είμαι σήμερα?Θα αντέξω στη δουλειά ή θα σέρνομαι?

Καλά ''ο αφεντικός''...μάλλον κατάλαβε τη μακακία του και τώρα όλο με καλοπαίρνει, με χαϊδέυει φιλικά, ρωτάει πως είμαι και άλλα τέτοια εμετικά! Έχω ένα κακό όμως...όταν στραβώσω με κάποιον αυτομάτως τον διαγράφω χωρίς να δώσω άλλη ευκαιρία. Τι να κάνουμε, είναι black list πλέον για εμένα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλησπέρα,

Σας σκεφτόμουν το Σάββατο, περάσατε καλά ε? Ζηλεύω...

Μαριλένα κι εμένα από σήμερα λήγει το μειωμένο. 9-5 κι εγώ ααααχ!Υπομονή τι να κάνουμε.

Πότε αλλάζει η ώρα που είπατε ... το Σάββατο? Θέλω να έρθει το καλοκαίρι, βαρέθηκα το κρύο.

Παρεπιπτώντος σήμερα είμαι καλά από το πρωί. Ξυπνάω κάθε πρωί με το άγχος...πως θα είμαι σήμερα?Θα αντέξω στη δουλειά ή θα σέρνομαι?

Καλά ''ο αφεντικός''...μάλλον κατάλαβε τη μακακία του και τώρα όλο με καλοπαίρνει, με χαϊδέυει φιλικά, ρωτάει πως είμαι και άλλα τέτοια εμετικά! Έχω ένα κακό όμως...όταν στραβώσω με κάποιον αυτομάτως τον διαγράφω χωρίς να δώσω άλλη ευκαιρία. Τι να κάνουμε, είναι black list πλέον για εμένα!

Ασε Μαρια κι εγω το ιδιο ειμαι, και επισης εχω μνημη ελεφαντα!Τα καταγραφω οοοολα, δεν ξεχναω τιποτα!

Εσυ να εισαι καλα και στον επομενο παιδοτοπο θα φερεις και την Αλεξανδρα!

Εγω κοριτσια ετσι πως πηρα το μειωμενο μου 1 ωρα τη μερα καλο Φλεβαρη του 12....

Ακόμα είναι πολύ νωρίς, πείτε τίποτα να περάσει η ώρα ρε παιδιά.

Έχω πεθυμήσει τόσο πολύ ένα ταξιδάκι στο χωριό μου! Αλλά μάλλον δεν προβλέπεται τώρα, λόγω της κατάστασής μου και λόγω της κατάστασης του πατέρα μου!

Επίσης έχω στο νου μου από τώρα τις καλοκαιρινές διακοπές. Σκέφτομαι για Ευβοια, να είμαι και κοντά! Πραγματικά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει:rolleyes::confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια. Καλή άνοιξη λοιπον....

Αχ κι εμενα μου τελειώνει το μειωμενο γαμωτο. Μέχρι το Πάσχατο θα κάθομαι Παρασκευές. Μετά τα κεφάλια μέσα. Καλοκαιριάτικα. Αμάννννν!!!!!

4Rnfp3.png

Γεια σας κοριτσια. Καλή άνοιξη λοιπον....

Αχ κι εμενα μου τελειώνει το μειωμενο γαμωτο. Μέχρι το Πάσχατο θα κάθομαι Παρασκευές. Μετά τα κεφάλια μέσα. Καλοκαιριάτικα. Αμάννννν!!!!!

AAA και σ'εψαχνα σμουτσακι!για πες τη δοσολογια για το διαλυμμα με ορο οτριβιν κλπ αν θυμασαι...ποσο ορο βαζεις βασικα, για την evni ρωταω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...