Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα, καλη εβδομαδα!Κουτση κι αυτη!

Εχω ξυπνησει απο τις 5:30...η Παναγιωτα η τρελη φταιει για ολα!Τι ηθελε και τραγουδουσε μεσα στη νυχτα μου λετε??Ωρες ωρες σκεφτομαι μηπως θα ηταν καλυτερα να κλαιει οταν ξυπναει οπως τα περισσοτερα μωρακια, τουλαχιστον θα ξερω οτι κατι εχει, αλλα να ξυπναει τραγουδωντας???Σου σπαει τα νευρα!

Ελπιζω να περασατε ωραια το σκ!Εμεις παιδοτοπο το Σαββατο, ηταν κι ολος δικος μας και ηταν τελεια!Η δικια μου ειδικα εγινε μουσκεμα στον ιδρωτα να ανεβοκατεβαινει την τσουληθρα, το καταευχαριστηθηκε!Μολις μπηκαμε στο αμαξι μου εμεινε στα χερια και φυσικα σπιτι ξυπνησε για να φαει και ξανακοιμηθηκε στις 3...το ιδιο μου εκανε και χθες που την αφησαμε 2 ωρες στους γονεις μου να παμε για καφε, χορτασε με τα 3 λεπτα υπνου και ξανακοιμηθηκε στις 3...

Ουφ, νυσταζω, παω να προσπαθησω να σας διαβασω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α! Επίσης για αυτό που έλεγε η Έφη για τη συνάντησή μας, κι εγώ πιστεύω είναι καλύτερα να την κάνουμε την επόμενη εβδομάδα γιατί αυτή λόγω του τριημέρου θα λείπουν πολλές λογικά... Πείτε μερικές ακόμη σας βολεύει για να την ανοίξω άμα είναι?!?!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Α! Επίσης για αυτό που έλεγε η Έφη για τη συνάντησή μας, κι εγώ πιστεύω είναι καλύτερα να την κάνουμε την επόμενη εβδομάδα γιατί αυτή λόγω του τριημέρου θα λείπουν πολλές λογικά... Πείτε μερικές ακόμη σας βολεύει για να την ανοίξω άμα είναι?!?!?

Ανοιξτην μωρε! Και βλεπουμε!

Θα πατε που θενα τριημερο?

Ασχετο, τι κρυο ειναι αυτο σημερα?Ξεπαγιασα!!!Δεν ειχα ντυθει και καλα και στη σταση δεν ηξερα που να κρυφτω!

Αααααααα κι ενα καλο:πηρα το επιδομα τεκνου απο ΟΑΕΔ!!!!

Διαφημίσεις

Ανοιξτην μωρε! Και βλεπουμε!

Θα πατε που θενα τριημερο?

Ασχετο, τι κρυο ειναι αυτο σημερα?Ξεπαγιασα!!!Δεν ειχα ντυθει και καλα και στη σταση δεν ηξερα που να κρυφτω!

Αααααααα κι ενα καλο:πηρα το επιδομα τεκνου απο ΟΑΕΔ!!!!

Ναι θα πάμε Τζιά και θα έρθουν και ο αδερφός του Βασίλη μαζί, το περιμένουμε όλοι πως και πως!!!!!!! Επίσης, θα έρθει ο κουμπάρος μας από τη Γλασκώβη για να κανονίσουμε τα του γάμου του για το καλοκαίρι και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έχω project!!!!

Άσχετο για το επίδομα προλαβαίνω να κάνω τα χαρτιά κι εγώ ή έχω αργήσει?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Μαριάννα μας κάνεις πλάκα?!:tongue: Πολύ κρύο σήμερα...που κρύφτηκε η Άνοιξη??!:rolleyes:

Χθες εμείς αραχτοί σπίτι...ούτε τα δάχτυλά μου δεν ήθελα να κουνήσω ήμαστε κάπως βασικά γιατί υπάρχει πρόβλημα στη δουλειά του στεφ κ σκέφτεται να παραιτηθεί! Το αφεντικό δεν δίνει λεφτά να κινηθεί η εταιρεία,του είπε να ξεπουλήσει την αποθήκη κ να πληρώσει υποχρεώσεις μέχρι εκεί που θα φτάσουν κ όταν τον ρώτησε αν πρέπει να ψάχνουν για δουλειά του απάντησε....Δεν με νοιάζει κάντε ότι θέλετε! Ο στεφ έχει σκιστεί για αυτή τη δουλειά αφού είναι ο γενικός υπέυθυνος σε όλα κ το αφεντικό πάει μια φορά το μήνα κ εισπράτει !:shock: το χει πάρει πολύ ασχημα φυσικά το δε με νοιάζει κάντε ότι θέλετε κ θέλει να παραιτηθεί για να τον αφήσει ξεκρέμαστο αφού δεν ξέρει τι του γίνεται!:rolleyes:

Η Ζωή χθες κ σήμερα από τις 7 στο πόδι...κ όλη την ώρα φωνάζει....Αλέξανδρος(πρώτο πρώτο τον φωνάζει...τυχαίο?!) Παναγιώτα,Θωμαίς!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ναι θα πάμε Τζιά και θα έρθουν και ο αδερφός του Βασίλη μαζί, το περιμένουμε όλοι πως και πως!!!!!!! Επίσης, θα έρθει ο κουμπάρος μας από τη Γλασκώβη για να κανονίσουμε τα του γάμου του για το καλοκαίρι και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έχω project!!!!

Άσχετο για το επίδομα προλαβαίνω να κάνω τα χαρτιά κι εγώ ή έχω αργήσει?

Μεχρι 31/1 ηταν.98,4 πηρα καλα ειναι κι αυτα!

Αννα κι εγω σας τα ειπα βεβαια λιγο πολυ και προχθες αλλα δεν ξερω τι να κανω,αυτος εδω λεει θα παρει αποφασεις τον Απριλη, προφανως σεφτεται να κλεισει...Ρε κοριτσια συγνωμη που εφερα και τον Κωστα το σαββατο, μου ειχε πει οτι θα παει βολτα για καφε..

Κατ σχετικά με τη Λιβύη...είπαν ότι θα πάνε κ κάποια ελληνικά αεροσκάφη σε ακίνδυνες περιοχές μάλλον για επίβλεψη...παίζει να πάει κ ο δικός σου??? :confused:

Τόσο ήσυχος που είναι ο άντρας σου δεν ενόχλησε καθόλου...σα να μην ήτανε εκεί....:tongue::tongue:

Κάτι άλλο ξεκινήσαμε χθες φρέσκο γάλα...πήρα ένα όλυμπος που είναι μικροφιλτραρισμένο κ παστεριωμένο για 15 δεύτερα http://www.olympos.gr/products/epilegmeno_gala.php ....δεν είναι φρέσκο φρέσκο ε??? δεν βρήκα κάποιο άλλο όμως κ υπέθεσα ότι είναι αυτό...η Ζωή είπε ξινό ξινό μόλις το δοκίμασε αλλά το κατέβασε μια χαρά χωρίς να παραπονεθεί καθόλου!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Κατ σχετικά με τη Λιβύη...είπαν ότι θα πάνε κ κάποια ελληνικά αεροσκάφη σε ακίνδυνες περιοχές μάλλον για επίβλεψη...παίζει να πάει κ ο δικός σου??? :confused:

Τόσο ήσυχος που είναι ο άντρας σου δεν ενόχλησε καθόλου...σα να μην ήτανε εκεί....:tongue::tongue:

Κάτι άλλο ξεκινήσαμε χθες φρέσκο γάλα...πήρα ένα όλυμπος που είναι μικροφιλτραρισμένο κ παστεριωμένο για 15 δεύτερα http://www.olympos.gr/products/epilegmeno_gala.php ....δεν είναι φρέσκο φρέσκο ε??? δεν βρήκα κάποιο άλλο όμως κ υπέθεσα ότι είναι αυτό...η Ζωή είπε ξινό ξινό μόλις το δοκίμασε αλλά το κατέβασε μια χαρά χωρίς να παραπονεθεί καθόλου!;)

Για το πρωτο θα σου απαντησω στο τσατ γιατι δεν ξερω αν πρεπει να τα παω απο εδω. Παντως μεχρι στιγμης δεν εχουμε στειλει τιποτα!Αλλα ...ειμαστε στο ΝΑΤΟ...

Το γαλα που λες νομιζω μακρας διαρκειας ειναι.Δεν ειδες ημερομηνα ληξης καλε?

Κρατάει περίπου 2-2,5 εβδομάδες κλειστό κ 4 μέρες αν το ανοίξεις!:rolleyes: Δεν ξέρω πόσο κρατάνε τα γάλατα...δεν πίνω κ όταν έπινα στη εγκυμοσύνη έπαιρνα το φάμιλι που είναι σίγουρα μακράς διάρκειας!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μεχρι 31/1 ηταν.98,4 πηρα καλα ειναι κι αυτα!

Αννα κι εγω σας τα ειπα βεβαια λιγο πολυ και προχθες αλλα δεν ξερω τι να κανω,αυτος εδω λεει θα παρει αποφασεις τον Απριλη, προφανως σεφτεται να κλεισει...Ρε κοριτσια συγνωμη που εφερα και τον Κωστα το σαββατο, μου ειχε πει οτι θα παει βολτα για καφε..

Kαλά Κατερίνα,όντως ο άντρας σου τόσο ήρεμος που φαίνεται τι να ενοχλήσει?Το αντίθετο με τον δικό μου που σταθεί κι'οπού βρεθεί η παρουσία σου γίνεται αντιληπτή.

Αννα κι'εμείς αυτό παίρνουμε,το πρώτο στη φωτό που έβαλες.Αυτό είναι φρέσκο.Λήγει σε 3 μέρες.

SI5Yp3.png

Κρατάει περίπου 2-2,5 εβδομάδες κλειστό κ 4 μέρες αν το ανοίξεις!:rolleyes: Δεν ξέρω πόσο κρατάνε τα γάλατα...δεν πίνω κ όταν έπινα στη εγκυμοσύνη έπαιρνα το φάμιλι που είναι σίγουρα μακράς διάρκειας!:rolleyes:

Μακρας διαρκειας ειναι, παρε φρεσκο μωρε καλυτερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...