Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελάτε να δημιουργήσουμε καλλιτεχνικές και ευφάνταστες φωτογραφίες για το μωρό σας η το οικογενειακό σας πορτραίτο !!

Φωτογράφηση - εκτύπωση 20 φωτογραφιών και DVD με ψηφιακά αρχεία και δώρο ένα μονοσέλιδο ημερολόγιο από το OMEGASTUDIOS στο Παγκράτι μόνο 40 ευρώ, αρχικής αξίας 120 ευρώ - έκπτωση 67%

http://www.hopping.gr/deal.php?q=10#

:mad::-x:-x:-(:-(:-(:-(:shock::shock::shock::shock:

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

καλημερα κοπελες!!!!!

εδω βρεχει....:(:(:( και ειχα δυο καλυματα του καναπε εξω και γιναν μουσκεμα!!!! αμελησα να τα παρω χθες το βραδυ, καλα να παθω:(:(

ευτυχως βγηκαμε μια βολτιτσα χθες το βραδυ και πηρε τον αερα του ο μικρος!! το πηγα στα αυτοκινητακια εκει δεν χρειαζεται να τρεχω απο πισω του γιατι απασχολειται με ενα δυο παιχνιδια

αλλα χθες ειχε γελιο γιατι μου δειχνε να βαλω κερμα για να κουνιεται το παιχνιδι:tongue::tongue::tongue:

μεχρι τωρα δεν τον πειραζε να καθεται χωρις κουνημα χα!! χα!!:rolleyes::rolleyes:

και ου δωσα μισο ευρω και το εβαλε μονος!!!

αλλα δεν τρωει....τι να του κανω δεν ξερω

ολη τη βδομαδα που μας περασε μεσημεριανο πανω απο 2 κουταλιες δεν εφαγε

απογευμα τα ιδια μισο γιαουρτι

αλλα κασερακια και μπισκοτακια τα τσακιζει!!

χθες το μεσημερι αφου αηδιαζε απο την φασολαδα που του εδινα αισθανομουν ασχημα που θα τον εβαζα για υπνο νηστικο και του δωσα ενα μπουκαλι γαλα

το ξερω οτι ηταν λαθος μου!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

wkend_38.gif

την ανέλαβε ήδη. πολύ καλή ήταν, πολύ γλυκιά και ήρεμη και μπορω να πω οχι πορωμενη.

Τη δευτερα θα παραλαβω απο το φαρμακειο στην αγια παρασκευή (το μεγαλο που μου σύστησες κι εσύ) το ομοιοπαθητικό μας φαρμακειο.

Σας εδωσε ηδη λιστα για ομοιοπαθητικο φαρμακειο? Μια χαρα! Δες αν υπαρχουν στη λιστα ΄Αρνικα και ΄Απις, ειναι πολυ σημαντικα. Για χτυπηματα και τσιμπηματα απο εντομα αντιστοιχα. Εγω τωρα διαπιστωσα οτι δεν εχω αρνικα και θα παω να παρω.

Εδω εχει ηλιολουστη μερα! Αργοτερα θα παμε στο κολυμβητηριο. Αντε σε μια εβδομαδα αλλαζει η ωρα...πως και πως το περιμενω!!!

Δεσποινα μην τον πιεζεις να φαει, αλλα μην του δινεις και αλλα πραγματα αντι του φαγητου. Δε θα παθει τιποτα, μην ανησυχεις.

age.png age.png

καλημερα

κι εδω εχει λιακαδα, και λεω να παμε στη Μαρινα Φλοίσβου. Δεν θελω να την παω σε κλειστο χωρο με τετοιο καιρο. Οπότε κοριτσια, σορρυ αλλα δεν θα ερθω παιδότοπο σημερα.

Κι εγω μαριαννα πως και πως την περιμενω την αλλαγή της ώρας.

Η γιατρός είπε οτι θα τη δει σε κανα δίμηνο, και θα μας προετοιμασει και για το καλοκαίρι, αρα αν δεν ειναι ηδη αυτά μεσα, σιγουρα τοτε θα μας τα δωσει.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Αχ σήμερα το ευχαριστήθηκα στον παιδότοπο κ νομίζω κ οι υπόλοιπες....τα παιδάκια μας αγάπησαν την κοπελα που τα πρόσεχε(βασικά πραγματικά έπαιζε μαζί τους κ έδειχνε να το απολαμβάνει κ η ίδια) κ ήπιαμε κ εμείς τον καφέ μας κ τα είπαμε με ησυχία! :D

Το ζουζούνι έφαγε κ κοιμάται εξαντλημένη....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Πφφφφφ εμένα κοιμήθηκε 10-15 λεπτά στο αυτοκίνητο κι από κείνη την ώρα ως τώρα ακόμα παλεύουμε, δεν κοιμάται, παρ' ότι νυστάζει. Σηκώθηκε, έφαγε, ξανάπεσε και μόλις τον άκουσα πατ πατ τα πατουσάκια στον διάδρομο να τρέχει και να φωνάζει μαμάαααα :rolleyes:

Πάντως είχαμε μια σχετική πρόοδο σήμερα, δεν τρέχαμε από πίσω τους διαρκώς!

WN6Op3.png

helloooooo

περασατε καλα ε? ποιες ήσασταν? εμεις πηγαμε τελικά στο Φλοίσβο και ποιον συνάντησα λέτε εκεί? Την Εφηηηηη. Με την Εφη ολο στο ασχετο συναντιόμαστε. Αν θυμαστε είχαμε γνωριστεί στα βαφτίσια μιας κοινής μας φίλης.

Είχε τέλειο καιρό, η μικρή λύσσαξε πραγματικά γύρω στις 4 ωρες στη λιακάδα, στην παιδική χαρά, μετά πήγαμε για φαγητό στα fridays και φυσικά δεν προλαβα να τη βάλω στο αμαξι, και κοιμήθηκε. Ετσι εκανα τη μεγαλη διαδρομή όπου μου κόστισε μια ώρα μεν, αλλα αυτή τη μια ωρα η Ιλιάνα κοιμήθηκε και τώρα είναι ξεκουραστη. Πριν λιγο μπηκαμε. Ο Νικος πήγε σουπερ μαρκετ, γιατι δεν αξιωθήκαμε σήμερα.

Σας φιλω

4Rnfp3.png

Πράγματι περάσαμε ωραία σήμερα κι'αυτό γιατί τα μικρά έπαιζαν για αρκετή ώρα μέσα στα παιχνίδια χωρίς να μας ενοχλούν συνέχεια και μπορέσαμε να ευχαριστηθούμε το καφεδάκι μας.Οπως είπε και η Άννα η κοπέλα που τα πρόσεχε ήταν αρκετά καλή και τα απασχολούσε διαρκώς.

Γιώτα είμασταν εγώ η Άννα,η Χριστίνα και η Κατερίνα.Εσείς βολτάρατε στον ήλιο έ?Καλά κάνατε γιατί είχε πολύ ωραία μέρα.

Εμένα τελικά η μικρή μου κοιμήθηκε στο αμάξι την ώρα που ερχόμασταν και μετά δεν κοιμόταν με τίποτα όσο κι'αν προσπαθούσα κι'εγώ και ο πατέρας της.Τελικά κοιμήθηκε πριν λίγο στις 8 όπως τα είχα υπολογίσει.Αφού έφτασε να μου λέει απο μόνη της νάνι και πήρε το νάνι της και πήγαμε για ύπνο.Τώρα βέβαια μένει να δούμε τι ώρα θα ξυπνήσει μην έχουμε τίποτα βραδυνά ξενυχτιά.Δεν θα αντέξω.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

helloooooo

περασατε καλα ε? ποιες ήσασταν? εμεις πηγαμε τελικά στο Φλοίσβο και ποιον συνάντησα λέτε εκεί? Την Εφηηηηη. Με την Εφη ολο στο ασχετο συναντιόμαστε. Αν θυμαστε είχαμε γνωριστεί στα βαφτίσια μιας κοινής μας φίλης.

Είχε τέλειο καιρό, η μικρή λύσσαξε πραγματικά γύρω στις 4 ωρες στη λιακάδα, στην παιδική χαρά, μετά πήγαμε για φαγητό στα fridays και φυσικά δεν προλαβα να τη βάλω στο αμαξι, και κοιμήθηκε. Ετσι εκανα τη μεγαλη διαδρομή όπου μου κόστισε μια ώρα μεν, αλλα αυτή τη μια ωρα η Ιλιάνα κοιμήθηκε και τώρα είναι ξεκουραστη. Πριν λιγο μπηκαμε. Ο Νικος πήγε σουπερ μαρκετ, γιατι δεν αξιωθήκαμε σήμερα.

Σας φιλω

Ωραία περάσαμε κι εμείς και χαρήκαμε που σας είδαμε, αλλά τελικά πάλι δεν φωτογραφηθήκαμε! Αλλά αφού κατεβαίνετε θα τα λέμε πιο συχνά γιατί εμείς πάμε σχεδόν καθημερινά τώρα ειδικά που θα ανοίξει ο καιρός, εκτός φυσικά και αν έχει ταξίδια η μαμά!

Πότε θα κάνουμε την συνάντηση του μήνα? Αυτο το ΠΣΚ θα λείπω, οπότε να το κάνουμε το άλλο?

Φιλιά πολλά!

A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bank accounts smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for...

Γεια σας κορίτσια!!:)

Πώς περάσατε το σ/κ?? Γιώτα και Εφη, ωραία στο φλοίσβο ε???

Εμείς περάσαμε σχετικά ήσυχα, χθες πήγαμε mall για κάτι χαζοψώνια και για να φτιάξουμε τον σκελετό των γυαλιων του βαγγέλη, που είχε περιλάβει η καρολίνα και τα έκανε καινούργια!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Μετά για φαγητό - ξεσκιστήκαμε και γυρίσαμε σκασμένοι και πτώματα (εγώ ιδίως) χωρίς καμμία διάθεση για νυχτερινή έξοδο :tongue::tongue:

Σήμερα, εντελώς χαζή μέρα, μερικές δουλειές στο σπίτι έκανα, πάλι κουράστηκα και τώρα έχω ξαπλάρει στον καναπέ και χαζεύω τηλεόραση...είναι τόσα τα πράγματα που θελω να κάνω στο σπίτι, αλλά δεν έχω καμμία αντοχή πια, χαχαχαχα!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ωραία περάσαμε κι εμείς και χαρήκαμε που σας είδαμε, αλλά τελικά πάλι δεν φωτογραφηθήκαμε! Αλλά αφού κατεβαίνετε θα τα λέμε πιο συχνά γιατί εμείς πάμε σχεδόν καθημερινά τώρα ειδικά που θα ανοίξει ο καιρός, εκτός φυσικά και αν έχει ταξίδια η μαμά!

Πότε θα κάνουμε την συνάντηση του μήνα? Αυτο το ΠΣΚ θα λείπω, οπότε να το κάνουμε το άλλο?

Φιλιά πολλά!

Εφη, εγω τράβηξα μια, σε κάποια τσουλήθρα, δεν ειναι και η καλύτερη αλλα κατι γίνεται.

Κι εμεις σήμερα χαλαρα στο σπίτι, τραγουδήσαμε τον μπαρμπα μπίλιο (το καινούργιο αγαπημένο τραγούδι της Ιλιάνας) καμιά 60αριά φορές, και τώρα το απόγευμα πήγαμε στη φίλη της Ιλιάνας από το σχολείο να παίξουν. Λυσσάξανε πάλι, τι πράγμα ειναι αυτό με τουτο το παιδι, πότε θα ηρεμήσει λίγο? Παντως κι εμείς οι μεγάλοι, ωραία περάσαμε και σήμερα.

4Rnfp3.png

Καλημέρα.Καλή βδομάδα.Και το ξενύχτι μας καλά κρατεί.Εχθές πάλι 2-4.Τι χαμομήλι της έκανα,ήπιε 2 ποτηράκια μετά της έκανα και γάλα.Την πηγαινόφερνα στο κρεβάτι μας,στο σαλόνι,μετά πάλι στο κρεβάτι της,της έλεγα έλεγα να κοιμηθείς αγκαλιά με το σκυλάκι σου και κάπως έτσι την πήρε ο ύπνος.Δεν καταλαβαίνω γιατί άλλαξε έστι στον ύπνο.Εμένα δεν ξύπναγε ποτέ τα βράδια.Ελπίζω να μην κρατήσει πολύ όλο αυτό γιατί δεν μπορώ τα ξενύχτια.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια καλή εβδομάδα!!! Εμείς τελικά δεν καταφέραμε να έρθουμε στον παιδότοπο γιατί δεν είχαμε αμάξι....... Ζήλεψα όμως με τα νέα σας και την επόμενη φορά θα έρθουμε οπωσδήποτε:P:p:p Γενικώς περάσαμε πολύ ωραία το ΣΚ, το Σάββατο το μεσημέρι είχα το reunion του δημοτικού και φέτος είχε πολύ πλάκα γιατί είχαμε όλοι σχεδόν παιδάκια και κοιλιές:tongue::tongue::tongue: Ομολογώ ότι ήταν πολύ συγκηνητικόνα βλέπω το γοργονίδιο να παίζει με τα παιδακια των συμμαθητών μου!!!! Βέβαια τη μεγαλύτερη συγκίνηση της ημέρας την είχε η δασκάλα μας που μας γνώρισε 8 χρονών (μας είχε από την 3η μέχρι την 6η) και τώρα της γνωρίζαμε τα παιδιά μας:P:p:p:p:p Ε και χθες κλασσικά οικογενειακά στο μπαμπά του Βασίλη το μεσημέρι και μετά στον αδερφό του όπου οι έγγυες αφήσαμε τους μπαμπάδες με τα παιδιά και ξεραθήκαμε και στον ύπνο!!!! Αυτή η κόρη μου χθες, από τις 7 στο πόδι και κοιμήθηκε μόνο μισή ώρα πριν πάμε στον πεθερό μου και αυτό ήταν μετά ντούρασελ μέχρι το βράδυ!!!!!

Αχ από σήμερα τέρμα και το μειωμένο....... Μέχρι τις 17:00 εδώ θα είμαι οπότε κανονίστε να γράφετε τίποτα να περνάει η μέρα!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...