Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αχ Πόλα, Πόλα, τί σου κάνουν οι καλοκαιρινές διακοπές στα Χανιά!

Το περίμενες τότε ότι με το που θα μπει η επόμενη Άνοιξη θα κρατάς ένα νέο παλικάρι αγκαλιά;

Ασε Ελενάκι, την πατήσαμε τώρα!!:tongue::tongue: Ούτε στους εφιάλτες μου...Καλά να είναι βέβαια το παλικάρι, αλλά...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ τρώω!!:tongue:

:D:D:D:D:D

Γιατι καλε να απαγορευονται???

Κωνσταντινα το παρακανες!Δλδ πιτσες δεν τρως?Αν σου τυχει ρε παιδι μου να πας καπου και να παραγγειλουν καμια πιτσα δε θα φας γιατι εχει αλλαντικο?Εγω παντως ενα τοστακι με γαλοπουλα το ετρωγα καθε μερα!

Τρώω χωρίς αλλαντικά, αφού απαγορεύονται, βρεϊ..!!!

(δε μιλάμ μια στο τόσο, αλλά για συστημα)

Χωρίς γαλοπούλα ΔΕΝ την παλεύω, όμως, πολύ χαίρομαι που επιτρέπεται..!! :cool:

Μερσί...!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα.Πολύ μουντός ο καιρός και σήμερα και μάλλον θα βρέξει.Ετσι θα είναι και το σκ που άκουσα.Αντε,πόσο θα κρατήσει ακόμα?Καμιά βδομάδα ?Να ξαναβγούν οι λιακάδες να βγάζουμε τα πιτσιρίκια βόλτα.Η μικρή μου εχθές πάλι δυσκολεύτηκε στον ύπνο.Προσπαθούσα να την κοιμήσω απο τις 7 μέχρι τις 9.Πάλευε με τα δόντια της.Μάλλον βγάζει και τους πάνω τραπεζίτες γιατί έβαζε τα χέρια της μια πάνω,μια κάτω.Της έβαλα αλοιφούλα,της έδωσα και λίγο depon και κοιμήθηκε.Τουλάχιστον δεν ξύπνησε καθόλου μες την νύχτα.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Εδώ ψιχαλίζει κ μου τη δίνει αυτή η μαυρίλα!!!:mad: Με τίποτα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι γιατί νόμιζα ότι ήταν βράδυ ακόμα!:rolleyes:

Για τον παιδότοπο αύριο θα έρθει καμία άλλη???

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!Με τη ψυχη στο στομα ηρθα παλι σημερα, ελεγα το λυκο με τα 7 κατσικακια και η μανα μου την ταιζε γαλα...

Χθες ο Κωστας δεν ειχε μαθημα και ειπαμε να παμε μια βολτιτσα στο Athens Heart.Με το που φτανουμε η μικρη αρχιζει τους εμετους...της ειχα δωσει ενα γιαουρτι πριν φυγουμε απο το σπιτι.Παμε στον κουνιαδο μου που μενει κοντα, την καθαριζω, παω αγοραζω κι ενα παντελονι και 2 φανελακια, 50 ΕΥΡΩ παρακαλω,ηταν new season! Ο Κωστας ακομα οριεται!Αλλα χαλαλι γιατι της παει πολυ το τζηνακι της!!!Τελικα πηγαμε athens heart, επαιξε με τα παιδακια ειπιαμε κι ενα ρημαδοκαφε, οι αλλοι δλδ εγω ημουν στον παιδοτοπο και γυρισαμε..

Διαφημίσεις

Εγώ είχα μάθημα το πρωί, έκανα 2 δουλειές με την ψυχή στο στόμα στο γραφείο και βουρ πάλι σπίτι, μεσημεριανό κι αλλαγή βάρδιας με τον άντρα μου για το babysitting, αφού πρέπει να πάει κέντρο αυτός τώρα... Το εμπάργκο καλά κρατεί...

WN6Op3.png

Γεια σας, εδώ είμαι κι εγώ,απλά έπεσε πολύ δουλειά! Σήμερα είμαι καλά να μη με ματιάσω...ΦΤΟΥ ΜΟΥ! Φτύστε κι εσείς μπας και πιάσει!!!

Τώρα έχω κάτι λιγούρες φοβερές και παράγγειλα ένα σάντουιτς! Γιατί ρε Κων/να να μη φάμε αλλαντικά? Εντάξει μην είμαστε και υπερβολικές!:D

Κανονίσατε παιδότοπο αύριο? Στο ίδιο μέρος? Πολύ θα ήθελα να έρθω, αλλά έτσι όπως με πάει δεν το βλέπω ρε γμτ!:(

Μην παραπονιέστε έχει ήλιο τελικά!:D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Γεια σας, εδώ είμαι κι εγώ,απλά έπεσε πολύ δουλειά! Σήμερα είμαι καλά να μη με ματιάσω...ΦΤΟΥ ΜΟΥ! Φτύστε κι εσείς μπας και πιάσει!!!

Τώρα έχω κάτι λιγούρες φοβερές και παράγγειλα ένα σάντουιτς! Γιατί ρε Κων/να να μη φάμε αλλαντικά? Εντάξει μην είμαστε και υπερβολικές!:D

Κανονίσατε παιδότοπο αύριο? Στο ίδιο μέρος? Πολύ θα ήθελα να έρθω, αλλά έτσι όπως με πάει δεν το βλέπω ρε γμτ!:(

Μην παραπονιέστε έχει ήλιο τελικά!:D

Οχι στον γνωστο παιδοτοπο, σε αλλον εκει κοντα θα παμε,αν εισαι καλα και αυριο ελα!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια

ο νικος πηρε αδεια σημερα, γιατι ειχαμε να παμε την Ιλιάνα στον ομοιοπαθητικό, κι ετσι, αφού πηγαμε, μετα πηγαμε χαλανδρι, ηπιαμε ενα καφε, πηγαμε για φαγητο και μετά πηγαμε να ψωνισουμε μερικα καλοκαιρινα ρουχα για την Ιλιάνα που δεν είχα.

Πηρα κι εγω το κατιτις μου βεβαια, μην ξεχνιομαστε. Πολυ ωραια περασαμε. Ειχε και ωραιο καιρο, μια χαρά περασαμε.

Για αυριο δεν ξερω αν θα ερθω, αλλα απʼ οτι εχω καταλαβει παμε σε αλλον παιδοτοπο αυτη τη φορά ε; εχετε βαλει τη διευθυνση στο event;

4Rnfp3.png

την ανέλαβε ήδη. πολύ καλή ήταν, πολύ γλυκιά και ήρεμη και μπορω να πω οχι πορωμενη.

Τη δευτερα θα παραλαβω απο το φαρμακειο στην αγια παρασκευή (το μεγαλο που μου σύστησες κι εσύ) το ομοιοπαθητικό μας φαρμακειο.

4Rnfp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια,

καλά εγώ έχω χάσει πολλά επεισόδια με τόσα ταξίδια! Πόσες εγκυες έχουμε πια.... αρχίζω να ζηλεύω, αλλά είπαμε να περάσει το καλοκαίρι και μετά... Χρειάζομαι να πάρω λίγες δυνάμεις πρώτα.

Ευτυχώς υπάρχει το fb και όλο και κρατάω μια επαφή με το αντικείμενο.

Πάντως και έγκυος να ξαναμείνω, σιγά μην μπαίνω σε άλλο καφέ, εδώ θα μπαίνω πάλι :)

Φιλάκια σε όλες τις εγκυούλες μανούλες, αντε στις καινούριες (και στις παλιές) θα κεράσω δωρεάν 4D υπέρηχο όταν φτάσει η ώρα. Μου φαίνεται να σας μαζέψω να σας κάνω ένα group να μην τραβιόμαστε δεξιά αριστερά!

Χεχε!

Φιλάκια:P

A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bank accounts smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for...

Παραδόξως δεν μπορώ να αλλάξω, ή μαλλον αλλάζω, αλλά δεν εμφανίζεται την φωτο! Και την έχω κάνει και το μέγεθος που ζητάει! Μα μονίμως έχει θέμα το θέμα?

A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bank accounts smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...