Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kαλημέρα

Ευχαριστώ για τις ευχές Κατερίνα ότι επιθυμείς! Περάσατε καλά στην Πόλη ε?Μπράβο πολύ χάρηκα.

Κορίτσια είμαι τόσο χάλια και δεν ξέρω που θα με βγάλει αυτό. Ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Καλα εχθές ήταν η πιο άσχημη ημέρα.3 φορές εμετό...εξαντλήθηκα και με πόναγε το στομάχι μου και ζαλάδα φουλ!!! Μάλλον θα πάρω κι άλλη αναρρωτική τώρα, δεν αντέχω! Στο σπίτι δεν μπορώ να κάνω τίποτα και με τη μικρή επίσης.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα

Ευχαριστώ για τις ευχές Κατερίνα ότι επιθυμείς! Περάσατε καλά στην Πόλη ε?Μπράβο πολύ χάρηκα.

Κορίτσια είμαι τόσο χάλια και δεν ξέρω που θα με βγάλει αυτό. Ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Καλα εχθές ήταν η πιο άσχημη ημέρα.3 φορές εμετό...εξαντλήθηκα και με πόναγε το στομάχι μου και ζαλάδα φουλ!!! Μάλλον θα πάρω κι άλλη αναρρωτική τώρα, δεν αντέχω! Στο σπίτι δεν μπορώ να κάνω τίποτα και με τη μικρή επίσης.

Υπομονη βρε Μαρια!Θα σταματησει που θα παει...συνηθως το πρωτο τριμηνο δεν κρατανε αυτα??παρε αναρρωτικη και μη νοιαζεσαι για τη δουλεια!Δε μπορουν να σου κανουν τιποτα!Αυχενικη ποτε εχεις?

Μαρία να τον χαίρεσαι τον σύζυγο!:D

Πάρε κ αλλη αναρρωτική τι το σκέφτεσαι???Δηλαδή αφού δεν είσαι καλά με το ζόρι να δουλέυεις γίνεται?δεν γίνεται!

Γιώτα περαστικά σας!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Υπομονη βρε Μαρια!Θα σταματησει που θα παει...συνηθως το πρωτο τριμηνο δεν κρατανε αυτα??παρε αναρρωτικη και μη νοιαζεσαι για τη δουλεια!Δε μπορουν να σου κανουν τιποτα!Αυχενικη ποτε εχεις?

Υπομονή κάνω αλλά εξαντλείται σιγά σιγά! Καλα εδώ στη δουλειά τους το είπα σήμερα ότι μάλλον θα πάρω κι άλλη αναρρωτική.Τι να πουν αφού με βλέπουν, είμαι άσπρη σαν το πανί.Αυχενική έχω 29/3

n8m8p2.png

X9drp2.png

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις....με πεισατε δεν τα περνω

ΤΑΡΑ πρασινο τσαι πινω και μου αρεσει!! αλλα δεν το βραζω..περνω ενα ποτηρι νερο βαζω μεσα μια κουταλια τσαι το αφηνω για κανα 2-3 ωρεσ μετα το στραγγιζω και το πινω

πειραζει που δεν το βραζω??

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Μαρακι χρονια πολλα για τον αντρα σου!!!!

smoytsaki περαστικα!!! κι ο δικος μου τα ιδια κανει με ενα απλο συναχι ειναι συνεχεια αχ και βαχ

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

ΤΑΡΑ πρασινο τσαι πινω και μου αρεσει!! αλλα δεν το βραζω..περνω ενα ποτηρι νερο βαζω μεσα μια κουταλια τσαι το αφηνω για κανα 2-3 ωρεσ μετα το στραγγιζω και το πινω

Αστα τσαγια παιδακι μου! Διαιτα χρειαζεται!

Κι εγω ειπια χθες ενα πρασινο τσαι μετα τα κρουασαν που τα ειχα ανοιξει τα ειχε γεμισει μερεντα και τα εψησα στην τοστιερα....:-(:-(

Όχι δεν πειράζει, ειδικά το καλοκαίρι η συνταγή είναι επτά κουταλάκια του γλυκού πράσινο τσάι ανά λίτρο χλιαρού νερού, περιμένεις μισή ώρα κι έπειτα το στραγγίζεις. Μάλιστα έχω δει ότι είναι πιο αποτελεσματικό (σε ξυπνάει πιο πολύ) με αυτό τον τρόπο.

Χριστίνα ευχαριστώ για την απάντηση.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Κι εγω ειπια χθες ενα πρασινο τσαι μετα τα κρουασαν που τα ειχα ανοιξει τα ειχε γεμισει μερεντα και τα εψησα στην τοστιερα....:-(:-(

Ευτυχώς δε μου ανοίγεις την όρεξη με αυτό το τοστ, με το πολίτικο εκμέκ όμως...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Αχ τι μου κάνεις τωρα!!!! :rolleyes::rolleyes:

Περιμένουμε τις φωτογραφίες!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα, ομορφιές..!

Ερώτηση πάλι:

Επειδή δε θυμάμαι, αλλαντικα οκ, απαγορεύονται στην εγκυμοσύνη. Και η βραστή γαλοπούλα..??

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα, ομορφιές..!

Ερώτηση πάλι:

Επειδή δε θυμάμαι, αλλαντικα οκ, απαγορεύονται στην εγκυμοσύνη. Και η βραστή γαλοπούλα..??

Γιατι καλε να απαγορευονται???

Κωνσταντινα το παρακανες!Δλδ πιτσες δεν τρως?Αν σου τυχει ρε παιδι μου να πας καπου και να παραγγειλουν καμια πιτσα δε θα φας γιατι εχει αλλαντικο?Εγω παντως ενα τοστακι με γαλοπουλα το ετρωγα καθε μερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...