Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Να σας πω τι μας εκανε μεγαλη εντυπωση στην Κωνσταντινουπολη ρε κοριτσια???Σημαιες ΠΑΝΤΟΥ!Μακαρι να ειμασταν εστω και το 1/3 εθνικιστες σαν αυτους...Αν μπορουσαν θα ειχαν καλυψει ολη την πολη με σημαιες...:shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!!!

η μπέμπα θα πάρει σαν πρώτο όνομα την μαμάς μου Χριστίνα , σαν δεύτερο όνομα θέλω να βάλω ένα αρχείο ελληνικό όνομα

τα ονόματα που μου δώσατε πραγματικά είναι πανέμορφα και εγώ προσωπικά δεν μπορώ να διαλέξω αν μπορούσα θα τα έβαζα όλα!!! αποφασίσαμε λοιπών να τα δώσω όλα αυτά τα ονόματα στην μεγάλη μου κόρη και ας διαλέξει εκείνη αυτό που της αρέσει.... έτσι θα δημιουργήσω και ένα όμορφο δέσιμο στης αδερφές!!!

Ο μικρός μου σχεδόν κάθε βραδύ κατεβαίνει από το δωμάτιο του και έρχεται στο κρεβάτι μας.... η βόλτες να τον πάμε και να έρχεται γίνονται δυο και τρεις φορές τι βραδιά... κάποια στιγμή όμως που θα πάει θα μάθει!!!!

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Εμενα Βαλι το Ιολη μου αρεσει!!!Και το Ληδα!!!

Ιόλη μου άρεσε περισσότερο και το Λήδα όμορφο!!!!

έχω βάλει

Μελίνα

Δανάη

Νεφέλη

Αφροδίτη

Ιόλη

.....αυτά προς το παρόν!!!! :confused::confused::confused::confused:

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Μια ερώτηση:

Θυμάμαι ότι κάποιες από σας είχατε στείλει φωτογραφίες σε μορφή άλμπουμ σε μια διεύθυνση στο διαδίκτυο και τις πήρατε έπειτα σε μια ενιαία εκτύπωση. Σωστά; Ήταν καλό το αποτέλεσμα; Ποια ήταν αυτή η διεύθυνση;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

η μπέμπα θα πάρει σαν πρώτο όνομα την μαμάς μου Χριστίνα , σαν δεύτερο όνομα θέλω να βάλω ένα αρχείο ελληνικό όνομα

Ε καλά, το πρώτο είναι και το πιο ωραίο :cool:
Μια ερώτηση:

Θυμάμαι ότι κάποιες από σας είχατε στείλει φωτογραφίες σε μορφή άλμπουμ σε μια διεύθυνση στο διαδίκτυο και τις πήρατε έπειτα σε μια ενιαία εκτύπωση. Σωστά; Ήταν καλό το αποτέλεσμα; Ποια ήταν αυτή η διεύθυνση;

Μάλλον το photobox λες, στείλε μου το mail σου να σου δώσω πρόσκληση να μπεις για μια προσφορά. Τύπωσα φωτογραφίες κι έκανα και 3 ψηφιακά, μια χαρά ήταν

Πολλά νεύρα σήμερα... ο μικρός ξύπνησε και κλαίει από την ώρα που σηκώθηκε με μικροδιαλλείματα για να δει διαφημίσεις...

WN6Op3.png

κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γνωριζει καμια σας το acai berry thin?

διαβαζα για μια κοπελα που εχασε κιλα περνοντας αυτες τις καψουλες και με διατροφη λετε????να το παρω???

ή θα χαλασω την υγεια μου??

και θα πανε τζαμπα τα 45 ευρουλακια μου ???

τοσο κοστιζει ενα μουκαλακι.

ποσες καψουλες εχει δεν ξερω

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ,καταρχας καλησπερα.η γνωμη μου ειναι να μην τα παρεις.δεν υπαρχει κανενασ λογος.θα χαλασεις την υγεια σου,προσωπικα τα θεωρω μπαρουφες ολα αυταπου υποσχονται γρηγορο χασιμο κιλων.μυικο ιστο χανεις,οχι λιπος.Τα ξερω,γιατι και τις 2 φορες που εχει κανει διαιτα ο αντρας μου,ο διαιτολαγος του ειπε 3-4 κιλα ΤΟΝ ΜΗΝΑ,οχι την εβδομαδα.δεν ειναι φυσιολογικο να χασεις τοσα πολλα κιλα τοσο γρηγορα,θα εχεις προβληματα μετα.εγω αυτο πιστευω.εγω πηγα σε διαιτολογο 1 χρονο μετα την γεννααι εχασα τα υπολοιπα 8 κιλα σε 5 μηνες περιπου.εγω δεν θα επαιρνα τετοια χαπια παντως

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Δέσποινα έχω μπει κ εγώ στο πειρασμό πολλές φορές να πάρω τέτοια σκευάσματα αλλά αν ήταν αλήθεια όσα υπόσχονται θα είχε γίνει γνωστό παγκοσμίως ότι βρέθηκε το φάρμακο για να σαι αδύνατος κ θα το είχαμε πάρει όλες! Κακά τα ψέματα πρέπει να υπάρχει σωστή διατροφή για να χαθούν τα κιλά....:rolleyes:

Χθες πήγα στον γυναικολόγο μου,μια χαρά φαίνομαι κ την άλλη βδομάδα θα βγει κ το παπ...είμαι κ σε φάση ωορρηξίας κ βγαίνουμε από κει που με εξέταζε κ λέει του στεφ(γιατί του είπε ο στεφ ότι βάλαμε μπρος για το δεύτερο) άντε τρεχάτε σπίτι κ βουρ έτοιμη είναι η δικιά σου! :lol::lol::lol::lol: Θα συνεργαστεί τελικά κ με το ρέα απλά δεν του έχει πει ακόμα καμία να γεννήσει εκεί λόγω του ότι όπως μου είπε οι τιμές του ρέα με του λητώ είναι περίπου ίδιες κ σαν χώρος είναι καλύτερο το λητώ!

Η πεθερά μου με πήρε χθες να μου πει ότι 2 εβδομάδες πριν το Πάσχα δεν θα μπορεί καθόλου να κρατήσει τη μικρή γιατί αποφάσισαν να φτιάξουν λίγο το εξοχικό(να βάλουν πλακάκια κ να βάψουν) κ θέλει να το έχει έτοιμο το πάσχα για να πάμε εκεί να ψήσουμε....το θέμα είναι ότι(πέρα από το ότι δεν την νοιάζει που η μάνα μου θα έχει οξογόνο μέχρι τέλος Απρίλη) εμένα μου χουν προτείνει δουλειά απογευματινή(φορολογικές δηλώσεις στο γραφείο που δούλευα πριν από δω) για 1,5 μήνα περίπου που θα ξεκινήσει περίπου εκείνο το διάστημα...δεν της είπα τίποτα θα μιλήσω με το λογιστή να δω ποιο διάστημα ακριβώς θέλει μπας κ τα βολέψουμε κάπως...μετά θα αναλάβει να της μιλήσει ο στεφ γιατί θα πρέπει να κρατάει τη μικρή εναλλάξ με τη μαμά μου μέχρι τέλος Μάη γιατί είναι πολύ καλά τα λεφτά κ κρίμα να τα χάσουμε...:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!:)

Αννα μακάρι να βρεθεί λύση με την πεθερά...όσο για τη σύγκριση Λητώ με Ρέα, δεν υπάρχει καμμία κατά τη γνώμη μου. Το Ρέα είναι σαν τα νοσοκομεία της Αμερικής, υπερσύχρονο...το Λητώ είναι ένα συμπαθητικό, ανακαινισμένο μαιευτήριο.

Μαριάν περαστικά, είσαι καλύτερα σήμερα??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Αργησα παλι σημερα, τα λεωφορεια και τα μετρο μου μεσα!!!Και χωρις ομπρελα μεσα στη βροχη ολοι οι πακιστανοι παρελασαν απο μπροστα μου να μου πουλησουν ομπρελα μεγαλο!!

Ουφ ρε κοριτσια εχω πεθανει τα απογευματα, ενταξει δε με κουραζει η καημενη η μικρη απλα οσο να ναι μονες μας ουτε τουαλετα που λεει ο λογος δεν παω ευκολα..βαζω και ραδιο να χορευει αυτη και τελικα χθες βρεθηκα εγω να χτυπιεμαι στο σαλονι και η μικρη να με κοιταει απορημενα:rolleyes:

Βατραχακι εγω το μονο που εχω παρει σε συνδυασμο με αυστηρη διαιτα ειναι μηλοξυδο απο το φαρμακειο.Αλλα δε θα σου συνιστουσα τιποτα απο αυτα, ειναι καθαρα θεμα διατροφης!Κανε διαιτα, κοψε γλυκα,ψωμια,ενδιαμεσα γευματα, ξεκινα ψητα και σαλατες και θα χασεις!!!Μάρεσει που στα λεω εσενα κι εγω ζυγιστηκα σημερα και χτυπαω το κεφαλι μου παλι...70 ξαναπηγα...:-(:sad::-(Εβαλα στοχο ομως τωρα, 5 κιλα μεχρι το Πασχα οπωσδηποτε!

Kαλημέρα.Εχθές πάλι είχαμε ενα μικρό σχετικά ξενύχτι.Η μικρή ξύπνησε απο τις 12 και κατάφερα να την κοιμήσω πάλι στις 1:30.Την πήρα λίγο μέσα στο κρεβάτι μας,άρχισε πάλι να σηκώνεται και να μιλάει και να κάνει τα δικά της,μετά της έφτιαξα χαμομήλι,κάποια στιγμή την πήγα στο σαλόνι αγκαλιά να την κοιμήσω εκεί,τίποτα,της έφτιαξα γάλα,το ήπιε κι'αυτό,της έβαλα αυτήν την αλοιφή που της έβαζα και παλιά για τα δόντια της έδωσα και depon και με τα πολλά πήγαι'έλα σαλόνι-δωμάτιο κάποια στιγμή κοιμήθηκε.Πολύ κούραση νιώθω.Δεν τα μπορώ καθόλου αυτά τα ξενύχτια.Αντε να βγάλει τα δόντια μπας και ηρεμήσουμε.

SI5Yp3.png

113964u4rm1wap0c.jpg

κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γνωριζει καμια σας το acai berry thin?

διαβαζα για μια κοπελα που εχασε κιλα περνοντας αυτες τις καψουλες και με διατροφη λετε????να το παρω???

ή θα χαλασω την υγεια μου??

και θα πανε τζαμπα τα 45 ευρουλακια μου ???

τοσο κοστιζει ενα μουκαλακι.

ποσες καψουλες εχει δεν ξερω

Συμφωνω με τις απαντησεις που δοθηκαν εως τωρα. Ολα αυτα τα σκευασματα ειναι ακομη και επικινδυνα Δεσποινα, γιατι μπορει να απορυθμιστει ο θυρεοειδης. Η κλασσικη συνταγη για να χασεις κιλα ειναι διατροφη+γυμναστικη, και αυτο που βοηθαει τον μεταβολισμο επισης ειναι το πρασινο τσαι ή ταμπλετες πρασινου τσαγιου που θα βρεις στο φαρμακειο.

Μαριάν περαστικά, είσαι καλύτερα σήμερα??

Ευχαριστω! Ναι, ειμαι καλυτερα! Και το συναχι εχει ελαττωθει σημερα.

Μολις εμαθα οτι νοικιαστηκε ενα σπιτι που μου αρεσε στην Αγια Παρασκευη. Μα πως γινεται τελικα? Το βλεπουν και το κλεινουν αμεσως? Υπαρχουν τοσο αποφασιστικοι ανθρωποι?:tongue:

age.png age.png

Καλημερα κοριτσια, τι κάνετε?

Εγω ειμαι χάλια, κρυωμένη, ο Νίκος είναι χάλια κρυωμένος, η μικρή (που είναι μάλλον και η πέτρα του σκανδάλου) είναι χάλια κρυωμένη.

Ο δε Νίκος, λες και εχει 40 πυρετο κάνει. Ενα μπούκωμα έχουμε όλοι, αλλα αυτός κάνει σαν να πεθαίνει. Τι ειναι οι άντρες ρε παιδί μου.

Εμεις χτες είχαμε ενα συνέδριο και ηρθα εδω στις 08:30, έφυγα στις 11:30 πήγα στο ξενοδοχείο που είχαμε το συνέδριο και γυρίσα σπίτι στις 20:30 κατάκοπη. Την μικρή την ξανακράτησαν οι δικοί μου, και ευτυχως, γιατι το βράδυ από το μπούκωμα δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά και σήμερα το πρωι σηκώθηκα με το ζόρι, και ευτυχως δεν είχα να ετοιμάσω και την Ιλιάνα.

Μαριαννα αυριο εχουμε το πρωτο ραντεβού με την ομοιοπαθητικό. Αντε να δούμε. Πήρε αδεια και ο Νίκος, για να πάμε μαζί.

4Rnfp3.png

Καλημερα κοριτσια, τι κάνετε?

Εγω ειμαι χάλια, κρυωμένη, ο Νίκος είναι χάλια κρυωμένος, η μικρή (που είναι μάλλον και η πέτρα του σκανδάλου) είναι χάλια κρυωμένη.

Ο δε Νίκος, λες και εχει 40 πυρετο κάνει. Ενα μπούκωμα έχουμε όλοι, αλλα αυτός κάνει σαν να πεθαίνει. Τι ειναι οι άντρες ρε παιδί μου.

Εμεις χτες είχαμε ενα συνέδριο και ηρθα εδω στις 08:30, έφυγα στις 11:30 πήγα στο ξενοδοχείο που είχαμε το συνέδριο και γυρίσα σπίτι στις 20:30 κατάκοπη. Την μικρή την ξανακράτησαν οι δικοί μου, και ευτυχως, γιατι το βράδυ από το μπούκωμα δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά και σήμερα το πρωι σηκώθηκα με το ζόρι, και ευτυχως δεν είχα να ετοιμάσω και την Ιλιάνα.

Μαριαννα αυριο εχουμε το πρωτο ραντεβού με την ομοιοπαθητικό. Αντε να δούμε. Πήρε αδεια και ο Νίκος, για να πάμε μαζί.

Σμουτσακι περαστικα σας!!!! Ολο το λεωφορειο εβηχε το πρωι...αν τη γλυτωσω κι εγω καλα θα ειναι..

Κοριτσια νομιζω σημερα γιορταζει ο αντρας της Μαριας!!Να τον χαιρεσαι Μαρακι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...