Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

2688564ussfrpkoyf.gif

Α, και το Εμμέλεια!! Δεν είναι αρχαίο ελληνικό (ήταν η μητέρα του Μέγα Βασίλειου από τους τρεις ιεράρχες), αλλά είναι πολύ πρωτότυπο.

Eιχα γνωρισει σε καποια σεμιναρια μια κοπελα με αυτο το ονομα, η οποια μαλιστα ηταν πανεμορφη. Πολυ αρχοντικο και σπανιο ονομα. Και το Λυδια μου αρεσει, ηταν η πρωτη ελληνιδα που βαφτιστηκε χριστιανη.

Ασχετο, αλλα ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ κανει καλο και στο βηχα! Οσο επινα χθες, δεν εβηξα καθολου!!!;):tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα.Εχθές είχαμε το ξενύχτι.Η μικρή ξύπνια απο τις 2 μέχρι τις 5 και μετά ξύπνησε στις 8.Είχα βάλει το ξυπνητήρι αλλά τελικά δεν το άκουσα με αποτέλεσμα να χάσουμε το σχολικό αφού μας πήρε ο ύπνος.Είχε τρομερή υπερένταση και δεν ξέρω γιατί.Εγώ είμαι κομμάτια,απορώ και ο άντρας μου πως πήγε στη δουλειά με τόσο ξενύχτι αφού είναι και αυτός άυπνος.Τώρα να δω πως θα φτιάξω το πρόγραμμα της σήμερα για να κοιμηθεί νωρίς το απόγευμα για να πάει αύριο σχολείο.

SI5Yp3.png

Καλημέρα όμορφες!:D

Τι ωραία που ανοίγει ο καιρός μου ανεβάζει τη διάθεση!;)

Κατερίνα???Που είσαι οεο???:confused:

Χθες έστειλα τον στεφ να μου παρει κάτι σπόρους να φυτέψω κ επειδή δεν είχε έναν που του έγραφα μου πήρε έναν άλλο στη τύχη ο οποίος από ότι είδα ψάχνοντας στον γούγλη είναι βότανο κ μάλιστα το λουλούδι του είναι δηλητηριώδες! έλεος!!!!:shock::shock::shock::shock:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!Γυρισα!!Μου λειψατε!Προσπαθουσα να μπω ιντερνετ απο το κινητο μου εκει αλλα τζιφος...Περασαμε πολυ ωραια!!!Αξιζει να πατε!Οχι να μεινετε ομως!!!Δε θα εμενα με τιποτα!Ο καιρος ηταν πολυ καλος αν εξαιρεσεις την πρωτη μερα που φυσουσε λιγο κι ελιωναν τα χιονια.Πολυ ωραια ολα!Και κυριως τα γλυκα!!!!Πεθαινω, φερτε μου ενα εκμεκ καταιφι!!!

Επισης αν βλεπατε και λιγο νετ εκκλησια Κυριακη πρωι θα με βλεπατε εκει λιγο λοξα πισω απο τον Πατριαρχη στο φαναρι!Πετυχαμε και λειτουργια!

Αυτο που δε θα ξεχασω ποτε ομως ειναι οτι απο οοοολη την Κωνσταντινουπολη, οι τουρκοι μας φερθηκαν αψογα αλλα ενας ελληνας στα Πριγκιποννησα μας τον επιασε κανονικα....65 ευρω για ενα ψαρακι, δυο συνοδευτικα και μια καλαμαρακια....:shock::shock::shock:το φυσαω και δεν κρυωνει!

Διαφημίσεις

Welcome back!!!!! Πολύ χαίρομαι που περάσατε ωραία:) Η Τότα τι έκανε μόλις σας είδε μετά από μέρες?
Aυτό προσπαθώ να μάθω τόση ώρα (και πως συμπεριφέρθηκε όσο έλειπαν) αλλά έχουμε όλες πόνους σήμερα και της κόβουμε την αφήγηση χαχα

WN6Op3.png

Welcome back!!!!! Πολύ χαίρομαι που περάσατε ωραία:) Η Τότα τι έκανε μόλις σας είδε μετά από μέρες?

Ετρεχε να με παρει αγκαλιτσα!!!!!Τοσες μερες λεει η μανα μου κοιτουσε τις φωτογραφιες και μας φιλουσε, μας ταιζε....αλλα περασε ωραια κι αυτη!Και κοιμοταν στη μανα μου 10ωρα...

Καλε θα βαλω φωτο αυριο!!!Ειδικα αυτη με το καταιφι!!!:D:D:D

Παντως η στιγμη που με ειδε το παιδι μου να βγαινω απο το ασανσερ ρε κοριτσια...ουτε ταινια τετοιο πραμα!Εφυγε απο τη μανα μου και ηρθε τρεχοντας να με αγκαλιασει!!!!

Καλα εκανα ομως που δεν την πηρα μαζι!Τυχαιο ειναι που δε ολη την Ευρωπη παντου εβλεπα τουριστες με πιτσιρικια κι εκει ουτε ενα μωρο???Μα ουτε ενα???

καλημερα κοριτσια.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ,μπραβο που περασατε ωραια.να στε καλα να ξαναπατε.αχ,και μενα μου αρεσουν πολυυυυ τα ταξιδια,αλλα δεν εχω παει ποτε εξωτερικο.ασχετο,στην Καβαλας,ανοιγει ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙ....ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ...:D:D:D

ΠΟΛΑ,και εγω θα τουσ το ελεγα.στην τελικη γι αυτο τα πηρες,αν δεν ειχαν εκπτωση,ασ μην το εγραφαν.Μου εχει τυχει,σε Μαρινοπουλο αυτο.Μπηκα να παρω παμπερς και κατι λιγα αλλα με μετρημενα λεφτα.Στα ραφια τους,ειχανε ταμπελακι με -30% ΣΕ ΟΛΕς ΤΙς ςΥςΚΕΥΑΣΙΕΣ.παω τελος παντων ταμειο,πληρωνω και επειδη μου φανηκανε πολλα κοιταω την αποδειξη,και μου τα ειχανε χρεωσει στην κανονικη τους τιμη.το λεω στην πωλητρια και μου λεει οτι ισχυει μονο για οσους εχουν καρτα.της απανταω οτι δεν το λεει πουθενα,και πεταγεται κ η υπευθυνη,που μας ακουγε,και μου λεει με υφακι"μεχρι χτες ηταν η προσφορα κυρια μου".Ε,τα πηρα και γω κρανιο,και της λεω"τοτε να βγαλετε τις ταμπελες τις προσφορας γιατι παραπλανητε τον κοσμο,και εχω το δικαιωμα να ζητησω επιστροφη χρηματων"και με τα πολλα μου εδωσε πισω τα 30 ευρο.

Δεν το κανα για τα λεφτα,αλλα μου την εδωσε το υφος της,και επειδη παλια δουλευα και σε σουπερ-μαρκετ,ξερω πως αν εχεις ταμπελες προσφορας στα ραφια,δεν μπορεις να μην τις κανεις.

Η Κατερινουλα μου εχει γινει ταλιμπανακι κανονικο ρε παιδια:shock::shock::shock:δεν προλαβαινω να μαζευω τον χαμο πισω της.Και οσο σκευτομαι τις δουλειες που χω για μετα:-(,σκευτομαι να την κανω με ελαφρα σε καμμια παιδικη χαρα και στον γυρισμο να παραστησω την κουρασμενη και να της αφησω για αυριο(να με κοροιδεψω δηλαδη,χαχαχα)

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Στα ραφια τους,ειχανε ταμπελακι με -30% ΣΕ ΟΛΕς ΤΙς ςΥςΚΕΥΑΣΙΕΣ.παω τελος παντων ταμειο,πληρωνω και επειδη μου φανηκανε πολλα κοιταω την αποδειξη,και μου τα ειχανε χρεωσει στην κανονικη τους τιμη.το λεω στην πωλητρια και μου λεει οτι ισχυει μονο για οσους εχουν καρτα.της απανταω οτι δεν το λεει πουθενα,και πεταγεται κ η υπευθυνη,που μας ακουγε,και μου λεει με υφακι"μεχρι χτες ηταν η προσφορα κυρια μου".Ε,τα πηρα και γω κρανιο,και της λεω"τοτε να βγαλετε τις ταμπελες τις προσφορας γιατι παραπλανητε τον κοσμο,και εχω το δικαιωμα να ζητησω επιστροφη χρηματων"και με τα πολλα μου εδωσε πισω τα 30 ευρο.

Χθες ειδα στο Σκλαβενιτη διαφορα πραγματα σε προσφορες οι οποιες ειχαν ληξει. Ωστοσο τα ταμπελακια ηταν εκει...

age.png age.png

καλε,τι ναι το chat?που ναι?βοηθηστε την ασχετη

Έχουμε μια ομάδα στο facebook που έχει chat κ μιλάμε κ απο κει αν έχεις λογαριασμό στείλε μου με πμ το μέιλ σου για να σου στείλω πρόσκληση να μπεις!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Eιχα γνωρισει σε καποια σεμιναρια μια κοπελα με αυτο το ονομα, η οποια μαλιστα ηταν πανεμορφη. Πολυ αρχοντικο και σπανιο ονομα. Και το Λυδια μου αρεσει, ηταν η πρωτη ελληνιδα που βαφτιστηκε χριστιανη.

Ασχετο, αλλα ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ κανει καλο και στο βηχα! Οσο επινα χθες, δεν εβηξα καθολου!!!;):tongue:

Tέλειο όνομα, γίνεται να ξαναβαφτίσω με αυτό την κόρη μου;

Καλημερα κοριτσια!!!Γυρισα!!Μου λειψατε!Προσπαθουσα να μπω ιντερνετ απο το κινητο μου εκει αλλα τζιφος...Περασαμε πολυ ωραια!!!Αξιζει να πατε!Οχι να μεινετε ομως!!!Δε θα εμενα με τιποτα!Ο καιρος ηταν πολυ καλος αν εξαιρεσεις την πρωτη μερα που φυσουσε λιγο κι ελιωναν τα χιονια.Πολυ ωραια ολα!Και κυριως τα γλυκα!!!!Πεθαινω, φερτε μου ενα εκμεκ καταιφι!!!

Επισης αν βλεπατε και λιγο νετ εκκλησια Κυριακη πρωι θα με βλεπατε εκει λιγο λοξα πισω απο τον Πατριαρχη στο φαναρι!Πετυχαμε και λειτουργια!

Αυτο που δε θα ξεχασω ποτε ομως ειναι οτι απο οοοολη την Κωνσταντινουπολη, οι τουρκοι μας φερθηκαν αψογα αλλα ενας ελληνας στα Πριγκιποννησα μας τον επιασε κανονικα....65 ευρω για ενα ψαρακι, δυο συνοδευτικα και μια καλαμαρακια....:shock::shock::shock:το φυσαω και δεν κρυωνει!

Καλώς την, και σε μας ένα γλυκάκι παρακαλώ!

Ε, πώς αλλιώς θα έδειχναν ότι είναι Έλληνες, στα Βαλκάνια κυκλοφορεί το σλόγκαν, ότι αν σου τύχει συνεργασία με Εβραίο να προσέχεις πολύ, αν σου τύχει με Έλληνα σήκω αμέσως και φύγε, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Εδώ στη γειτονιά πήγα να πάρω μια φόρμα από αυτές της προηγούμενης σεζόν και την πουλάνε από πάλι με ολόκληρη τιμή ενώ είναι χειμερινή και εκπτωτική. Σε αναγκάζουν ή όχι να κατέβεις στο κέντρο να ψωνίσεις; Και μετά παραπονούνται ότι δεν πάνε καλά και γιαυτό κλείνουν, μάλιστα έχουν κατά καιρούς αναρτήσει πανό με την παράκληση να ενισχύουμε τα μαγαζιά της περιοχής...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...