Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι μακαρι να φτιαξει η κατασταση στην δουλεια!!

σε μενα οταν εμεινα για 2η φορα εγκυοσ (στην αγγελικη δηλαδη...)αντιμετωπισα τρομερο ψυχολογικο πολεμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παρολο που ηξεραν τι ειχα περασει κτλ....συνεχεια με εκαναν κι εκλαιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδικα οι γυναικεσ!!!!!!!!οταν εμεινα μετα εγκυοσ στην γεωργια εκει να δειτε!!!!(δεν ειχα προλαβει να επιστρεψω μετα το εξαμηνο....)αλλα εωσ τωρα παρολο τα 2,5 χρονια απουσιασ μου οσο κ αν το θελαν παραιτηση δεν εκανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αρρωστησαμε κι εμεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το σαββατο και οι δυο μου χτυπησαν 39!!!!!!!!!!!!!!!!!ολο το βραδυ στο ποδι το βγαλαμε!!!!!!!!

θυμαστε που ελεγα για την ξαδελφη(που μου ηλθε επισκεψη με αρρωστο παιδακι?).ε προχτεσ ηλθε μια θεια μου με τον εγγονο τησ (παει κ αυτοσ παιδικο αλλα αρρωσταινει υπερβολικα πολλεσ φορεσ....18 μηνων...) και οπωσ μιλουσαμε αντιλαμβανομαι οτι ο μικροσ εβηχε!!!!!λεει κι εκεινη οτι ολη την εβδομαδα ηταν αρρωστοσ και πηγε σχολειο την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καγκελο εγω!!!!!!τωρα στην αναρρωση τον βγαζει εξω κ τον παει σε σπιτι με μωρα??????????????????????????????μεχρι ομωσ να τα πει ολα αυτα οι επαφεσ των μωρων ειχαν γινει!!!!!

σε λιγεσ ωρεσ να το 38κ κατι απο την αγγελικη...αργα το απογευμα να και η μικρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αραγε λετε να τισ κολλησε αυτοσ?γινεται τοσο γρηγορα να κολλησαν?αλλεσ επαφεσ με αρρωστο ατομο δεν ειχαν παντωσ...τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα πια ειναι καλα και οι δυο!!!!!!!

αννα πωσ πηγε το baby sitting μετα απο τοσο καιρο με την μαμα σου?

μαριαννα τα σκορδισματα απο τσιπουρα πιανουν λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kασσιανή καλά έκανες και μίλησες στα ίσια! Ξεμπέρδεψες!

Ειρήνη τι να πω, μας τιμωρούν επειδή θέλουμε να κάνουμε παιδάκια? Τρομερό δεν είναι?

Του είπα του δικού μου ότι δεν έχω σκοπό να παρατήσω τη δουλειά μου κι εκεί μαζεύτηκε.

Περαστικά στα άρρωστα μωράκια! Πόσο τρέμω μην αρρωστήσει και η δικιά μου, ειδικά τώρα που δεν μπορώ να την φροντίσω έτσι όπως είμαι! Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρία άστους να λένε ότι θέλουν...εσύ να σαι καλά κ το μωράκι που κουβαλάς...;)

Ειρήνη μια χαρά τα πήγαν με τη μαμά μου δεν την κούρασε καθόλου....έχει γίνει πολύ καλό παιδί το ζουζούνι μου...εμένα μου έφυγε η μέση να την ανεβάσω με το καρότσι στις σκάλες...ευτυχώς αύριο πάει στη πεθερά μου κ θα κοιμηθεί εκεί κ θα τη πάρουμε Πέμπτη απόγευμα γιατί αν ήταν κάθε μέρα θα πήγαινα μετά σκυφτή από τη μέση! :rolleyes: Περαστικούλια στις ζουζούνες!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπέρα κορίτσια!!!

Σήμερα θέλω βοήθεια !!!!

ψάχνω για την μπέμπα αρχείο ελληνικό όνομα και θα θελα να μου προτείνετε μερικά!!!!

μου αρέσει πολύ

Δανάη

Νεφέλη

Ιόλη

θέλω όμως και αλλά!!!

ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια!!!!

:D:D:D:D:D:D

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!!!

Σήμερα θέλω βοήθεια !!!!

ψάχνω για την μπέμπα αρχείο ελληνικό όνομα και θα θελα να μου προτείνετε μερικά!!!!

μου αρέσει πολύ

Δανάη

Νεφέλη

Ιόλη

θέλω όμως και αλλά!!!

Καλησπέρα:) Εμένα μου αρέσουν πολύ το Αριάδνη και το Ιοκάστη και από αυτά που λες το Ιόλη:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλησπέρα κορίτσια!!!

Σήμερα θέλω βοήθεια !!!!

μου αρέσει πολύ

Δανάη

Νεφέλη

Ιόλη

θέλω όμως και αλλά!!!

http://istoria.exnet.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1411

Εμένα μου αρέσει το Αριάδνη,το Άρτεμις κ το Ιφιγένεια..από αυτά που αναφέρεις το Ιόλη....αν κ να σου πω κάτι...τόσο όμορφα παιδιά που κάνεις αφού θα έχει τη χάρη βγάλτην Αφροδίτη να χει κ το όνομα!;);):D:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

http://istoria.exnet.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1411

Εμένα μου αρέσει το Αριάδνη,το Άρτεμις κ το Ιφιγένεια..από αυτά που αναφέρεις το Ιόλη....αν κ να σου πω κάτι...τόσο όμορφα παιδιά που κάνεις αφού θα έχει τη χάρη βγάλτην Αφροδίτη να χει κ το όνομα!;);):D:D

χαχαχαχ !!!!

ευχαριστώ Αννα μου!!!:D:D

λες ε; :confused::confused:

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

καλησπέρα κορίτσια!!!

Σήμερα θέλω βοήθεια !!!!

μου αρέσει πολύ

Δανάη

Νεφέλη

Ιόλη

θέλω όμως και αλλά!!!

Ισμήνη, Αντιγόνη, Φαίδρα, Κλειώ, Θάλεια, Ουρανία, Διδώ, Ιοκάστη, Λητώ, Αθηνά, Λήδα... Απ'αυτά που διάλεξες, επειδή είναι ψιλοφορεμένα, ψηφίζω δαγκωτό Ιόλη, εύηχο, μικρό, χαριτωμένο κι αφόρετο!

WN6Op3.png

Ισμήνη, Αντιγόνη, Φαίδρα, Κλειώ, Θάλεια, Ουρανία, Διδώ, Ιοκάστη, Λητώ, Αθηνά, Λήδα... Απ'αυτά που διάλεξες, επειδή είναι ψιλοφορεμένα, ψηφίζω δαγκωτό Ιόλη, εύηχο, μικρό, χαριτωμένο κι αφόρετο!

Ξέχασες το Πολύμνια!!! Χαχαχαχαχαχα!!!!:tongue::tongue:

Βάλι μ' αρέσουν πολύ τα: Ιόλη, Φαίδρα, Λήδα και Ινώ.

Α, και το Εμμέλεια!! Δεν είναι αρχαίο ελληνικό (ήταν η μητέρα του Μέγα Βασίλειου από τους τρεις ιεράρχες), αλλά είναι πολύ πρωτότυπο.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Α, και το Εμμέλεια!! Δεν είναι αρχαίο ελληνικό (ήταν η μητέρα του Μέγα Βασίλειου από τους τρεις ιεράρχες), αλλά είναι πολύ πρωτότυπο.

Αχ ναι ρε γμτ κι έλεγα ποιο μου διέφυγε! :cool:

Ωραίο καλέ το Εμμέλεια, δεν το έχω ματακούσει! Να πω κι ένα άσχετο χριστιανικό χωρίς να με μουτζώσετε; Το Μακρίνα

WN6Op3.png

το πρωτο μωρακι που βαπτιστηκε του καφε οκτωβριου (και προσ το παρον το μονο) ονομαστηκε Εμμελεια!!!!πολυ ωραιο ονομα!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γκρρρρρ...τα νεύρα μου...πήγα στο mothercare, έγραφε στα 3 πακέτα φορμακια το 1 στη μισή τιμή, αλλά κοιτάω την απόδειξη και είναι περασμένο στην κανονική τιμή!!:evil::evil:

Κας περαστικά στη Δεσποινούλα...μήπως πρέπει να πάτε στο γιατρό???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

βρε πωλινακι, για κοιτα πιο κατω, συνηθως τα χτυπανε στην κανονική τιμή, και πιο κατω αφαιρουν το ποσό

το ιδιο επαθα κι εγω στις εκπτωσεις και με πιασαν τα νευρα μου αλλα τελικα ηταν σωστα

4Rnfp3.png

βρε πωλινακι, για κοιτα πιο κατω, συνηθως τα χτυπανε στην κανονική τιμή, και πιο κατω αφαιρουν το ποσό

το ιδιο επαθα κι εγω στις εκπτωσεις και με πιασαν τα νευρα μου αλλα τελικα ηταν σωστα

Οχι Γιωτάκι μου, το έκανα και με το κομπιουτεράκι για να βεβαιωθώ...:rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...