Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ναι από τον οαεδ κανονικά και μάλιστα τα έβαλαν χτες στους λογαριασμούς μας 7 το απογευμα μαζί και με τον μισθό του Ιανουαρίου 2010. Από το ΙΚΑ οχι δεν δικαιούμαστε παρά μόνο αν έχουμε πάρει αναρρωτικές άδειες.

Τα εβαλαν επιτελους? Ειναι το ισαξιο του επιδοματος το δωρο ή καποιο μερος και θα ζητησουμε και απο το αφεντικο μας?

ziZip2.png BhAqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρούλα η αναλογία του δώρου πάει ως εξής: 1/8 για κάθε μήνα παραμονής στη δουλεία λίγο προσαυξημένο μετά από την 1η Μαΐου. Η άδεια από το ΙΚΑ πριν την γέννα και μετά πιάνεται σαν να είσαι στη δουλειά καθώς και η άδεια που πήρες.

Θα σου δώσω σαν παράδειγμα την δική μου περίπτωση.

Εμένα ξεκίνησε η άδεια τοκετού 1η Μαΐου 2009 και έληξε με την άδεια λοχίας περίπου τέλος Αυγούστου 2009 μετά πήρα και την άδεια μου που έληξε περίπου τέλος Σεπτεμβρίου 2009. Κανονικά δηλαδή θα έπρεπε να πάω στη δουλειά μου αρχές Οκτωβρίου 2009 αλλά πήρα το εξάμηνο του ΟΑΕΔ. Πήρα λοιπόν από την δουλειά μου 5/8 του μισθού μου ελάχιστα προσαυξημένα (το δώρο Χριστουγέννων έχει μια μικρή προσαύξηση) για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Τα υπόλοιπα (από τα jumbo bebe) συγνώμη από τον ΟΑΕΔ. Ελπίζω να βοήθησα.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Κι εμενα ιδιους μηνες συμπιπτουν οι αδειες απλα εμενα αρχιζει απο 9 μαιου και το εξαμηνο απο 1 οκτωβριου. Αυτο που λες πως θα το αποδειξω στο αφεντικο μου? Ποσα δηλαδη πρεπει να μου δωσει? Μπορω να παρω βεβαιωση απο τον Οαεδ? Ή να κανω το αλλο. Να δω ποσα μου βαλαν δωρο και να ζητησω τα υπολοιπα απο το αφεντικο? :confused:

ziZip2.png BhAqp2.png

Τι είναι αυτά που λέτε για τα μωράκια ρε κορίτσια?:mad: Δεν μπορώ καν να τα διαβάσω. Τρομερά λάθη και ...αφήστε δεν έχω τι να πω!

Εγώ εχθές έφτιαξα μαλλί και έγινε τέλειο. Πήγα στο σπίτι με μια χαρά :D και μετά μπήκα για μπάνιο, έκανα και τη μπέμπα μπάνιο, μετά κάτι δουλίτσες και το μαλλί ήρθε και έγινε πράσο. Εμ τι το ήθελα το ίσιωμα? :( Καλά να πάθω!Τώρα απλώς είναι ίσιο. Επίσης έχω να πω ότι δεν με είδε ο άντρας μου γιατί δούλευε μέχρι αργά! Αμάν κι αυτός είπα κι εγώ να καλλοπιστώ κάπως... Έμεινα με τη χαρά όπως καταλάβατε :rolleyes:

Χριστίνα κοντά μου μένεις ε? Θα περάσω μετά να σε πλακώσω στο ξύλο. Γρουσούζα:tongue: τελικά άδεια θα πάρω μόνο παραμονή Χριστουγέννων και παραμονή Πρωτοχρονιάς. Θα σε βρω δε θα σε βρω...θα δεις τι θα πάθεις!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κι εμενα ιδιους μηνες συμπιπτουν οι αδειες απλα εμενα αρχιζει απο 9 μαιου και το εξαμηνο απο 1 οκτωβριου. Αυτο που λες πως θα το αποδειξω στο αφεντικο μου? Ποσα δηλαδη πρεπει να μου δωσει? Μπορω να παρω βεβαιωση απο τον Οαεδ? Ή να κανω το αλλο. Να δω ποσα μου βαλαν δωρο και να ζητησω τα υπολοιπα απο το αφεντικο? :confused:

Το αφεντικό σου δεν σου έχει καταβάλει το δώρο??? Το δώρο πρέπει να καταβάλετε το αργότερο μέχρι της 21/12. Επομένως αν δεν σου το έχει βάλει και για αρχή πάρε τηλέφωνο και πες «αφεντίκουλη τι έγινε με ξέχασες?» δες τι θα σου πει και μετά αν έχεις κάποια αμφιβολία στείλε μου πμ για να σε βοηθήσω όσο μπορώ. Όχι δεν χρειάζεσαι κανένα χαρτί και τίποτα για να πληρωθείς από το αφεντικό σου το δώρο Χριστουγέννων.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα!!!

Μαντινόπη χρόνια σου πολλά και καλά!!!!! Πάντα χαρούμενη κ ευτυχισμένη!!!:D:D:D Α, και μην ανησυχείς για το δέντρο...και εγώ 3 μέρες το στολίζω και ακόμη να το τελειώσω....χαχαχα!! Ακούς Marilou???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!!!

Μαντινόπη χρόνια σου πολλά και καλά!!!!! Πάντα χαρούμενη κ ευτυχισμένη!!!:D:D:D Α, και μην ανησυχείς για το δέντρο...και εγώ 3 μέρες το στολίζω και ακόμη να το τελειώσω....χαχαχα!! Ακούς Marilou???

Για 2 μέρες το κλείσατε το Christmas spirit νομίζω ε?!?!!?!? Άντε τι κάνεις πιά, θα με αναγκάσεις να πάρω δραστικά μέτρα:-P:-P:-P:-P:-P

dWXVp3.png

YqUap3.png

Για 2 μέρες το κλείσατε το Christmas spirit νομίζω ε?!?!!?!? Άντε τι κάνεις πιά, θα με αναγκάσεις να πάρω δραστικά μέτρα:-P:-P:-P:-P:-P

Xρειάζομαι κανούργια στολίδια, γι' αυτό αργώ...:tongue::tongue::tongue:Σήμερα που θα τα πάρω, θα το τελειώσω!!!Τελικά λέω να κάνω μόνη μου τη γαλοπούλα....τι την πήρα τη γάστρα???:tongue::tongue::lol::lol::lol:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Τι κάνετε??Εμείς ακόμα παλεύουμε με τις κρέμες....δεν τρώει με τίποτα!!Πήρα τηλ την παιδίατρο και μου είπε να της ξεκινήσω μήλο το πρωί,δοκίμασα κι εγώ σήμερα αλλά δεν γινόταν αλοιφή στο multi και αναγκάστηκα να βάλω και λίγο χυμό πορτοκάλι..έφαγε μια κουταλιά και μετά το έραψε...θα κάνω υπομονή...πού θα πάει,θα φάει....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!!!

Pola έτσι που το πας θα έρθω και εγώ μαζί με την marilou!!

καλησπερα και απο εμενα μολις γυρισα απο ψωνια

γελαω και εγω με τον Μαριο και αυτα που λεει με τη Λαρα αλλα σε καμμια περιπτωση δεν τον κοροιδευω γιατι ειναι ο πρωτος του ερωτας και μη γελασετε αλλα τα πραγματα ειναι σοβαρα , συνεχεια με παρομοιαζει με τη Λαρα και θελει να κανω τα μαλλια πλεξιδα οπως τα εχει εκεινη καθως και να φοραω μαυρα ρουχα ...μονο τα πιστολια μου λειπουν , του πηρα ενα σωρο πραγματα απο το Mothercare και δεν εβαλε τιποτα και οταν του ειπα οτι του τα στελνει η Λαρα το ιδιο βραδυ πηρα τα πραγματα τα εβαλε στο κρεβατι και κοιμηθηκε μαζι τους και φυσικα τωρα τα φοραει .Πριν καποιες ημερες ειχε στο star το tomb rider με την Ατζελινα Τζολι φυσικα δεν κουνηθηκε απο τη θεση του και σε καποια στιμη που την ειχε αγκαλιασει ενας αντρας ο μαριος εκλαψε και ο αντρας αρχισε να κανει χειρονομιες στην Τζολι ο Μαριος σηκωνοταν και εβριζε παραλιγο να μου σπασει την τηλεοραση ....τα λεω ολα αυτα γιατι μπορει να γελαω και εγω καποιες φορες αλλα δεν μου αρεσει που ολα αυτα τα συναισθηματα που βγαζει ο γιος μου δεν ειναι για καποιο υπαρκτο προσωπο και δεν ξερω τι θα συμβει οταν το μαθει , αφου ο πατερας του ειπε οτι ισως να παμε Λονδινο και η πρωτη λεξη του Μαριου ηταν ...ωραια θα δω την γλυκεια μου και θα παω σπιτι της....τι να πω:-(

Ρουλακι ειμαστε με 4 ημερες διαφορα οσον αφορα την αδεια του εξαμηνου και εγω πηρα δωρο απο τον εργοδοτη κατι παραπανω απο μισο μισθο και το υπολοιπο το περιμενω απο τον ΟΑΕΔ

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...