Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε κοριτσια καλα να περασετε!!!!

ο Νικολας μου σημερα εφαγε για μεσημερι ψωμι και τυρι..

και το απογευμα γιαουρτι και ψωμι...

ουτε να τα δει τα φασολακια μου:-(:sad::-(

γενικα ειναι πολυ του τυριου

συνεχεια ανοιγει το ψυγειο και ζηταει τα τυρακια babybel

και "τυι πετα" (τυρι φετα)

εχθες ετρωγε μονος μακαρονια σπαγκετι με κιμα...ενα ενα τα εβαζε στο στομα του:-P:-P:-Pπολυ γελιο!!

δεν ηθελε το πιρουνι με τιποτα..

σε 30 με 40 λεπτα ειχε τελειωσει..χα!!! χα!!

και επισης με φωναζει

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Αχ κορίτσια μου, πέρασα τέλεια στον Παπακωνσταντίνου.

Μιλάμε εν το μεταξύ για κανονικότατη συναυλία, και όχι για γυρίσματα που λέγανε κάποιοι.

Ο άτιμος, είναι αγέραστος. το τι χοροπηδητο έριξα, ήμουν και μπροστά μπροστά, το τι τραγουδι και παλαμακι, αφου εχω ήδη βραχνιάσει.

Είναι και η μέρα μου σήμερα. Οχι μόνο κληρωθηκα για το Amstel Live, αλλα κερδισα και πρόσκληση για πρεμιερα ταινίας από το parents. To babies αν εχετε ακουστά. Θελω να πάω αλλα ειναι την τετάρτη, και ποιος θα κρατήσει πάλι την Ιλιάνα? Με βλεπω να μην πηγαίνω δυστηχως

4Rnfp3.png

δεν σας τελειωσα το μνμ γιατι χτυπησε το κουδουνι μας!!!

ηρθε η συννεφαδα μου απο Θεσ/νικη και θα μεινει στον γιο της που σπουδαζει εδω για μια βδομαδα

οποτε εχουμε καλη παρειτσα αυτες τις μερεσ!!!

αυτο που ηθελα να σας πω ειναι οτι ο Νικολας με φωναζει "πεπε" (πεπη)

και μιμη τον μπαμπα του

αλλα το δικο του ονομα που ειναι και ευκολο δεν το λεει

μηπως δεν του αρεσει???:shock::shock:

αν και λεει πολλες λεξουλες απο νι-νινι νονα νανι κλπ

σταματηστε με γιατι ειμαι ικανη να γραψω οοοολες τις λεξουλες!!!

κουκουβααααα:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλο βραδυ!!!!

Καλημέρα.Εχθές κοιμήθηκε η μπουμπού ολο το βράδυ γιατί προχθές μου ξύπνησε 2-4.Κι'εχθές κάποια στιγμή ξύπνησε και φώναζε και πήγα και την πήρα στο κρεβάτι μας,αλλά μετά την πήγα πάλι στο δικό της.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.Νυσταζω λεμεεεεεεεεε...με το ζορι κραταω τα ματια μου.Οπως ειπε και η σμουτς,περασαμε τελεια στον Παπακωνσταντινου

ΣΜΟΥΤΣ,εχτες ητανε πολύ διαφορετικα ολα.Την προηγουμενη φορα,οταν τελειωναν κανα δυο τραγουδια,τους επαιρνε συνεντευξη,μετα παλι τραγουδια,παλι συνεντευξη κτλ.Ενω εχτες,τα ειπε ολα μαζεμενα στην αρχη,τα ειπανε κανα δεκαλεπτο,και μετα παλι τραγουδια.Επισης,οι μουσικοι ηταν του Βασιλη,και οχι αυτοι που ειναι συνηθως σε ολους τους αλλους.Αυτα κανανε την διαφορα εχτες και ητανε ολα τελεια.πολυ μαρεσε.εγω ημουνα πισω πισω,γιατι ητανε πιο χαλαρα,εκανα και κανα τσιγαρακι.Στο τελος βγηκα και τελειως εξω για να παρω αερα.Την ακουσα απο τις μπυρες:oops::oops::oops::oops:

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Γιώτα παίξε κ κανα τζόκερ παιδί μου μήπως κερδίσεις κ από κει κάτι! :P

Πήγε κ πήρε τώρα ο στεφ τις εξετάσεις μου του θυροειδή κ είναι τέλειες είπε η μικροβιολόγος κ δεν τίθεται θέμα να πάρω χάπι...να τις πάω στον ενδοκρινολόγο ή να τις δείξω στο γυναικολόγο μου που θα πάω αύριο γιατί ψιλοβαριέμαι να τρέχω κ στον ενδοκρινολόγο???

Η μικρή έχει αρχίσει πάλι βράδυ παρά βράδυ σχεδόν παίρνει το μαξιλάρι της κ έρχεται κ κοιμάται μαζί μας....πονάω όλόκληρη από τις κλωτσιές της αλλά δεν ξέρω κ τι άλλο να κάνω για να μην έρχεται! :confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα.

Antridim, κι εγω ειχα ακουσει για γυρίσματα από φίλους που έχουν πάει, αλλα χτες νομιζω οτι επειδή ηταν ο Παπακωνσταντίνου, κύλησε κανονικά, γιατί ειναι και μεγαλο ονομα, δεν ειναι κανας χθεσινός να τον πρήζουν με τα ΚΑΤ, ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ....

Σημερα βεβαια δεν ειχα σηκωμο, και λεω ευτυχως δεν ειχα και την Ιλιανα να ετοιμαζω πρωινιατικα, γιατι κατα τις 10:00 θα εφτανα.

Στους γονείς μου κύλησαν όλα πολύ ήσυχα και τώρα είναι ήδη στον παιδικό. Το απόγευμα θα τη δω

4Rnfp3.png

2686523rab10zfmhd.gif

Ωραια περασατε κοριτσια ε? Συναντηθηκατε τελικα?

Εγω ειμαι και παλι με πονολαιμο και συναχι...ω ναι...το ιδιο και η μαμα μου. Υποτιθεται οτι θα ξεκινουσα και γυμναστηριο σημερα. Με ξεματιασε η τσιπουρα, για να δουμε, θα αλλαξει κατι ή θα ερχεται το ενα μετα το αλλο?:tongue:

Παντως χθες βραδυ ειχα παρει αγκαλια το θαυματουργο φαρμακο και επινα λιγο λιγο απο τις 9 ως τις 11! Οχι μονο περασε ο λαιμος, αλλα εκανα και ωραιο κεφαλι!!!;)

smirnoff-blue-n57-50-vol-id260299.jpg

age.png age.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

αχ!!! τι ωραια που ειναι η ανοιξη!!!!!!!!!!! πολυ μου αρεσει αυτος ο καιρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαριανα περαστικα!!! και με ρεγουλα το ποτακι ε!!!:-P:-P

Αννουλα μπραβο με τις εξετασεις σου!!!! τωρα για την Ζωουλα...τι να πω? φαση ειναι που θα περασει???

η Κατερινα γυρισε??? αν ναι να μας πει τα νεα της κι απο δω γιατι δεν προλαβαινω να την διαβασω στο τσατ!!!!

Διαφημίσεις

2648868c6yfisewqd.gif

Καλημέρα!

Μαριάννα, (σίγουρα περίμενες το σχολιάκι μου) κι εμείς εφοδιαστήκαμε προληπτικά το "φάρμακο" προχθές καθώς κρύωσαν τα μικρά, μάλλον όχι όμως από ίωση καθώς ο Νικόλας έτρεχε ξυπόλητος χωρίς παντελόνι το Σάββατο και η Σοφία κοιμήθηκε ξεσκέπαστη.

Smouts μπράβο μπράβο πάντα να κερδίζεις ότι εύχεσαι.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημέρα

Είμαι πολύ εκνευρισμένη με το αφεντικό. Εχθές μου έλεγε αν βαρέθηκα και θέλω να παραιτηθώ :mad::mad::-x:-( Ξαφνικά λέει δεν αποδίδω όπως τα τελευταία 9 χρόνια που είμαι στη δουλειά!!! Τώρα το θυμήθηκε...χα χα χα, ας γελάσω. Δεν κάνω τέτοια χατήρια! Τα είδε σκούρα που δεν μπορεί να με απολύσει και μου είπε ένα σωρό αηδίες εχθές! Ρε τι πονηριά υπάρχει στον κόσμο!:mad: ωχ καταφωνή...

Τα λέμε σε λίγο πάλι...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημερα και απο εμενα.

Εμενα η δεσποινουλα μου ειναι με δεκατα και βηχα και εχω ανησυχησει παρα πολυ μην ειναι καμια σιωπηρη πνευμονια.

Επιτελους το ανακοινωσα και στο αφεντικο -κουμπαρο οτι ανοιγω γραφειο και εφυγε ενα μεγαλο βαρος απο πανω μου.

Το αντιμετωπισε πολυ καλα και θελει να συνεχισουμε να εχουμε και καποια συνεργασια.

Ειχα πολλους λογους να φερθω διαφορετικα και να του τη φερω και λιγο, αλλα θα ηταν τελειως εναντια στο χαρακτηρα μου.

Φερθηκα τιμια και ευθυτατα και ειμαι πολυ πιο ηρεμη τωρα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα

Είμαι πολύ εκνευρισμένη με το αφεντικό. Εχθές μου έλεγε αν βαρέθηκα και θέλω να παραιτηθώ :mad::mad::-x:-( Ξαφνικά λέει δεν αποδίδω όπως τα τελευταία 9 χρόνια που είμαι στη δουλειά!!! Τώρα το θυμήθηκε...χα χα χα, ας γελάσω. Δεν κάνω τέτοια χατήρια! Τα είδε σκούρα που δεν μπορεί να με απολύσει και μου είπε ένα σωρό αηδίες εχθές! Ρε τι πονηριά υπάρχει στον κόσμο!:mad: ωχ καταφωνή...

Τα λέμε σε λίγο πάλι...

Αυτα τραβηξα κι εγω μαρια μου τα τελευταια χρονια.

Και απο το αφεντικο και απο τις δηθεν φιλες και επι χρονια συνεργατιδες.

Τωρα βεβαια το σκυλομετανιωνουν, αλλα ειναι αργα ...:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα

Τα λέμε σε λίγο πάλι...

Καλημέρα Μαράκι:) Εννοείται ότι δε μασάς με αυτά Μαράκι, άστον να λέει!!! Ορίστε μας τώρα...... εκνευρίστηκα η έγκυος!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα και απο εμενα.

Εμενα η δεσποινουλα μου ειναι με δεκατα και βηχα και εχω ανησυχησει παρα πολυ μην ειναι καμια σιωπηρη πνευμονια.

Επιτελους το ανακοινωσα και στο αφεντικο -κουμπαρο οτι ανοιγω γραφειο και εφυγε ενα μεγαλο βαρος απο πανω μου.

Το αντιμετωπισε πολυ καλα και θελει να συνεχισουμε να εχουμε και καποια συνεργασια.

Ειχα πολλους λογους να φερθω διαφορετικα και να του τη φερω και λιγο, αλλα θα ηταν τελειως εναντια στο χαρακτηρα μου.

Φερθηκα τιμια και ευθυτατα και ειμαι πολυ πιο ηρεμη τωρα.

Περαστικά στο Δεσποινάκι και μπράβο που το ανακοίνωσες και ξεμπέρδεψες:P:p:p Οπότε συνεχίζεις μέχρι Ιούλιο κανονικά και μετά θα συνεργάζεστε κιόλας ε? Τέλεια!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...