Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.Ωραία μερούλα σήμερα έ?Φοβερή λιακάδα.Εμείς πήγαμε μια βόλτα μέχρι την Πεντέλη έτσι για να παιράσει λίγο η ώρα γιατί ή μικρή γκρίνιαζε και δικαιολογημένα αλλά ο μπαμπάς μας είχε δουλειά πιο πρωί και δεν μπορέσαμε να την πάμε κάπου να το ευχαριστηθεί.Τώρα την πήρε ο μπαμπάς και την πάει μια βόλτα απο την πεθερά μου να παίξει και εκεί λίγο με τον ξάρερφο της κι'εγώ έκατσα να της φτιάξω καμιά κρεμούλα για το βράδυ γιατί το κόψαμε το βραδυνό γάλα πια.Τώρα τρώμε μόνο κρέμες.Τουλάχιστον παίρνει το γάλα απο εκεί.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια HELP

δεν εχει κατουρήσει απο το πρωι ξυπνησε πριν μια ωρα απο τον μεσημεριανο υπνο και τιποτα ακομα

ηπιε και χυμο και νερο αλλα τιποτα

είναι ανυσηχητικο?

ευχαριστώ

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Ιουλία μου τι να σου πω, εχει καθόλου γκρίνια; Μήπως κάνει πολύ λίγα και δεν τα καταλαβαίνεις;

Εμεις χτες περασαμε πολύ ωραία με τη φίλη της Ιλιάνας και τους γονείς της.

Οταν δε ήρθαν, εμεις περιμέναμε οτι θα πεσουν η μια στην αγκαλια της αλλης και θα γελανε, κι αυτες μονο που δεν εκλαψαν. Αφου αναρωτηθήκαμε με τη μαμα της, μήπως τελικά δεν κάνουν παρέα στο σχολείο και ειναι απλώς η ιδέα μας; Μετά βέβαια φέραν το σπίτι ανω κάτω. Ήταν τα πρώτα λεπτά που μάλλον μπερδέυτηκαν γιατι δεν εχουν ξαναβρεθεί εκτος σχολείου.

Η φίλη της είναι 3.5 μήνες μεγαλύτερη αλλα μιλάμε για παιδάκι σαν τη Λένα. Μίλαγε κανονικότατα, έλεγε τα απίστευτα το στόμα της. Σαν να ήταν πολύ μεγαλύτερο παιδάκι συνεννοούμασταν.

Διάολος όμως, η Ιλιάνα είναι προβατο μπροστά της. Μιλαμε οτι σηκώσαμε όλο το σπίτι πανω απο το ύψος που εφτανε γιατί πειραζε τα πάντα. Εμεις δεν εχουμε μαζεψει τιποτα απο το σπιτι με τη μικρή. Δεν πειράζει τίποτα. Παντως ηταν ωραια. Θα το ξανακάνουμε σίγουρα.

Σήμερα ήρθαν κατι αλλοι φίλοι μας με το κοριτσακι τους (εχουν μια εβδομαδα διαφορά) και πρέπει να της εριχνε το αλλο κοριτσακι 2 κεφαλια... Με μαμα 1.90 τι περιμενα; Εκει να δείτε... Δυο λαιενες να διεκδικουν το ιδιο παιχνίδι καθε φορά. Χαμος στην αρχή, μετα εξομαλύνθηκε η κατάσταση.

πάντως περασαμε ενα πολύ ωραίο σ-κ. Μου εχει λείψει η καλοκαιρία. Αντε να καλοκαιριασει επιτελους

4Rnfp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες, πώς περάσατε το ΣΚ σας?!?! Εμείς ήσυχα σε γενικές γραμμές, οικογενειακά και αγαπησιάρικα:P:p:p:p Βγάλαμε και τα κάγκελα από την κούνια και την κάναμε κρεβάτι και η Λένα ήταν πολύ χαρούμενη και έλεγε σε όλους "όχι κάγκελο...μεγάλη κοπέλα:P:p:p:p"

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Οικογενειακά πέρασε το σουκού μας...Σάββατο είχαμε πάει στον μπαμπά μου που γιόρταζε κ Κυριακή οι 3 μας σπίτι κυλιόμασταν στα πατώματα με τη Ζωή!:D

Η Ζωή σήμερα θα είναι στη μαμά μου...ελπίζω να μην την κουράσει πολύ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα

Σας έχω χάσει 2 εβδομάδες τώρα, δεν ξέρω καθόλου νέα σας. Ελπίζω όλες να είστε καλα. Είχα άδεια λόγω ότι ήμουν χάλια, σήμερα επέστρεψα για δουλειά!

Επικρατεί ένας χαμός:mad:

Χριστινάκι επέστρεψα, είμαι λίγο καλύτερα.Ελπίζω να μπορέσω να μπω λίγο σήμερα να τα πούμε, μου λείψατε!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

αντε βρε Μαρακι να ηρεμησουμε κι εμεις που εισαι καλα...!!!!:P:p:p

σε σκεφτομασταν πολυ

και οταν δεν απαντησες στο μνμ της Χριστινας ολο στο κακο πηγαινε ο νους..

αλλα ουφφφφ!!!! εισαι καλα!!!:D:D:D

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

λοιπον να πω τα νεα μας κι απο δω

χθες εβγαλα τον Νικολα στην πλατεια και στις κουνιες

αλλα οταν γυρισαμε τα νευρα ηταν πανω απο το κεφαλι μου και ειχα πονοκεφαλο τρομερο!!!

το παιδακι μου ειναι τοσο μα τοσο ζωηρο που δεν καθεται πουθενα!!:(:(

να τρεχει περα δωθε να κανει τον γυρω της πλατειας σκαλια κλπ

να σερνεται κατω κι εγω σαν την τρελη να τρεχω απο πισω του και να εχω και το καροτσι μαζι

να κλαιει γιατι δεν το αφηνα να παει απο τα σκαλια

κι εγω κι αυτος μεσα στις σκονες

αλλο παιδακι ετσι σε τετοια φαση ΔΕΝ ειδα

ειχα κ τα σχολια τυπου "πωπω και στο σπιτι ετσι παει..":shock::shock:

και φουντωνα περισσοτερο!!

ντραπηκα τοσο πολυ που τον πηρα κ φυγαμε

τον πηγα στις κουνιες κι εκει μια απο τα ιδια

τουλαχιστον εκατσΕ λιγακι στα αυτοκινητακια (που βαζεις ευρω)

φυσικα χωρις χρηματα

στις κουνιες ουτε να κατσει...

ηταν κ η αδερφη της νονας μας εκει ηρθε η κοπελα να μας δει να πουμε μια κουβεντα αλλα που...να μας αφησει ο μικρος μας ταλιμπαν

ειχε κατι παιδακια πιο μικρα απο τον Νικολα που γυριζαν γυρω γυρω απο την μαμα τους

και κατι αλλα που παιζαν με την αμμο και τα κουβαδακια με τις ωρες

οταν γυρισαμε στο σπιτι τον μαλωσα πολυ

του ειπα οτι δεν τον ξαναβγαζω εξω:-(:sad::-(

και μετα φυσικα ειχα τυψεις:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

πηγαινα απο πανω του ενω κοιμοταν και τον χαιδευα...

πολλα εγραψα ε?? σορρυ!!!

να σας πω που πηγαμε και ειδαμε την μπεμπα της νονας μας???

αααχχ!!!!!!! ενα κουκλακι

ενας ξανθος αγγελος!!!

ενα γατακι 2700 γεννηθηκε

και ειναι τοσο μικρουλα!!!!

αλλα πολυ ομορφη!!!!

μα ποτε ο δικος μου ηταν τοσοςς....ποσο γρηγορα περναει ο χρονος μωρε και μεγαλωνουν....

Διαφημίσεις

Kαλημέρα

Σας έχω χάσει 2 εβδομάδες τώρα, δεν ξέρω καθόλου νέα σας. Ελπίζω όλες να είστε καλα. Είχα άδεια λόγω ότι ήμουν χάλια, σήμερα επέστρεψα για δουλειά!

Επικρατεί ένας χαμός:mad:

Χριστινάκι επέστρεψα, είμαι λίγο καλύτερα.Ελπίζω να μπορέσω να μπω λίγο σήμερα να τα πούμε, μου λείψατε!!!

Αντε ρε κοπελιά κι ανησυχούσαμε!
το παιδακι μου ειναι τοσο μα τοσο ζωηρο που δεν καθεται πουθενα!!:(:(

να τρεχει περα δωθε να κανει τον γυρω της πλατειας σκαλια κλπ

να σερνεται κατω κι εγω σαν την τρελη να τρεχω απο πισω του και να εχω και το καροτσι μαζι

να κλαιει γιατι δεν το αφηνα να παει απο τα σκαλια

κι εγω κι αυτος μεσα στις σκονες

Ελα βρε Δέσποινα, κι εμάς έτσι είναι, υπομονή ένα χρόνο και θα στρώσει :cool:

Αστον να ξελυσσάει έξω, τουλάχιστον να κοιμάται ήσυχα το βράδυ. Σκασίλα σου τι λένε. Οι μαμάδες σε καταλαβαίνουν

ενα γατακι 2700 γεννηθηκε

και ειναι τοσο μικρουλα!!!!

Αυτό είναι μικρό; χαχα που να έβλεπες τον μπραντ όταν γεννήθηκε, μυγάκι τόσο δα :D

WN6Op3.png

Κοριτσόπουλα, δεν έχω πολλά νέα να σας πω, ήμουν όλες αυτές τις μέρες χάλια και αγκαλιά με την λεκάνη της τουαλέτας! Ευτυχώς δεν έπαθα καμιά αφυδάτωση!

Σήμερα το προσπαθώ πολύ το θέμα, ελπίζω να μην έχω απρόοπτα, γιατί εδώ με κοιτάνε με μισό μάτι, αλλά βέβαια σκασίλα μου. Τους έχω γράψει κανονικότατα, έχω σοβαρότερα θέματα...

Το θέμα μου είναι με το αμάξι που κυκλοφορώ και φοβάμαι, μη μου έρθει τίποτα όταν οδηγώ. Προς το παρόν όλα καλά βέβαια, για να δούμε πως θα φύγω...

Ο πατέρας μου ευτυχώς δεν έχει πόνο, αλλά έχουν παραλύσει τα πόδια του και όπου πάει πρέπει να τον κρατάει η μάνα μου. Άλλο χάλι κι αυτό.

Η Άντα είναι μια χαρά το μωρό μου! Το βράδυ παραμιλάει στον ύπνο της, πότε λέει το όνομά της, πότε μπαμπά :D τι να βλέπει άραγε?

Πολίνα διάβασα ότι κοντεύεις ε? Αχ πότε πέρασε ο καιρός?

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας παιδιά.Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να μπορέσω να έρθω να τα πούμε και από κοντά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Και την Ιλιάνα...

Μαρακι αντε βρε κοπελια, ανησυχούσαμε. Κουράγιο και υπομονή στη δουλειά.

Ειμαι πολυ χαρούμενη, σας το είπα?

Κέρδισα διπλή πρόσκληση για το Amstel Live για τον Παπακωνσταντίνου. Το κουφό είναι οτι κληρώθηκαν και οι κουμπαροι μας!!!!! Οπότε θα πάμε σήμερα παρεούλα, στο ΣΕΦ, στο Olympico για το συναυλιάκι. Και μ αρεσει πολύ ο Παπακωνσταντίνου. Κανονισα να κρατήσουν οι δικοί μου την Ιλιανα για αποψε και θα την πανε αυριο εκείνοι στο σταθμο.

χιχι, ωραια ξεκινησε η εβδομάδα

4Rnfp3.png

Και την Ιλιάνα...

Μαρακι αντε βρε κοπελια, ανησυχούσαμε. Κουράγιο και υπομονή στη δουλειά.

Ειμαι πολυ χαρούμενη, σας το είπα?

Κέρδισα διπλή πρόσκληση για το Amstel Live για τον Παπακωνσταντίνου. Το κουφό είναι οτι κληρώθηκαν και οι κουμπαροι μας!!!!! Οπότε θα πάμε σήμερα παρεούλα, στο ΣΕΦ, στο Olympico για το συναυλιάκι. Και μ αρεσει πολύ ο Παπακωνσταντίνου. Κανονισα να κρατήσουν οι δικοί μου την Ιλιανα για αποψε και θα την πανε αυριο εκείνοι στο σταθμο.

χιχι, ωραια ξεκινησε η εβδομάδα[/quote

κουφο ε?

και εγω το ιδιο.και οι κουμπαροι μας!!!!!!!!!!!!!!ωραια ειναι,εχω ξαναπαει με μαχαιριτσα,ζουγανελη,στοκα.καποιες στιγμες βεβαια βαριεσαι,γιατι ειναι γυρισματα και αν πει κατι λαθος η παρουσιαστρια το ξαναλεει απ την αρχη,αλλα στο τραγουδιστικο μερος εινα φοβερα.ααα,εγω θα παω και αυριο στα κιτρινα ποδηλατα...

Ρε κοριτσια,η Κατερινα εκανε στισ 4 το πρωι εμετο,στις 6 και στις 7,και εβγαλε ολο το μεσημεριανο της,μονο.ουτε γαλα ουτε τιποτα.η ντοκτορ μου ειπε ή γαστρεντεριτιδα ή της επεσε βαρυ.το θεμα ειναι οτι σημερα ολη μερα ειμαι μες στην ενεργεια,αλλα απο φαι ουτε μπουκια!!!μονο λιγα μακαρονακια

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...