Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

wkend_90.jpg

Κατά τα άλλα... η ξαδερφούλα μου (η αδερφή της είναι αυτή με το αγοράκι της που είχε τον καρκίνο που σας έλεγα στην αμερική) ζει στην Ιαπωνία. Την ψάχναμε σήμερα λόγω σεισμού. Τελικά την βρήκαμε με τα πολλά, μόλις χτες επέστρεψε από Κορέα στην Ιαπωνία και δυστυχώς έζησε τον σεισμό και το σπίτι της υπέστη ζημιές, οπότε είναι έξω σε ανοιχτό χώρο μαζί με άλλους που έχουν πρόβλημα. Περιμένω να πάει τουλάχιστον μεσάνυχτα εδώ για να είναι πρωί εκεί να την προσπαθήσω να την πάρω τηλ (αν πιάνει πάλι)..

To καλο ειναι οτι οι Ιαπωνες ειναι αψογα οργανωμενοι στο θεμα των σεισμων (οπως και σε ολα τα υπολοιπα φυσικα!), και ο κρατικος μηχανισμος δουλευει τελεια. Υπαρχει ομαδα ειδικων επιστημονων, και οπου και να βρισκονται στον κοσμο, μεταφερονται με κονκορντ στο Τοκυο μεσα σε λιγες ωρες απο τη στιγμη που θα γινει σεισμος. Ο κοσμος ειναι καλα ενημερωμενος για την εμφανιση τσουναμι και οι ακτες οργανωμενες ωστε να αποτρεψουν κυματα εως καποια μετρα υψος, δε θυμαμαι ακριβως. Ακουσα πριν λιγο στις ειδησεις οτι μεσα σε 12 ωρες ειχαν ψαξει ολα τα ασανσερ της χωρας για τυχον εγκλωβισμενους!!!

Με λιγα λογια, οι Ιαπωνες ειναι το ακριβως αντιθετο απο μας!!!:tongue: Οπου με 2 ποντους χιονι την Καθαρα Δευτερα, εγκλωβιστηκε τοσος κοσμος στη Μαλακασα... Ω ναι, ηταν και ο κουμπαρος εκει (Αραχωβα - Αθηνα 8 ωρες...) και μου διηγηθηκε τα ευτραπελα. Φανταστειτε τι τραβηξαν οι ανθρωποι που ειχαν μικρα παιδια... Α ναι! Και τα εκχιονιστικα δεν ειχαν βενζινη!!! Αθανατη Ελλαδα...:evil:

Κι εγώ απόρησα...!!

Αρκέστηκα στα επιθέματα Compeed, δεν έβαλα Zovirax.

Πως πας με τις ναυτιες κοριτσακι?

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κανενα νεο απο το μαρακι?????απαντησε στο μηνυμα?

μαριαν δικιο εχεισ για την ιαπωνια!!!!ετσι ειναι...

εμεισ χτεσ τα ψιλοχρειαστηκαμε ,καθωσ ο αδελφοσ του αντωνη ειναι ναυτικοσ και ηταν στην ιαπωνια!!!!!!μολισ χτεσ ξεκινησαν για αυστραλια.....απο οτι καταλαβα ειχαν πισω τουσ το τσουναμι και φοβομασταν για οταν θα τουσ συναντησει!!!προσ το παρον ολα καλα,ευτυχωσ..

αννα η συνηφαδα τι συζηταει με τον κουνιαδο απορρω!!!λεσ να τον πριζει κι αυτον με τα νυχια και τα μαλλια????χα χα!!!!

οσο για το σκηνικο με την ζωη εσκασα στα γελια!!!!

α ναι και η αγγελικη απο εκει που τρελαινοταν για το μπανιο τωρα τελευταια αρχισε να τσιριζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μου εκανε μεγαλη εντυπωση!!!!τησ εδωσα και καποια παιχνιδακια να απασχολειται,βλεπει και το νινι που κανει πρωτα εκεινο μπανιο και ηρεμησε λιγο!!!!!

απο οτι καταλαβα ομωσ μαριλου προφανωσ για να το παθουν ετσι ξαφνικα τοσα μωρα απο το καφε μασ ειναι τησ ηλικιασ....

πολινακι τι νεα απο τον γιατρο?χτεσ δεν ειχεσ?ή κανω λαθοσ?

ναντινακι λιγο καθυστερημενα απαντω αλλα απλα ξερε το για αλλη φορα......οποτε μα οποτε νιωσω οτι παω να βγαλω ερπη στο στομα μου ,βαζω κατευθειαν οινοπνευμα καθαρο και φευγει σε δευτερολεπτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Kαλημέρα κορίτσια!

Πήγα για τις τελευταίες (ελπίζω) καθιερωμένες εξετάσεις αίματος/ούρων :tongue::tongue: Ο καιρός είναι τέλειος, μόλις γυρίσει ο βαγγέλης από το ποδοσφαιρο λέμε να πάμε καμμιά βολτίτσα...το που δεν εχουμε σκεφτεί ακόμη!!!

Εφτιαξα και ενα κέικ μήλου χθες - για την οικογένεια - αλλά το εχω φαει μόνη μου, χαχαχαχα!!!:shock::shock:

Ειρηνούλα πήγα στον γιατρό, έγραψα και τα νέα...και μου απάντησες μάλιστα!!!;);)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλα πολινακι πολυ γελιο εριξα....ξαφνικα κολλησα με την απαντηση σου....

ειχα την εντυπωση οτι ειχεσ και σημερα γιατρο ,καταλαβεσ?μαλλον μπερδευτηκα...!!!το θυμαμαι το προχτεσινο που πηγεσ(που σου ειπε για ρεα ...)

φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

μεσα σε ολα βρε κοριτσια αρρωστησα....τωρα τελοσ εποχησ (παντα ετσι δεν γινεται?...)

μεσα στην εβδομαδα ηλθε μια ξαδελφη μου με το παιδι τησ...βρε κοριτσια συναχωμενο και μπουκωμενο κ με βηχα και τον εφερε σε σπιτι με μωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαλιστα παει και σε παιδικο αλλα λογω κρυου δεν τον πηγε...

με το που εφυγαν (καθησαν και πολλεσ ωρεσ...)αρχισα να σπυρτωνω παιχνιδια,να πλενω τισ μικρεσ και αφου τισ πηγα σε αλλο δωματιο ανοιξα παραθυρα(βορρινο κ νοτινο...)για να αερισω (φανταζεστε με τα μποφορ τι εγινε μεσα στο σπιτι....)με αποτελεσμα να κρυωσω εγω!!!το ξερω δεν παιζομαι ε????χα χα!!!!

δεν ειμαι ουτε υποχωνδρια(ισωσ να φαινεται αυτο απο τα οσα εγραψα....)αλλα ηθελα να φυγουν τα τυχον μικροβια απο την αρρωστεια του παιδακιου....

ερχεται συχνα και παιζουν το ξαδελφακι αυτο και μαλιστα χαιρομαι πολυ την παρεα τουσ αλλα να μου το φερει αρρωστο????????

ωσ το τελοσ αρρωστησα εγω χα χα!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

καλα πολινακι πολυ γελιο εριξα....ξαφνικα κολλησα με την απαντηση σου....

ειχα την εντυπωση οτι ειχεσ και σημερα γιατρο ,καταλαβεσ?μαλλον μπερδευτηκα...!!!το θυμαμαι το προχτεσινο που πηγεσ(που σου ειπε για ρεα ...)

φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχα! Μήπως μπερδεύτηκες με το προηγούμενο σάββατο που είχα πάει στο ρέα, στον Μ@Κ@Κ@!!!Χαχαχα!

Φιλάκια!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

λεσ?καθολου περιεργο!!!

παω για φρουτοκρεμα επι 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ερωτηση...τι πιο χειροτερο απο το να ταισεισ ενα μωρο(που τρωει πολυ δυσκολα....!!) φρουτοκρεμα???????????

απαντηση....να ταισεισ 2 μωρα φρουτοκρεμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χα χα!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Πως πας με τις ναυτιες κοριτσακι?

Την παλεύω, δεν έχω εμετούς, αλλά είναι χειρότερο αυτό, ρε γαμώτο, όλη τη μέρα ανακάτεμα..

Σταμάτησα το Premperan, μου δημιουργούσε καούρες.

ναντινακι λιγο καθυστερημενα απαντω αλλα απλα ξερε το για αλλη φορα......οποτε μα οποτε νιωσω οτι παω να βγαλω ερπη στο στομα μου ,βαζω κατευθειαν οινοπνευμα καθαρο και φευγει σε δευτερολεπτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρηνάκι, όντως, βοηθάει πολύ το οινόπνευμα, απλά εγώ βγάζω συχνά έρπη και δεν τον πολυπιάνει τώρα, χαχαχα..!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Tώρα θυμήθηκα ότι σε μια αναλαμπή μέσα στον ύπνο μου ένιωσα να πηγαίνει πέρα δώθε το κρεββάτι το πρωί (είχε μετακομίσει κι ο μικρός μαζί μας) και πετάγομαι και λέω "σεισμόοοος" και ξανάπεσα τέζα. Μάλλον επηρεασμένη από τον σεισμό και την ξαδέρφη που κοιμούνται έξω (έβλεπα και τον καιρό στην περιοχή της κι έλεγε όλο βροχές) και ίσως θυμήθηκα και το '99. Τι σου είναι το υποσυνείδητο ρε παιδί μου!

WN6Op3.png

καλησπέρα κοριτσια

τι κάνετε; Εμείς καλά όλοι.

Πηγαμε χτες το απόγευμα στο mall να πάρουμε δώρο στην Ιλιάνα (που τελικά γινανε δώρα) και μετα κατσαμε για φαγητό.

Σήμερα ξυπνήσαμε, κάναμε δουλίτσες σπιτικές και μετα πήγαμε σε ενα μεγάλο πάρκο που έχει εδω στην περιοχή με το ποδήλατο της Ιλιάνας και λιαστήκαμε. Το αστείο είναι οτι φοράγαμε αμάνικα μπουφαν όλοι και πριν τρεις μερες χιόνιζε...

Γυρισαμε, φάγαμε, τα μωρα μου κοιμουνται, εγω εκανα μπανακι και το απογευμα θα υποδεχτούμε για πρώτη φορά μια φίλη της Ιλιάνας σπίτι με τους γονείς της (οχι φίλους δικούς μας με τα παιδιά τους). Είναι η πασχαλίτσα στη φωτογραφία από τις απόκριες για όσους την έχουν δει.

Είπαμε να γνωριστουμε και με τους γονείς καλύτερα μιας και φάνηκε οτι ταιριαζουν τα χνώτα μας και μένουμε και πολύ κοντά.

Το μεσημερι μετα τη βόλτα πηγαμε σε ενα μαγαζί να πάρουμε δωρο στο νονο της Ιλιάνας που γιορτάζει σήμερα και μπηκα να διαλεξω μονη μου, γιατι η Ιλιανα ειχε αποκοιμηθει στο αμαξι κι εμεινε ο Νικος μαζι της.

Αφου ψωνισα λοιπον, χαζολογησα λιγο και για μενα (ενα μαγαζι με φοβερα ρούχα για αντρες, γυναικες και παιδιά) και βρήκα ενα φορεμα που μου αρεσε παρα πολύ. Καλοκαιρινο μεν, αλλα ξετρελλαθηκα. Βγαινω εξω, το λεω στο Νικο, και μου λεει, πηγαινε παρτο. Σε 10 μερες εχεις γενεθλια. Θα ειναι το δωρο μου.

Δεν χρειαστηκα δευτερη κουβεντα οπως καταλαβαινετε, μπήκα και το χτύπησα....

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, για πονόλαιμο, συνάχι κτλ, τί προτείνετε;

Η γιατρός μου είπε ok για καραμέλες και vix, αλλα δεν κάνον τίποτα, ο βήχας καλά κρατεί..!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

καλημερα ομορφες!!!!

το αγορακι μου σημερα ξυπνησε απο τις 8.....

τις τελευταιες μερες ξυπναει νωρις...λετε επειδη μπηκε η ανοιξη να αλλαξε το ωραριο του??:tongue::tongue:

σημερα εχει παρα πολυ ωραι μερα αλλ δυστηχως ο μπαμπας μας επρεπε να παει στην δουλεια κι ετσι θα βγουμε οι 2 μας!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Κοριτσάκια, για πονόλαιμο, συνάχι κτλ, τί προτείνετε;

Η γιατρός μου είπε ok για καραμέλες και vix, αλλα δεν κάνον τίποτα, ο βήχας καλά κρατεί..!!

αμαν βρε κοριτσακι τωρα θα σε βρουν ολα???:tongue::tongue:

χαμομηλι με μελι ζεστα

και επισης εμενα με βοηθουσε πολυ να τυλιγω ενα ζεστο κασκολ γυρω απο τον λαιμο μου και να κοιμαμαι με 2 μαξιλαρια για να ειμαι λιγο ορθια

ισως και κανενα σιροπακι αλλ πιο σιγουρα ρωτα τον ντοκορ...:confused::confused::confused:

ααα τωρα το θυμηθηκα

εμενα μου δινε το σινεκοντ αλλα δεν με επιανε καθολου:-(:-(:-(

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλησπέρα κορίτσια,

ο μικρούλης μου είναι πολύ μπουκωμένος και έχει πολύ γκρίνια βγαζουμε και 4 δοντάκια μαζί και έχει και πολλα σαλάκια δεν προλαβαινω να τον αλλαζω και του βάζω και πετσετούλα απο μέσα

την περασμένη βδομάδα μετά την καθαρα δευτέρα ήμουν εγω χαλια με πόνο στο στομάχι έντονο πονοκέφαλο και με πονούσουν τα κόκαλα μου

είμαστε γενικός αυτες τις μέρες μαυτον τον καιρό ολοι καπως

για το μπάνιο που λέγατε περασε μια φαση ο μικρός που δεν ήθελε αλλα τωρα το αντίθετο κλαιει οταν βγαινει απο το μπάνιο ,έχουμε αλλο όμως δεν θέλει με τίποτα να του κοψω τα νύχια του ποδιου για τα χερακια καθετε στα ποδαράκια κλαιει παρα πολυ.

nadine και γω θα σου πρότεινα μελι και αν θες μεσα σε ζεστό γάλα

φιλιά σε όλες

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

έχουμε αλλο όμως δεν θέλει με τίποτα να του κοψω τα νύχια του ποδιου για τα χερακια καθετε στα ποδαράκια κλαιει παρα πολυ
Χα, join my club. Eμένα υποφέρει όσο του κόβω τα νύχια και χέρια και πόδια. Μιλάμε για πολύ κλάμα, πολύ λυγμό! Το κακό είναι πως κουνιέται τόσο που χρειαζόμαστε 2 για να τον κρατάμε και καμιά φορά ξεφεύγει ο νυχοκόπτης και κόβει λίγο πιο μέσα και ματώνει... Τι θα τα κάνουμε; Αφήνω να περάσουν αρκετές μέρες και τον περιλαμβάνω πάλι :rolleyes:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...