Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!!!!!!!!!

αχχ!!! σημερα μυρισε ανοιξη!!!!

ποσο μου αρεσει η ανοιξη!!!!!

αλλαζει η διαθεση μου!!!!!!!

θα βγουμε κι αργοτερα για σπουπερ μαρκετ!!

χθες τα ελεγα στο τσατ αλλα θα τα πω κι απο δω

τελικα ο Νικολακης μου βγαζει 4 δοντια μαζι:shock::shock::shock:

εκτος απο τους κυνοδοντες που κατεβαινουν με αργους ρυθμους...μολις που εσκασε λιγο η μυτουλα τους

εχουν βγει αρκετα και τα ακριβος απο κατω δοντακια του.....

τα παιξα μολις τα ειδα

και το μονο αρνητικο σε ολο αυτο που περναει ειναι οτι δεν τρωει...

οτι κι αν του κανω δεν ...............

μονο κασερι babybel

και τα cherios δημητριακα

πηγαινει στο ντουλαπι και δειχνει το κουτι και μου λεει "καο καο":tongue::tongue:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αχ το Κατερίνάκι τώρα θα χει προσγειωθεί στη Πόλη κ θα βλέπει πάντού μπακλαβάδες! :P:p:p

Χθες περάσαμε πολύ ωραία στο bowling γυρίσαμε κατά τις 12 παρά κ κοιμήθηκα στις 1 γιατί είχα υπερένταση...πήγαινα κ για ποτό χαλάρα! ;) Αυτή η συννυφάδα μου ρε κορίτσια...αν της ανοίξεις κουβέντα για νύχια,μαλλιά,ρούχα λύνεται η γλώσσα της αλλιώς μουγκοθοδώρα!:rolleyes: Αν παντρευτούν κ κάνουν κ ένα παιδί ίσος να μπορούμε να μιλάμε τώρα όμως δεν έχουμε κανένα κοινό θέμα συζήτησης! :rolleyes:

Πήγα πρωί πρωί έκανα κ τις ορμονολογικές μου εξετάσεις που έπρεπε να χω κάνει από το Σεπτέμβρη κ αναμένω ελπίζω καλά αποτελέσματα τη Δευτέρα! :-)

αντε συμπεθερα καλα αποτελεσματα!!!

να σας πω και αυτο που σκεφτομουν χθες

η νονα του Νικολα που γεννησε χθες εχει μια αδερφη διδυμη

η οποια εχει ενα κοριτσακι 3 χρονων

και οι δυο οι διδυμες λοιπον ειχαν ακριβος ιδια εγκυμοσυνη

δυσκολιες με εμετους κλπ στο πρωτο τριμηνο δεν εβαλαν πολλα κιλα πρηξιμο στα μουτρα και τελος ακριβος ιδιο τοκετο..

καισαρικη μετα απο αρκετες ωρες γιατι δεν καταιβενε το μωρο

λετε νε παιζει ρολο οτι ειναι διδυμες?

να σας πω οτι εχουν και μια μεγαλυτερη αδερφη που γεννησε φυσιολογικα τα 2 κοριτσακια της

αλλα και οι 3 αδερφες κανουν μονο κοριτσια:tongue::tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια μου:) Μόλις ήρθα γραφείο από ΙΑΣΩ...... Το σποράκι μας είναι μια χαρά και μεγαλώνει κανονικότατα:):):):):) Δε θα μας κάνει τη χάρη να μας πει τι είναι μέχρι να γεννήσω μου φαίνεται, ήταν μπρούμητα και με μαζεμένα τα πόδια:tongue::tongue::tongue::tongue: Βέβαια ο γιατρός είπε ότι το μπούτι του φαίνεται κοριτσίστικο αλλά πέραν τούτου ΟΥΔΕΝ. Δε μας λέει τι είναι με τίποτα!!!! Α, επίσης μου είπε ότι όλα πάνε μια χαρά, η εγκυμοσύνη μου είναι πολύ καλή απλά επειδή είναι λίγο χαμηλά ο πλακούντας, μας είπε να αποφύγουμε τις επαφές:(:(:(:(:(:( Ελπίζω στον επόμενο υπέρηχο να ξαναπάει στη θέση του!!!!!

Κατά τα άλλα έχω ένα θέμα με τη Λένα, έχει μια βδομάδα τώρα που στο λούσιμο ουρλιάζει και χτυπιέται "όχι στα μάτια", "όχι στα μάτια"!!!!! Χθες σαλτάρησε ολόκληρη έξω από τη μπανιέρα, τα είδαμε όλα?!?!?!?! Έχετε κανένα κόλπο να μου προτείνετε?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Κατά τα άλλα έχω ένα θέμα με τη Λένα, έχει μια βδομάδα τώρα που στο λούσιμο ουρλιάζει και χτυπιέται "όχι στα μάτια", "όχι στα μάτια"!!!!! Χθες σαλτάρησε ολόκληρη έξω από τη μπανιέρα, τα είδαμε όλα?!?!?!?! Έχετε κανένα κόλπο να μου προτείνετε?
Kαλημερούδια. Εμένα σιχαίνεται το λούσιμο, ουρλιάζει. Προσπαθώ να τον απασχολώ με κάτι στα χέρια, του λέω να με βοηθάει με το σαμπουάν και προσπαθώ να του κάνω το κεφάλι προς τα πίσω για να μην του πάει στα μάτια. Το νερό το ρίχνω στο πίσω μέρος του κεφαλιού και με το χέρι μου παίρνω νερό και περνάω από μέτωπο και κροτάφους προς τα πίσω, να μην πάει απευθείας. Δοκίμασε να την βάλεις καθιστή και να ρίξει κεφάλι πίσω

WN6Op3.png

Μαριαλένα να της λες να σκύβει προς τα πίσω για να βρέχετε το κεφαλάκι της...κ η Ζωή χτυπιόταν....1-2-3 το έμαθε κ κάνει πίσω...οκ πάλι πέφτει λίγο νερό αλλά παλέυεται η κατάσταση!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου:) Μόλις ήρθα γραφείο από ΙΑΣΩ...... Το σποράκι μας είναι μια χαρά και μεγαλώνει κανονικότατα:):):):):) Δε θα μας κάνει τη χάρη να μας πει τι είναι μέχρι να γεννήσω μου φαίνεται, ήταν μπρούμητα και με μαζεμένα τα πόδια:tongue::tongue::tongue::tongue: Βέβαια ο γιατρός είπε ότι το μπούτι του φαίνεται κοριτσίστικο αλλά πέραν τούτου ΟΥΔΕΝ. Δε μας λέει τι είναι με τίποτα!!!! Α, επίσης μου είπε ότι όλα πάνε μια χαρά, η εγκυμοσύνη μου είναι πολύ καλή απλά επειδή είναι λίγο χαμηλά ο πλακούντας, μας είπε να αποφύγουμε τις επαφές:(:(:(:(:(:( Ελπίζω στον επόμενο υπέρηχο να ξαναπάει στη θέση του!!!!!

Εχω περασει ακριβως το ιδιο με τη δεσποινα η οποια τρελαινοταν για μπανιο και λουσιμο και ξαφνικα αρχισε να ωρυεται για το νερο στα ματια και να μη θελει να κανει και μπανιο.

Της ειπα λοιπον οτι πρεπει να κανει το κεφαλι πισω και να κοιταει το ταβανι για να μην πεφτει νερο στα ματια και η μανουλα θα βαζει το χερι της στο μετωπο για να μην πεφτουν τα νερα.

Της το παρουσιασα σαν παιχνιδι, σαν κολπο που ξερει η μαμα για να μην πηγαινει το νερο στα ματις και ευτυχως επιασε.

yey2p2.png BN4cp2.png

Mαριαλένα μπραβο κοριτσάκι!!! Αντε καλή συνέχεια!!

Μαριαν δεν ντρέπομαι το χασάπη, αλλά τον δικό μου γιατρό που θα δει ότι είχα παει σ' άλλον...:confused::confused:και του έχω και αδυναμία ρε γμτ!!!

Οσο για το λούσιμο, μια απο τα ίδια...λες και τη σφάζουμε ουρλίαζει το λινάκι :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αυτό λέτε να κάνει δουλειά??

http://www.mothercare.com/Mothercare-Shampoo-Shield-Blue/dp/B001AIVVHW?ie=UTF8&ref=sr_1_11&nodeId=44539031&sr=1-11&qid=1299843950

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Ναι κι εγώ κάτι τέτοιο λέω να της πάρω μπας και γιατί ακόμη δε συνεργάζεται να κάνει το κεφάλι πίσω από μόνη της.

Ρε κορίτσια με τη Μαρία μίλησε καμία? Τι κάνει, όλα καλά?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Τηλ. στη γιατρό και μου είπε ότι μπορώ να βάλω κανονικά..!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

ειλικρινα απορω...

το ιδιο το φαρμακο λεει οτι απαγορευεται

αλλα αφου στο λεει ο γιατρος.

Ναι κι εγώ κάτι τέτοιο λέω να της πάρω μπας και γιατί ακόμη δε συνεργάζεται να κάνει το κεφάλι πίσω από μόνη της.

πραγματικα, τι γινεται με τη μαρια?

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλησπερα κοριτσουδια,

Γραφειο κι εγω σημερα λογω ελεγχου ISO την επόμενη εβδομάδα, και επειδή ειμαι η υπευθυνη για το ISO, μπουντρουμιάστηκα με τέτοια λιακάδα μέσα. Δεν πειράζει ομως, τι να κάνουμε.

Κι εγω την εχω εννοια τη Μαρια, τη σκεφτομουν χτες.΄

Μαριλού πως την κάνεις μπάνιο την Λένα? Ορθια? Γιατι αν είναι όρθια ειναι λίγο δύσκολο και να κρατιέται και να σηκωνει το κεφαλακι της για να μην πεφτει νερο στα ματια.

Εγω την εχω σε καθισματακι μπανιερας και ετσι μπορει και σηκωνει το κεφαλακι της οταν της το λεω.

Επισης μηπως να δοκιμασεις κάποιο αλλο σαμπουαν? Μήπως αυτό την τσούζει εννοω.

Λοιπον, δεν θυμαμαι αν σας το ξαναειπα, αλλα η Ιλιανα εδω και δυο εβδομάδες που εγινε 19 μηνών, εχει αλλαξει κατακόρυφα. Βλεπω μεγάλη εξέλιξη στη συμπεριφορά της, ενω το τελευταίο διάστημα ήταν λίγο στάσιμη.

Για παράδειγμα, έχουμε αυτά τα ξύλινα παζλ που βάζεις το σωστό σχήμα στη σωστή θέση. Το εχει εδω και καιρό και ασχολείται. Ποτε δεν καταφερνε να κάνει κατι με αυτό. Από προχτές όμως, πήρε τον κύκλο (πχ), τον κοίταξε, και τον έβαλε στη θέση του κατευθείαν. Το ίδιο με το ρόμβο, το τετράγωνο, το τρίγωνο. Εφτιαξε ολο το παζλ με τη μία, από τη μια μερα στην άλλη. Επαθα πλάκα.

Κατα τα αλλα ολες καλα?

4Rnfp3.png

Της έστειλα sms το πρωί πως αναρωτιόμαστε τι κάνει γιατί την χάσαμε αλλά δεν απάντησε. Κι ανησυχώ...

Κατά τα άλλα... η ξαδερφούλα μου (η αδερφή της είναι αυτή με το αγοράκι της που είχε τον καρκίνο που σας έλεγα στην αμερική) ζει στην Ιαπωνία. Την ψάχναμε σήμερα λόγω σεισμού. Τελικά την βρήκαμε με τα πολλά, μόλις χτες επέστρεψε από Κορέα στην Ιαπωνία και δυστυχώς έζησε τον σεισμό και το σπίτι της υπέστη ζημιές, οπότε είναι έξω σε ανοιχτό χώρο μαζί με άλλους που έχουν πρόβλημα. Περιμένω να πάει τουλάχιστον μεσάνυχτα εδώ για να είναι πρωί εκεί να την προσπαθήσω να την πάρω τηλ (αν πιάνει πάλι)..

WN6Op3.png

ειλικρινα απορω...

το ιδιο το φαρμακο λεει οτι απαγορευεται

αλλα αφου στο λεει ο γιατρος.

Κι εγώ απόρησα...!!

Αρκέστηκα στα επιθέματα Compeed, δεν έβαλα Zovirax.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...