Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα!!!Με την ψυχη στο στομα ηρθα σημερα.Η Τοτα ειχε ξυπνησει ουτε ξερω απο τι ωρα παντως 7 παρα τη βρηκα με τις καλτσες στο χερι,τα ποδια παγωμενα να γελαει το χαζο!!!Το απογευμα μολις ξυπνησει ο Κωστας θα την παρει με την μανα μου να την παει σπιτι της, θα μεινει εκει μεχρι να γυρισουμε! Ετοιμαζω βαλιτσες σημερα!!8 παρα πεταμε, 9 θα ειμαστε στην Πολη!!!!:D:D:D

Τι καλά!!!!! Άντε καλά να περάσετε Κατερινιώ:):):):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια

κατερινα κι εγω τη μαρια σκεφτομουν το πρωι. ελπιζω να ειναι ολα καλα.

Εσεις καλα να περασετε και χωρις εννοιες.

Κι εμενα η Ιλιανα ξύπνησε απο τις 5 και σήμερα (το κάνει την τελευταία εβδομαδα) και με τη δασκαλα της που της το είπα, μου ειπε οτι μεγαλωνει και ισως χρειαζεται λιγοτερες ωρες ύπνου και να τη βαζω λιγο πιο αργά και οχι 7:30 που την εβαζα μεχρι τωρα.

Καλα, ειδα και χτες που επειδη ειχαμε κοσμο την εβαλα 8:30 τι ώρα ξύπνησε σήμερα...

Χτες περασαμε σουπερ, τελικά παππουδες δεν ηρθε κανενας και ήμασταν μονο με τους κουμπαρους μας, μαγειρεψα μια γαριδομακαρονάδα και την τσακισαμε. Ουτε μισο μακαρονι δεν έμεινε.

Της φέρανε ένα φουσκωτο κάστρο για το καλοκαίρι για τον κήπο. ΣΟΥΠΕΡ. Ανυπομωνω να φτιάξει ο καιρός να το φουσκωσουμε. Θα ξελυσσάξει εκει μέσα.

4Rnfp3.png

Κορίτσιαααααα......!!!!

Μπορώ να βάλω zovirax ή έστω επιθέματα compeed στον επιχείλιο έρπη......????? :confused:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Κορίτσιαααααα......!!!!

Μπορώ να βάλω zovirax ή έστω επιθέματα compeed στον επιχείλιο έρπη......????? :confused:

Κωνσταντινα τηλεφωνο στο γιατρο σου κατευθειαν για καλυτερα!!!!

Μπορεις να διαβασεις ομως και τις οδηγιες...πχ εγω ηθελα εγκυος να βαλω εμπλαστρο και ενω ο γιατρος μου ειπε ενταξει οι αντενδειξεις μεσα στο κουτι εγραφαν οχι στην εγκυμοσυνη!

Διαφημίσεις

Κορίτσιαααααα......!!!!

Ουτε γι αστειο!!

Μονο οινοπνευμα και σκορδο, κανουν θαυματα με τον ερπη.

Ρωτα ομως και το γιατρο για το γεγονος οτι εχεις ερπη.

Γιωτα καθυστερημενα χρονια πολλα να τη χαιρεσαι την Ιλιανα σου!

Πωλινα τι εγινε με το γιατρο? ποτε γενναμε και που???

Εχω ψοφησει.

Με τη δουλεια (δοξα τω Θεω, αλλα πολυ τρεξιμο) και φυσικα με τα παιδια.

Ο αγγελος εχει τρελο βηχα και ξυπναει συνεχεια, εκανε και κατι διαρροιες χτες και η δεσποινα εχει απο χτες συνεχεια δεκατα...και φυσικα ξυπναει μες στη νυχτα και αρχιζουμε τα γνωστα...

yey2p2.png BN4cp2.png

Τηλ. στη γιατρό και μου είπε ότι μπορώ να βάλω κανονικά..!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Koρίτσια καλημέρα!!!

Ολα μια χαρά με το μωράκι μου, το έβγαλε γύρω στα 2.700 (πολλά μου φάνηκαν σε σχέση με τον υπέρηχο του ρέα), θα με δει πάλι την επόμενη δευτέρα. Για το σάκχαρο μου είπε να προσέχω λίγο περισσοτερο, αλλά το μωρό δεν έχει επηρεαστεί. Τώρα σχετικά με το πότε γεννάω, θέλει να πάμε 38+2 (δηλ. 4/4), αλλά τότε πέθανε ο μπαμπάς μου και δεν θέλω, του αντιπρότεινα 31/3 και μου είπε οκ, εξάλλου θα το δούμε και στην πορεία. Οσο για το που, μου είπε ν' αποφασίσω αν θελω ρέα και να του το πω συντομα για ν' ανοίξει κωδικό. Αλλά το θέμα μου είναι ότι θα φανεί ότι έχω πάει στο ρέα με το μ@*&%α και θα γινω εντελώς ρεζίλι...:-(:-(

Κασσιανή, πολλά περαστικα στα ζουζούνια σου!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Koρίτσια καλημέρα!!!

Ολα μια χαρά με το μωράκι μου, το έβγαλε γύρω στα 2.700 (πολλά μου φάνηκαν σε σχέση με τον υπέρηχο του ρέα), θα με δει πάλι την επόμενη δευτέρα. Για το σάκχαρο μου είπε να προσέχω λίγο περισσοτερο, αλλά το μωρό δεν έχει επηρεαστεί. Τώρα σχετικά με το πότε γεννάω, θέλει να πάμε 38+2 (δηλ. 4/4), αλλά τότε πέθανε ο μπαμπάς μου και δεν θέλω, του αντιπρότεινα 31/3 και μου είπε οκ, εξάλλου θα το δούμε και στην πορεία. Οσο για το που, μου είπε ν' αποφασίσω αν θελω ρέα και να του το πω συντομα για ν' ανοίξει κωδικό. Αλλά το θέμα μου είναι ότι θα φανεί ότι έχω πάει στο ρέα με το μ@*&%α και θα γινω εντελώς ρεζίλι...:-(:-(

Κασσιανή, πολλά περαστικα στα ζουζούνια σου!!!

Πολινα μη νοιαζεσαι!!!Εγω πηγα στο Ιασω με αλλο γιατρο στην αυχενικη και με αλλον στη β' επιπεδου και γνωριζονταν κιολας!!!Απλα θα αλλαξουν ονομα γιατρου στην καρτελα σου, που να γινεις ρεζιλι?Στη γραμματεα???

Διαφημίσεις

Βρε Πολίνα σιγά που θα κάτσεις να σκάσεις γιἀυτό τώρα....λεφτά δε δίνεις????Τι σε νοιάζει κ να φανείς με άλλο όνομα γιατρού?? Στο κάτω κάτω μίλα του ξεκαθαρα κ πες του νόμιζα ότι δεν έρθεις μαζί μου στο ρέα κ πήγα να δω κ έναν άλλο γιατρό...

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι καλο ταξιδι!!!!!!!!!!καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!α και οπωσ σου ειπαν τα κοριτσια ,φερε μπακλαβαδακια......μεσα στο ξασαλωμα του 3μερου ειχα και τα μπακλαβαδακια που μου εφερε η μαμα μου!!!!!!!!!!!!!...ακομα τροω!!!!!!!!τα κιλα να δουμε ποτε θα χαθουν!!!

γιωτιτσα να χαιρεσαι την ομορφη ιλιανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννα ωραια τα νεα τησ μαμασ !!!μπραβο!!

βατραχακι να σασ ζησει το μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολινα μηπωσ εννοεισ οτι θα παει ο γιατροσ σου και θα ανοιξει δικη σου καρτελα και θα δει οτι υπαρχεισ ηδη μεσα στα αρχεια????μαλλον ε?ε δεν πειραζει μωρε....εδω καναμε αμαν για να παει στο ρεα να σε ξεγεννησει και τωρα που ειπε ενταξει θα κολλησεισ εκει?σιγα...

παω....εχω αφησει για λιγο το μωρο μεσα στην κουνια τησ αγγελικησ....εννοειται οτι τισ παρακολουθω...τωρα του μαθαινει να λεει <μαμα>!!!!!!του λεει<μαμα>και την κοιταει το μωρο!!!!!πολυ πλακα εχουν!!!

χτεσ βγαλαμε την στρατουλα για να καθεται λιγο το μωρο κ εγινε χαμοσ...η αγγελικη ειναι συνεχωσ στην στρατουλα και οχι το μωρο!!!!!!!!!!!!!!!!απο μερα σε μερα την περιμενω που θα σπασει!!!!!!

αλλα μου εκανε εντυπωση που το πρωι εβγαλα την αγγελικη απο την στρατα για να δω αν καθεται το μωρο και η αγγελικη ουτε καν παραπονεθηκε που την εβγαλα ,μοναχα πηγαινε κοντα του κ του επαιζε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Λοίπον η Ζωή τον κάνει ότι θέλει τον μπαμπά της...σκηνικό που έγινε το πρωί...φεύγουνε να τη πάει στη πεθερά μου...περνάνε έξω από τα τζάμπο κ αρχίζει να του λέει δώλο δώλο(δώρο) κ της λέει τι θες να σου πάρω???Κ του λέει κούκλα!!! :shock: Κ μπήκαν πρωί πρωί στα τζάμπο κ της πήρε μια κούκλα κ έναν κούκλο! :rolleyes:

Έκλεισα ραντεβού κ για παπ την επόμενη Τετάρτη επιτέλους...εξετάζει κ στο Π.Φαληρο τώρα κ υποψιάζομαι ότι συνεργάζεται πλέον κ με το Ρέα για να ήρθε προς τα δω...θα τον ρωτήσω από κοντά όμως! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

2013982jqw26lhu9q.gif

Αλλά το θέμα μου είναι ότι θα φανεί ότι έχω πάει στο ρέα με το μ@*&%α και θα γινω εντελώς ρεζίλι...:-(:-(

Ξεκολλα επιτελους! Αυτος ηθελε να παιξει τον χασαπη, εσυ θα ντραπεις? Εγω θα εμφανιζομουν επιτηδες μπροστα του με τον δικο μου γιατρο...!

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αχ το Κατερίνάκι τώρα θα χει προσγειωθεί στη Πόλη κ θα βλέπει πάντού μπακλαβάδες! :P:p:p

Χθες περάσαμε πολύ ωραία στο bowling γυρίσαμε κατά τις 12 παρά κ κοιμήθηκα στις 1 γιατί είχα υπερένταση...πήγαινα κ για ποτό χαλάρα! ;) Αυτή η συννυφάδα μου ρε κορίτσια...αν της ανοίξεις κουβέντα για νύχια,μαλλιά,ρούχα λύνεται η γλώσσα της αλλιώς μουγκοθοδώρα!:rolleyes: Αν παντρευτούν κ κάνουν κ ένα παιδί ίσος να μπορούμε να μιλάμε τώρα όμως δεν έχουμε κανένα κοινό θέμα συζήτησης! :rolleyes:

Πήγα πρωί πρωί έκανα κ τις ορμονολογικές μου εξετάσεις που έπρεπε να χω κάνει από το Σεπτέμβρη κ αναμένω ελπίζω καλά αποτελέσματα τη Δευτέρα! :-)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...