Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Alohaaa

Tι γλυκά Γιώτα; Με έχει πιάσει φοβερή μανία να φάω γλυκά (και μετά αλμυρά... και μετά γλυκά... και... η μέρα της μαρμότας). Αλλά αντιστέκομαι! Σχεδόν...

Δε μας τα λες καλα εσυ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημερα κοριτσια!!!!Επιτελους μπηκα!!!:D:DΕιχα σκασει σημερα!

Γιατι...γιατι δεν το ετρωσε να αποκλειστουμε???????

Η Τοτα με το νεο υπνοσακο και 5+ pampers κοιμηθηκε αποψε 10:15 με 9 παρα!!!!!Χωρις διακοπη!!!:shock:

Αυριο ετοιμαζω βαλιτσες και στελνω Τοτα στη μανα μου!Ελπιζω να περασει καλα εκει και να μην μας αναζηταει!Το νεο προγραμμα του Κωστα με το μεταπτυχιακο ξεκινησε χθες 5-9:30...Θεε μου δως μου δυναμη!!!

Γιωτα να χαιρεσαι την Ιλιανα!!!Σημερα γιορταζει???Τι ειναι σημερα?:oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Γιώτα να χαίρεσαι την κορούλα σου που είναι τόσο ζουζούνα...πάντα χαρούμενη κ γελαστή να ναι! :D

Χιόνισε κ σε μας λίγο το πρωί,το έστρωσε κάπως κ τώρα δεν υπάρχει τίποτα...έχει βγει ένας λαμπερός ήλιο να μας θυμήσει ότι έχουμε Άνοιξη! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Επιτέλους μπήκα κι'εγώ.Απο το πρωί παλεύουμε.

Πιαδικός κλειστός σήμερα και η μικρή δεν παλεύεται σπίτι.Τώρα έχει βγάλει ήλιο και τα χιόνια αρχίζουν και λιώνουν σιγά-σιγά.Ο δρόμος καθάρισε απ'ότι είδα και έτσι αύριο μάλλον θα ανοίξουν τα σχολεία.

Γιώτα να χαίρεσαι την Ιλιάννα.Δεν ήξερα οτι γιορτάζει σήμερα.Πολύχρονη να είναι.

SI5Yp3.png

Γιώτα να χαίρεστε την Ιλιανούλα. Καλημερούδια σας. Πάνε τα χιόνια, πάπαλα. Δεν με χάλασε κι όλας. Σκέφτομαι ρε παιδιά τους άστεγους (οκ και τα ζωάκια) που υποφέρουν με τόσο κρύο και στεναχωριέμαι. Θα δώσω το οκ, ας έρθει λοιπόν η άνοιξη. Αλλά μιλημένα-ξηγημένα, μην πλακώσουν τα κουνούπια, θα τα χαλάσουμε!

WN6Op3.png

καλησπερα κοριτσια,καλη σαρακοστη.γιατι θελετε χιονι?ρωτηστε κ μενα.3 μερεσ εσωκλειστη,με πολυ χιονι.ωραια ειναι αμα πας εκδρομη στα χιονια,αν ερχεται να σε βρει αυτο ειναι δραμα.προσωπικα το σιχαινομαι.ουτε για δουλεια δεν πηγα.μολιστωρα καθαρισαν κ τον δρομο.αφηστε το κρυο που κανει,και με τον ηλιο κιολασ ,οι δρομοι το πρωι θα ναι κολαση.για πατιναζ τελειως.θελω ν αλιωσει λεμεεεεεεεεεεε

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια,καλη σαρακοστη.γιατι θελετε χιονι?ρωτηστε κ μενα.3 μερεσ εσωκλειστη,με πολυ χιονι.ωραια ειναι αμα πας εκδρομη στα χιονια,αν ερχεται να σε βρει αυτο ειναι δραμα.προσωπικα το σιχαινομαι.ουτε για δουλεια δεν πηγα.μολιστωρα καθαρισαν κ τον δρομο.αφηστε το κρυο που κανει,και με τον ηλιο κιολασ ,οι δρομοι το πρωι θα ναι κολαση.για πατιναζ τελειως.θελω ν αλιωσει λεμεεεεεεεεεεε

Γιωτα,να χαιρεσαι την κορουλα σου,παντα ευτυχισμενη και γελαστη

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλησπέρα κορίτσια, σας ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχές σας. Είναι ωραία που γιορτάζει το κοριτσάκι μου σημερα και ολοι (οσοι το ξερουν και οσοι το μαθαινουν) μου εύχονται. Ειναι συγκινητικό. Νομιζω εκανα πολύ καλά που αποφασισα να τη γιορταζω σημερα και οχι του προφήτη Ηλία.

Για όσες δεν το ξέρουν, σήμερα είναι (αναμεσα σε πολλές αλλες γιορτές) της Ιλιάνας (όπως ακριβως έχει βαφτιστεί το κοριτσάκι μας).

Την πήγα λοιπον σημερα στο σταθμο, εν μεσω αρκετού χιονιού και πάγου, και μου ειπαν οτι μολις 4 παιδακια ειχαν παει. Με επιασε η ψυχή μου εκεινη την ωρα. Δυστηχως δεν γινοταν να μην παω γραφειο σημερα γιατι ειχαμε ενα σεμιναριο και επρεπε οπωσδηποτε να είμαι εκει. Διαφορετικά θα επαιρνα το μειωμενο μου σημερα και θα πηγαινα γραφειο την Παρασκευή.

Τωρα περιμενουμε τους παππουδες και τους νονούς να μας επισκεφτούν.

Ααααα, τα γλυκά δεν ειχαν μεγάλη επιτυχία σε εμφάνιση (γιατι σε γεύση έσκισαν). Ετσι κι εγω τα κράτησα για μας και αγορασα αλλα για το σχολείο και για τη δουλειά. Βρήκα και παιδικά γλυκάκια που ταιριάζανε και ολα ΟΚ.

Σας φιλώ

4Rnfp3.png

Kαλημέρα.Μετά απο τόσες μέρες ήρθε και το σχολικό μας σήμερα κι'έτσι η μικρή πήγε σχολείο.Αντε γιατί δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο καιρός.Να μπεί λίγο άνοιξη να ΄σταματήσουμε και μ'αυτές τις ιώσεις.Τώρα βέβαια θα μου πείτε θα αρχίσουν τα αλλεργικά.Αλλά ας ελπίσουμε πως δεν θα έχουμε τέτοια.Εχθές κοιμήθηκα απο τις 8,με το που έβαλα την μικρή έπεσα κι'εγώ.Πολύ κούραση είχα και δεν ξέρω γιατί.Δεν έκανα και τίποτα.Ολη μέρα μές το σπίτι είμαστε και δεν πήγαμε πουθενά.Αλλά είχα σηκωθεί απο τις 6 το πρωί και δεν ξανακοιμήθηκα καθόλου το μεσημέρι.Αυτά τα νέα μας.Τα λέμε πιο μετά πάλι.

SI5Yp3.png

καλημερα κοριτσαρες!!!!!

σημερα θα ειναι μια καλυτερη μερα απο τις αλλες γιατι δεν εχει κρυο!!! και θα βγουμε επιτελους απο το σπιτι!!

να σας πω κι εγω τα νεα μας

περασαμε ενα ομορφο τριημερο

βγηκα με τις φιλες μου στο χωριο και τα περασα πολυ ωραια!!

την κυριακη πηγαμε σε ενα διπλανο χωριο που αναβουν φωτια για να καψουν τον καρναβαλο και μετα βαλαμε μαγκαλι και διασκεδασαμε πολυ!! :D:D

κ Δευτερα δεν καναμε τιποτα γιατι χιονιζε και ειχε τοσο κρυο..

αλλα με 2 ξενυχτια στη σειρα δεν ειχα το κουραγιο:-(:-(

Το αγορακι μου δεν μπορεσαμε να τον παμε καπου να διασκεδαση γιατι ειχε τοσο κρυο...μονο απο την μια γιαγια στην αλλη

ειχε και μπουκωμα μυξουλε κλπ και 3 μερες δεν εφαγε σχεδον καθολου:shock::shock:

2 δοντακια μαζι βγαινουν το πουλακι μου ποναει...αλλα δεν εχουμε γκρινια ευτυχως!!

επισης ειχε βγει απο το προγραμμα του

την Κυριακη επειδη δεν κοιμηθηκε καλα το μεσημερι το απογευμε που τον πηγαμε να δει την φωτια και να παιξει με ενα αλλο παιδακι αυτος ξαπλωνε στο χαλι για να κοιμηθει..και τον πηγαμε στην μανα μου

και ενα τελευταιο

την Κ Δευτερα οταν ξυπνησε ηταν ακομη νυχτα εξω...και δεν κοιμοταν με τιποτα!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

κοριτσια μου γεννησε και η νονα του Νικολα!!!

απο χθες το πρωι που μπηκε για προκληση γεννησε σημερα το πρωι με καισαρικη γιατι το μωρο δεν κατεβαινε

εχουμε μπεμπουλα!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Δέσποινα να σας ζήσει η μπουμπού....πω πω τόσες ώρες για να κάνει τελικά καισαρική?πίκρα θα εξαντλήθηκε η κοπέλα...εγώ 12 ώρες περίμενα κ μετά ένοιωθα ερείπιο...:rolleyes:

Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα...χθες πήγε η μαμά μου στο σωτηρία για να τη δει η γιατρός της κ είναι πολύ καλά..θα συνεχίσει βέβαια το οξυγόνο μέχρι τέλη Απρίλη αλλά θα είναι στο τέλος καλύτερα κ από πριν! ;) Από Δευτέρα ξεκινάμε να κρατάει κ τη μικρή...θα τη πηγαίνουμε εκεί κ θα τη πέρνω μόλις σχολάω...Δευτέρα,Τρίτη Παρασκευή στη μαμά μου Τετάρτη Πέμπτη προς το παρόν στη πεθερά για να μην τη βάλουμε στα δύσκολα κατευθείαν κ για να δούμε κ αν αντέχει πραγματικά! ;)

Η Ζωή χθες ξύπνησε το βράδυ κ ήρθε με το μαξιλάρι της κ ανέβηκε κ κοιμόταν στα πόδια μου...

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ευχαριστουμε!!!

μπραβο βρε Αννουλα μου!! πολυ καλα τα νεα σας!! να μπει και σε μια σειρα το κοριτσακι μας!!

μενει κοντα η μαμα σου?

Καλημερα!!!Με την ψυχη στο στομα ηρθα σημερα.Η Τοτα ειχε ξυπνησει ουτε ξερω απο τι ωρα παντως 7 παρα τη βρηκα με τις καλτσες στο χερι,τα ποδια παγωμενα να γελαει το χαζο!!!Το απογευμα μολις ξυπνησει ο Κωστας θα την παρει με την μανα μου να την παει σπιτι της, θα μεινει εκει μεχρι να γυρισουμε! Ετοιμαζω βαλιτσες σημερα!!8 παρα πεταμε, 9 θα ειμαστε στην Πολη!!!!:D:D:D

ευχαριστουμε!!!

μπραβο βρε Αννουλα μου!! πολυ καλα τα νεα σας!! να μπει και σε μια σειρα το κοριτσακι μας!!

μενει κοντα η μαμα σου?

Ναι 10 λεπτά από το σπίτι μου ευτυχώς...αυτό λέω κ εγώ να μπει πάλι στη σειρά της...να πάρει κ κανα γραμμάριο,να κόψει κ τις σοκολάτες κτλ κτλ κτλ μην αναφερθώ περεταίρω! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!!Με την ψυχη στο στομα ηρθα σημερα.Η Τοτα ειχε ξυπνησει ουτε ξερω απο τι ωρα παντως 7 παρα τη βρηκα με τις καλτσες στο χερι,τα ποδια παγωμενα να γελαει το χαζο!!!Το απογευμα μολις ξυπνησει ο Κωστας θα την παρει με την μανα μου να την παει σπιτι της, θα μεινει εκει μεχρι να γυρισουμε! Ετοιμαζω βαλιτσες σημερα!!8 παρα πεταμε, 9 θα ειμαστε στην Πολη!!!!:D:D:D

Τι ωραία :D:D ...καλά να περάσετε κ να μας φέρεις μπακλαβαδάκια με σοκολάτα! :P:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...