Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

το κυριοτερο προβλημα δεν ειναι το βαρος του μωρου,αλλα οι πνευμονες οι οποιοι χρειαζονται οπωσδηποτε να εχουν συμπληρωσει την 1η εβδομαδα του 9ου.

λεω να πας στο γιατρο σου και αφου προκειται για προγραμματισμενο τοκετο να κλεισετε ενα ραντεβου για το ρεα,

καλα να περασετε αυριο

Eχεις απόλυτο δίκιο, γι' αυτο μου είπε να κάνω 2 ενέσεις κορτιζόνης. Φυσικά, το θεωρώ αν μη τι άλλο γελοίο (για να μην πω κακόηθες) όλο αυτό, χωρίς ουσιαστικά να συντρέχει κανένας λόγος για προωρο τοκετό!!!:rolleyes::rolleyes:

Οσο για το γιατρό μου, το θεμα είναι να δεχθεί (και να του επιτρέπεται βέβαια) να χειρουργήσει στο ρέα, αλλιώς θα πάω στο γαία...δεν μπορώ να ασχοληθώ περισσότερο, ούτε κουράγια έχω, ούτε ψυχικά αποθέματα...

Καλή Σαρακοστή να έχουμε , να περάσουμε όμορφα αύριο όλες μας!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια!Σημερα ειμαστε μονες μας με τη μικρη, ο Κωστας δουλεια, γυριζει το πρωι. Κλειστηκαμε μεσα με τον πεθερο απο το πρωι μεχρι το βραδυ εδω χθες.Λιγο τζαμπο και σουπερ μαρκετ πεταχτηκαμε προχθες και σημερα πηρα τη μικρη και πηγαμε στη μανα μου απο το πρωι και γυρισαμε το απογευμα.Ευτυχως ηρθε κι αυτη για λιγο εδω και μου καθαρισε κατι καλαμαρια...Δε σκεφτηκα ομως τι θα κανω με το χταποδι...οσο το κεφτομαι με πιανει τρεμουλα...Ισως βαλω τον Κωστα..

Η Τοτα ξεραθηκε πριν λιγο, φοβαμαι μην της ερθει χ...ο τη νυχτα και ξυπνησει...πολυ κρεμα της εδωσα.:rolleyes:Αυριο ο καιρος προβλεπεται χαλια οποτε μεσα παλι...που θα παει μ'αυτο το χειμωνα πια?

Πωλινα εννοειται οτι θα σου πω κι εγω το ιδιο για το νεο γιατρο...σκεψου οτι εγω αρνηθηκα να μπω με προκληση στις 38 με τον πρωτο γιατρο μου και τον αλλαξα...εσενα τοσο νωρις τον βολευε αυτον να σε βαλει?Κατσε με το γιατρο σου εστω κι αν δεν συμφωνησει για το Ρεα, ειναι αργα τωρα,κακα τα ψεματα..θα εισαι και πιο ησυχη με αυτον! Απλα πες του να το ξερει οτι στο 4ο θα πας σε αλλον απο την αρχη!:mrgreen::mrgreen:

Επισης, η Τοτα συγκαηκε εχθες, εμ 3 φορες κακα σε 3 ωρες τι θα εκανε... και εκλαιγε και φωναζε καηκα, καηκα...ειδα κι επαθα να καταλαβω τι εννουσε...

Καληνυχτω, ειναι πολυ αργα για μενα, το ενα ματι εκλεισε...

Καλα κουλουμα!!

καλησπερα κι απο μας κοριτσια, πριν λίγο γυρίσαμε κι εμείς, ειχαμε παει σε κατι φιλους μας και η Ιλιάνα επεσε στις 12 παρά για ύπνο, ελπιζω αυριο να ξυπνησουμε νορμάλ ωρα.

Τι ωραια που επεζε η Ιλιανα με το κοριτσακι των φιλων μας που ειναι 5 χρονων, δεν το πίστευα. Λες και δεν είχαμε παιδί μαζί μας.

Μετά την Παρασκευή το απογευμα δεν ξανανεβασε πυρετο. Κάνει όμως ανήσυχο ύπνο τις τελευταίες μερες (απο τοτε που πρωτοανέβασε πυρετο, την Τρίτη) και αναρωτιέμαι αν είμαι δόντια ή αυτιά (γιατί την περασμενη τεταρτη ο γιατρός του σταθμού δεν το ειχε βρει πολύ καλά). Λείπει και ο παιδιατρός μας εκτός αθηνών να τη δει, οποτε θα την δει την τεταρτη ο γιατρός του παιδικού πάλι.

Αύριο θα παμε στους γονείς μου. Η Ιλιάνα κι εγω ντυμενες, ελπιζω να ακολουθήσει και ο Νίκος.

Αννούλα και του χρόνου, πράγματι πρέπει να είναι πολύ ωραία εμπειρία.

Φιλιά πολλά σε όλες, καλή Σαρακοστή και με μέτρο το φαγητό εεεεε!!!!!!!!

4Rnfp3.png

Καλημερα!Κοριτσια δεν αντεχω αλλο ξενυχτι...5-7 αποψε ουτε ξερω γιατι...ενταξει και προχθες ξυπνησε αλλα δεν της ειχα δωσει σημασια και ξανακοιμηθηκε...αποψε με πεθανε...της εδωσα νερο,την αλλαξα μηπως απο τα τσισα ενοχλειται οταν κατουριεται..τιποτα...μου ζητουσε γαλα, τον πατερα της...τραγουδαγε...οτι να'ναι!τωρα κοιμαται ακομα..

Της εβαλα και τις φωνες οτι ειναι νυχτα τι θες τετοια ωρα,εγω παω να κανω νανι και...συγκινηθηκε...αρχισε να μου φωναζει κι αυτη...

Σας ειπα οτι φοβαμαι να ξεπαγωσω το χταποδι μην το βρω κολλημενο σε κανα τοιχο στην κουζινα???

Διαφημίσεις

2071771o768i81sub.gif

Σας ειπα οτι φοβαμαι να ξεπαγωσω το χταποδι μην το βρω κολλημενο σε κανα τοιχο στην κουζινα???

Α ρε Κατερινα, ψοφησα στο γελιο!!!:lol:

Καλημερα! Καλη σαρακοστη!

Καναμε το παρτυ γενεθλιων του Αντωνη χθες, περασαμε ομορφα, τωρα ομως δεν το παιρνω αποφαση να αρχισω το συμμαζεμα! Μπαμπας και κορη κοιμουνται ακομη και δεν εχω ιδεα εαν και ποτε θα πεταξουμε το χαρταετο μας.

age.png age.png

834883eo9ajjm74f.gif

Καλή Σαρακοστή κορίτσια!

Με το καλό να προετοιμαστούμε και να γιορτάσουμε το Πάσχα.

Τάρα, πολύχρονος ο Αντώνης.

Πόλα, μην αγχώνεσαι τώρα στο τέλος, πρώτα απ' όλα σε αυτό το στάδιο καλό είναι να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου μη σε επιβαρύνει και αυτή επιπλέον η ανησυχία. Όσο για το οικονομικό θέμα έχεις δίκιο, μακάρι να μπορούσε ο γιατρός σου λίγο να φύγει από την κλινική που συνηθίζει, αφού προγραμματισμένος θα είναι ο τοκετός.

Κατερίνα, η αδελφή μου όταν ήταν μικρή και έβλεπε κάποιον να μαγειρεύει χταπόδι έλεγε "πάλι φίδια θα μαγειρέψεις;". Όσο για τον βραδυνό ύπνο απλά παρηγοριέμαι όταν σας διαβάζω. Ο δικός μου ναι μεν κοιμάται αλλά μέσα στη νύχτα φεύγει από το κρεββάτι του που είναι κολλημένο στο δικό μας για να μην πέφτει και έρχεται σε μας, κλωτσάει, στριφογυρίζει τον ξαναβάζω στο κρεββάτι του, ξαναέρχεται τον ξαναβάζω...κ.ο.κ. Γενικά έχουμε κι εμείς τη βραδυνή περιπέτεια του ύπνου.

Χθες περάσαμε πολύ όμορφα με δυο φιλικές οικογένειες που έχουν παιδάκια -συμμαθητές της Σοφίας, βγήκαμε λίγο έξω από την Αθήνα, έπαιξαν όλη τη μέρα, κουβεντιάσαμε φάγαμε ...ατελείωτα. Σήμερα το πρωί φτιάξαμε τη λαγάνα και την κυρά Σαρακοστή που έχει επτά ποδαράκια, όσες και οι εβδομάδες της, κάθε φορά στο τέλος της εβδομάδας θα κόβουμε ένα ενώ το τελευταίο θα το βάλουμε τη Λαμπρή σε ένα ωραίο ψωμί ή τσουρέκι. Σε όποιον τύχει θα είναι ο τυχερός,-ή.

Δε θα πάμε απ' ότι φαίνεται για πέταγμα χαρταετού λόγω καιρού, αλλά δε λυπάμαι καθόλου. Το είχαμε ανάγκη λίγο να ξεκουραστούμε όλοι μαζί στο σπίτι.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη εβδομαδα να εχουμε και καλη σαρακοστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπηκα πολυ πολυ βιαστηκα μονο ,να σασ διαβασω αλλα απανταω μονο κ μονο για την πολα!!!!!!!!!!!!!!

πολινακι να σου θυμησω οτι εμενα ηταν η 3η καισαρικη μεσα σε 2 χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!38 νταν γεννησα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παρολο που υπηρχε υπονοια διαβητη και παρολο τα οσα προβληματα(υποτιθεμενα και μη )μου βγηκαν σε ολη την εγκυμοσυνη!!!!μαλιστα εγω επειδη με ολα αυτα ειχα χ@στει πανω μου επριζα το γιατρο ωστε να γεννησω νωριτερα για να σωθει το μωρο (αφου μου ελεγαν τα οσα μυρια....αν θυμαστε...)και παρολα αυτα αυτοσ αμετακλητοσ να παω 38!!!!!!και στην αγγελικη παλι 38!!!!!

για πιο λογο να χρειαστει το μωρουδελι θερμοκοιτιδεσ κτλ,εφοσον ειναι δοξα τω θεω υγιεστατο?!!!!για πιο λογω να παρεισ κοπελα μου κορτιζονεσ και να βγει το μωρο και πρωορο????γιατι να γεννηθει ελειποβαρρεσ και με ανωριμα πνευμονακια??????μα δεν βρισκω κανεναν μα κανεναν λογο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ουφ τα πηρα τωρα....σορυ κιολασ!!!!!!αλλα δεν αντεχω πλεον τισ μακακιεσ των ντοκτοριων μονο κ μονο για να σε εκφοβιζουν και για να στα παιρνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα ειπα και φευγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!καλη σαρακοστη κοπελιτσεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια καλή σαρακοστή

εμεις εδώ στο σπίτι και καμια βόλτα το απογευμα για καφε στους κουμπάρους

δυστυχώς ο καιρός δεν μας έκανε τα κέφια για εκδρομούλα

πάω να ξεκινήσω μαγειρεμα

καλαμαρακι γαριδούλες και σαλατούλες φιλιά καλά να περάσετε

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Γεια σας κορίτσια, Καλή Σαρακοστή!!

Κατερίνα μου, θα πω στο γιατρό για το 4ο, αφού με ανοίξει και με κλείσει πρώτα!! Χαχαχαχα!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Οσο για το χταπόδι, εγώ το έφτιαξα με μαναρονάκι, all time classic συνταγή...

Ειρηνούλα μου σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου...έχεις απόλυτο δίκιο, έχω αγχωθεί απίστευτα με την όλη κατάσταση (χωρίς λόγο, το ξέρω) , αφού βλέπω εφιάλτες το βράδυ και πετάγομαι απο το κρεββάτι...:(:(

Μαριάννα, μην ανησυχείς για το συμμάζεμα...Με την ησυχία σου!!

Ουφ, φάγαμε, σκάσαμε και τώρα πάω να μετρήσω το σάκχαρο!!:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!Καλή Σαρακοστή!!!

Έχω ξυπνήσει απ'το αξημέρωτο με αυτόν τον αέρα! Γύρναγα ξαναγύρναγα τελικά σηκώθηκα...:rolleyes: Κάνει ψόφο μιλάμε...χουχουλιάστε όσες μπορείτε κ οι υπόλοιπες βγάλτε σκούφους κασκόλ κ γάντια ήρθε η άνοιξη!:P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα.Βάλτε κι'εμένα στις άυπνες απο τον αέρα όλο το βράδυ.Ευτυχώς η μικρή κοιμήθηκε καλά.Μόνο μια φορά την άκουσα να κλαψουρίζει,ούτε ξέρω τι ώρα ήταν αλλά ηταν στον ύπνο της.Σήμερα σηκωθήκαμε και βγήκαμε και περιμέναμε το σχολικό στο αμάξι.Που να την είχα με αυτόν τον αέρα έξω?Τελικά το σχολικό δεν πέρασε και απ'ότι μου είπε ο άντρας μου που πήρε τηλέφωνο είπε οτι λειτουργούν κανονικά απλά θα υπάρχουν καθυστερήσεις.Ετσι πήρα την μικρή και γυρίσαμε σπίτι,θα την κρατήσω εδώ σήμερα.Μα καλά για χιόνια δεν είπαν?Οχι για αέρα και ανέμους.Το μπαλκόνι μου έχει γίνει δεν μπορώ να περιγράψω πως.Ολο χώματα απο μια λεμονιά που έχουμε και τα πράγματα τα έχει πάρει και τα έχει πάει αλλού γι'αλλού.

SI5Yp3.png

great-day_120.gif

Μα καλά για χιόνια δεν είπαν?Οχι για αέρα και ανέμους.Το μπαλκόνι μου έχει γίνει δεν μπορώ να περιγράψω πως.

Καλημερα! Aυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Γενικα εμεις εδω ειμαστε σχεδον μονιμα ανεμοδαρμενοι (πεταμε και χαρταετο απο το μπαλκονι μας!), αλλα σημερα αυτο παραπαει. Ο Υμηττος και η Πεντελη ειναι χιονισμενα, εδω ομως ριχνει νιφαδες με ηλιο...

age.png age.png

Καλημέρα κοριτσάρες και καλή Σαρακοστή:P:p:p:p:p:p:p Αχχχχ περάσαμε ένα ΤΕΛΕΙΟ τριήμερο, άκρως οικογενειακό!!!!!! Παρασκευή & Σάββατο κάτσαμε οι τρεις μας σπίτι, κάναμε δουλειές και βόλτες και την Κυριακή, φορτώσαμε τη γιαγιά μου και τον παππού μου που ήταν κι αυτοί Αθήνα και πήγαμε Λαγονήσι. Την Κυριακή είχε πολύ καλή μέρα και η μικρή ξελύσσαξε στην παιδική χαρά της:tongue::tongue::tongue: Το απόγευμα πήγαμε από τον αδερφό του Βασίλη να παίξουν οι ξαδέρφες που είχαν να ειδωθούν πολύ καιρό..... Ρε παιδιά, έπρεπε να τις δείτε πώς κάνανε, πέσανε η μια πάνω στην άλλη και φώναζε η δικιά μου "Εγενία (Ευγενία) μου!!! Σ' αγαπάω!!!!" και δως του αγκαλιές και φιλιά!!!!!

Εχθές περάσαμε πολύ ωραία και εντελώς οικογενειακά, μαζευτήκαμε και οι τρεις οικογένειες, πήγε ο Βασίλης έφερε και το μπαμπά του και ήμαστε σα σκηνή από το My Big Fat Greek Wedding:tongue::tongue::tongue::tongue: Πολύ γέλιο, πολύ φαγητό, πετάξαμε και αετό και γενικά μια χαρά, νομίζω για λίγο καιρό γέμισα μπαταρίες (περίπου μέχρι την 25η Μαρτίου:tongue::tongue:)

Πολινάκι δε θα σχολιάσω το δεύτερο γιατρό....... Πήγαινε στο δικό σου σήμερα να δούμε τι θα δου πει και στη χειρότερη δοκιμάζεις κι άλλον μετά. Σε καμία περίπτωση όμως δεν υπάρχει λόγος να γεννήσεις από τώρα!!!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Τουλαχιστον παρηγοριεμαι οτι δεν ειμαι η μονη αυπνη της παρεας.

Εκει που παμε να στρωσουμε, ξανα μπουκωσε η μυτουλα και ο καημενος τυραννιεται ολη νυχτα απο το βηχα και τις μυξες.

Καλη Σαρακοστη σε ολες!

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...