Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ειναι πολυ εντονες οι αναγουλες? Κανεις και εμετους? Δεν τα ξερω αυτα τα φαρμακα, ειχα αναγουλες ολη μερα αλλα δεν επαιρνα τιποτα. Που και που ετρωγα καμια φρυγανια και βοηθουσε λιγο. Υπομονη...

Ναι, Μαριάννα, πολύ έντονες. Στον Παναγιώτη είχα μέχρι τον 7ο μήνα και μόνο 10-15 φορές έκανα εμετό, όπου κι ανακουφίστηκα.

Τώρα δεν έχω εμετούς, αλλά είμαι έτσι από το πρωί ως το βράδυ.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατι να σημαινει οπωσδηποτε ιωση? Δεν ειναι απαραιτητο. Αλλα και ιωση να ειναι, γιατι ανησυχεις τοσο πολυ?

γιατι με εχουν τρομαξει με ολα αυτα που ακουω, και το γεγονος οτι ξανανεβασε πυρετο τοσο κοντα, με ανησύχησε λίγο. Γενικώς είμαι πολύ ψυχραιμη με αυτά, αν και πάλι δεν πιστευω οτι ειναι ιωση. Γιατί συνήθως εκεί ειναι ακατέβατος ο πυρετος. Ενω σʼ αυτη την περιπτωση δεν ειναι έτσι.

Παντως σήμερα εχει ξυπνησει καλά. Ουτε το βράδυ είχε καθόλου.

Καλημέρα!!

Βρε,Πόλα,κι εγώ πιστεύω ότι μπορείς να αλλάξεις γιατρό ακόμα και τώρα...και συμφωνώ μ'αυτό που είπε η Κασσιανή να πας να γεννήσεις σε εφημερεύων νοσοκομείο..και οικονομικά και δεν θα σπας το κεφάλι σου να βρεις άλλο γιατρό...

Άννα,καλό κουράγιο και καλή επιτυχία με την διακοπή του τσιγάρου...εγώ λέω να το κόψω πιά όταν θα βάλω μπρος γαι το 2ο!

Λοιπόν,κορίτσια,χτες το βράδυ ανέλαβε ο Κώστας να κοιμίσει την μικρή και να σηκώνεται την νύχτα...και τα πήγε μια χαρά...αφού είπαμε μερικά πραγματάκια και του ανέλυσα 5-10 πράγματα για να τα καταλάβει επιτέλους μάλλον τελικά κατάλαβε την θέση μου και αποφάσισε να με βοηθάει...μου πρότεινε μάλιστα από μόνος του να την αναλαμβάνει 2-3 βράδυα την εβδομάδα!!μάλλον του χτύπησε καμπανάκι η συμπεριφορά μου τις τελευταίες μέρες και τα σκέφτηκε καλύτερα τα πράγματα...βέβαια του είπα ότι ή σήμερα ή αύριο θα αφήσουμε την Ιωάννα στην μαμά μου και θα βγούμε οι δυό μας να μιλήσουμε για κάποια πράγματα που πρέπει και έχω σκοπό να τον στήσω στα 3 μέτρα!!Φιλιά πολλά και καλό τριήμρο σε όλες!!!

Ιωάννα γερά αλλά μαλακά. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο;)

4Rnfp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα!!

Λοιπόν πήγα στο Ρέα σήμερα, σε έναν άλλο γιατρό...Εκανα κι' εναν υπέρηχο, όλα καλά, το μωρό δε φαίνεται να εχει επηρεαστεί από το σάκχαρο. Βέβαια, μάλλον δεν θα συνεχίσω σ' αυτόν τον γιατρό, γιατί θέλει να με βάλει σε μια εβδομάδα να γεννήσω...την επόμενη δευτέρα δηλ. :confused::confused: Να σας πω μόνο ότι η ΠΗΤ μου είναι 16/4 :twisted::twisted:

Πείτε μου τη γνώμη σας please!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ποια διακοπή καπνίσματος...κάπνισα χθες το βράδυ κ σήμερα το πρωί...τεσπα το παλευω ακόμα...κ ο στεφ τα ίδια...τον έστειλα βραδιάτικο να πάρει τσιγάρα κ πήγε(άλλο που δεν ήθελε κ αυτός):rolleyes:

Πολινα γιατί να σε βάλει να γεννήσεις ένα μήνα νωρίτερα τον ρώτησες????

Κωνσταντίνα υπομονή....εμένα στις καούρες με ανακούφιζε το χλιαρό γάλα...

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα δύσκολη η απόφαση διακοπής του καπνίσματος!! Ο άντρας μου που έκανε 2,5 πακέτα την ημέρα, το έκοψε μαχαίρι πριν 4 χρόνια. Δεν το περίμενα ποτέ, να σου πω την αλήθεια ;);)

Ο γιατρός μου είπε οτι θελει νωρίς λογω των 2 προηγούμενων καισαρικών και λόγω σακχάρου. Δε συμφωνω βέβαια καθόλου. Μαριάν, εσύ που είχες διαβήτη τί έκανες??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Παρα πολυ νωρις και αναρωτιεμαι γιατι βιαζεται τοσο πολυ. Ποσο ζυγιζει το μωρο?

Εγω γεννησα 37+2, και το μωρο ηταν 3700. Η γιατρος μου ομως ηταν καθετη, ηθελε να παρω τουλαχιστον μια βδομαδα απο τον 9ο μηνα, και αυτο ειναι και το σωστο. Τι θελει αυτος? Να τα τσιμπησει απο τις θερμοκοιτιδες?:evil:

age.png age.png

Παρα πολυ νωρις και αναρωτιεμαι γιατι βιαζεται τοσο πολυ. Ποσο ζυγιζει το μωρο?

Εγω γεννησα 37+2, και το μωρο ηταν 3700. Η γιατρος μου ομως ηταν καθετη, ηθελε να παρω τουλαχιστον μια βδομαδα απο τον 9ο μηνα, και αυτο ειναι και το σωστο. Τι θελει αυτος? Να τα τσιμπησει απο τις θερμοκοιτιδες?:evil:

Θα είμαι 35+2, περίμενα κι' εγώ να φτάσω τουλάχιστον 37. Σήμερα το μωρό ζυγίζει 2.360. Δηλ. πόσο να πάρει σε 1 εβδομάδα και 2 μέρες?? Απογοητεύτηκα και αγχώθηκα δε σου κρύβω...:(:(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Θα είμαι 35+2, περίμενα κι' εγώ να φτάσω τουλάχιστον 37. Σήμερα το μωρό ζυγίζει 2.360. Δηλ. πόσο να πάρει σε 1 εβδομάδα και 2 μέρες?? Απογοητεύτηκα και αγχώθηκα δε σου κρύβω...:(:(

Το υπερηχογραφημα που εκανα 2 εβδομαδες πριν γεννησω, υπολογιζε το βαρος του μωρου σε 3500 γρ. περιπου.

Οχι, ειναι πολυ νωρις να γεννησεις τωρα, δεν υπαρχει λογος.

age.png age.png

O πλακούντας είναι grade I προς II (καλός νομίζω) και δε μου ανέφερε κάτι για τράχηλο, οπότε θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να γεννήσω τόσο πολύ νωρίτερα. Η 3η καισαρική και ο προ-διαβήτης δε με καλύπτουν σαν δικαιολογία!! Α, επίσης να πω ότι ούτε περιτύλιξη λώρου υπάρχει...Σας έπρηξα, σόρρυ, αλλά έχω φοβηθεί λίγο...:-(:-(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα!!

Λοιπόν πήγα στο Ρέα σήμερα, σε έναν άλλο γιατρό...Εκανα κι' εναν υπέρηχο, όλα καλά, το μωρό δε φαίνεται να εχει επηρεαστεί από το σάκχαρο. Βέβαια, μάλλον δεν θα συνεχίσω σ' αυτόν τον γιατρό, γιατί θέλει να με βάλει σε μια εβδομάδα να γεννήσω...την επόμενη δευτέρα δηλ. :confused::confused: Να σας πω μόνο ότι η ΠΗΤ μου είναι 16/4 :twisted::twisted:

Πείτε μου τη γνώμη σας please!!!

Ουτε μερα νωριτερα απο 37+2.

Σιγουρα να εχεις συμπληρωσει ολοκληρη την πρωτη εβδομαδα του 9ου

Αφου μιλαμε για προγραμματισμενη καισαρικη, γιατι δε λες ξεκαθαρα στο γιατρο σου οτι θελεις να πας στο ρεα και μονο εκει και να κανονισει μια συγκεκριμενη μερα και ωρα ωστε να μη βγει και αυτος πολυ απο το προγραμμα των βορειων προαστειων?

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα.Μόλις διάβασα τα νέα.Πόλα θα σου έλεγα κι'εγώ οτι είναι πολύ νωρίς να γεννήσεις στις 35 εβδομάδες που θα είσαι γιατί τώρα είναι που παίρνει βάρος το μώρό και θα αποφύγεις την θερμοκοιτίδα.Κι'εγώ γέννησα στις 37+2 όπως η Μαριάννα.Η δικιά μου ζύγιζε βέβαια 2,520,δεν χρειάστηκε θερμοκοιτίδα αλλά θα σου έλεγα να περιμένεις.Οπως και να χει πριν τις 37 εβδομάδες είναι νωρίς.

SI5Yp3.png

Koρίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Την Τρίτη θα πάω και στο γιατρό μου να δω τι θα μου πει, γιατί πέραν του θέματος του μαιευτηρίου, του έχω εμπιστοσύνη και θεωρώ ότι με προσέχει πάρα πολύ γενικά.

Καλή Κυριακή σε όλες :)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Περασαμε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ σήμερα!! Η μικρή με του που μας είδε ντυμένους γέλαγε ασταμάτησα κ φυσικά σε όλη τη διάρκεια της παρέλασης ήταν όλο γέλια κ χαρές! Στη τηλεόραση μάλλον δεν μας είδατε καθώς το είχα γράψει κ σε λίγα πλάνα φαίνεται ελάχιστα ο στεφ με τη μικρή κ για κάποιον που δεν μας ξέρει είναι δύσκολο να τα εντοπίσει! Του χρόνου θα πάμε κοντά στις κάμερες να μας δει όλο ο κόσμος...γιατί ναι έχουμε σκοπό να το καθιερώσουμε πραγματικά πολύ ωραία εμπειρία!Θα σας βάλω κ φωτό όμως τις επόμενες μέρες! Η Ζωή κομμάτια κοιμάται γιατί πήγαμε φάγαμε στη μαμά μου μετά τη παρέλαση δεν κοιμήθηκε κ καπάκι πήγαμε κ από τη πεθερά μου....γυρνώντας κατά τις 8 κ κάτι τη πήρε στο αυτοκίνητο ο ύπνος.....Καλή καθαρά Δευτέρα να έχουμε κ Καλή Σαρακοστή με υγεία!:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

το κυριοτερο προβλημα δεν ειναι το βαρος του μωρου,αλλα οι πνευμονες οι οποιοι χρειαζονται οπωσδηποτε να εχουν συμπληρωσει την 1η εβδομαδα του 9ου.

λεω να πας στο γιατρο σου και αφου προκειται για προγραμματισμενο τοκετο να κλεισετε ενα ραντεβου για το ρεα,

καλα να περασετε αυριο

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...